Home / Swingers Nederland – Kosten, Review en Ervaringen
Swingers Nederland logo

Swingers Nederland - Kosten, Review en Ervaringen

Swingers Nederland.nl is een website waar stellen elkaar kunnen ontmoeten. Swingers zijn stellen die het fijn of spannend vinden om seksueel contact te hebben met een ander stel of met een single man of vrouw. Dit kan variëren van alleen elkaar aanraken, naakt samenzijn tot echt seks met een ander, soms waar de eigen partner bij is. Natuurlijk moeten beide partners dit willen om te voorkomen dat het problemen binnen de relatie geeft. Maar als jullie beiden graag je grenzen willen verleggen dan kun je via Swingers Nederland een leuk ander stel ontmoeten om dingen samen te ontdekken.

Swingers Nederland
3
Beoordeling 3

Gratis rondkijken

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je gedurende 14 dagen gratis rondkijken op de website. Er geldt wel een aantal beperkingen. Als je een betaald lidmaatschap neemt worden alle beperkingen uiteraard direct opgeheven. Je kunt kiezen uit een abonnement voor 3 maanden, een halfjaar of een jaar. In principe wordt iedereen toegelaten tot de website en staat deze open voor zowel mannen als vrouwen en stellen. Omdat er sprake is van een “overschot” aan alleenstaande mannen wordt in deze groep per maand slechts een deel van de aanmeldingen doorgelaten, en alleen als de aanmelder aangeeft serieus geïnteresseerd te zijn in swingen. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgendat Swingers Nederland inderdaad een datingsite voor swingers blijft en niet verwordt tot een gewone datingsite. Hiervoor zijn immers voldoende andere mogelijkheden op het internet.

Gemoedelijke sfeer op Swingers Nederland

Members die een account hebben op de datingsite van Swingers Nederland spreken van een gemoedelijke en prettige sfeer onder de members. Er is geen sprake van ongepast taalgebruik en de leden hebben over het algemeen dezelfde intentie. Komt het op andere sites voor swingers nogal eens voor dat er vooral alleenstaande mannen lid zijn die wel even langs willen komen voor “een snelle wip” met de vrouwelijke helft van het stel, kom je dit op deze datingsite niet veel tegen.

Overzicht en reviews van parenclubs

Nederland kent vele parenclubs. De één staat beter bekend dan de andere. Als je geen ervaring hebt met het bezoeken van parenclubs dan kun je hier je licht op steken of de parenclub die je op het oog hebt wel of niet iets voor jou of voor jullie is. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en aan de hand van ervaringen van anderen de parenclub kiezen waar jij denkt te vinden wat je zoekt.

Maak goede afspraken over swingen

Wanneer je je als stel inschrijft op een datingsite voor swingers en daadwerkelijk contacten wilt gaan leggen moet je hier wel allebei achter staan. Als één van beide partners het niet ziet zitten is het beter om er vanaf te zien om teleurstellingen te voorkomen. Bespreek ook vooraf goed wat wel en niet geaccepteerd wordt zodat hier geen misverstanden over ontstaan. Niet alleen met de eigen partner maar ook met het stel waar jullie een afspraak mee maken.

Swingers Nederland screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SwingersNederland.nl?

 • Na aanmelden ben je gedurende 14 dagen gratis lid, zij het met beperkte opties
 • Inschrijven staat open voor iedereen
 • Deelname aan georganiseerde feesten
 • Reviews van parenclubs
 • Het lidmaatschap is vrij prijzig
 • Overschot aan single mannen
 • 3

  Populariteit

 • 3.2

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3.2

  Klantenservice

 • 2.8

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---