Home / Vegadates – Kosten, Review en Ervaringen
Vegadates logo

Vegadates - Kosten, Review en Ervaringen

Als vegetariër wil jij natuurlijk niet op je eerste afspraakje toekijken hoe jouw date een biefstukje naar binnen zit te werken. Vegetariërs en veganisten zitten liever met een gelijkgestemde aan tafel! Dan kun je op zoek gaan naar een leuke date via Vegadates, dé datingsite voor Nederlandse en Belgische veganisten en vegetariërs.

Vegadates
3.2
Beoordeling 3.2

Dates voor alle serieuze vegans

Vegadates vindt het belangrijk dat leden écht met elkaar in contact komen. Dit kan natuurlijk via de datingsite, maar er worden ook heel wat leuke activiteiten georganiseerd waar de leden aan deel kunnen nemen. Er wordt zo veel mogelijk met ieder lid rekening gehouden. Zo worden er lange wandelingen met elkaar georganiseerd en vinden er gezellige etentjes plaats, maar er wordt ook aan speeddaten gedacht voor de snelle ontmoetingen. Ieder lid dat een profiel aanmaakt op de datingsite is welkom om ook aan deze georganiseerde activiteiten deel te nemen voor het ontmoeten van andere leden van Vegadates.

Zelf contactadvertenties plaatsen

Uniek aan Vegadates is wel dat je niet alleen kunt snuffelen tussen de profielen van andere leden, maar je kunt ook oproepjes plaatsen in diverse rubrieken. Dit werkt als een soort marktplaats, maar dan speciaal voor leuke contacten. Je kunt contactadvertenties plaatsen in verschillende rubrieken, zoals in Wonen en Vakantie, in Vriendschap, in Liefde, in Spiritualiteit of in Activiteiten. Bij het aanmaken van een openbaar profiel krijg je de mogelijkheid om maximaal zes verschillende contactadvertenties te plaatsen, in de rubriek of rubrieken van je keuze. Alle leden kunnen de contactadvertenties van andere leden bekijken en op basis daarvan naar het profiel gaan om eens verder te lezen en kijken.

Een gratis of een betaald lidmaatschap

Leden zijn niet verplicht om een abonnement te nemen bij Vegadates. Je kunt ook gratis gebruik maken van de mogelijkheden van de datingsite. In beide gevallen kun je contactadvertenties plaatsen en die van anderen zien. Je kunt berichten sturen en je hebt de mogelijkheid om interessante advertenties als ‘favoriet’ te markeren. Je kunt je profiel sieren met meerdere foto’s van jezelf, waarbij je één foto standaard instelt als je profielfoto. Kies deze foto bewust, want de foto’s die je extra toevoegt aan je fotoalbum kunnen alleen door de betalende leden worden bekeken. Overigens liggen de lidmaatschapskosten een stuk lager dan gemiddeld, dus het kan zeker de moeite waard zijn om een betalend lid te worden bij Vegadates.

Uitsluitend bewuste leden

Bij Vegadates zijn de leden over het algemeen heel serieus. Zij zijn op een heel bewuste manier bezig met het leven en zoeken naar mensen die net zo bewust met het leven omgaan. Op deze datingsite zal je dan ook niet snel mensen tegenkomen die pronken met wat zij al hebben bereikt in het leven. Er bestaat altijd een vriendelijke, gemoedelijke en respectvolle sfeer op de datingsite. Dagelijks komen er nieuwe leden bij, waardoor de community gestaag groeit en er steeds meer leuke mensen te vinden zijn om mee in contact te komen. Zoek jij naar een leuke date die, net als jij, houdt van de echte vegan levensstijl? Dan is Vegadates zeker de moeite waard om eens nader kennis mee te gaan maken.

Vegadates screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vegadates.nl?

 • Speciaal voor veganistenen vegetariërs
 • Niet voor iedereen geschikt
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 3.2 Goed
  Totaalscore

Vegadates FAQ

Hoe kan ik Vegadates opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Vegadates? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Vegadates.nl account.

Vegadates opzeggen

Vegadates.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Vegadates en log in met gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu an de linkerkant van de pagina op de link: “Mijn profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de laatste link: “Uitschrijven”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de button met de tekst: “uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Vegadates!

Laats bijgewerkt: 05 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *