Home / Take2 – Kosten, Review en Ervaringen
Take2 logo

Take2 - Kosten, Review en Ervaringen

Take2 is geen datingsite, het is een traditioneel relatiebemiddelingsbureau. Wanneer je je inschrijft bij Take2 word je persoonlijk begeleid bij het vinden van een geschikte partner. Inschrijving staat open voor mensen vanaf 30 jaar, van ieder willekeurig opleidingsniveau. De kosten voor bemiddeling zijn wel flink hoger dan wanneer je je inschrijft bij een willekeurige datingsite online, maar hiervoor krijg je dan wel persoonlijke begeleiding gedurende maximaal 18 maanden.

3
Beoordeling 3

De kosten bij Take2

De inschrijfkosten bedragen € 150,-. Nadat je deze kosten hebt voldaan volgt een intakegesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis of op het kantoor van Take2 in Hilversum. Daarna volgt een tweede gesprek, dit vindt altijd bij de klant thuis plaats. Er worden foto’s gemaakt voor bij het profiel en naar aanleiding van de gesprekken wordt een profiel opgesteld. Voor het matchen met andere leden wordt een bedrag van 45 euro per maand in rekening gebracht. Als je in staat bent om het gehele bemiddelingsbedrag in één keer te betalen krijg je een korting van € 50,- op het totale deelnamebedrag.

Hoe groot is de kans van slagen via Take2?

Het blijft altijd afwachten of je via een relatiebemiddelingsbureau een partner vindt met wie het echt klikt. De kans is wellicht iets groter dan wanneer je je bij een willekeurige datingsite inschrijft. Hier moet je zelf op zoek en is de kans groter dat je in contact komt met iemand die achteraf gezien helemaal niet bij je past. Mensen kunnen zich op het internet heel anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Omdat de medewerkers van Take2 alle ingeschreven personen persoonlijk spreken is het een stuk lastiger om anders te zijn dan je echt bent.

Dit maakt het matchen van mensen wel een stuk succesvoller. Natuurlijk kun je in de gesprekken aangeven naar wat voor soort partner je op zoek bent en wat je wel en niet aantrekkelijk vindt. Over het algemeen worden mensen in dezelfde leeftijdscategorie aan elkaar gekoppeld en ook van min of meer hetzelfde opleidingsniveau. Je kunt op de site ook succesverhalen lezen van stellen die elkaar via Take2 hebben leren kennen.

De manier van werken met je liggen

Je moet wel het juiste type zijn om je bij een relatiebureau in te schrijven. Er wordt namelijk van je verwacht dat je actief reageert als er een matchvoorstel wordt gedaan. Vaak wordt er direct een ontmoeting geregeld, het is meestal niet de bedoeling dat jullie eerst eens een paar maanden met elkaar gaan mailen of chatten. Er zijn mensen die dit niet prettig vinden, zij willen iemand liever eerst op afstand beter leren kennen voordat er een eerste afspraak wordt gemaakt. Als jij tot de laatste groep behoort is deze manier van relatiebemiddeling wellicht niet de meest geschikte voor jou.

Take2 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Take2.nl?

 • De kans op succes is groter dan via een online datingsite
 • Persoonlijke benadering en opstellen persoonlijk profiel
 • De kosten zijn fors hoger dan die van een online datingsite
 • Deze manier van bemiddeling is niet geschikt voor iedereen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 05 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *