Home / 50PlusNet.nl – Kosten, Review en Ervaringen
50PlusNet.nl logo

50PlusNet.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Deze datingsite voor 50-plussers is gelieerd aan de ouderenomroep MAX. Je kunt hier terecht voor een liefdesrelatie of vriendschap, maar ook voor tal van andere dingen. Als je iemand zoekt om een hobby mee te delen of als je er graag op uit trekt dan kun je via MAX 50 Plus Net misschien die ene leuke vriend of vriendin vinden. Of misschien wel een gezellig clubje waarmee je leuke dingen kunt ondernemen zoals een fietstocht of een museumbezoek. Deze website is bedoeld voor actieve 50-plussers die geen zin hebben om alleen te blijven en graag leuke dingen willen doen, ook zonder een partner.

 

50PlusNet.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Hoe werkt het?

Als je je wilt inschrijven dan kun je een gratis profiel aanmaken. Hierin vermeld wie je bent en wat je interesses en hobby’s zijn. Vervolgens geef je aan waar je naar op zoek bent. Een relatie, een maatje om mee te wandelen of een vakantievriendin. Het systeem kan dan gerichte matches aan je voorstellen je kunt ook zelf in de profielen zoeken of er mensen zijn die je aanspreken. Als je met iemand in contact wilt komen kan dat door een e-mail of chatbericht te sturen. Zowel mailverkeer als de chatberichten verlopen via het gesloten systeem van de website. Je hoeft dus niet je eigen e-mailadres te geven of je mobiele telefoonnummer. Zo kun je veilig en redelijk anoniem kennismaken met andere leden.

Een echte afspraak

Heb je iemand ontmoet met wie je wilt afspreken, dan kan je dat regelen via de chat of het mailsysteem. Je kunt afspreken op een neutrale plaats voor een eerste ontmoeting. Dit is vaak veiliger dan je privé adres te geven en bij jou thuis af te spreken. Het staat je uiteraard vrij om dit wel te doen, dit is ter beoordeling van de individuele members. Maar vaak leer je elkaar bij een eerste ontmoeting pas goed kennen. Het is dan ook veiliger om pas na zo’n eerste kennismaking privé gegevens met elkaar uit te wisselen. Het hangt natuurlijk ook van het soort date af. Als het alleen om een fietsmaatje gaat dan is het misschien niet meteen nodig om privé adressen uit te wisselen, jullie kunnen immers ook op een vooraf afgesproken locatie met elkaar afspreken.

Groepsactiviteiten

Naast het vinden van een individuele match kun je ook op zoek gaan naar leuke groepsactiviteiten. Deze worden voor en door leden georganiseerd en je kunt er aan deelnemen als een activiteit je aanspreekt. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er kosten aan verbonden zijn, bijvoorbeeld als een activiteit wordt afgesloten met een gezamenlijk etentje. Dit staat dan bij de desbetreffende activiteit vermeld. Je kunt via 50 Plus Net dus op verschillende manieren met andere single ouderen in contact komen. Aan deelname aan de website zijn geen kosten verbonden, een prettige bijkomstigheid.

50PlusNet.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van 50plusnet.nl?

 • Inschrijven en deelnemen is gratis
 • Deelname aan diverse activiteiten
 • Het is geen traditionele datingsite, dit spreekt wellicht niet iedereen aan
 • Het lijkt er op dat deelname gratis is, maar dit wordt niet duidelijk vermeld op de website
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

50PlusNet.nl FAQ

Hoe kan ik 50PlusNet.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite 50PlusNet.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MAX 50PlusNet.nl account.

50PlusNet.nl opzeggen

50PlusNet account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van 50PlusNet en log in met je naam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het menu aan de linkerzijde van de pagina op: “Mijn profiel” en vervolgens in hetzelfde menu op: “Mijn instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Uitschrijven”. klik hier op de groene button met de tekst: “Uitschrijven”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik nu op de link: “Ja”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op 50PlusNet.nl!

Laats bijgewerkt: 28 februari 2021

Eén reactie op “50PlusNet.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Gerard Gerard schreef:

  Feodale site je kunt nergens woord of wederwoord kwijt.
  Je wordt gewoon geblokkeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *