Home / Speeddating: de snelste manier om liefde te vinden! / Speeddateavond.nl: Dé plek om snel te daten?
Speeddateavond.nl logo

Speeddateavond.nl: Dé plek om snel te daten?

Op zoek naar een alternatief voor online daten? Misschien is Speeddate Avond iets voor jou! Deze datingsite organiseert speeddate avonden waarbij je in korte tijd meerdere leuke singles kunt ontmoeten. Zo hoef je niet eindeloos te scrollen door profielen en berichten te sturen, maar kun je direct in gesprek gaan met potentiële partners. Op deze manier kun je in een ontspannen sfeer iemand leren kennen en kijken of er een klik is. Speeddate Avond biedt verschillende arrangementen aan, variërend van een standaard speeddate avond tot een volledig verzorgde avond met diner en drankjes. Lees hier onze review en ontdek of Speeddate Avond iets voor jou is!

Speeddateavond.nl
3
Beoordeling 3

Leer leuke singles kennen met Speeddate Avond

Via Speeddateavond kun je je niet aanmelden om online een leuke date te vinden. Zoals de naam al aangeeft is deze website bedoeld om mensen via een speeddate avond met elkaar in contact te brengen. Voor sommige mensen is dit de ideale manier om een leuke partner te leren kennen. Sommigen vinden online daten maar niets. Omdat het niet bij ze past of omdat ze er minder goede ervaringen mee hebben gehad. Als jij ook tot deze groep behoort dan is Speedate Avond een goed alternatief voor jou.

Speedates in meerdere steden

Speeddate Avond organiseert bijeenkomsten in zes grote steden in Nederland, te weten Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Je kunt kiezen in welke stad je aan een speeddate wilt deelnemen. Je kunt je op deze manier aanmelden voor een speeddate avond bij jou in de buurt. De kans is dan uiteraard groter dat je iemand leert kennen die niet aan de andere kant van het land woont, wat het onderhouden van een relatie weer een stuk ingewikkelder maakt.

Actieve houding en positiviteit: sleutels tot succes bij speeddaten

Voor iedere stad zijn meerdere data beschikbaar zodat je ook daarin keuzevrijheid hebt. Als je een speeddate hebt gevonden waar je aan deel wilt nemen dan kun je je online aanmelden. De kosten bedragen slechts 31 euro per avond. De website geeft een slagingskans van maar liefst 91% voor het vinden van een leuke partner. Of dit ook in jouw geval lukt hangt natuurlijk awel af van hoe je je tijdens deze avond opstelt. Als je je passief gedraagt is de kans kleiner dat je door één van de andere deelnemers wordt aangesproken. Als je met een positieve instelling naar de speeddate avond gaat is de kans dat je er met een goed gevoel vandaan komt natuurlijk een stuk groter.

De risico’s van een speeddate avond

Er zitten natuurlijk wel wat risico’s aan een speeddate avond. Stel dat er niemand is die je aanspreekt dan kun je ook weer niet zomaar weglopen. En de kans bestaat dat je in contact raakt met iemand die je eigenlijk niet echt ziet zitten maar met wie je “bij gebrek aan beter” maar een praatje aanknoopt. Realiseer je goed dat het niet verstandig is om een relatie te beginnen of het contact in stand te houden met iemand voor wie je geen gevoelens hebt. Dit is niet eerlijk tegenover de ander maar ook niet tegenover jezelf. Als je niet het gevoel hebt dat het wat kan worden tussen jullie is het wel zo eerlijk om het contact te verbreken.

Het alternatief voor online daten

Deze manier van daten is het alternatief voor het echte internetdaten. Het voordeel is dat je je vrij eenvoudig voor een speeddate kunt aanmelden. Deze wordt georganiseerd door mensen die hier ervaring mee hebben. Je mag er dus vanuit gaan dat alles netjes geregeld wordt. Als je niet het type bent om op een datingsite op zoek te gaan naar een leuke partner dan is deze manier van daten misschien een leuk alternatief. Natuurlijk kun je er voor kiezen om het contact met iemand vervolgens in eerste instantie via internet voort te zetten, bijvoorbeeld via sociale media. Dan kun je in een rustig tempo ontdekken of er een basis is voor een relatie tussen jullie. Niet iedereen is immers zo voortvarend om direct afspraken te gaan maken om elkaar weer snel te zien.

Speeddateavond.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Speedateavond.nl?

 • Speeddateavond.nl biedt een efficiënte manier om in korte tijd meerdere potentiële partners te ontmoeten, waardoor je snel een indruk kunt krijgen van verschillende mensen.
 • De website kan een gevarieerd scala aan deelnemers aantrekken, wat de kans vergroot dat je mensen ontmoet die je anders misschien niet zou tegenkomen.
 • Het concept van speeddating is ideaal voor mensen met drukke schema's, omdat je in één avond met meerdere mensen kunt praten zonder veel tijd te investeren.
 • Speeddateavond.nl kan een laagdrempelige manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral voor mensen die verlegen zijn of moeite hebben met het starten van gesprekken.
 • De avonden worden georganiseerd door professionals, wat een gestructureerde en georganiseerde setting creëert voor het daten.
 • Vanwege de korte tijd per gesprek is er beperkte ruimte voor diepgaande gesprekken en het leren kennen van iemand op een dieper niveau.
 • Het format van speeddaten kan soms leiden tot oppervlakkige interacties, waarbij het moeilijk is om iemand echt te leren kennen in een paar minuten.
 • Voor sommige mensen kan het ontmoeten van meerdere mensen in een korte tijdspanne overweldigend zijn en kan het leiden tot vermoeidheid of verwarring.
 • Omdat deelnemers willekeurig worden gekoppeld, is er een kans dat je wordt gekoppeld aan mensen met wie je weinig gemeen hebt qua interesses.
 • Net als bij elke vorm van daten is er geen garantie dat je een goede match zult vinden, ondanks de inspanningen die je in de speeddateavond steekt.

Is speeddaten iets voor jou? Probeer het gratis uit bij Speeddate Avond

Of je nu op zoek bent naar de ware liefde of gewoon een leuke avond wilt hebben, Speeddate Avond biedt een unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Met behulp van de georganiseerde speeddate avonden kun je in korte tijd veel mensen leren kennen. Op deze manier kun je snel ontdekken of er een klik is en misschien wel de liefde van je leven vinden. Bovendien zijn de kosten voor deelname aan een speeddate avond bij Speeddate Avond zeer betaalbaar en kun je profiteren van een gratis proefperiode om te zien of deze manier van daten iets voor jou is. Bekijk onze review en ervaar het zelf!

 • 3.2

  Populariteit

  SpeeddateAvond.nl is razend populair onder singles die op zoek zijn naar een unieke en effectieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Met georganiseerde speeddate avonden biedt de site een leuke en laagdrempelige manier om de liefde te vinden.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  SpeeddateAvond.nl biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waardoor het gemakkelijk is om snel nieuwe mensen te ontmoeten. Met handige functies en duidelijke instructies kun je zonder gedoe en stress deelnemen aan de speeddate avonden.

 • 3

  Functionaliteiten

  Op SpeeddateAvond.nl kun je gebruik maken van handige functionaliteiten om snel en gemakkelijk te speeddaten. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke deelnemers je leuk vindt en de website geeft automatisch aan of er een match is. Daarnaast kun je ook een persoonlijk bericht sturen naar de deelnemers om ze beter te leren kennen.

 • 2.8

  Klantenservice

  Onze klantenservice bij SpeeddateAvond.nl staat altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen en problemen. Onze deskundige medewerkers zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden professionele en vriendelijke ondersteuning om jouw speeddate-ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • 3.2

  Kosten

  Speeddate Avond biedt betaalbare opties voor het bijwonen van speeddate avonden. Met een gratis proefperiode kun je ervaren of deze manier van daten iets voor jou is. Bekijk onze review voor meer informatie over de kosten en ervaringen van Speeddate Avond.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  SpeeddateAvond.nl is de perfecte website voor singles die op zoek zijn naar een unieke en effectieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Met georganiseerde speeddate avonden biedt de site een leuke en laagdrempelige manier om de liefde te vinden. Het platform is eenvoudig in gebruik en biedt handige functies om snel en gemakkelijk te speeddaten, zoals het aangeven van interesse en het sturen van persoonlijke berichten. Onze klantenservice staat altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen en problemen. Bovendien zijn de kosten betaalbaar en kun je gebruik maken van een gratis proefperiode. Lees onze review voor meer informatie over SpeeddateAvond.nl.

Veelgestelde vragen Speeddate Avond

Wat is Speeddateavond.nl?

Speeddateavond.nl is een online datingsite waarop singles kunnen deelnemen aan speeddate-evenementen om nieuwe mensen te ontmoeten. De website organiseert regelmatig avonden voor verschillende leeftijdsgroepen en in verschillende steden in Nederland.

Wat zijn de kosten voor deelname aan een speeddate-evenement op Speeddateavond.nl?

De kosten voor deelname aan een speeddate-evenement op Speeddateavond.nl zijn afhankelijk van het evenement en de leeftijdsgroep waartoe je behoort. De prijzen variëren van €19,99 tot €29,99 per persoon. Deze kosten zijn inclusief een welkomstdrankje en toegang tot het evenement.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een speeddate-evenement op Speeddateavond.nl?

Om je aan te melden voor een speeddate-evenement op Speeddateavond.nl, ga je naar de website en selecteer je het evenement waaraan je wilt deelnemen. Vervolgens vul je het inschrijfformulier in en betaal je de kosten. Na betaling ontvang je een bevestiging van je deelname en verdere informatie over het evenement.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet kan deelnemen aan het speeddate-evenement waarvoor ik me heb ingeschreven?

Als je om welke reden dan ook niet kunt deelnemen aan een speeddate-evenement waarvoor je je hebt ingeschreven, is het mogelijk om je deelname te annuleren en je geld terug te krijgen. Houd er rekening mee dat er bepaalde voorwaarden van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van het evenement en het tijdstip van annulering.

Zijn er bepaalde regels waar ik me aan moet houden tijdens een speeddate-evenement op Speeddateavond.nl?

Ja, er zijn bepaalde regels waar je je aan moet houden tijdens een speeddate-evenement op Speeddateavond.nl. Deze regels worden voorafgaand aan het evenement gecommuniceerd. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om persoonlijke contactgegevens uit te wisselen tijdens de speeddate-sessies en is het belangrijk om respectvol met andere deelnemers om te gaan.

Laats bijgewerkt: 09 augustus 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---