Home / Tagged – Kosten, Review en Ervaringen
Tagged logo

Tagged - Kosten, Review en Ervaringen

Tagged is de Amerikaanse versie van wat Facebook voor Nederlanders is. Nu hebben ze in de Verenigde Staten natuurlijk ook Facebook, maar we bedoelen hiermee te zeggen dat Tagged behoort tot de meest populaire social media in Amerika. Sterker nog, dit sociale netwerk staat in de top 3 met een ledenaantal van meer dan 100 miljoen. Tagged is dan ook geen datingsite. Het is een echt sociaal netwerk, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

3.2
Beoordeling 3.2

Contacten leggen en onderhouden

Wat je nu waarschijnlijk al op Facebook doet, namelijk bestaande contacten onderhouden en nieuwe contacten zoeken, dat is precies wat je ook op Tagged kunt doen. Je zoekt je vrienden uit je eigen omgeving op via de website of app en je maakt een connectie. Jullie worden dus ‘Tagged-vrienden’. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen, zoals dit hoort in de wereld van social media.

Wat kun je allemaal doen op Tagged?

Het begint misschien bijna saai te worden, maar ook wat betreft de activiteiten is Tagged een goede kopie van Facebook. Je kunt berichten sturen en ontvangen, je kunt posts plaatsen en spellen spelen. Op Facebook kennen we de populaire spellen Candy Crush en bijvoorbeeld Farm Heroes. Dergelijke spellen kun je dus ook via dit platform spelen. Tagged is dan wel een sociaal netwerk uit Amerika, maar iedereen is er van harte welkom. Ben je de sociale netwerken die iedereen al heeft een beetje zat en zoek je naar iets nieuws? Dan zou Tagged zomaar een goede partij voor je kunnen zijn.

De kosten van Tagged

Tagged is een sociaal netwerk dat je gratis kunt gebruiken tot op zekere hoogte. Je moet zogenaamde goudstukken kopen om speciale dingen te kunnen doen op deze social media site, zoals je ook in-app aankopen doet bijvoorbeeld. Omgerekend betaal je 20 euro ongeveer als je 25 goudstukken wilt ontvangen. Ben je echt fanatiek aan het Taggen geslagen en wil je veel meer goudstukken? Dan kun je pakketten bestellen die veel groter zijn. Je betaalt ongeveer 200 euro wanneer je 400 goudstukken wilt kopen.

Ook in het Nederlands beschikbaar

het platform is ook beschikbaar in de Nederlandse taal. Dit is natuurlijk ideaal voor iedereen die niet goed Engels leest. Het sociale netwerk biedt de online omgeving in tal van talen aan. Je kunt dus gewoon in het Nederlands aan de slag om je vrienden te vinden. Hierbij moet je er weel rekening mee houden dat een groot deel van je vrienden zich waarschijnlijk (nog) niet heeft aangemeld bij Tagged. De social media site is in Nederland nog niet heel bekend. Natuurlijk kun je de site wel zelf promoten onder je vrienden om te kunnen starten met een leuk netwerk. Daarnaast kun je natuurlijk ook op Tagged op zoek gaan naar leuke nieuwe contacten. Je kunt er mensen van over de hele wereld vinden.

Tagged screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Tagged.com?

 • Een leuke social media site
 • Goed voor het onderhouden van vriendschappen
 • Inclusief leuke spellen
 • Ook in het Nederlands beschikbaar
 • Inloggen via Facebook of Google+
 • Je moet betalen voor diverse functies
 • Er zijn nog niet veel Nederlanders die tagged gebruiken
 • 3
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.2 Goed
  Totaalscore

Tagged FAQ

Hoe kan ik Tagged opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Tagged? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Tagged.com account.

Tagged opzeggen

Tagged.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Tagged en log in op jouw account met je emailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Account” staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de link “Tagged account annuleren”.

Stap 4: Geef een reden waarom je je wilt uitschrijven. Klik dan op de rode button: “Ja, ik wil mijn Tagged account annuleren”.

Stap 5: Een nieuwe pagina is nu geopend. Voer je wachtwoord in en klik op de button: “Annuleer account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Tagged!

Laats bijgewerkt: 09 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *