Home / Ontmoet slimme singles op datingsites voor hoogopgeleiden! / Betaalbaar en succesvol: SmartSingles.nl ervaringen en kosten!
smartsingles logo

Betaalbaar en succesvol: SmartSingles.nl ervaringen en kosten!

Op zoek naar een betrouwbare datingsite voor hoger opgeleiden? SmartSingles.nl biedt uitkomst! Deze populaire datingsite heeft een groot aantal leden die allen op zoek zijn naar serieuze relaties. In onze review lees je alles over de kosten, betrouwbaarheid en gebruikerservaringen van SmartSingles.nl. Zo kun je goed geïnformeerd een keuze maken en jouw zoektocht naar de perfecte match beginnen. SmartSingles.nl maakt gebruik van een uniek matchingsysteem dat gebaseerd is op wetenschappelijke inzichten en persoonlijkheidskenmerken. Dit vergroot de kans op een succesvolle match. Schrijf je nu in en ontdek de vele mogelijkheden van SmartSingles.nl!

SmartSingles.nl
3.1
Beoordeling 3.1

Slimme singles ontmoeten elkaar op SmartSingles.nl

Alle hoger opgeleiden kunnen hier nu terecht om te daten! Kies daarom ook voor SmartSingles.nl als je hier naar op zoek bent! Een heerlijk moment om naar uit te kijken en wie weet vind jij hier wel de ware! Het zou een mooi moment zijn als je single bent en op zoek bent naar spanning en avontuur. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open en daardoor is het fijn om te genieten van al dat moois. Je gaat het nu zelf ervaren want wanneer je aan bent gemeld, kan het daten meteen beginnen!

YouTube player

Aanmelden SmartSingles.nl

Het aanmelden bij SmartSingles.nl neemt nauwelijks tijd in beslag. Je vult je profielnaam in, je geeft je geslacht aan, je geeft aan waar dat je naar op zoek bent, je vult je mailadres in en dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en dan gaat het voor jou echt beginnen. In totaal zijn er al meer dan 1600 aanmeldingen en jij kunt de volgende zijn. Zou jij hier je droomdate kunnen vinden? Een goed moment om daar vandaag de dag nog achter te komen en het zelf in te zien!

Waarom SmartSingles.nl?

De reden dat je je aan gaat melden bij SmartSingles.nl, is omdat je single bent en op zoek gaat naar een date. Alle profielen worden hier handmatig gecontroleerd en dat geeft jou het voordeel dat je zeker weet dat je met echte profielen te maken hebt! Deze datingsite is er speciaal voor hoger opgeleiden en je kunt als je aan bent gemeld meteen berichten sturen naar andere deelnemers. Je hebt hier ook een eigen profiel en daar kun je ook foto’s plaatsen. Anderen kunnen deze dan ook bekijken en contact leggen met jou. Na het aanmelden heb je ook toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s. Dat wordt dus lekker genieten van alle mensen om je heen en je kunt snel contact leggen met ze. Ook kun je hier veilig daten via een eigen anonieme postbus. Genoeg redenen dus om je aan te melden en te zorgen dat jij misschien wel de ware gaat vinden via SmartSingles.nl. Deel je stoutste dromen en wie weet kunnen deze ook wel snel uitkomen! Er is maar een manier om daar achter te komen en dat is door je nu aan te melden op SmartSingles.nl.

Smart Singles screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SmartSingles.nl?

Het goedkoopste Smart Singles abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SmartSingles.nl?

  • Populaire datingsite onder hoger opgeleiden
  • Gebruiksvriendelijk platform voor snel en gemakkelijk contact
  • Diverse functionaliteiten zoals zoekfilter en chatfunctie
  • Betrouwbare en goede klantenservice
  • Redelijke kosten in vergelijking met andere datingsites voor hoger opgeleiden
  • De site richt zich specifiek op hoger opgeleiden, waardoor het minder geschikt is voor mensen zonder hogere opleiding
  • Er is geen gratis abonnement beschikbaar, alleen een gratis proefabonnement van beperkte duur
  • De site is minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar casual dating of kortstondige relaties

  Veilig en betrouwbaar daten op SmartSingles.nl voor hoger opgeleiden

  SmartSingles.nl is een uitstekende datingsite voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De site biedt een gebruiksvriendelijk platform, waarbij je snel en gemakkelijk in contact komt met andere singles die op zoek zijn naar hetzelfde. Daarnaast is SmartSingles.nl veilig en betrouwbaar, wat blijkt uit het keurmerk Veilig Daten en de geverifieerde profielen. Ook zijn de kosten van SmartSingles.nl redelijk, zeker gezien de functionaliteiten en het succes dat de site biedt. Al met al is SmartSingles.nl een aanrader voor hoger opgeleiden die serieus willen daten en op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve datingsite. Meld je nu aan en wie weet vind jij binnenkort de liefde van je leven op SmartSingles.nl!

  • 3.2

   Populariteit

   SmartSingles.nl is een populaire datingsite onder hoger opgeleiden die serieus willen daten. De site heeft een groot aantal actieve gebruikers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

  • 3

   Gebruikersgemak

   SmartSingles.nl biedt een gebruiksvriendelijk platform waarop hoger opgeleiden snel en gemakkelijk in contact kunnen komen met andere singles. Het aanmeldproces is eenvoudig en het vinden van geschikte matches gaat snel.

  • 3.1

   Functionaliteiten

   SmartSingles.nl biedt diverse functionaliteiten, zoals een uitgebreid zoekfilter en een chatfunctie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om uitgebreide profielen aan te maken en foto’s te delen.

  • 3

   Klantenservice

   SmartSingles.nl heeft een goede klantenservice die snel en adequaat reageert op vragen en problemen van gebruikers. Daarnaast is er een FAQ-pagina beschikbaar met antwoorden op veelgestelde vragen.

  • 3

   Kosten

   De kosten van SmartSingles.nl zijn redelijk en in lijn met andere datingsites voor hoger opgeleiden. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, waarbij een langere abonnementsduur zorgt voor lagere maandelijkse kosten.

  • 3.1 Goed

   Totaalscore

   SmartSingles.nl is een uitstekende datingsite voor hoger opgeleiden die serieus willen daten. De site scoort hoog op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. Daarnaast zijn de kosten redelijk, waardoor SmartSingles.nl een goede keuze is voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve datingsite.

  SmartSingles FAQ

  Hoe kan ik SmartSingles opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SmartSingles.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SmartSingles account.

  SmartSingles opzeggen

  Smartsingles.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Smartsingles en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Groene “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de Groene button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SmartSingles.nl!

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van SmartSingles.nl?

  De kosten voor het gebruik van SmartSingles.nl zijn afhankelijk van de abonnementsduur. Voor een abonnement van 1 maand betaalt u € 44,95 per maand. Een abonnement van 3 maanden kost € 29,95 per maand, terwijl een abonnement van 6 maanden € 24,95 per maand kost.

  Hoe kan ik betalen voor mijn abonnement op SmartSingles.nl?

  U kunt betalen voor uw abonnement op SmartSingles.nl via iDEAL, creditcard of automatische incasso.

  Kan ik mijn abonnement op SmartSingles.nl op elk moment opzeggen?

  Ja, u kunt uw abonnement op SmartSingles.nl op elk moment opzeggen. U dient dit wel minimaal 5 werkdagen voor het einde van de abonnementsperiode te doen.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van SmartSingles.nl?

  U kunt contact opnemen met de klantenservice van SmartSingles.nl door een e-mail te sturen naar support@smartsingles.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Zijn er succesverhalen van mensen die hun partner hebben gevonden via SmartSingles.nl?

  Ja, op de website van SmartSingles.nl vindt u verschillende succesverhalen van mensen die hun partner hebben gevonden via de datingsite. Deze verhalen zijn te vinden onder het kopje “Ervaringen” op de website.

  Laats bijgewerkt: 15 mei 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---