Home / Ontdek de beste datingsites voor alternatievelingen! / Lees onze review voordat je Vegadates gebruikt!
Vegadates logo

Lees onze review voordat je Vegadates gebruikt!

Op zoek naar een gelijkgestemde partner die jouw vegetarische of veganistische levensstijl deelt? Vegadates is dé oplossing! Deze unieke datingsite richt zich specifiek op Nederlandse en Belgische vegetariërs en veganisten, waardoor je eenvoudig in contact komt met mensen die jouw overtuigingen en eetgewoonten begrijpen. Lees verder op welkeonlinedatingsite.nl voor een uitgebreide review, ervaringen van gebruikers en informatie over de kosten van Vegadates. Ontdek hoe Vegadates je kan helpen bij het vinden van een partner om samen te genieten van een plantaardige levensstijl en elkaars gezelschap.

Vegadates
3.2
Beoordeling 3.2

Vind jouw plantaardige liefde met Vegadates

Als vegetariër of veganist kan het lastig zijn om een date te vinden die jouw levensstijl begrijpt en waardeert. Het is immers niet prettig om tijdens een eerste afspraakje te zien hoe je date een biefstuk eet. Vegadates biedt de oplossing: deze datingsite richt zich specifiek op Nederlandse en Belgische vegetariërs en veganisten die graag een gelijkgestemde partner willen ontmoeten. Door je aan te melden bij Vegadates vergroot je de kans om iemand te vinden die jouw overtuigingen en eetgewoonten deelt, zodat je samen kunt genieten van een plantaardige levensstijl en elkaars gezelschap.

Dates voor alle serieuze vegans

Vegadates vindt het belangrijk dat leden écht met elkaar in contact komen. Dit kan natuurlijk via de datingsite, maar er worden ook heel wat leuke activiteiten georganiseerd waar de leden aan deel kunnen nemen. Er wordt zo veel mogelijk met ieder lid rekening gehouden. Zo worden er lange wandelingen met elkaar georganiseerd en vinden er gezellige etentjes plaats, maar er wordt ook aan speeddaten gedacht voor de snelle ontmoetingen. Ieder lid dat een profiel aanmaakt op de datingsite is welkom om ook aan deze georganiseerde activiteiten deel te nemen voor het ontmoeten van andere leden van Vegadates.

Zelf contactadvertenties plaatsen

Uniek aan Vegadates is wel dat je niet alleen kunt snuffelen tussen de profielen van andere leden, maar je kunt ook oproepjes plaatsen in diverse rubrieken. Dit werkt als een soort marktplaats, maar dan speciaal voor leuke contacten. Je kunt contactadvertenties plaatsen in verschillende rubrieken, zoals in Wonen en Vakantie, in Vriendschap, in Liefde, in Spiritualiteit of in Activiteiten. Bij het aanmaken van een openbaar profiel krijg je de mogelijkheid om maximaal zes verschillende contactadvertenties te plaatsen, in de rubriek of rubrieken van je keuze. Alle leden kunnen de contactadvertenties van andere leden bekijken en op basis daarvan naar het profiel gaan om eens verder te lezen en kijken.

Een gratis of een betaald lidmaatschap

Leden zijn niet verplicht om een abonnement te nemen bij Vegadates. Je kunt ook gratis gebruik maken van de mogelijkheden van de datingsite. In beide gevallen kun je contactadvertenties plaatsen en die van anderen zien. Je kunt berichten sturen en je hebt de mogelijkheid om interessante advertenties als ‘favoriet’ te markeren. Je kunt je profiel sieren met meerdere foto’s van jezelf, waarbij je één foto standaard instelt als je profielfoto. Kies deze foto bewust, want de foto’s die je extra toevoegt aan je fotoalbum kunnen alleen door de betalende leden worden bekeken. Overigens liggen de lidmaatschapskosten een stuk lager dan gemiddeld, dus het kan zeker de moeite waard zijn om een betalend lid te worden bij Vegadates.

Uitsluitend bewuste leden

Bij Vegadates zijn de leden over het algemeen heel serieus. Zij zijn op een heel bewuste manier bezig met het leven en zoeken naar mensen die net zo bewust met het leven omgaan. Op deze datingsite zal je dan ook niet snel mensen tegenkomen die pronken met wat zij al hebben bereikt in het leven. Er bestaat altijd een vriendelijke, gemoedelijke en respectvolle sfeer op de datingsite. Dagelijks komen er nieuwe leden bij, waardoor de community gestaag groeit en er steeds meer leuke mensen te vinden zijn om mee in contact te komen. Zoek jij naar een leuke date die, net als jij, houdt van de echte vegan levensstijl? Dan is Vegadates zeker de moeite waard om eens nader kennis mee te gaan maken.

Vegadates screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vegadates.nl?

 • Vegadates.nl richt zich specifiek op vegetariërs en veganisten, waardoor je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten die dezelfde waarden en levensstijl delen. Dit kan het gemakkelijker maken om verbinding te maken met anderen en potentiële matches te vinden.
 • Door te focussen op vegetarisme en veganisme biedt Vegadates.nl de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij. Dit kan leiden tot diepere gesprekken en een beter begrip tussen gebruikers.
 • Vegadates.nl heeft een actieve community van vegetariërs en veganisten. Ze organiseren regelmatig evenementen, bijeenkomsten en workshops, waardoor je de kans krijgt om offline contact te maken en nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Vegadates.nl biedt mogelijk ondersteuning en begeleiding aan zijn gebruikers. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit datingtips voor vegetariërs en veganisten, advies over het vinden van een partner met dezelfde waarden, en bronnen voor het omgaan met specifieke uitdagingen die gepaard gaan met een vegetarische of veganistische levensstijl.
 • Vegadates.nl biedt een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die zich inzetten voor een vegetarische of veganistische levensstijl. Dit creëert een gevoel van saamhorigheid en een veilige omgeving waarin gebruikers openlijk kunnen praten over hun levensstijl, ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen.
 • Omdat Vegadates.nl zich richt op een specifieke doelgroep, kan het gebruikersbestand kleiner zijn in vergelijking met grotere algemene datingsites. Dit kan de keuzemogelijkheden beperken, vooral als je in een minder dichtbevolkt gebied woont.
 • Het kan zijn dat Vegadates.nl meer populair is in bepaalde regio's en minder vertegenwoordigd is in andere gebieden. Dit kan invloed hebben op de mogelijkheden om mensen in jouw directe omgeving te vinden.
 • Om ten volle gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van Vegadates.nl, is een betaald lidmaatschap vereist. Dit kan een drempel vormen voor sommige gebruikers die op zoek zijn naar gratis opties.
 • Vegadates.nl kan mogelijk minder functies en opties bieden in vergelijking met grotere algemene datingsites. Het kan ontbreken aan geavanceerde zoekfilters, uitgebreide profielinformatie of andere extra functionaliteiten die sommige gebruikers misschien verwachten.
 • Hoewel Vegadates.nl een actieve community heeft, kan de gebruikersactiviteit variëren. Afhankelijk van de regio en het moment van gebruik kan het zijn dat er minder actieve gebruikers online zijn, wat de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en contact te leggen kan beïnvloeden.

Vegetarisch en veganistisch daten met Vegadates

Ben je vegetariër of veganist en op zoek naar een partner die jouw levensstijl deelt en waardeert? Ontdek dan Vegadates, dé datingsite voor Nederlandse en Belgische vegetariërs en veganisten. Lees meer over de ervaringen, kosten en functionaliteiten van Vegadates op welkeonlinedatingsite.nl. Vergelijk Vegadates met andere datingsites en maak een weloverwogen keuze voor jouw liefdesleven. Met Vegadates vergroot je de kans op het vinden van gelijkgestemde singles, zodat jullie samen kunnen genieten van een plantaardige levensstijl en elkaars gezelschap.

 • 3

  Populariteit

  Vegadates groeit in populariteit als dé datingsite voor Nederlandse en Belgische vegetariërs en veganisten, dankzij de unieke focus op een plantaardige levensstijl.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Vegadates biedt een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige navigatie, waardoor het eenvoudig is om gelijkgestemde singles te vinden en te communiceren.

 • 3

  Functionaliteiten

  Met functies zoals geavanceerd zoeken, profielen bekijken en berichten versturen, biedt Vegadates een complete ervaring voor vegetarisch en veganistisch daten.

 • 3.2

  Klantenservice

  De klantenservice van Vegadates staat klaar om vragen en problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat gebruikers zich ondersteund voelen.

 • 4

  Kosten

  Vegadates hanteert verschillende abonnementsopties met diverse prijzen, waardoor er voor elk budget een passende keuze beschikbaar is.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Met een focus op de plantaardige gemeenschap, gebruiksgemak en waardevolle functies, is Vegadates een uitstekende keuze voor vegetariërs en veganisten op zoek naar liefde.

Vegadates FAQ

Hoe kan ik Vegadates opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Vegadates? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Vegadates.nl account.

Vegadates opzeggen

Vegadates.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Vegadates en log in met gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu an de linkerkant van de pagina op de link: “Mijn profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de laatste link: “Uitschrijven”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de button met de tekst: “uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Vegadates!

Wat is Vegadates?

Vegadates is een online datingwebsite die zich richt op vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar liefde en vriendschap.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Vegadates?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Vegadates. De kosten variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsperiode en betaalmethode. Voor een abonnement van één maand betaal je € 24,95, voor drie maanden betaal je € 14,95 per maand en voor zes maanden betaal je € 9,95 per maand. Betaling kan worden gedaan via iDEAL, creditcard, PayPal of overschrijving.

Kan ik Vegadates gratis uitproberen?

Ja, je kunt Vegadates gratis uitproberen. De gratis versie van Vegadates biedt echter beperkte functionaliteit. Met een gratis profiel kun je profielen bekijken en interesseberichten versturen, maar om berichten te kunnen lezen en te kunnen chatten met andere leden is een betaald abonnement vereist.

Is Vegadates alleen bedoeld voor mensen uit Nederland?

Nee, Vegadates is beschikbaar voor mensen uit zowel Nederland als België. De website is beschikbaar in zowel het Nederlands als het Vlaams.

Kan ik mijn Vegadates-abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Vegadates-abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Het abonnement wordt dan stopgezet aan het einde van de lopende abonnementsperiode. Het opzeggen van het abonnement kan worden gedaan via de website onder het kopje ‘mijn account’ of door contact op te nemen met de klantenservice van Vegadates.

Laats bijgewerkt: 25 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---