Home / SwingMembers – Kosten, Review en Ervaringen
Swingmembers logo

SwingMembers - Kosten, Review en Ervaringen

Swingmembers is een community die lijkt op Facebook of Instagram. Alleen gaat het hier om volwassenen die graag swingen met andere stellen. Je kunt je dus ook alleen als stel aanmelden. Een aanmelding wordt altijd gecontroleerd, ook telefonisch, om ervoor te zorgen dat er geen fake profielen worden aangemaakt of dat er een profiel wordt aangemaakt dat is bedoeld om wraak op iemand te nemen. Als dit desondanks toch wordt geconstateerd dan wordt het profiel uiteraard per direct verwijderd. Swingmembers hecht er aan dat alle leden respectvol met elkaar omgaan en zich dienovereenkomstig gedragen bij hun activiteiten op het platform.

Swingmembers
3
Beoordeling 3

Tijdlijn en groepen

Net zoals bij Facebook heb je een eigen tijdlijn waarop je berichten kunt posten en foto’s en video’s kunt delen. Houd er rekening mee dat je berichten door alle andere leden kunnen worden bekeken. Je kunt je aanmelden bij speciale groepen die je interesse hebben. Dit platform is bedoeld voor mensen die van swingen hun levensstijl hebben gemaakt en voor stellen die deze levensstijl willen leren kennen om te ontdekken of het bij hen past of niet. Of je daadwerkelijk afspraken maakt met andere stellen om elkaar te ontmoeten moet je uiteraard zelf bepalen. Het materiaal dat wordt gepost wordt niet vooraf gecontroleerd. Als je iets aantreft waarvan je vermoedt dat het tegen de regels is, kun je uiteraard contact opnemen met de beheerders.

Een vrijblijvende ontmoetingsplaats

Er wordt op de website geen melding gemaakt van kosten die voor het gebruik in rekening worden gebracht. Gratis gebruik brengt altijd een hoger risico met zich mee voor fakers, maar het beheer doet alles om fake profielen te voorkomen. Het posten van bepaald materiaal is bovendien niet toegestaan. Beeldmateriaal van seks met minderjarige personen onder de 18 jaar en van seks met dieren is bijvoorbeeld ten strengste verboden. Ook raadt de website af om drugs te gebruiken, hoewel dit uiteraard aan de personen zelf is om dit wel of niet te doen.

Is swingen iets voor ons?

Willen jullie ontdekken of swingen bij jullie past, dan is SwingMembers een prima manier om daar achter te komen. Maak vooraf wel goede afspraken over wat jullie op het platform posten en wat jullie wensen zijn. Als de ene partner foto’s post waarvan de ander geen weet heeft kan dit vervelende consequenties hebben. Swingen is een prima manier om je seksleven meer boost te geven, maar eerlijk blijven tegenover elkaar is hierbij wel van groot belang. Maak alleen een afspraak met een ander stel voor een erotische ontmoeting als jullie hier beiden achter staan en zeker weten dat jullie dit willen. Neem altijd de vrijheid om het samenzijn af te breken als je je er toch niet prettig bij voelt.

Swingmembers screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SwingMembers.com?

 • Aanmelden voor stellen is gratis
 • Het is een Nederlandstalige website
 • Het gebruik van het platform is gratis
 • Profielen worden gecontroleerd voor plaatsing
 • Aanmelden voor singles is niet mogelijk
 • Ondanks de controle kan het voorkomen dat er fakers actief zijn
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 31 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---