datingsite parship

Home » 50PlusNet.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites 50PlusNet.nl logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

3

50PlusNet.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Deze datingsite voor 50-plussers is gelieerd aan de ouderenomroep MAX. Je kunt hier terecht voor een liefdesrelatie of vriendschap, maar ook voor tal van andere dingen. Als je iemand zoekt om een hobby mee te delen of als je er graag op uit trekt dan kun je via MAX 50 Plus Net misschien die ene leuke vriend of vriendin vinden. Of misschien wel een gezellig clubje waarmee je leuke dingen kunt ondernemen zoals een fietstocht of een museumbezoek. Deze website is bedoeld voor actieve 50-plussers die geen zin hebben om alleen te blijven en graag leuke dingen willen doen, ook zonder een partner.

Hoe werkt het?

Als je je wilt inschrijven dan kun je een gratis profiel aanmaken. Hierin vermeld wie je bent en wat je interesses en hobby’s zijn. Vervolgens geef je aan waar je naar op zoek bent. Een relatie, een maatje om mee te wandelen of een vakantievriendin. Het systeem kan dan gerichte matches aan je voorstellen je kunt ook zelf in de profielen zoeken of er mensen zijn die je aanspreken. Als je met iemand in contact wilt komen kan dat door een e-mail of chatbericht te sturen. Zowel mailverkeer als de chatberichten verlopen via het gesloten systeem van de website. Je hoeft dus niet je eigen e-mailadres te geven of je mobiele telefoonnummer. Zo kun je veilig en redelijk anoniem kennismaken met andere leden.

Een echte afspraak

Heb je iemand ontmoet met wie je wilt afspreken, dan kan je dat regelen via de chat of het mailsysteem. Je kunt afspreken op een neutrale plaats voor een eerste ontmoeting. Dit is vaak veiliger dan je privé adres te geven en bij jou thuis af te spreken. Het staat je uiteraard vrij om dit wel te doen, dit is ter beoordeling van de individuele members. Maar vaak leer je elkaar bij een eerste ontmoeting pas goed kennen. Het is dan ook veiliger om pas na zo’n eerste kennismaking privé gegevens met elkaar uit te wisselen. Het hangt natuurlijk ook van het soort date af. Als het alleen om een fietsmaatje gaat dan is het misschien niet meteen nodig om privé adressen uit te wisselen, jullie kunnen immers ook op een vooraf afgesproken locatie met elkaar afspreken.

Groepsactiviteiten

Naast het vinden van een individuele match kun je ook op zoek gaan naar leuke groepsactiviteiten. Deze worden voor en door leden georganiseerd en je kunt er aan deelnemen als een activiteit je aanspreekt. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er kosten aan verbonden zijn, bijvoorbeeld als een activiteit wordt afgesloten met een gezamenlijk etentje. Dit staat dan bij de desbetreffende activiteit vermeld. Je kunt via 50 Plus Net dus op verschillende manieren met andere single ouderen in contact komen. Aan deelname aan de website zijn geen kosten verbonden, een prettige bijkomstigheid.


Pluspunten van 50 Plus Net

 • Inschrijven en deelnemen is gratis
 • Deelname aan diverse activiteiten

Minpunten van 50 Plus Net

 • Het is geen traditionele datingsite, dit spreekt wellicht niet iedereen aan
 • Het lijkt er op dat deelname gratis is, maar dit wordt niet duidelijk vermeld op de website

 

50PlusNet.nl screenshot

 

MAX 50 Plus Net Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Max 50 plus net kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50PlusNet.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

50plusnet.nl opzeggen en account verwijderen

50PlusNet.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50PlusNet.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50PlusNet? Geef hieronder jouw reactie!

 

50plusnet.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem3 Ervaringen - 50PlusNet.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. ontevreden 50 plusser ontevreden 50 plusser schreef:

  gisterenavond profiel aangemaakt en de site werkt vandaag niet eens meer als je het adres http://www.50plusnet.nl typt komt alleen de startpagina van google te voorschijn, waardeloze site.

 2. Gerard Gerard schreef:

  Feodale site je kunt nergens woord of wederwoord kwijt.
  Je wordt gewoon geblokkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑