Home / Swing.net – Kosten, Review en Ervaringen
Swing.net logo

Swing.net - Kosten, Review en Ervaringen

Swing.net is een datingsite voor zowel single mannen en vrouwen als stellen die op zoek zijn naar spannende contacten. Je kunt je eenvoudig en gratis aanmelden door een aantal basis gegevens in te vullen. Hiermee maak je een account aan en krijg je de mogelijkheid om in de profielen te zoeken. Aangezien Swing.net een internationale datingsite is, is de kans wel groot dat je vooral profielen van niet in Nederland woonachtige personen vindt. Maar als je de pagina toegang geeft tot je locatie dan wordt er gezocht naar members die bij jou in de buurt wonen. Dit moet je dan wel ruim zien. Utrecht is “in de buurt” van Breda of Eindhoven.

Swing.net
3
Beoordeling 3

Op zoek naar leuke contacten

Via Swing.net kun je op zoek gaan naar leuke contacten. Of je daar een seksdate mee afspreekt moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Gezien de naam van de website lijkt het voor de hand te liggen dat het vooral gaat om erotische contacten maar dit wordt in de algemene voorwaarden niet expliciet zo benoemd. Maar ga er van uit dat als je je aanmeldt dat je uitsluitend benaderd wordt door personen die een erotische date in gedachten hebben. Als je berichten wilt versturen of wilt reageren op een ontvangen bericht, is hiervoor een betaald abonnement nodig.

Vooral entertainment

De website Swing.net is vooral bedoeld als entertainment. Dit betekent dat er relatief veel fictieve profielen zijn aangemaakt. Met deze profielen kun je wel online contact hebben, maar een fysieke afspraak en contact via webcam is niet mogelijk. Omdat je voor een vast bedrag gebruik kunt maken van Swing.net biedt dit wel het voordeel dat je geen grote bedragen hoeft uit te geven aan contact met fictieve profielen. Als je merkt dat een persoon niet echt is, en dat heb je snel genoeg door als er afhoudend wordt gereageerd op voorstellen voor een ontmoeting, dan staat het je natuurlijk vrij om het contact te verbreken. Als het je uitsluitend om online contact te doen is dan is er sowieso niets mis met deze website. Je kunt dan met een gerust hart een account aanmaken.

Automatische verlenging van abonnement

Je betaalt bij Swing.net een vast bedrag per periode voor het gebruik van alle diensten. Hiervoor worden verschillende tarieven gehanteerd, afhankelijk van de gekozen periode. Een langere periode is uiteraard goedkoper dan een kortere. Houd er wel rekening mee dat je abonnement automatisch wordt verlengd als je niet op tijd opzegt. Tussentijds opzeggen kan niet, eenmaal betaald abonnementsgeld wordt niet terugbetaald. Wil je stoppen met je lidmaatschap dan is het dus aan te raden om dit tijdig aan te geven om ongewenste verlenging te voorkomen. De algemene voorwaarden op deze website zijn alleen in het Engels beschikbaar, maar de informatie over het factureren wordt wel in het Nederlands vermeld. Lees deze informatie dus zorgvuldig voordat je een betaald abonnement aangaat.

Swing.net screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Swing.net?

 • Gratis aanmelden
 • Grote internationale database
 • Abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je opzegt
 • Algemene voorwaarden alleen in het Engels beschikbaar
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Swing.net FAQ

Hoe kan ik Swing.net opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Swing.net? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Swing account.

Swing.net opzeggen

Swing account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Swing en log in met je Gebruikersnaam/email en Wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op menu icoon in de linker bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is zichtbaar. Klik in dit menu op: “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Aan de rechterzijde van de pagina vul je nu de Captcha code in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Mijn Account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Swing.net!

 

Laats bijgewerkt: 07 maart 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---