Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Take2: Kosten, Review & Ervaringen - De complete gids!
Take2 logo

Take2: Kosten, Review & Ervaringen - De complete gids!

Welkom bij WelkeOnlineDatingSite.nl! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over Take2, een traditioneel relatiebemiddelingsbureau. Bij Take2 word je persoonlijk begeleid bij het vinden van een geschikte partner. Of je nu 30 jaar of ouder bent en welk opleidingsniveau je ook hebt, Take2 staat voor je klaar. Hoewel de kosten voor bemiddeling hoger zijn dan bij een willekeurige datingsite online, krijg je wel persoonlijke begeleiding gedurende maximaal 18 maanden. Onze uitgebreide review en ervaringen met Take2 geven je inzicht in de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit relatiebemiddelingsbureau. Bezoek onze website en ontdek alles over de kosten, reviews en ervaringen met Take2. Maak vandaag nog de juiste keuze voor jouw zoektocht naar een langdurige relatie.

3.1
Beoordeling 3.1

Take2: Het traditionele relatiebemiddelingsbureau voor serieuze relaties

Take2 is geen datingsite, het is een traditioneel relatiebemiddelingsbureau. Wanneer je je inschrijft bij Take2 word je persoonlijk begeleid bij het vinden van een geschikte partner. Inschrijving staat open voor mensen vanaf 30 jaar, van ieder willekeurig opleidingsniveau. De kosten voor bemiddeling zijn wel flink hoger dan wanneer je je inschrijft bij een willekeurige datingsite online, maar hiervoor krijg je dan wel persoonlijke begeleiding gedurende maximaal 18 maanden.

De kosten bij Take2.nl

De inschrijfkosten bedragen € 150,-. Nadat je deze kosten hebt voldaan volgt een intakegesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis of op het kantoor van Take2 in Hilversum. Daarna volgt een tweede gesprek, dit vindt altijd bij de klant thuis plaats. Er worden foto’s gemaakt voor bij het profiel en naar aanleiding van de gesprekken wordt een profiel opgesteld. Voor het matchen met andere leden wordt een bedrag van 45 euro per maand in rekening gebracht. Als je in staat bent om het gehele bemiddelingsbedrag in één keer te betalen krijg je een korting van € 50,- op het totale deelnamebedrag.

Hoe groot is de kans van slagen via Take2.nl?

Het blijft altijd afwachten of je via een relatiebemiddelingsbureau een partner vindt met wie het echt klikt. De kans is wellicht iets groter dan wanneer je je bij een willekeurige datingsite inschrijft. Hier moet je zelf op zoek en is de kans groter dat je in contact komt met iemand die achteraf gezien helemaal niet bij je past. Mensen kunnen zich op het internet heel anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Omdat de medewerkers van Take2 alle ingeschreven personen persoonlijk spreken is het een stuk lastiger om anders te zijn dan je echt bent. Dit maakt het matchen van mensen wel een stuk succesvoller.

Matchmaking op basis van leeftijd en opleidingsniveau

Natuurlijk kun je in de gesprekken aangeven naar wat voor soort partner je op zoek bent en wat je wel en niet aantrekkelijk vindt. Over het algemeen worden mensen in dezelfde leeftijdscategorie aan elkaar gekoppeld en ook van min of meer hetzelfde opleidingsniveau. Je kunt op de site ook succesverhalen lezen van stellen die elkaar via Take2 hebben leren kennen.

De manier van werken met je liggen

Je moet wel het juiste type zijn om je bij een relatiebureau in te schrijven. Er wordt namelijk van je verwacht dat je actief reageert als er een matchvoorstel wordt gedaan. Vaak wordt er direct een ontmoeting geregeld, het is meestal niet de bedoeling dat jullie eerst eens een paar maanden met elkaar gaan mailen of chatten. Er zijn mensen die dit niet prettig vinden, zij willen iemand liever eerst op afstand beter leren kennen voordat er een eerste afspraak wordt gemaakt. Als jij tot de laatste groep behoort is deze manier van relatiebemiddeling wellicht niet de meest geschikte voor jou.

Take2 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Take2.nl?

 • Persoonlijke begeleiding: Take2 biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, waardoor gebruikers zich gesteund en begeleid voelen bij het vinden van een geschikte partner.
 • Serieuze en langdurige relaties: Take2 richt zich op het vinden van serieuze en langdurige relaties, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame verbintenis.
 • Professionele klantenservice: De klantenservice van Take2 staat bekend om hun professionaliteit en responsiviteit, waardoor gebruikers kunnen rekenen op adequate ondersteuning en begeleiding.
 • Hogere kosten: De kosten voor bemiddeling bij Take2 zijn hoger dan bij online datingsites, wat een belemmering kan vormen voor mensen met een beperkt budget.
 • Beperkt aantal potentiële partners: Aangezien Take2 zich richt op persoonlijke matchselectie, kan het aantal beschikbare potentiële partners beperkter zijn dan bij grotere online datingsites.
 • Leeftijdsbeperking: Inschrijving bij Take2 staat open voor mensen vanaf 30 jaar, wat betekent dat jongere singles mogelijk niet kunnen profiteren van hun diensten.

Persoonlijke begeleiding bij Take2: Vind jouw ideale partner

In conclusie biedt Take2 een unieke benadering als traditioneel relatiebemiddelingsbureau. Met persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende maximaal 18 maanden, streven ze ernaar om geschikte partners te vinden voor mensen vanaf 30 jaar, ongeacht hun opleidingsniveau. Hoewel de kosten voor bemiddeling hoger zijn dan bij online datingsites, is de persoonlijke aanpak van Take2 van onschatbare waarde voor degenen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Op WelkeOnlineDatingSite.nl vind je een gedetailleerde review en ervaringen van Take2, inclusief informatie over kosten en diensten. Bezoek onze website om meer te weten te komen over Take2 en maak vandaag nog de juiste keuze om jouw zoektocht naar de perfecte partner te starten.

 • 3.2

  Populariteit

  Take2 Relatiebemiddeling is een bekend en gerespecteerd relatiebemiddelingsbureau met een solide reputatie. Veel singles vertrouwen op Take2 voor het vinden van serieuze en langdurige relaties.

 • 3.1

  Gebruikersgemak

  Take2 maakt het inschrijvingsproces eenvoudig en biedt persoonlijke begeleiding bij elke stap. Het gebruiksvriendelijke platform en de duidelijke instructies zorgen voor een vlotte ervaring voor gebruikers.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Hoewel Take2 geen online datingsite is, biedt het relatiebemiddelingsbureau een scala aan functies en diensten om geschikte partners te vinden. Denk aan persoonlijke matchselectie, coaching en advies, evenementen en meer.

 • 3.2

  Klantenservice

  De klantenservice van Take2 staat bekend om hun professionaliteit en responsiviteit. Ze bieden persoonlijke ondersteuning en begeleiding aan hun klanten gedurende het hele proces.

 • 3

  Kosten

  De kosten voor de bemiddeling bij Take2 zijn hoger dan die van online datingsites, maar dit weerspiegelt de waarde van de persoonlijke begeleiding en de toewijding om de juiste partner te vinden.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  Al met al scoort Take2 hoog dankzij hun populariteit, gebruikersgemak, uitgebreide functionaliteiten, betrouwbare klantenservice en persoonlijke benadering. Hoewel de kosten hoger zijn, biedt Take2 een waardevolle ervaring voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties.

Veelgestelde vragen Take2

Wat zijn de kosten van Take2?

De kosten van Take2 variëren afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden drie verschillende lidmaatschapsopties: Premium Light, Premium Plus en Premium Premium. De prijzen en duur van de lidmaatschappen kunnen worden gevonden op de officiële website van Take2.

Wat is het verschil tussen de verschillende lidmaatschapsopties bij Take2?

Take2 biedt drie verschillende lidmaatschapsopties: Premium Light, Premium Plus en Premium Premium. Premium Light biedt beperkte functies en is geschikt voor gebruikers die willen kennismaken met de datingsite. Premium Plus biedt meer functies en mogelijkheden om contact te leggen. Premium Premium is het meest uitgebreide lidmaatschap met extra voordelen en exclusieve functies.

Hoe kan ik betalen voor mijn Take2-lidmaatschap?

Take2 accepteert verschillende betaalmethoden om je lidmaatschap te betalen. Je kunt betalen via iDEAL, creditcard of een bankoverschrijving. De beschikbare betaalmethoden worden weergegeven tijdens het afrekenproces op de website van Take2.

Zijn er verborgen kosten bij Take2?

Nee, er zijn geen verborgen kosten bij Take2. De prijzen van de lidmaatschappen zijn duidelijk vermeld op hun website en er worden geen extra kosten in rekening gebracht zonder jouw toestemming. Je betaalt alleen voor het gekozen lidmaatschap en eventuele optionele extra’s die je wilt toevoegen.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Take2?

De ervaringen van andere gebruikers met Take2 kunnen variëren. Het is altijd handig om recensies en meningen van andere gebruikers te raadplegen voordat je een beslissing neemt. Op de website van Take2 kun je mogelijk ook getuigenissen of succesverhalen van eerdere gebruikers vinden om een idee te krijgen van de ervaringen die mensen hebben gehad met de datingsite.

Laats bijgewerkt: 12 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---