Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / 50plusnet.nl: het beste datingplatform voor 50-plussers?
50PlusNet.nl logo

50plusnet.nl: het beste datingplatform voor 50-plussers?

Ben je 50 jaar of ouder en op zoek naar nieuwe vriendschappen, een gezellige date of zelfs een nieuwe liefde? Dan is 50PlusNet.nl misschien wel dé datingsite voor jou! Deze site richt zich specifiek op actieve senioren die graag nieuwe mensen willen ontmoeten en leuke dingen willen doen. Of je nu iemand zoekt om mee te wandelen, een museum te bezoeken of gewoon gezellig mee te kletsen, bij 50PlusNet.nl vind je altijd gelijkgestemden. In deze review lees je alles over de kosten, ervaringen en functies van 50PlusNet.nl, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of deze datingsite iets voor jou is.

50PlusNet.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Vind vriendschap én avontuur via MAX 50 Plus Net!

Deze datingsite voor 50-plussers is gelieerd aan de ouderenomroep MAX. Je kunt hier terecht voor een liefdesrelatie of vriendschap, maar ook voor tal van andere dingen. Als je iemand zoekt om een hobby mee te delen of als je er graag op uit trekt dan kun je via MAX 50 Plus Net misschien die ene leuke vriend of vriendin vinden. Of misschien wel een gezellig clubje waarmee je leuke dingen kunt ondernemen zoals een fietstocht of een museumbezoek. Deze website is bedoeld voor actieve 50-plussers die geen zin hebben om alleen te blijven en graag leuke dingen willen doen, ook zonder een partner.

Hoe werkt het?

Als je je wilt inschrijven dan kun je een gratis profiel aanmaken. Hierin vermeld wie je bent en wat je interesses en hobby’s zijn. Vervolgens geef je aan waar je naar op zoek bent. Een relatie, een maatje om mee te wandelen of een vakantievriendin. Het systeem kan dan gerichte matches aan je voorstellen je kunt ook zelf in de profielen zoeken of er mensen zijn die je aanspreken. Als je met iemand in contact wilt komen kan dat door een e-mail of chatbericht te sturen. Zowel mailverkeer als de chatberichten verlopen via het gesloten systeem van de website. Je hoeft dus niet je eigen e-mailadres te geven of je mobiele telefoonnummer. Zo kun je veilig en redelijk anoniem kennismaken met andere leden.

Een echte afspraak

Heb je iemand ontmoet met wie je wilt afspreken, dan kan je dat regelen via de chat of het mailsysteem. Je kunt afspreken op een neutrale plaats voor een eerste ontmoeting. Dit is vaak veiliger dan je privé adres te geven en bij jou thuis af te spreken. Het staat je uiteraard vrij om dit wel te doen, dit is ter beoordeling van de individuele members. Maar vaak leer je elkaar bij een eerste ontmoeting pas goed kennen. Het is dan ook veiliger om pas na zo’n eerste kennismaking privé gegevens met elkaar uit te wisselen. Het hangt natuurlijk ook van het soort date af. Als het alleen om een fietsmaatje gaat dan is het misschien niet meteen nodig om privé adressen uit te wisselen, jullie kunnen immers ook op een vooraf afgesproken locatie met elkaar afspreken.

Groepsactiviteiten

Naast het vinden van een individuele match kun je ook op zoek gaan naar leuke groepsactiviteiten. Deze worden voor en door leden georganiseerd en je kunt er aan deelnemen als een activiteit je aanspreekt. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er kosten aan verbonden zijn, bijvoorbeeld als een activiteit wordt afgesloten met een gezamenlijk etentje. Dit staat dan bij de desbetreffende activiteit vermeld. Je kunt via 50 Plus Net dus op verschillende manieren met andere single ouderen in contact komen. Aan deelname aan de website zijn geen kosten verbonden, een prettige bijkomstigheid.

50PlusNet.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van 50plusnet.nl?

 • Inschrijven en deelnemen is gratis
 • Deelname aan diverse activiteiten
 • Het is geen traditionele datingsite, dit spreekt wellicht niet iedereen aan
 • Het lijkt er op dat deelname gratis is, maar dit wordt niet duidelijk vermeld op de website

50plusnet.nl: de datingsite voor 50-plussers die van avontuur houden!

Ben je een actieve 50-plusser die graag nieuwe mensen ontmoet en leuke dingen onderneemt? Dan is 50plusnet.nl wellicht dé datingsite voor jou. Op deze site kun je niet alleen op zoek naar een liefdesrelatie of vriendschap, maar ook naar gelijkgestemden om samen hobby’s mee te delen. Bovendien is de site gebruiksvriendelijk en veilig, en kun je er rekenen op goede klantenservice. Wil je meer weten over de kosten, ervaringen van andere gebruikers en onze review van 50plusnet.nl? Lees dan snel verder op Welkeonlinedatingsite.nl. Hier vind je alles wat je moet weten om te beslissen of 50plusnet.nl de datingsite is waar jij naar op zoek bent.

 • 3.1

  Populariteit

  50plusnet.nl is een populaire datingsite onder actieve 50-plussers. Met de mogelijkheid om naast het zoeken van een liefdesrelatie ook nieuwe vrienden te maken en hobby’s te delen, is het geen verrassing dat de site steeds meer gebruikers trekt. De veilige omgeving, goede klantenservice en gebruiksvriendelijke interface maken 50plusnet.nl de ideale keuze voor senioren die op zoek zijn naar avontuur en gezelschap.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  50plusnet.nl biedt een gebruiksvriendelijke interface voor senioren die op zoek zijn naar nieuwe contacten en avonturen. Met een heldere navigatie en handige functies zoals de mogelijkheid om interesses te delen, is deze datingsite een uitstekende keuze voor actieve 50-plussers die graag nieuwe mensen willen ontmoeten en leuke dingen willen doen.

 • 3

  Functionaliteiten

  Op 50plusnet.nl kun je niet alleen op zoek naar een liefdesrelatie of vriendschap, maar ook naar gelijkgestemden om samen hobby’s mee te delen. Daarnaast biedt de site handige functionaliteiten zoals een chatfunctie en een uitgebreide zoekfunctie, waardoor je snel en gemakkelijk in contact komt met andere 50-plussers die bij jou passen.

 • 3.1

  Klantenservice

  Heb je vragen over het gebruik van 50plusnet.nl of loop je ergens tegenaan? Dan kun je altijd rekenen op de goede klantenservice van deze datingsite voor senioren. Het vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden. Zo kun je zorgeloos en met een gerust hart op zoek gaan naar jouw nieuwe liefde of maatje op 50plusnet.nl.

 • 2.9

  Kosten

  Benieuwd naar de kosten van 50plusnet.nl? Een lidmaatschap van 50plusnet.nl kost €17,50 per maand. Wil je liever voor een langere periode lid worden? Dan zijn er ook voordelige kwartaal- en jaarabonnementen beschikbaar. Ontdek nu de mogelijkheden van 50plusnet.nl voor actieve senioren.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  50plusnet.nl is een populaire datingsite voor actieve 50-plussers. Naast het vinden van een liefdesrelatie of vriendschap, kun je hier ook nieuwe vrienden maken en hobby’s delen. De site is veilig, gebruiksvriendelijk en biedt goede klantenservice. Met handige functionaliteiten zoals een chatfunctie en uitgebreide zoekfunctie vind je snel gelijkgestemden. Een lidmaatschap kost €17,50 per maand. Ontdek nu de mogelijkheden van 50plusnet.nl voor avontuurlijke senioren.

50PlusNet.nl FAQ

Hoe kan ik 50PlusNet.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite 50PlusNet.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MAX 50PlusNet.nl account.

50PlusNet.nl opzeggen

50PlusNet account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van 50PlusNet en log in met je naam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het menu aan de linkerzijde van de pagina op: “Mijn profiel” en vervolgens in hetzelfde menu op: “Mijn instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Uitschrijven”. klik hier op de groene button met de tekst: “Uitschrijven”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik nu op de link: “Ja”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op 50PlusNet.nl!

Wat is 50plusnet.nl?

50plusnet.nl is een online datingplatform dat speciaal is ontworpen voor mensen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar vriendschap, gezelschap of romantiek. Het is een populaire datingsite voor senioren in Nederland.

Wat zijn de kosten van 50plusnet.nl?

50plusnet.nl biedt twee soorten lidmaatschap aan: gratis en premium lidmaatschap. Het gratis lidmaatschap biedt beperkte toegang tot de functies van de site, terwijl het premium lidmaatschap meer functionaliteiten biedt. De kosten van het premium lidmaatschap variëren van € 5,99 per maand voor een jaarabonnement tot € 9,99 per maand voor een maandabonnement.

Kan ik mijn lidmaatschap bij 50plusnet.nl op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je lidmaatschap bij 50plusnet.nl op elk moment opzeggen. Als je een premium lidmaatschap hebt, dien je echter wel de opzegtermijn van één maand in acht te nemen. Het opzeggen van je lidmaatschap kan eenvoudig worden gedaan via de website of door contact op te nemen met de klantenservice van 50plusnet.nl.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van 50plusnet.nl?

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van 50plusnet.nl, kun je dit doen door het contactformulier op de website in te vullen. Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice of telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer en e-mailadres zijn te vinden op de website.

Hoe veilig is het gebruik van 50plusnet.nl?

50plusnet.nl neemt de veiligheid en privacy van haar gebruikers zeer serieus en heeft verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de site veilig is om te gebruiken. Dit omvat onder andere het handmatig goedkeuren van elk nieuw profiel, het controleren van foto’s en het modereren van berichten. Desondanks is het belangrijk om altijd voorzichtig te zijn bij het online daten en je eigen veiligheid in acht te nemen.

Laats bijgewerkt: 28 februari 2023

Eén reactie op “50plusnet.nl: het beste datingplatform voor 50-plussers?”

 1. Gerard schreef:

  Feodale site je kunt nergens woord of wederwoord kwijt.
  Je wordt gewoon geblokkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---