Home / SmartSingles.nl – Kosten, Review en Ervaringen
smartsingles logo

SmartSingles.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Alle hoger opgeleiden kunnen hier nu terecht om te daten! Kies daarom ook voor SmartSingles.nl als je hier naar op zoek bent! Een heerlijk moment om naar uit te kijken en wie weet vind jij hier wel de ware! Het zou een mooi moment zijn als je single bent en op zoek bent naar spanning en avontuur. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open en daardoor is het fijn om te genieten van al dat moois. Je gaat het nu zelf ervaren want wanneer je aan bent gemeld, kan het daten meteen beginnen!

SmartSingles.nl
3.1
Beoordeling 3.1

Aanmelden SmartSingles.nl

Het aanmelden bij SmartSingles.nl neemt nauwelijks tijd in beslag. Je vult je profielnaam in, je geeft je geslacht aan, je geeft aan waar dat je naar op zoek bent, je vult je mailadres in en dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en dan gaat het voor jou echt beginnen. In totaal zijn er al meer dan 1600 aanmeldingen en jij kunt de volgende zijn. Zou jij hier je droomdate kunnen vinden? Een goed moment om daar vandaag de dag nog achter te komen en het zelf in te zien!

Waarom SmartSingles.nl?

De reden dat je je aan gaat melden bij SmartSingles.nl, is omdat je single bent en op zoek gaat naar een date. Alle profielen worden hier handmatig gecontroleerd en dat geeft jou het voordeel dat je zeker weet dat je met echte profielen te maken hebt! Deze datingsite is er speciaal voor hoger opgeleiden en je kunt als je aan bent gemeld meteen berichten sturen naar andere deelnemers. Je hebt hier ook een eigen profiel en daar kun je ook foto’s plaatsen. Anderen kunnen deze dan ook bekijken en contact leggen met jou. Na het aanmelden heb je ook toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s. Dat wordt dus lekker genieten van alle mensen om je heen en je kunt snel contact leggen met ze. Ook kun je hier veilig daten via een eigen anonieme postbus. Genoeg redenen dus om je aan te melden en te zorgen dat jij misschien wel de ware gaat vinden via SmartSingles.nl. Deel je stoutste dromen en wie weet kunnen deze ook wel snel uitkomen! Er is maar een manier om daar achter te komen en dat is door je nu aan te melden op SmartSingles.nl.

Smart Singles screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SmartSingles.nl?

Het goedkoopste Smart Singles abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SmartSingles.nl?

  • Speciaal voor hoog opgeleiden
  • Niet heel populair
  • 3.2
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.4 Gemiddeld
   Totaalscore

  SmartSingles FAQ

  Hoe kan ik SmartSingles opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SmartSingles.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SmartSingles account.

  SmartSingles opzeggen

  Smartsingles.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Smartsingles en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Groene “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de Groene button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SmartSingles.nl!

  Laats bijgewerkt: 17 januari 2022

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *