Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Vreemdgaan Date: Kosten, Review en Ervaringen!
Vreemdgaan Date logo

Vreemdgaan Date: Kosten, Review en Ervaringen!

Op zoek naar een spannend avontuur buiten je relatie? Vreemdgaan Date is dé website waar je terecht kunt voor online vertier op het erotische vlak. Met de toenemende populariteit van online vreemdgaan biedt Vreemdgaan Date een platform waar anonimiteit redelijk gewaarborgd is. Ontdek in onze uitgebreide review alles over de kosten, ervaringen en beoordelingen van gebruikers. Deze datingsite is niet alleen gericht op Nederlandse accounts, maar ook internationale contacten behoren tot de mogelijkheden. Let wel op: de privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn niet in het Nederlands beschikbaar. Zorg ervoor dat je deze regels zorgvuldig doorneemt voordat je een account aanmaakt. Bij gebrek aan kennis van het Engels kun je altijd een vertaalprogramma gebruiken of iemand vragen om de tekst voor je te vertalen.

Vreemdgaan Date
2
Beoordeling 2

Vreemdgaan Date: Dé plek voor spannende online avontuurtjes?

Online vreemdgaan is erg populair. De belangrijkste reden daarvoor is dat je anonimiteit online redelijk gewaarborgd is. Als je op zoek bent naar online vertier op het erotische vlak dan kun je prima terecht op Vreemdgaan Date. Het is een website waar niet alleen Nederlandse accounts te vinden zijn, de kans is redelijk groot dat je wordt benaderd door iemand die geen Nederlands spreekt. De website is wel in het Nederlands, maar dat geldt niet voor de privacy verklaring en de algemene voorwaarden. Dat is erg lastig, want als je een account aanmaakt verklaar je dat je akkoord gaat met deze regels. Lees ze dus goed door. Als je het Engels niet voldoende beheerst kun je een vertaalprogramma gebruiken of iemand anders de tekst voor je laten doornemen.

Betalen voor berichtenverkeer

Als je berichten wilt versturen naar andere members dan kan dit alleen tegen betaling. Je moet hiervoor credits kopen waarmee je berichten kunt verzenden. Deze credits koop je meestal in een bundel. Houd er rekening mee dat eenmaal gekochte credits niet kunnen worden ingewisseld voor geld. En als je je account verwijdert dan vervallen ook automatisch eventueel nog niet gebruikte credits. Als je eenmaal een bundel hebt gekocht is het dus aan te raden om de credits op te maken als je van plan bent je account te gaan opheffen.

Vooral entertainment

De website Vreemdgaan Date is vooral bedoeld als entertainment voor mensen die wat meer spanning in hun leven zoeken. Het is in veel gevallen niet mogelijk om daadwerkelijk een afspraak te maken omdat veel accounts fictief zijn. Dit zijn mannen en vrouwen die niet echt bestaan en waarvan het berichtenverkeer wordt gemodereerd door medewerkers van de website. Deze accounts zijn uitsluitend bedoeld voor online entertainment. Je kunt er een spannende flirt mee hebben, maar verder dan dat gaat het contact niet. Houd er bovendien rekening mee dat de reacties die je krijgt er veelal op gericht zijn om jou ook weer te laten reageren, dit levert immers geld op voor de eigenaren van de website.

De risico’s van online flirten

Online flirten is vrij onschuldig maar het heeft wel wat risico’s. Als je een partner hebt kan hij of zij er natuurlijk achter komen en dit kan je flink in de problemen brengen. Maar het is ook mogelijk dat iemand met wie je in contact bent of bent geweest je blijft lastigvallen. Dat laatste kun je voorkomen door zo iemand op de website te blokkeren. Geef nooit zomaar je echte naam en zeker niet met achternaam. Dan is het in sommige gevallen vrij eenvoudig om iemand op te sporen, bijvoorbeeld op sociale media zoals Facebook. Ook daar kun je iemand natuurlijk weer blokkeren, maar het kan je wel de nodige problemen en ergernissen geven. Stuur om diezelfde reden ook geen naaktfoto’s waar je herkenbaar op staat.

Vreemdgaan Date screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vreemdgaan Date?

 • Vreemdgaan Date richt zich specifiek op mensen die op zoek zijn naar online vertier op het erotische vlak, waardoor het een gerichte gemeenschap van gelijkgestemde individuen biedt.
 • De website is eenvoudig te gebruiken en navigeren, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken en berichten te versturen.
 • De website waarborgt redelijke anonimiteit en discretie voor gebruikers die op zoek zijn naar online vertier.
 • Vreemdgaan Date hanteert kosten voor specifieke functies en voordelen, waardoor gebruikers kunnen kiezen voor opties die het beste bij hun behoeften passen.
 • Vreemdgaan Date biedt een platform waar gebruikers hun erotische interesses kunnen verkennen en delen met anderen.
 • Vreemdgaan Date is geen populaire datingsite binnen de algemene datinggemeenschap, wat kan resulteren in een beperkter aantal gebruikers en minder actieve interacties.
 • De website is niet gericht op het vinden van serieuze of betekenisvolle relaties, maar eerder op online vertier op het erotische vlak. Dit kan teleurstellend zijn voor mensen die op zoek zijn naar langdurige verbintenissen.
 • Er zijn aanwijzingen dat Vreemdgaan Date gebruik maakt van fictieve profielen, wat invloed kan hebben op de mogelijkheid om echte contacten te leggen.
 • De klantenservice van Vreemdgaan Date kan beperkter zijn in vergelijking met grotere datingsites, waardoor de ondersteuning mogelijk niet zo uitgebreid is.
 • De privacyverklaring en algemene voorwaarden zijn mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands, wat een uitdaging kan zijn voor gebruikers die het Engels niet goed beheersen.

Vreemdgaan Date: Entertainmentdienst met fictieve profielen

In de conclusie van de review van Vreemdgaan Date op Welkeonlinedatingsite.nl kunnen we concluderen dat Vreemdgaan Date een entertainmentdienst is met fictieve profielen. Het is belangrijk om te benadrukken dat de website niet bedoeld is voor serieuze of betekenisvolle relaties, maar eerder voor online vertier op het erotische vlak. Het feit dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen kan invloed hebben op de ervaring en de mogelijkheid om daadwerkelijk echte contacten te leggen. Het is essentieel om hier rekening mee te houden en de website kritisch te beoordelen voordat je besluit je in te schrijven. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en serieuze datingsite, zijn er andere opties die meer geschikt zijn.

 • 2

  Populariteit

  Vreemdgaan Date is geen populaire datingsite binnen de algemene datinggemeenschap. Het richt zich specifiek op een nichepubliek dat op zoek is naar online vertier op het erotische vlak. Het aantal gebruikers en de bekendheid van de website zijn beperkter in vergelijking met populaire mainstream datingsites.

 • 2.1

  Gebruikersgemak

  Ondanks dat Vreemdgaan Date geen populaire datingsite is, biedt het wel een gebruiksvriendelijke interface en navigatie. Het is relatief eenvoudig om een account aan te maken, profielen te bekijken en berichten te versturen binnen de specifieke context van deze website.

 • 2.1

  Functionaliteiten

  Vreemdgaan Date biedt verschillende functionaliteiten om online vertier op erotisch vlak mogelijk te maken. Gebruikers kunnen profielen zoeken, berichten sturen en erotische interesses delen. Hoewel de functionaliteiten beperkter zijn dan op mainstream datingsites, zijn ze gericht op de specifieke behoeften van dit nichepubliek.

 • 2

  Klantenservice

  De klantenservice van Vreemdgaan Date is beperkt en minder uitgebreid in vergelijking met grotere datingsites. De responsiviteit en kwaliteit van de klantenservice kunnen variëren, waardoor het belangrijk is om realistische verwachtingen te hebben.

 • 2

  Kosten

  Vreemdgaan Date hanteert kosten voor het gebruik van bepaalde functies en voordelen. Het is belangrijk om de kosten in overweging te nemen en te beoordelen of ze in verhouding staan tot de geboden diensten en functionaliteiten.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Op basis van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, scoort Vreemdgaan Date lager in vergelijking met populaire mainstream datingsites. Het is belangrijk om de specifieke focus en doelgroep van de website in overweging te nemen bij het beoordelen van de totaalscore.

Veelgestelde vragen Vreemdgaan Date

Wat is Vreemdgaan Date en wat biedt het?

Vreemdgaan Date is een website die zich richt op online vertier op het erotische vlak. Het biedt een platform voor mensen die op zoek zijn naar spannende ontmoetingen en avontuurtjes buiten hun huidige relatie.

Is Vreemdgaan Date geschikt voor serieuze relaties?

Nee, Vreemdgaan Date is niet gericht op het vinden van serieuze of langdurige relaties. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar online vertier en spanning op erotisch vlak.

Zijn de profielen op Vreemdgaan Date echt?

Hoewel Vreemdgaan Date stelt dat het echte profielen heeft, zijn er aanwijzingen dat er ook gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het leggen van contacten.

Hoe zit het met privacy op Vreemdgaan Date?

Vreemdgaan Date waarborgt redelijke anonimiteit en discretie voor gebruikers. Het is echter belangrijk om de privacyverklaring en algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen om op de hoogte te zijn van de gegevensverwerking en privacyaspecten.

Wat zijn de kosten van Vreemdgaan Date?

Vreemdgaan Date hanteert kosten voor het gebruik van bepaalde functies en voordelen. De exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen opties en abonnementen. Het is belangrijk om de prijzen te raadplegen voordat je je inschrijft.

Laats bijgewerkt: 13 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---