Home / Vreemdgaan Date - Kosten, Review en Ervaringen
Vreemdgaan Date logo

Vreemdgaan Date - Kosten, Review en Ervaringen

Online vreemdgaan is erg populair. De belangrijkste reden daarvoor is dat je anonimiteit online redelijk gewaarborgd is. Als je op zoek bent naar online vertier op het erotische vlak dan kun je prima terecht op Vreemdgaan Date. Het is een website waar niet alleen Nederlandse accounts te vinden zijn, de kans is redelijk groot dat je wordt benaderd door iemand die geen Nederlands spreekt. De website is wel in het Nederlands, maar dat geldt niet voor de privacy verklaring en de algemene voorwaarden. Dat is erg lastig, want als je een account aanmaakt verklaar je dat je akkoord gaat met deze regels. Lees ze dus goed door. Als je het Engels niet voldoende beheerst kun je een vertaalprogramma gebruiken of iemand anders de tekst voor je laten doornemen.

Vreemdgaan Date
2
Beoordeling 2

Betalen voor berichtenverkeer

Als je berichten wilt versturen naar andere members dan kan dit alleen tegen betaling. Je moet hiervoor credits kopen waarmee je berichten kunt verzenden. Deze credits koop je meestal in een bundel. Houd er rekening mee dat eenmaal gekochte credits niet kunnen worden ingewisseld voor geld. En als je je account verwijdert dan vervallen ook automatisch eventueel nog niet gebruikte credits. Als je eenmaal een bundel hebt gekocht is het dus aan te raden om de credits op te maken als je van plan bent je account te gaan opheffen.

Vooral entertainment

De website Vreemdgaan Date is vooral bedoeld als entertainment voor mensen die wat meer spanning in hun leven zoeken. Het is in veel gevallen niet mogelijk om daadwerkelijk een afspraak te maken omdat veel accounts fictief zijn. Dit zijn mannen en vrouwen die niet echt bestaan en waarvan het berichtenverkeer wordt gemodereerd door medewerkers van de website. Deze accounts zijn uitsluitend bedoeld voor online entertainment. Je kunt er een spannende flirt mee hebben, maar verder dan dat gaat het contact niet. Houd er bovendien rekening mee dat de reacties die je krijgt er veelal op gericht zijn om jou ook weer te laten reageren, dit levert immers geld op voor de eigenaren van de website.

De risico’s van online flirten

Online flirten is vrij onschuldig maar het heeft wel wat risico’s. Als je een partner hebt kan hij of zij er natuurlijk achter komen en dit kan je flink in de problemen brengen. Maar het is ook mogelijk dat iemand met wie je in contact bent of bent geweest je blijft lastigvallen. Dat laatste kun je voorkomen door zo iemand op de website te blokkeren. Geef nooit zomaar je echte naam en zeker niet met achternaam. Dan is het in sommige gevallen vrij eenvoudig om iemand op te sporen, bijvoorbeeld op sociale media zoals Facebook. Ook daar kun je iemand natuurlijk weer blokkeren, maar het kan je wel de nodige problemen en ergernissen geven. Stuur om diezelfde reden ook geen naaktfoto’s waar je herkenbaar op staat.

Vreemdgaan Date screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vreemdgaan Date?

 • Aanmelden is gratis
 • Zoeken in de database is gratis
 • De algemene voorwaarden en het privacy reglement zijn alleen in het Engels beschikbaar
 • Er wordt gewerkt met fictieve profielen
 • Wereldwijde database met grote kans op reacties van niet-Nederlanders
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 23 augustus 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *