Home / TravestieDate – Kosten, Review en Ervaringen
TravestieDate logo

TravestieDate - Kosten, Review en Ervaringen

Via TravestieDate kun je in contact komen met mannen die zich graag als vrouw kleden en dit ook willen uitdragen. Je kunt contact zoeken als je zelf ook travestiet bent of als je als man, vrouw of stel graag in contact wilt komen met een travestiet. Het aanmaken van een account is opengesteld voor iedereen die 18 jaar of ouder is en is volledig gratis en vrijblijvend. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je zoeken inde database om te zien of er andere members zijn met wie je graag in contact zou willen komen. Commerciële accounts zijn niet toegestaan, dus je vindt hier geen betaalde dating met travestieten.

TravestieDate
3
Beoordeling 3

Abonnementsgeld

Om volledig gebruik te kunnen maken van alle diensten van Travestie Date moet je je lidmaatschap updaten naar premium. Als je dat doet kun je berichten versturen naar andere members en op deze manier gemakkelijk contacten leggen. De kosten voor het abonnement worden niet op de website vermeld zolang je niet bent aangemeld met je account. Je kunt deze kosten dus pas zien als je een account hebt aangemaakt. Je account kun je voorzien van een anonieme nickname zodat je anoniem kunt rondkijken op de website. Ook het leggen van contacten kan uiteraard onder een schuilnaam. Je bepaalt zelf of je uiteindelijk je ware identiteit prijsgeeft of deze voor jezelf houdt. Veel travestieten kiezen ervoor om te ‘werken’ met een schuilnaam. Vaak doen zij dit omdat zij hun dubbele identiteit geheim willen houden voor hun naaste omgeving. Sommige travestieten leiden in het dagelijks leven een “normaal” leven, hun eventuele partner en familie zijn niet op de hoogte van hun voorliefde voor travestie.

Leer de wereld van travestieten kennen

Voel je je aangetrokken tot de wereld van travestieten? Twijfel je of je zelf een travestiet bent? Dan kun je een account aanmaken op Travestie Date. Je kunt via de chat of door een date in contact komen met mensen die al wat langer meelopen in de travestiewereld en zo voor jezelf ontdekken of dit wel o niet bij je past. Het internet garandeert tot op zekere hoogte je anonimiteit, tenzij je er natuurlijk zelf voor kiest om bepaalde informatie te delen. Ook mannen, vrouwen en stellen die graag in contact komen met een travestiet om op deze manier een nieuwe dimensie aan hun seksleven toe te voegen kunnen een account aanmaken op deze datingsite. Als travestiet bepaal je natuurlijk altijd je eigen grenzen in wat je wel en niet wilt.

TravestieDate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van TravestieDate?

 • Aanmelden is gratis
 • Gebruik maken van alle diensten voor een vast bedrag per maand
 • De abonnementskosten worden pas kenbaar gemaakt na het aanmaken van een account
 • De website werkt tot op zekere hoogte rolbevestigend, dit moet je natuurlijk wel aanspreken
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

TravestieDate FAQ

Hoe kan ik TravestieDate opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite TravestieDate? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw TravestieDate.nl account.

TravestieDate opzeggen

TravestieDate.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Travestie Date en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de link: “Privacy instellingen”. Nieuwe opties zijn nu zichtbaar.

Stap 4: Klik nu op de link: “Account verwijderen” onderaan de pagina. klik daarna op de button: “Ja, ik wil mijn account verwijderen”. Bevestig deze keuze door op “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van TravestieDate.nl!

Laats bijgewerkt: 02 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *