Home / Xclub – Kosten, Review en Ervaringen
xclub logo

Xclub - Kosten, Review en Ervaringen

Het vinden van een spannende date gaat vaak net even iets anders in zijn werk dan het vinden van een gewone date. Zo is het meer belangrijk wat de voorkeuren van een persoon zijn dan wat de hobby’s zijn. Wanneer je dan ook op zoek gaat naar een spannende date dan kun je dit het beste doen bij een spannende datingsite. Wij willen je dan aanraden om eerst eens een kijkje bij Xclub te gaan nemen. 

26 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Dit is een leuke website met een erg groot ledenbestand. Er zijn via deze website al duizenden spannende dates afgesproken en het zou zomaar eens kunnen zijn dat jij ook met iemand van deze website een date gaat plannen. Nadat je je hebt ingeschreven dan zie je de leden staan en het mooie is dat je ook een score ziet staan hoe goed het lid bij je past. Toch is het ook geen probleem om met een persoon af te spreken met een lagere score aangezien je met iedereen contact kunt gaan leggen. De website is makkelijk te navigeren en is duidelijk, verder zie je ook meteen de nieuwe leden staan, de populaire staan en de leden die online zijn. Onderaan de pagina zie je ook de profielen staan die je al bezocht hebt en zo kun je daar ook makkelijk naar terugkeren.

Kom in contact met leuke leden

De zoekfunctie kun je gebruiken om leden te vinden die goed bij je passen en hier kun je ook leeftijden aangeven. Heb je iemand gevonden waar je graag contact mee zou willen krijgen dan zijn er zeer originele manieren om contact te gaan zoeken. De meest vertrouwde is toch wel het sturen van een bericht en dit kun je meteen bovenaan de pagina gaan doen. Verder is het ook mogelijk om een flirt te sturen. Dit is leuk want je kunt dan een flirt selecteren en dit is dan bijvoorbeeld een knipoog of een kusje maar dit kan ook een spanking zijn. Op deze manier ziet deze persoon meteen dat je interesse hebt en krijgt deze ook een goed idee wat je met hem of haar van plan bent.

Wil je indruk maken stuur dan een cadeau

Als je echt indruk op een lid wilt maken dan zou je ook een cadeau kunnen gaan sturen. Dit kan dan een teddybeer zijn maar ook een zeer spannend lingeriesetje. Misschien wil je een vrouw wel lekker in de stemming brengen en dan kun je ook een dildo gaan versturen. Er zijn mogelijkheden genoeg, het sturen van cadeaus is wel iets duurder maar vergroot je kans op het krijgen van een reactie wel aanzienlijk.

Xclub.nl is zeer uitgebreid

Je merkt wel dat de website van Xclub.nl zeer uitgebreid is en dat je er erg veel kunt vinden. Doordat er veel leden zijn kun je makkelijk dates gaan afspreken en misschien bloeit er dan wel een heuse relatie uit voort. Aangezien het inschrijven gratis is kun je dit nu meteen gaan doen en dit geeft je dan ook de mogelijkheid om de leden te zien. Stuur er maar eens iemand een leuk bericht en je zult zien dat je dan al snel een reactie in je virtuele brievenbus kunt gaan verwachten.

xclub screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Xclub.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Veel leden
 • Kans op een echte date vrij klein
 • Entertainment dienst
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Xclub.nl opzeggen FAQ

  Hoe kan ik Xclub.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over sexdatingsite xclub.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Xclub account.

  Xclub.nl opzeggen

  Xclub account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Xclub.nl en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina. Klik na het invullen op de grijze “login” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het kleine pijltje naar benden naast je profielfoto of naam bovenaan je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de grijze button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.

  Stap 4: Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven. Klik vervolgens op de grijze button met de tekst: “account verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Xclub.nl!

  Laats bijgewerkt: 25 december 2021

  26 reacties op “Xclub – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Whanhoop Whanhoop schreef:

   Is helemaal nep, je ziet heel veel dames met dezelfde profielnaam op verschillende sites.
   Dus een database en verschillende lay-outs van de site. alle mails die je ontvangt dat er een bericht is of dat er een dame je profiel heeft bekeken komt uit dezelfde bron. Slimme jongens!!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.