Home / Swing erop los: Beste datingsites voor Swingers! / Swing.net Kosten: Uitgebreide Review en Ervaringen!
Swing.net logo

Swing.net Kosten: Uitgebreide Review en Ervaringen!

Swing.net is een opwindende datingsite voor zowel single mannen en vrouwen als stellen die op zoek zijn naar spannende contacten. Met een eenvoudige en gratis aanmelding krijg je toegang tot een wereld vol mogelijkheden. Vul enkele basisgegevens in om een account aan te maken en begin met het verkennen van profielen. Hoewel Swing.net een internationale datingsite is, kun je met behulp van locatie-instellingen ook leden in jouw buurt vinden. Of je nu in Utrecht, Breda of Eindhoven bent, Swing.net helpt je bij het ontdekken van gelijkgestemde mensen die dezelfde spannende avonturen willen beleven. Lees onze kosten, review en ervaringen met Swing.net en maak een weloverwogen keuze voor een opwindende online datingervaring.

Swing.net
3
Beoordeling 3

Spannende contacten vinden op Swing.net: Voor singles en stellen

Swing.net is een datingsite voor zowel single mannen en vrouwen als stellen die op zoek zijn naar spannende contacten. Je kunt je eenvoudig en gratis aanmelden door een aantal basis gegevens in te vullen. Hiermee maak je een account aan en krijg je de mogelijkheid om in de profielen te zoeken. Aangezien Swing.net een internationale datingsite is, is de kans wel groot dat je vooral profielen van niet in Nederland woonachtige personen vindt. Maar als je de pagina toegang geeft tot je locatie dan wordt er gezocht naar members die bij jou in de buurt wonen. Dit moet je dan wel ruim zien. Utrecht is “in de buurt” van Breda of Eindhoven.

Op zoek naar leuke contacten

Via Swing.net kun je op zoek gaan naar leuke contacten. Of je daar een seksdate mee afspreekt moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Gezien de naam van de website lijkt het voor de hand te liggen dat het vooral gaat om erotische contacten maar dit wordt in de algemene voorwaarden niet expliciet zo benoemd. Maar ga er van uit dat als je je aanmeldt dat je uitsluitend benaderd wordt door personen die een erotische date in gedachten hebben. Als je berichten wilt versturen of wilt reageren op een ontvangen bericht, is hiervoor een betaald abonnement nodig.

Vooral entertainment

De website Swing.net is vooral bedoeld als entertainment. Dit betekent dat er relatief veel fictieve profielen zijn aangemaakt. Met deze profielen kun je wel online contact hebben, maar een fysieke afspraak en contact via webcam is niet mogelijk. Omdat je voor een vast bedrag gebruik kunt maken van Swing.net biedt dit wel het voordeel dat je geen grote bedragen hoeft uit te geven aan contact met fictieve profielen. Als je merkt dat een persoon niet echt is, en dat heb je snel genoeg door als er afhoudend wordt gereageerd op voorstellen voor een ontmoeting, dan staat het je natuurlijk vrij om het contact te verbreken. Als het je uitsluitend om online contact te doen is dan is er sowieso niets mis met deze website. Je kunt dan met een gerust hart een account aanmaken.

Automatische verlenging van abonnement

Je betaalt bij Swing.net een vast bedrag per periode voor het gebruik van alle diensten. Hiervoor worden verschillende tarieven gehanteerd, afhankelijk van de gekozen periode. Een langere periode is uiteraard goedkoper dan een kortere. Houd er wel rekening mee dat je abonnement automatisch wordt verlengd als je niet op tijd opzegt. Tussentijds opzeggen kan niet, eenmaal betaald abonnementsgeld wordt niet terugbetaald. Wil je stoppen met je lidmaatschap dan is het dus aan te raden om dit tijdig aan te geven om ongewenste verlenging te voorkomen. De algemene voorwaarden op deze website zijn alleen in het Engels beschikbaar, maar de informatie over het factureren wordt wel in het Nederlands vermeld. Lees deze informatie dus zorgvuldig voordat je een betaald abonnement aangaat.

Swing.net screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Swing.net?

 • Swing.net biedt een opwindende omgeving waar singles en stellen spannende contacten kunnen vinden.
 • Gebruikers kunnen zich eenvoudig en gratis aanmelden door een aantal basisgegevens in te vullen.
 • Swing.net biedt de mogelijkheid om profielen van over de hele wereld te ontdekken.
 • Door de website toegang te geven tot je locatie, kun je leden vinden die dichter bij jou in de buurt wonen.
 • Swing.net biedt een diverse en avontuurlijke datingervaring, waardoor gebruikers nieuwe en opwindende connecties kunnen ontdekken.
 • Omdat Swing.net een internationale datingsite is, kunnen gebruikers voornamelijk profielen van personen buiten Nederland tegenkomen.
 • Hoewel Swing.net de mogelijkheid biedt om matches bij jou in de buurt te vinden, kan de definitie van "in de buurt" ruim worden geïnterpreteerd.
 • Om toegang te krijgen tot alle functies en communicatiemogelijkheden op Swing.net, is een premium lidmaatschap nodig.
 • Gratis gebruikers hebben beperkte toegang tot functies en communicatie op de website.
 • Omdat Swing.net populair is, kan er concurrentie zijn bij het vinden van geschikte matches.

Swing.net: Avontuurlijke datingervaring voor singles en stellen

Swing.net is een datingsite die een spannende wereld van contacten biedt voor zowel singles als stellen. Met de mogelijkheid om je gratis aan te melden en een account aan te maken, kun je eenvoudig profielen doorzoeken en op zoek gaan naar interessante matches. Houd er rekening mee dat Swing.net een internationale datingsite is, wat betekent dat je profielen van mensen over de hele wereld kunt tegenkomen. Door de website toegang te geven tot je locatie, kun je echter ook zoeken naar leden die dichter bij jou in de buurt wonen. Swing.net biedt een diverse en avontuurlijke datingervaring, waarbij je ruimdenkend moet zijn wat betreft de afstand tussen jou en potentiële connecties. Ontdek de kosten, lees de review en leer van de ervaringen op Welkeonlinedatingsite.nl om een weloverwogen beslissing te nemen voor je avontuur op Swing.net.

 • 2.8

  Populariteit

  Swing.net is een populaire datingsite die een spannende wereld van contacten biedt voor zowel singles als stellen. Het trekt een divers publiek aan en heeft een grote gebruikersbasis, waardoor er veel potentiële matches beschikbaar zijn.

 • 3.1

  Gebruikersgemak

  Swing.net biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers zich eenvoudig en gratis kunnen aanmelden. Het doorzoeken van profielen en het vinden van interessante matches is een eenvoudig en intuïtief proces.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Met Swing.net kunnen gebruikers profielen doorzoeken, communiceren met andere leden en diverse interactieve functies gebruiken. Het biedt een scala aan functionaliteiten om de datingervaring te personaliseren en te verbeteren.

 • 3

  Klantenservice

  Swing.net heeft een toegewijd klantenserviceteam dat klaar staat om gebruikers te helpen met vragen, technische ondersteuning of eventuele problemen die ze kunnen tegenkomen. Er wordt gestreefd naar een goede gebruikerservaring en snelle en betrouwbare ondersteuning.

 • 3

  Kosten

  Op Swing.net kunnen gebruikers kiezen uit verschillende betaalopties en lidmaatschapsplannen. De kosten variëren afhankelijk van de gekozen diensten en duur van het gebruik. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten voordat men begint met gebruik te maken van de site.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met zijn populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten, betrouwbare klantenservice en duidelijke kostenstructuur, verdient Swing.net een hoge totaalscore. Het is een datingsite die een avontuurlijke en spannende datingervaring biedt voor zowel singles als stellen.

Swing.net FAQ

Hoe kan ik Swing.net opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Swing.net? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Swing account.

Swing.net opzeggen

Swing account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Swing en log in met je Gebruikersnaam/email en Wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op menu icoon in de linker bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is zichtbaar. Klik in dit menu op: “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Aan de rechterzijde van de pagina vul je nu de Captcha code in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Mijn Account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Swing.net!

 

Hoe kan ik me aanmelden op Swing.net?

Aanmelden op Swing.net is eenvoudig en gratis. Vul gewoon enkele basisgegevens in en maak een account aan om toegang te krijgen tot de profielen en functionaliteiten van de datingsite.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Swing.net?

Ja, Swing.net hanteert een betaald lidmaatschapsmodel. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende lidmaatschapsplannen met bijbehorende kosten, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en duur van het gebruik.

Kan ik lokale matches vinden op Swing.net?

Ja, Swing.net biedt de mogelijkheid om lokale matches te vinden. Door de website toegang te geven tot je locatie, wordt er gezocht naar leden die dichter bij jou in de buurt wonen.

Is Swing.net geschikt voor zowel singles als stellen?

Ja, Swing.net is geschikt voor zowel singles als stellen die op zoek zijn naar spannende contacten. De datingsite biedt een gevarieerde en inclusieve gemeenschap.

Hoe zit het met de veiligheid en privacy op Swing.net?

Swing.net neemt de veiligheid en privacy van gebruikers serieus. Er worden strenge maatregelen getroffen om de gegevens en interacties te beschermen. Het is belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met persoonlijke informatie en te communiceren met anderen op een veilige manier.

Laats bijgewerkt: 21 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---