Home / Ontmoet je ideale gay sex partner op deze datingsites! / Travestiedate: Een uitgebreide review van kosten en ervaringen
TravestieDate logo

Travestiedate: Een uitgebreide review van kosten en ervaringen

Ontdek alles over TravestieDate op WelkeOnlineDatingSite.nl! In onze uitgebreide review delen we alle informatie die je nodig hebt over deze unieke datingsite voor travestieten. Leer meer over de kosten, lees ervaringen van andere gebruikers en krijg inzicht in de functionaliteiten van TravestieDate. Of je nu zelf een travestiet bent of geïnteresseerd bent in het ontmoeten van travestieten, TravestieDate biedt een veilige en inclusieve omgeving om gelijkgestemde individuen te ontmoeten. Lees onze review en ontdek of TravestieDate de juiste keuze is voor jouw online datingavontuur.

TravestieDate
3
Beoordeling 3

Vind jouw perfecte match bij Via TravestieDate: liefde kent geen grenzen

Via TravestieDate kun je in contact komen met mannen die zich graag als vrouw kleden en dit ook willen uitdragen. Je kunt contact zoeken als je zelf ook travestiet bent of als je als man, vrouw of stel graag in contact wilt komen met een travestiet. Het aanmaken van een account is opengesteld voor iedereen die 18 jaar of ouder is en is volledig gratis en vrijblijvend. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je zoeken inde database om te zien of er andere members zijn met wie je graag in contact zou willen komen. Commerciële accounts zijn niet toegestaan, dus je vindt hier geen betaalde dating met travestieten.

Abonnementsgeld

Om volledig gebruik te kunnen maken van alle diensten van Travestie Date moet je je lidmaatschap updaten naar premium. Als je dat doet kun je berichten versturen naar andere members en op deze manier gemakkelijk contacten leggen. De kosten voor het abonnement worden niet op de website vermeld zolang je niet bent aangemeld met je account. Je kunt deze kosten dus pas zien als je een account hebt aangemaakt. Je account kun je voorzien van een anonieme nickname zodat je anoniem kunt rondkijken op de website. Ook het leggen van contacten kan uiteraard onder een schuilnaam. Je bepaalt zelf of je uiteindelijk je ware identiteit prijsgeeft of deze voor jezelf houdt. Veel travestieten kiezen ervoor om te ‘werken’ met een schuilnaam. Vaak doen zij dit omdat zij hun dubbele identiteit geheim willen houden voor hun naaste omgeving. Sommige travestieten leiden in het dagelijks leven een “normaal” leven, hun eventuele partner en familie zijn niet op de hoogte van hun voorliefde voor travestie.

Leer de wereld van travestieten kennen

Voel je je aangetrokken tot de wereld van travestieten? Twijfel je of je zelf een travestiet bent? Dan kun je een account aanmaken op Travestie Date. Je kunt via de chat of door een date in contact komen met mensen die al wat langer meelopen in de travestiewereld en zo voor jezelf ontdekken of dit wel o niet bij je past. Het internet garandeert tot op zekere hoogte je anonimiteit, tenzij je er natuurlijk zelf voor kiest om bepaalde informatie te delen. Ook mannen, vrouwen en stellen die graag in contact komen met een travestiet om op deze manier een nieuwe dimensie aan hun seksleven toe te voegen kunnen een account aanmaken op deze datingsite. Als travestiet bepaal je natuurlijk altijd je eigen grenzen in wat je wel en niet wilt.

TravestieDate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van TravestieDate?

 • TravestieDate biedt een veilige en inclusieve omgeving voor mensen die geïnteresseerd zijn in travestie en zelfexpressie.
 • De site heeft een gebruiksvriendelijke interface en een eenvoudig aanmeldingsproces, waardoor het gemakkelijk is om van start te gaan.
 • TravestieDate heeft een grote database van gelijkgestemde individuen, wat de kans vergroot om een passende match te vinden.
 • De klantenservice van TravestieDate staat klaar om gebruikers te ondersteunen en snelle reacties te bieden op vragen en problemen.
 • Het aanmaken van een account op TravestieDate is volledig gratis, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die 18 jaar of ouder is.
 • TravestieDate biedt geen betaalde datingopties, wat voor sommige gebruikers beperkend kan zijn.
 • Hoewel de site een grote database heeft, kan het vinden van een specifieke match een uitdaging zijn, afhankelijk van individuele voorkeuren.
 • TravestieDate kan beperkt zijn in functionaliteiten in vergelijking met meer uitgebreide datingsites.
 • De site richt zich specifiek op travestieten en mensen die geïnteresseerd zijn in travestie, waardoor het mogelijk minder geschikt is voor gebruikers met andere datingvoorkeuren.
 • De mate van actieve gebruikers en de populariteit van TravestieDate kunnen per regio variëren, wat invloed kan hebben op de beschikbaarheid van potentiële matches.

TravestieDate: De ideale plek om je vrouwelijke kant te uiten en anderen te ontmoeten

Als afsluiting kunnen we concluderen dat TravestieDate een betrouwbare en toegankelijke datingsite is voor mensen die geïnteresseerd zijn in travestie en zelfexpressie. Met een gebruiksvriendelijke interface, een grote database van gelijkgestemde individuen en een gratis aanmeldingsproces, biedt TravestieDate een veilige omgeving om in contact te komen met anderen die graag hun vrouwelijke kant willen uiten. De site verbiedt commerciële accounts, waardoor het een authentieke plek blijft voor serieuze ontmoetingen. Hoewel TravestieDate geen betaalde datingopties biedt, stelt het gebruikers in staat om op een vrijblijvende manier andere leden te ontdekken. Als je op zoek bent naar een gemeenschap die begrip en acceptatie bevordert, is TravestieDate zeker het overwegen waard.

 • 2.9

  Populariteit

  TravestieDate is een datingsite die aan populariteit wint onder mensen die geïnteresseerd zijn in travestie en zelfexpressie. Steeds meer gelijkgestemde individuen sluiten zich aan bij deze gemeenschap, waardoor de kans op het vinden van een geschikte match toeneemt.

 • 2.9

  Gebruikersgemak

  Met zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie maakt TravestieDate het eenvoudig voor gebruikers om de site te verkennen en in contact te komen met anderen. Het aanmeldingsproces is snel en gemakkelijk, waardoor je binnen enkele minuten aan de slag kunt.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  TravestieDate biedt een scala aan handige functionaliteiten die het online daten vergemakkelijken. Van het zoeken naar geschikte profielen tot het verzenden van berichten en het delen van foto’s, de site stelt gebruikers in staat om op een effectieve manier met elkaar te communiceren.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van TravestieDate staat klaar om gebruikers te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. Ze bieden snelle en behulpzame reacties, waardoor gebruikers zich ondersteund voelen tijdens hun online datingervaring.

 • 3.1

  Kosten

  Het aanmaken van een account op TravestieDate is volledig gratis en er zijn geen verborgen kosten. Gebruikers hebben toegang tot de basisfunctionaliteiten zonder extra te hoeven betalen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die graag travestieten willen ontmoeten zonder financiële verplichtingen.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  TravestieDate scoort hoog op alle belangrijke aspecten, waaronder populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Met een groeiende gebruikersgemeenschap en een betrouwbare infrastructuur biedt deze datingsite een uitstekende totaalervaring voor mensen die op zoek zijn naar verbinding en zelfexpressie.

TravestieDate FAQ

Hoe kan ik TravestieDate opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite TravestieDate? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw TravestieDate.nl account.

TravestieDate opzeggen

TravestieDate.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Travestie Date en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de link: “Privacy instellingen”. Nieuwe opties zijn nu zichtbaar.

Stap 4: Klik nu op de link: “Account verwijderen” onderaan de pagina. klik daarna op de button: “Ja, ik wil mijn account verwijderen”. Bevestig deze keuze door op “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van TravestieDate.nl!

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Travestiedate?

De kosten voor het gebruik van Travestiedate variëren, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, zoals een 1-maands, 3-maands en 6-maands abonnement. Voor de meest recente prijzen en abonnementsopties kun je de website van Travestiedate raadplegen.

Hoe kan ik mijn Travestiedate-abonnement opzeggen?

Om je Travestiedate-abonnement op te zeggen, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Travestiedate. Je kunt hen bereiken via e-mail of telefoon. Zorg ervoor dat je alle benodigde gegevens bij de hand hebt, zoals je gebruikersnaam en eventuele contractinformatie, om het proces vlot te laten verlopen.

Zijn er gebruikerservaringen en recensies beschikbaar voor Travestiedate?

Ja, op de website van Welkeonlinedatingsite.nl kun je gebruikerservaringen en recensies vinden over Travestiedate. Deze recensies zijn geschreven door mensen die daadwerkelijk de diensten van Travestiedate hebben gebruikt. Het lezen van deze recensies kan je helpen om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van andere gebruikers en de algehele kwaliteit van de datingsite.

Biedt Travestiedate een mobiele app aan?

Op dit moment biedt Travestiedate geen specifieke mobiele app aan voor gebruik op smartphones of tablets. Je kunt echter nog steeds toegang krijgen tot de Travestiedate-website via de browser van je mobiele apparaat. De website is geoptimaliseerd voor mobiele weergave, waardoor je gemakkelijk kunt bladeren en communiceren met andere gebruikers.

Kan ik Travestiedate gratis uitproberen voordat ik me aanmeld?

Ja, Travestiedate biedt de mogelijkheid om de basisfuncties van de datingsite gratis uit te proberen. Je kunt je registreren voor een gratis account en enkele functies verkennen om een idee te krijgen van de site en of het aan je verwachtingen voldoet. Houd er echter rekening mee dat sommige functies mogelijk beperkt zijn voor gratis gebruikers en dat je mogelijk een abonnement moet nemen om toegang te krijgen tot alle functies van Travestiedate.

Laats bijgewerkt: 12 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---