Home / 40 Plus Versierders – Kosten, Review en Ervaringen
40 Plus Versierders logo

40 Plus Versierders - Kosten, Review en Ervaringen

Veel mensen ervaren rond de middelbare leeftijd een periode waarin je op zoek gaat naar vernieuwing. Een gevoel van ‘er moet toch meer mogelijk zijn’ kan je overvallen en doen zoeken naar meer avontuur en spanning. Zeker als je in een relatie zit, waarin alles enigszins voorspelbaar is geworden en je je nauwelijks nog kunt verheugen op nieuwe indrukken of avontuurlijke uitdagingen, is het heel begrijpelijk om dit buitenshuis te zoeken. Op de datingsite 40plusversierders.nl bieden ze daarom de mogelijkheid voor gelijkgestemde mensen in eenzelfde situatie om elkaar te ontmoeten. 

40 Plus Versierders
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Ook anderen zijn op zoek naar meer uitdaging en spanning in hun leven en op deze datingsite komt iedereen samen. Zo weet je zeker dat er geen oordeel zal zijn op je keuze om een affaire te beginnen of om een kortstondige seksdate te regelen. Iedereen is namelijk op zoek naar hetzelfde en willen de sleur doorbreken van het alledaags e leven.

Inschrijven en profiel aanmaken

Bij 40plusversierders.nl is het heel gemakkelijk om snel een aantrekkelijk profiel aan te maken. Je logt in met een zelfbedachte gebruikersnaam en wachtwoord en krijgt dan gelijk toegang tot de beveiligde omgeving. Hier kun je discreet en met een veilig gevoel op zoek gaan naar andere leden voor spannende contacten. Op het profiel geef je aan welke leeftijd je hebt, waar je woont, algemenen informatie over je lengte, huidskleur, postuur en andere persoonlijke details en ook geef je duidelijk aan waaraan mogelijke match voor jou moeten voldoen.

Uiteraard bepaal je helemaal zelf hoeveel je deelt en je kunt het zo anoniem houden als je zelf wilt. Het is ook zelfs niet verplicht om een profielfoto te plaatsen, als dit niet goed voelt voor je. Ook het versturen van berichten kan hier volledig anoniem. Je kunt in de zoekfuncties op zoek naar aantrekkelijke leden en als je iemand hebt gevonden die je aanspreekt, kun je je interesse tonen door een knipoog te sturen. Als je meer contact wilt hebben, kun je overwegen om een bericht te sturen. Hiervoor zul je dan wel moeten betalen, maar je krijgt als nieuw lid tenminste drie gratis berichten. Zo kun je wennen aan het idee en zien hoe alles werkt.

Klantenservice

Mocht je er niet helemaal uitkomen en vragen hebben over de dienstverlening of de datingsite, dan kun je terecht bij de klantenservice. Zij zullen alles in werking stellen om je binnen 24 uur terug te schrijven en je te voorzien van alle support die je nodig hebt om wegwijs te worden in het online daten. Alle vragen worden discreet en met zorg afgehandeld, zodat je je altijd welkom en prettig voelt. De datingsite is een platform waar mannen en vrouwen samenkomen voor het vinden van een leuke flirt of spannende ontmoeting. Houd er wel rekening mee dat op de site nepprofielen aanwezig zijn, waardoor fysiek contact niet altijd direct mogelijk zal zijn. Voor iedereen die de intieme contacten liever fictief houdt, is dit dan ook een ideale omgeving om in te vertoeven.

40 Plus Versierders screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van 40 Plus Versierders?

 • Eerste drie berichten gratis versturen
 • Site is te gebruiken op computer of mobiele apparaten
 • Gratis aanmelden
 • Anoniem profiel en versturen van berichten
 • De profielen zijn fictief, fysiek contact is hierdoor niet mogelijk
 • Betaalde diensten voor versturen en ontvangen van berichten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 08 januari 2022

2 reacties op “40 Plus Versierders – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Reinhardt Reinhardt schreef:

  Het is geen reactie meer een vraag hoe gaat dit in zen werk met de betaling en zo want heb een berichtje willen verzenden maa r dat lukt niet bvd

 2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Waarom besteed deze site aandacht aan een site die gebruik maakt van fictieve profielen en dus feitelijk helemaal geen datingsite is?
  Er is gewoon sprake van bedrog en dit soort sites zouden bij wet verboden moeten worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *