Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Verrijk je seksleven: thuis een hoer ontvangen kan spannend zijn!
thuis een hoer ontvangen

Verrijk je seksleven: thuis een hoer ontvangen kan spannend zijn!

Welke online datingsite?
01 december 2023

In de huidige samenleving wordt seksuele vrijheid steeds meer omarmd en geaccepteerd. Steeds meer mensen zijn op zoek naar nieuwe manieren om hun seksuele verlangens te verkennen en te vervullen. Een van deze manieren is het ontvangen van een hoer aan huis. In deze blog delen we de ervaringen en meningen van mensen die deze vorm van prostitutie hebben uitgeprobeerd. We onderzoeken de voor- en nadelen van thuisprostitutie en geven advies over hoe je deze ervaring veilig en legaal kunt laten verlopen. Als je overweegt om thuis een hoer te ontvangen, lees dan deze blog om jezelf goed te informeren en een weloverwogen beslissing te nemen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Thuis een hoer ontvangen

Sommige vrouwen “ontvangen aan huis” om wat bij te verdienen. Deze vrouwen zijn vaak alleenstaand, of ze hebben een man of vriend die voor zijn werk veel van huis is. Maar meestal zijn het alleenstaande dames, soms hebben ze kinderen waar ze in hun eentje voor moeten zorgen. Als zo’n vrouw slechts een parttime baan heeft of van een uitkering moet rondkomen is het vaak lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Sommige vrouwen kiezen er dan voor om seks tegen betaling te hebben om op die manier wat bij te verdienen. Dit wordt ook wel gelegenheids prostitutie genoemd.

sexy hoer die aan huis ontvangt

Hoe vind je een hoertje dat thuis ontvangt?

Vaak gaat de “reclame” voor een thuis-hoertje via de welbekende mond-tot-mond reclame. Wanneer je in je vriendenkring laat vallen dat je op zoek bent naar een hoer die thuis haar klanten ontvangt is er altijd wel iemand in de kroeg die een adres weet. Of dat adres betrouwbaar is valt natuurlijk af te wachten, maar als diegene zelf bij deze vrouw is geweest is de kans wel redelijk aanwezig dat het een goed adres is. Je kunt soms ook een dame vinden die aan huis ontvangt door een advertentie in een krant. Daar staat natuurlijk geen adres bij, dat krijg je pas als je contact opneemt om een afspraak te maken.

Thuis hoertjes zijn van alle tijden

Evenals de traditionele raamprostituees zijn ook de thuisontvangst hoertjes van alle tijden. Ook in de vorige eeuw kwam dit fenomeen al regelmatig voor. Ook toen waren het vaak voor de buitenwereld ‘keurige’ dames die in een achterkamertje heren ontvingen voor de seks om op die manier het vaak karige inkomen wat aan te vullen. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om een hoer te bestellen. Het internet geeft vele mogelijkheden.

Artistieke voorstelling van een historische scène waarbij een discrete interactie plaatsvindt tussen een dame en een heer in een privésetting.


Wat kun je verwachten van een thuis hoertje?

Als je bij een thuis ontvangend hoertje op bezoek gaat mag je verwachten dat ze je ontvangt en dat jullie vrij snel daarna seks hebben. Deze dames zijn er vaak niet voor de gezelligheid. Je betaalt meestal per uur en soms extra voor speciale handelingen. Soms moet je van tevoren betalen omdat de vrouw in kwestie niet het risico wil nemen dat je er vandoor gaat zodra je je pleziertje hebt gehad zonder te betalen, of dat dan pas duidelijk wordt dat je helemaal geen geld bij je hebt. Daarom vragen de dames vaak vooraf het overeengekomen bedrag of in ieder geval het grootste deel ervan.

Pas op voor misbruik!

Pas ook bij het bezoeken van een thuishoertje op dat je geen vrouw treft die dit werk tegen haar zin doet. Als er ook een man in het huis aanwezig is die het geld in ontvangst neemt kun je er vrij zeker van zijn dat de vrouw in kwestie dit niet geheel uit vrije wil doet. Als je toch met haar naar bed wilt mot je dat natuurlijk zelf weten. Als de vrouw meerderjarig is zou dat ook kunnen, maar realiseer je wel dat je ook strafbaar bent als je seks hebt met een vrouw die dit tegen haar wil doet. Dit valt namelijk voor de wet onder verkrachting. Dus als je redelijkerwijs had kunnen weten dat er sprake is van gedwongen prostitutie ben je hier medeplichtig aan, al valt dit in de meeste gevallen zeer lastig te bewijzen.

Silhouet van een vrouw


Amateurhoeren of gelegenheidsprostituees

Mannen die op zoek zijn naar seksueel vertier lopen de kans tegen een amateur hoer aan te lopen. Er zijn dames die naar de kroeg gaan om te zien of ze daar misschien een man op kunnen pikken. Als dat lukt en de man in kwestie is wel in voor een avontuurtje komt de aap uit de mouw: er moet wel betaald worden. Dit zijn vaak dames die op deze manier incidenteel iets willen bijverdienen, vaak omdat ze een laag betaalde baan hebben of een uitkering.

Waarom spelen vrouwen voor amateurhoer?

Zoals eerder gezegd doen vrouwen dit werk meestal om wat bij te verdienen. Een uitkering kan soms te laag zijn om van rond te komen, ook als je er geen luxe leven op nahoudt. Soms is er sprake van een schrijnende financiële situatie en doet een vrouw dit om bij voorbeeld haar kinderen naar school te kunnen laten gaan of om ze van fatsoenlijke kleding te kunnen voorzien. Op deze manier wat bijverdienen is vaak erg eenvoudig want er zijn altijd wel mannen te vinden die tegen betaling seks willen hebben, hetzij incidenteel hetzij regelmatig. Ook amateurhoeren hebben soms hun vaste klanten die ze met enige regelmaat thuis ontvangen.

amateurhoer

Wat kun je verwachten van een amateurhoer?

In principe kun je van een amateurhoer hetzelfde verwachten als van een professional. Al zal de laatste misschien wat meer ervaring hebben en het contact wat zakelijker zien dan de amateur. Maar verder mag je als je betaalt voor de seks hetzelfde verwachten als bij een ‘gewone’ hoer. Als een vrouw geld vraagt voor seks dan moet daar immers wel wat tegenover staan. Natuurlijk kan het zijn dat ze bepaalde handelingen of standjes niet wil, maar dat geldt voor alle prostituees.

Amateurhoeren op internet

Natuurlijk bieden amateur hoeren zich ook aan via het internet. Ze doen dit via datingsites of via contactadvertenties op algemene websites. Daarnaast zijn er escort websites waar je een hoer kunt bestellen. Dus als je op zoek bent naar een amateurhoertje kun je ook op het internet terecht. Veel vrouwen die graag met seks wat bij willen verdienen proberen het op deze manier, omdat het een redelijk anonieme manier is om contact te leggen. Al is thuis afspreken natuurlijk wel een risico, maar ook amateur hoeren spreken soms met hun klant in een hotel af of op een parkeerplaats.

Online platforms tonen amateur sekswerkers die hun diensten adverteren

Zijn er risico’s verbonden aan dit soort hoertjes?

Wanneer je met een vrouw die je niet kent naar huis gaat moet je altijd op je hoede zijn. Er kan altijd iets onaangenaams gebeuren. Je portefeuille of smartphone gestolen, of overvallen worden omdat bij thuiskomst haar vriend er ook blijkt te zijn die in het complot zit. Maar zo gaat het natuurlijk niet altijd. Als je bereid bent om voor de seks te betalen is er natuurlijk niets op tegen om op deze manier seks te hebben. Let wel op dat je het veilig doet, want anders bestaat het risico dat je een SOA oploopt. Ook zijn er vrouwen die op deze manier proberen zwanger te raken, en je vervolgens confronteren met de gevolgen van de ongeplande vrijpartij.

Alternatieven voor thuisprostitutie: waar kun je terecht?

Het ontvangen van een hoer aan huis kan een unieke en spannende ervaring zijn, maar het is belangrijk om jezelf goed te informeren en de risico’s en gevolgen goed te overwegen voordat je eraan begint. Thuisprostitutie is illegaal in Nederland en brengt ook veiligheidsrisico’s met zich mee. We raden je dan ook aan om altijd een legale en veilige manier te zoeken om aan je seksuele behoeften te voldoen. Blijf alert en laat je niet verleiden door snelle en gemakkelijke oplossingen. Bedenk dat er altijd alternatieven zijn en dat je altijd hulp kunt vragen als je jezelf in een onveilige of illegale situatie bevindt. Hopelijk heeft deze blog je geholpen om jezelf goed te informeren over thuisprostitutie en heb je een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

5 reacties op “Verrijk je seksleven: thuis een hoer ontvangen kan spannend zijn!”

 1. Frank schreef:

  Ik ben een man die op mannen.
  Ik ben een man hoedje.
  Ik val ook op trav en vrouwen

 2. Maatje schreef:

  Hoi zijn er vrouwen die thuis ontvangen in Enschede?
  Mail mij maatje

 3. R schreef:

  Ik wil graag sex in de buurt van Uden

 4. Remco schreef:

  Op zoek naar een geile dame

 5. Mitch schreef:

  Ik wil graag sex dus laat maar wat weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---