Home / Vrijchat.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Vrijchat.nl logo

Vrijchat.nl – Kosten, Review en Ervaringen

Vrijchat.nl is een datingsite waar je in contact kunt komen met andere singles die op zoek zijn naar een vaste partner of een leuke date. Je kunt een gratis account aan maken en vervolgens je gegevens invullen en als je dat wilt foto’s plaatsen. Een account dat voorzien is van foto’s geeft vrijwel altijd meer respons dan wanneer je ervoor kiest om geen foto’s te plaatsen. Nadat je bent ingelogd kun je zoeken in de profielen om te zien of er members zijn die passen bij je zoekcriteria en die je wellicht beter wilt leren kennen.

Vrijchat.nl
3
Beoordeling 3

Anoniem op zoek naar een nieuwe partner

Online daten raakt steeds meer ingeburgerd. Steeds meer mensen vinden hun partner online en maken graag gebruik van het internet om iemand te vinden. Uitgaan kost immers veel tijd en de kans op succes is niet zo heel groot. Zeker als je na een beëindigde relatie weer op zoek gaat is het vaak lastig om hiervoor een goede manier te vinden. Dan is online daten een prima optie. Je kunt dit redelijk anoniem doen. Je hoeft immers niet je volledige naam te gebruiken en je bepaalt zelf hoe herkenbaar je profielfoto is. Als je iemand hebt gevonden met wie het klikt kun je er altijd nog voor kiezen om een herkenbare foto te sturen en privé gegevens te delen.

De kosten voor het gebruik

Het aanmaken van een profiel en het lezen van ontvangen berichten is gratis. Wil je zelf een bericht sturen of reageren op een ontvangen bericht dan zijn hiervoor credits nodig. Wat de kosten hiervan zijn wordt alleen kenbaar gemaakt als je een account hebt en bent ingelogd. In de algemene voorwaarden wordt alleen vermeld dat er kosten in rekening worden gebracht. Je kunt dus niet voordat je een account aanmaakt voor jezelf bepalen of je de gevraagde vergoeding wel of niet wilt accepteren. Anderzijds is het natuurlijk zo dat vrijwel geen enkele dating website gratis is. Als je voor een gering bedrag berichten hebt verstuurd en het levert niet het gewenste resultaat kun je er altijd voor kiezen om je deelname aan de website te beëindigen.

Succesverhalen op de website

Op de website van Vrijchat.nl staan verschillende succesverhalen van stellen die elkaar via de website hebben leren kennen en nu een leuke relatie hebben. Of deze verhalen echt zijn is niet te achterhalen. Los daarvan zal het altijd van jezelf en een dosis geluk afhangen of je via een online datingsite de ware liefde vindt. Hiervoor zijn natuurlijk geen garanties te geven. Als je denkt via Vrijchat.nl een leuke partner te kunnen vinden dan kom je daar alleen achter door het te proberen.

Vrijchat.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vrijchat.nl?

 • Het aanmaken van een account is gratis
 • Je kunt gratis de ontvangen privé berichten lezen
 • De kosten voor het gebruik van betaalde diensten, zoals het versturen van berichten, worden niet vooraf duidelijk
 • Berichten mogen maximaal 500 karakters lang zijn
 • 3
  Populariteit
 • 2.9
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Vrijchat.nl FAQ

Hoe kan ik Vrijchat.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Vrijchat.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Vrijchat account.

Vrijchat.nl opzeggen

Vrijchat account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Vrijchat en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Mijn profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll naar beneden tot het einde van de pagina en klik dan op de button met de tekst: “verwijderen”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vul hier je wachtwoord in en klik op de button: “Verwijder mijn account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Vrijchat.nl!

Laats bijgewerkt: 16 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *