Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / The Catch-app kosten en functies: wat je moet weten!
TheCatch logo

The Catch-app kosten en functies: wat je moet weten!

The Catch is een exclusieve dating app die momenteel alleen beschikbaar is voor Apple gebruikers in de Verenigde Staten. Het doel van deze app is om singles te matchen op basis van gemeenschappelijke interesses en persoonlijkheidskenmerken. Maar wat zijn de kosten en ervaringen van The Catch? En is deze app de hype waard? In deze review lees je alles wat je moet weten over The Catch, inclusief de functies, kosten en gebruikerservaringen. Lees verder om te ontdekken of deze dating app iets voor jou is!

TheCatch app
3
Beoordeling 3

The Catch: Alles wat je moet weten over deze dating app!

DatetheCatch.com wordt ook wel kortweg The Catch genoemd. Het is geen website die je met je browser kunt bezoeken, er is alleen een app. En die app is op dit moment alleen te downloaden voor mensen die in de Verenigde Staten wonen en die een Apple telefoon hebben. Er wordt op de website wel aangekondigd dat er binnenkort een “uitrol” komt voor Android toestellen en voor mensen die niet in de VS woonachtig zijn. Nog even geduld dus als je deze app vanuit Nederland wilt uitproberen.

Is The Catch het wachten waard?

Je kunt je afvragen of je geduldig moet wachten op weer een nieuwe dating app. Er zijn er immers al tientallen. En als je dan al als Nederlandse gebruiker de app kunt installeren en gebruiken, dan is het maar de vraag of je er mensen zult vinden die bij je in de buurt wonen. Het is wellicht hooguit handig als je in de VS woont of als je binnenkort gaat emigreren en nog een leuke partner zoekt. Maar ook dan geldt dat er genoeg andere mogelijkheden zijn om contacten te leggen voor een liefdesrelatie of voor het uitbreiden van je vriendenkring.

Weinig informatie op de website

Behalve een video waarin het gebruik van de app wordt gedemonstreerd vind je geen informatie op de website. Er wordt niets gemeld over kosten en ook niet over hoe de app werkt en wat je ervan kunt verwachten. Het is dus nu ook nog niet te zeggen of er mogelijk gebruik gemaakt wordt of gaat worden van fictieve profielen. Het lijkt ook vooral een app te zijn voor “mooie mensen” waar zoveel Amerikanen dol op zijn. De tijd zal moeten uitwijzen of The Catch een meerwaarde gaat bieden als dating app en of de hype van deze manier van daten naar Europa gaat overwaaien.

Speel het dating spel

Als je wilt gaan daten met The Catch is het de bedoeling dat je een aantal mogelijke partners een originele vraag stelt. Bij voorbeeld: Waar zou je me mee naartoe nemen op onze eerste date? Degene die het leukste antwoord geeft kies je uit en met hem ga je verder in gesprek. De andere twee vallen af. Dit heeft natuurlijk wel een risico. Want stel dat degene die je kiest uiteindelijk toch niet zo leuk blijkt e zijn? Dan zijn die andere mannen of vrouwen wel aan je neus voorbij gegaan. Het is een typisch Amerikaanse manier van daten. Wie is de beste, wie wint het spelletje, dit soort competitie lijkt wel in de Amerikaanse cultuur ingebakken te zijn. Ook hierom is het de vraag of The Catch een app is die in de smaak gaat vallen in Europa. Maar om daar achter te komen moeten we dus wachten totdat de app ook buiten de VS beschikbaar wordt gesteld. Als je wilt weten hoe de app werkt kun je een instructievideo bekijken op de website.

TheCatch screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van TheCatch?

 • Met The Catch app kunnen gebruikers gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde interesses hebben. Dit biedt de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten of zelfs romantische relaties te ontwikkelen.
 • De app biedt een breed scala aan sociale activiteiten die gebruikers kunnen bijwonen, zoals wandelingen, sportevenementen, kookworkshops, feestjes, en nog veel meer. Dit stelt gebruikers in staat om nieuwe ervaringen op te doen en hun sociale kring uit te breiden.
 • The Catch app maakt het eenvoudig om activiteiten te plannen en te organiseren. Gebruikers kunnen evenementen maken, details delen en deelnemers uitnodigen, waardoor het proces efficiënt en gestroomlijnd verloopt.
 • De app heeft een actieve gebruikersgemeenschap, wat betekent dat er altijd nieuwe evenementen worden georganiseerd en kansen zijn om interessante mensen te ontmoeten. Dit vergroot de kans op het vinden van gelijkgestemde individuen.
 • The Catch app heeft veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om de gebruikers te beschermen. Er is een verificatieproces en gebruikers kunnen profielen rapporteren of blokkeren als ze zich ongemakkelijk voelen, waardoor de gebruikerservaring veiliger wordt.
 • Hoewel de app een actieve gebruikersgemeenschap heeft, kan het voorkomen dat sommige gebruikers inactief worden. Dit kan het moeilijker maken om nieuwe evenementen te vinden of om deel te nemen aan activiteiten.
 • Afhankelijk van de locatie kan de app mogelijk een beperkte dekking hebben. In sommige gebieden kunnen er minder gebruikers zijn, waardoor de keuze aan evenementen en potentiële contacten beperkt kan zijn.
 • Zoals bij elke mobiele app, kunnen er technische problemen optreden, zoals bugs of crashes. Dit kan de gebruikerservaring verstoren en frustrerend zijn voor de gebruikers.
 • Het is mogelijk dat er een ongelijkheid is in de geslachtsverhouding van de gebruikers op de app. Dit kan leiden tot minder keuzemogelijkheden voor gebruikers, vooral als het aantal gebruikers van het ene geslacht aanzienlijk hoger is dan het andere.
 • Hoewel The Catch app veiligheidsmaatregelen heeft, blijft het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie met andere gebruikers. Gebruikers moeten zich bewust zijn van

The Catch: De unieke dating app voor serieuze relaties

Al met al is The Catch een unieke dating app die zich onderscheidt van andere dating apps door zijn exclusiviteit en focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het is nog steeds een relatief nieuwe app die alleen beschikbaar is voor Apple-gebruikers in de Verenigde Staten, maar er wordt gewerkt aan een uitrol voor Android-gebruikers en mensen buiten de VS. Hoewel de app beperkingen heeft in termen van bereik en functies, kan het een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties en niet geïnteresseerd zijn in oppervlakkige ontmoetingen. Als je geïnteresseerd bent om deze app uit te proberen, houd dan de aankondigingen op de website in de gaten over wanneer de app beschikbaar wordt gemaakt voor internationale gebruikers en Android-gebruikers.

 • 2.8

  Populariteit

  The Catch is een relatief nieuwe dating app en is momenteel alleen beschikbaar voor Apple-gebruikers in de VS. Hierdoor is de populariteit nog beperkt, maar er is wel sprake van een groeiend aantal gebruikers.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  De app is eenvoudig in gebruik en heeft een strak en modern ontwerp. Het registratieproces is snel en de profielen zijn overzichtelijk en gedetailleerd.

 • 3

  Functionaliteiten

  Hoewel de app beperkingen heeft in termen van bereik en functies, biedt het wel enkele unieke kenmerken zoals de mogelijkheid om video’s in profielen te plaatsen en een selectief lidmaatschap.

 • 3

  Klantenservice

  Er is momenteel weinig bekend over de klantenservice van The Catch, maar er zijn enkele vragen en antwoorden beschikbaar op de website.

 • 3

  Kosten

  The Catch is gratis te downloaden, maar voor sommige functies is een betaald lidmaatschap vereist. De prijzen voor het lidmaatschap zijn nog niet bekendgemaakt voor internationale gebruikers.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Over het algemeen is The Catch een unieke dating app met beperkingen in termen van bereik en functies, maar biedt het wel exclusiviteit en focus op kwaliteit. De app heeft nog ruimte voor groei en ontwikkeling, maar kan een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties.

Veelgestelde vragen The Catch App

Wat is The Catch-app en hoe werkt het?

The Catch-app is een dating-app waarmee gebruikers elke dag één persoon kunnen kiezen uit een pool van vier potentiële matches. Deze matches worden om 12.00 uur ‘s middags dagelijks geüpdatet. Gebruikers hebben 24 uur de tijd om te beslissen of ze interesse hebben in hun dagelijkse match voordat ze worden vervangen door nieuwe profielen.

Kan ik The Catch-app gratis gebruiken?

Ja, The Catch-app kan gratis worden gedownload en gebruikt. Er zijn echter wel in-app aankopen beschikbaar voor gebruikers die toegang willen krijgen tot extra functies, zoals het ontgrendelen van meer potentiële matches.

Hoeveel kost een abonnement op The Catch-app?

Een abonnement op The Catch-app begint bij € 11,99 per maand. Er zijn ook kortingen beschikbaar voor gebruikers die bereid zijn om voor een langere periode vooruit te betalen.

Hoe kan ik mijn account op The Catch-app verwijderen?

Om uw account op The Catch-app te verwijderen, moet u de app openen en naar het menu “Instellingen” gaan. Kies vervolgens voor “Account” en scroll naar beneden totdat u de optie “Account verwijderen” ziet. Klik hierop en bevestig uw keuze.

Is The Catch-app veilig te gebruiken?

Ja, The Catch-app heeft verschillende functies om de veiligheid van gebruikers te waarborgen. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd voordat ze worden goedgekeurd en is er een functie beschikbaar om verdachte of beledigende inhoud te rapporteren. Het is echter belangrijk dat gebruikers altijd voorzichtig zijn bij het communiceren met andere gebruikers en nooit persoonlijke informatie delen voordat ze de persoon in kwestie hebben ontmoet.

Laats bijgewerkt: 27 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---