Home / Swing erop los: Beste datingsites voor Swingers! / SwingMembers: Kosten, Review & Ervaringen!
Swingmembers logo

SwingMembers: Kosten, Review & Ervaringen!

Swingmembers is een levendige online gemeenschap die vergelijkbaar is met Facebook of Instagram, maar met een specifiek doel: volwassenen die graag swingen met andere stellen met dezelfde interesses. Bij Swingmembers kun je je als stel aanmelden en profiteren van een veilige omgeving waarin alle aanmeldingen zorgvuldig worden gecontroleerd, zelfs telefonisch, om fake profielen en wraakprofielen te voorkomen. Het platform hecht grote waarde aan respectvol gedrag en bevordert een respectvolle omgang tussen leden. Als een inbreuk wordt geconstateerd, wordt het desbetreffende profiel onmiddellijk verwijderd. In onze uitgebreide review van Swingmembers ontdek je alle informatie over de kosten, functies en ervaringen van gebruikers. Lees verder en ontdek hoe Swingmembers je kan helpen om spannende swingactiviteiten te verkennen!

Swingmembers
3
Beoordeling 3

Swingmembers: Dé community voor volwassenen die graag swingen!

Swingmembers is een community die lijkt op Facebook of Instagram. Alleen gaat het hier om volwassenen die graag swingen met andere stellen. Je kunt je dus ook alleen als stel aanmelden. Een aanmelding wordt altijd gecontroleerd, ook telefonisch, om ervoor te zorgen dat er geen fake profielen worden aangemaakt of dat er een profiel wordt aangemaakt dat is bedoeld om wraak op iemand te nemen. Als dit desondanks toch wordt geconstateerd dan wordt het profiel uiteraard per direct verwijderd. Swingmembers hecht er aan dat alle leden respectvol met elkaar omgaan en zich dienovereenkomstig gedragen bij hun activiteiten op het platform.

Tijdlijn en groepen

Net zoals bij Facebook heb je een eigen tijdlijn waarop je berichten kunt posten en foto’s en video’s kunt delen. Houd er rekening mee dat je berichten door alle andere leden kunnen worden bekeken. Je kunt je aanmelden bij speciale groepen die je interesse hebben. Dit platform is bedoeld voor mensen die van swingen hun levensstijl hebben gemaakt en voor stellen die deze levensstijl willen leren kennen om te ontdekken of het bij hen past of niet. Of je daadwerkelijk afspraken maakt met andere stellen om elkaar te ontmoeten moet je uiteraard zelf bepalen. Het materiaal dat wordt gepost wordt niet vooraf gecontroleerd. Als je iets aantreft waarvan je vermoedt dat het tegen de regels is, kun je uiteraard contact opnemen met de beheerders.

Een vrijblijvende ontmoetingsplaats

Er wordt op de website geen melding gemaakt van kosten die voor het gebruik in rekening worden gebracht. Gratis gebruik brengt altijd een hoger risico met zich mee voor fakers, maar het beheer doet alles om fake profielen te voorkomen. Het posten van bepaald materiaal is bovendien niet toegestaan. Beeldmateriaal van seks met minderjarige personen onder de 18 jaar en van seks met dieren is bijvoorbeeld ten strengste verboden. Ook raadt de website af om drugs te gebruiken, hoewel dit uiteraard aan de personen zelf is om dit wel of niet te doen.

Is swingen iets voor ons?

Willen jullie ontdekken of swingen bij jullie past, dan is SwingMembers een prima manier om daar achter te komen. Maak vooraf wel goede afspraken over wat jullie op het platform posten en wat jullie wensen zijn. Als de ene partner foto’s post waarvan de ander geen weet heeft kan dit vervelende consequenties hebben. Swingen is een prima manier om je seksleven meer boost te geven, maar eerlijk blijven tegenover elkaar is hierbij wel van groot belang. Maak alleen een afspraak met een ander stel voor een erotische ontmoeting als jullie hier beiden achter staan en zeker weten dat jullie dit willen. Neem altijd de vrijheid om het samenzijn af te breken als je je er toch niet prettig bij voelt.

Swingmembers screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SwingMembers.com?

 • Swingmembers trekt een groot aantal actieve gebruikers aan, waardoor je meer mogelijkheden hebt om gelijkgestemde stellen te ontmoeten.
 • Swingmembers controleert alle profielen, zelfs telefonisch, om nepaccounts en wraakprofielen te voorkomen, waardoor een veilige omgeving wordt geboden voor alle leden.
 • Het platform van Swingmembers is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor je moeiteloos door profielen kunt bladeren en communiceren met andere gebruikers.
 • Swingmembers biedt een scala aan functies, zoals chatrooms en evenementen, om je ervaring te verrijken en de interactie met andere stellen te bevorderen.
 • Swingmembers heeft een toegewijd en behulpzaam klantenserviceteam dat klaar staat om eventuele vragen of problemen op te lossen.
 • Swingmembers richt zich uitsluitend op volwassenen die geïnteresseerd zijn in swingen, waardoor het mogelijk minder geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar andere vormen van dating of relaties.
 • Afhankelijk van je locatie en persoonlijke voorkeuren kan het aantal beschikbare gebruikers op Swingmembers beperkter zijn in vergelijking met meer algemene datingsites.
 • Hoewel registratie gratis is, zijn bepaalde functies en toegang tot alle mogelijkheden van Swingmembers alleen beschikbaar voor betalende leden.
 • Het platform van Swingmembers biedt mogelijk minder aanpassingsmogelijkheden voor profielen en persoonlijke voorkeuren in vergelijking met andere datingsites.
 • Swingmembers hecht veel waarde aan respectvol gedrag en passend gedrag binnen de gemeenschap, wat voor sommige gebruikers als beperkend kan worden ervaren.

Swingmembers: Veilig swingen in een levendige gemeenschap!

Swingmembers is een levendige gemeenschap waar volwassenen die geïnteresseerd zijn in swingen een thuis vinden. Met een sterke focus op veiligheid en authenticiteit zorgt Swingmembers ervoor dat alle profielen worden gecontroleerd, zelfs telefonisch, om de aanwezigheid van nepaccounts en wraakprofielen te voorkomen. Respect en gepast gedrag staan hoog in het vaandel bij Swingmembers, waarbij leden worden aangemoedigd om respectvol met elkaar om te gaan tijdens alle activiteiten op het platform. Of je nu op zoek bent naar gelijkgestemde stellen, spannende ontmoetingen of een levendige community om deel van uit te maken, Swingmembers biedt een betrouwbare en discrete omgeving om je wensen te verkennen. Lees onze gedetailleerde review om meer te weten te komen over de kosten, ervaringen en mogelijkheden die Swingmembers te bieden heeft.

 • 3

  Populariteit

  Swingmembers is een bloeiende gemeenschap met een groeiend aantal gebruikers. Steeds meer volwassenen vinden hier een thuis om hun interesse in swingen te verkennen en gelijkgestemde stellen te ontmoeten.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Het platform van Swingmembers is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Navigeer eenvoudig door profielen, stuur berichten en ontdek spannende activiteiten binnen de intuïtieve interface van de site.

 • 3

  Functionaliteiten

  Swingmembers biedt een scala aan functies om je swingervaring te verrijken. Van het zoeken naar geschikte stellen tot het deelnemen aan chatrooms en het organiseren van evenementen, het platform voorziet in diverse mogelijkheden om je verbonden te voelen.

 • 3.2

  Klantenservice

  Swingmembers hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt een professionele klantenservice. Het vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

 • 3

  Kosten

  Swingmembers hanteert betaalbare tarieven voor premium lidmaatschappen. Door de verschillende abonnementsopties kunnen gebruikers kiezen wat het beste bij hun behoeften past.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met zijn populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten, betrouwbare klantenservice en redelijke kosten, verdient Swingmembers een hoge totaalscore als een levendige en vertrouwde gemeenschap voor swingliefhebbers.

Veelgestelde vragen Swingmembers

Wat zijn de kosten voor SwingMembers?

De kosten voor SwingMembers variëren afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest. Op de website van SwingMembers vind je gedetailleerde informatie over de beschikbare lidmaatschapsplannen en de bijbehorende kosten. Het is raadzaam om de website te bezoeken en de meest recente prijsinformatie te raadplegen.

Wat is de ervaring van gebruikers met SwingMembers?

De ervaringen van gebruikers met SwingMembers kunnen verschillen. Sommige mensen hebben positieve ervaringen gehad en hebben succesvolle connecties en ontmoetingen gehad via de website. Anderen kunnen een minder positieve ervaring hebben gehad. Het is belangrijk om te onthouden dat ervaringen subjectief zijn en kunnen variëren afhankelijk van individuele voorkeuren en interacties.

Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van SwingMembers?

Om lid te worden van SwingMembers moet je voldoen aan de minimale leeftijdseis, die meestal 18 jaar of ouder is. Daarnaast moet je mogelijk een profiel aanmaken en een registratieproces voltooien. De specifieke vereisten kunnen variëren, dus het is raadzaam om de website van SwingMembers te bezoeken en de registratie-instructies te volgen.

Biedt SwingMembers een gratis proefperiode aan?

Op dit moment biedt SwingMembers geen gratis proefperiode aan. Ze hebben echter wel verschillende lidmaatschapsplannen beschikbaar, zodat je kunt kiezen welk plan het beste bij jouw behoeften past. Het is raadzaam om de website van SwingMembers te bezoeken voor meer informatie over de beschikbare lidmaatschappen en de bijbehorende kosten.

Is SwingMembers veilig en betrouwbaar?

SwingMembers streeft naar veiligheid en betrouwbaarheid voor haar leden. Ze implementeren beveiligingsmaatregelen en privacyprotocollen om de gegevens van gebruikers te beschermen. Het is echter altijd verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het delen van persoonlijke informatie online en bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Zorg ervoor dat je bewust bent van de privacy-instellingen en neem de nodige voorzichtigheid in acht tijdens interacties op de website.

Laats bijgewerkt: 14 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---