Home / Speeddateavond.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Speeddateavond.nl logo

Speeddateavond.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Via Speeddateavond kun je je niet aanmelden om online een leuke date te vinden. Zoals de naam al aangeeft is deze website bedoeld om mensen via een speeddate avond met elkaar in contact te brengen. Voor sommige mensen is dit de ideale manier om een leuke partner te leren kennen. Sommigen vinden online daten maar niets. Omdat het niet bij ze past of omdat ze er minder goede ervaringen mee hebben gehad. Als jij ook tot deze groep behoort dan is Speedate Avond een goed alternatief voor jou.

Speeddateavond.nl
3
Beoordeling 3

Speedates in meerdere steden

Speeddate Avond organiseert bijeenkomsten in zes grote steden in Nederland, te weten Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Je kunt kiezen in welke stad je aan een speeddate wilt deelnemen. Je kunt je op deze manier aanmelden voor een speeddate avond bij jou in de buurt. De kans is dan uiteraard groter dat je iemand leert kennen die niet aan de andere kant van het land woont, wat het onderhouden van een relatie weer een stuk ingewikkelder maakt. Voor iedere stad zijn meerdere data beschikbaar zodat je ook daarin keuzevrijheid hebt. Als je een speeddate hebt gevonden waar je aan deel wilt nemen dan kun je je online aanmelden. De kosten bedragen slechts 31 euro per avond. De website geeft een slagingskans van maar liefst 91% voor het vinden van een leuke partner. Of dit ook in jouw geval lukt hangt natuurlijk awel af van hoe je je tijdens deze avond opstelt. Als je je passief gedraagt is de kans kleiner dat je door één van de andere deelnemers wordt aangesproken. Als je met een positieve instelling naar de speeddate avond gaat is de kans dat je er met een goed gevoel vandaan komt natuurlijk een stuk groter.

De risico’s van een speeddate avond

Er zitten natuurlijk wel wat risico’s aan een speeddate avond. Stel dat er niemand is die je aanspreekt dan kun je ook weer niet zomaar weglopen. En de kans bestaat dat je in contact raakt met iemand die je eigenlijk niet echt ziet zitten maar met wie je “bij gebrek aan beter” maar een praatje aanknoopt. Realiseer je goed dat het niet verstandig is om een relatie te beginnen of het contact in stand te houden met iemand voor wie je geen gevoelens hebt. Dit is niet eerlijk tegenover de ander maar ook niet tegenover jezelf. Als je niet het gevoel hebt dat het wat kan worden tussen jullie is het wel zo eerlijk om het contact te verbreken.

Het alternatief voor online daten

Deze manier van daten is het alternatief voor het echte internetdaten. Het voordeel is dat je je vrij eenvoudig voor een speeddate kunt aanmelden. Deze wordt georganiseerd door mensen die hier ervaring mee hebben. Je mag er dus vanuit gaan dat alles netjes geregeld wordt. Als je niet het type bent om op een datingsite op zoek te gaan naar een leuke partner dan is deze manier van daten misschien een leuk alternatief. Natuurlijk kun je er voor kiezen om het contact met iemand vervolgens in eerste instantie via internet voort te zetten, bijvoorbeeld via sociale media. Dan kun je in een rustig tempo ontdekken of er een basis is voor een relatie tussen jullie. Niet iedereen is immers zo voortvarend om direct afspraken te gaan maken om elkaar weer snel te zien.

Speeddateavond.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Speedateavond.nl?

 • Een leuk alternatief voor het traditionele internetdaten
 • De speeddates zijn alleen in zes grote steden, dit maakt de reisafstand wellicht een bezwaar
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 15 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *