Home / Squirt.org – Kosten, Review en Ervaringen
Squirt logo

Squirt.org - Kosten, Review en Ervaringen

Bij Squirt.org vind je altijd een lekkere homo waar je snel mee af kunt spreken.  Dit is wel een datingsite die het anders doet dan de andere datingsites. Wanneer je normaal gesproken bij een datingsite ingeschreven staat dan benader je mannen en dan is het wachten tot je een afspraak kunt maken. Dit is bij deze website anders. Dit is een website gebruik maakt van een database en hiermee zie je plekken waar de lekkerste homo’s te vinden zijn.

Squirt.org
3
Beoordeling 3

Heb je dus zin in een beetje actie dan hoef je alleen maar in te loggen en je kunt meteen zien waar je bij jou in de buurt een lekkere kerel kunt vinden. Het is dan zelfs mogelijk om van de GPS-tracker gebruik te gaan maken. Op deze wijze wordt je precies naar de juiste locatie geleid en dan kun je meteen je wildste fantasieën uit gaan voeren. Deze website is zo gemaakt dat je nooit lang hoeft te wachten om snel een spannende date met een leuke vent te gaan beleven. Je schrijft je gratis in en meteen zie je de plekken waar je terecht kunt. Dit is toch wel een heel innovatieve website waar je zeker veel plezier aan zult gaan beleven.

Eenvoudig gebruik en snel inschrijven

Het gebruik van de website is zeer makkelijk en het inschrijven dat gaat snel. Het is dus een website die je zeer vaak zult bezoeken. Natuurlijk kun jij je ook op een traditionele datingsite voor homo’s gaan inschrijven maar dan duurt het toch langer om een afspraak te krijgen. Heb je meteen zin in een zeer spannende date dan is Squirt.org de beste keuze. Je ziet meteen de plekken waar de mannen al op je staan te wachten. Ga dan ook meteen kijken hoe makkelijk het is om deze website te gebruiken.

Dag en nacht kun je leuke dates beleven

Het voordeel van deze website is dat je dag en nacht leuke dates kunt gaan beleven en dat kan in het gehele land. Er staan bijvoorbeeld sauna’s in de database en hier kun je dan lekker ontspannen en letterlijk en figuurlijk een hete date gaan beleven. Misschien heb je wel zin om af te spreken met een man die getrouwd is maar wel zin heeft om eens een avontuur met een andere man te gaan beleven. Op deze website is het allemaal mogelijk. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent want je kunt het allemaal vinden met een klik op de muis.

Heb je dus geen zin om lang te moeten praten om een date te beleven en wil je snel actie dan is Squirt.org precies de website die voor jou geschikt zal zijn. Direct na het inschrijven zie je alle mogelijkheden van de website al. Op de website kun jij je inschrijven als je homoseksueel en biseksueel bent. Het draait dan allemaal om het snel vinden van een spannende date. Hiervoor zijn in Nederland vele plekken waar je vast nog nooit van gehoord hebt. Misschien is er ook wel een plek vlak bij jou in de buurt.

Squirt screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Squirt?

 • Seksdating speciaal voor gays
 • Weinig informatie beschikbaar
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Squirt.org FAQ

Hoe kan ik Squirt.org opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over gaydatingsite Squirt.org? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Squirt account.

Squirt.org opzeggen

Squirt account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Squirt en log in met je username en password op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de rode “login” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Aan de rechter bovenzijde van de pagina vind je in het wit de link “Settings”. Ga met je muisaanwijzer op de link staan. Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Account Settings”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de onderste rode button met de tekst: “Deactivate My Membership”. Bevestig deze keuze door op de rode “OK” button te klikken.

Je hebt nu je account verwijderd op Squirt.org!

Laats bijgewerkt: 23 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---