Home / Singleplaats.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Singleplaats.nl logo

Singleplaats.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite SinglePlaats.nl is bedoeld voor het vinden van een date bij jou in de buurt. Je kunt je aanmelden en vervolgens op eenvoudige manier in contact komen met singles die in dezelfde regio wonen. Die moeten dan natuurlijk wel beschikbaar zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat je op zoek bent naar een man of vrouw in een bepaalde leeftijdscategorie en dat deze in jouw regio niet beschikbaar is. Dan krijg je matches te zien die niet bij jou uit de buurt komen. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn, maar sommige mensen willen liever niet daten met iemand die ver weg woont. Een lange afstandsrelatie is niet voor iedereen werkbaar.

Singleplaats.nl
2.5
Beoordeling 2.5

Gratis aanmelden bij SinglePlaats.nl

Je kunt je bij SinglePlaats.nl gratis aanmelden. Dit principe geldt voor vrijwel alle online datingsites. Pas als je contact wilt leggen met een andere member moet hiervoor worden betaald met credits. Deze kun je online kopen. Het voordeel van dit systeem is dat je eerst kunt kijken wie er nog meer op de website staan en of daar members bij zijn die je graag zou willen leren kennen. Als dat niet het geval is dan kun je rustig afwachten tot iemand zich aanmeldt die wel past bij wat jij zoekt. Als je wel members ziet staan die je een berichtje wilt sturen dan kun je direct contact leggen. Of je snel antwoord krijgt is natuurlijk even afwachten, dit kan de website niet garanderen maar hangt af van of die ander ook in jou geïnteresseerd is.

Snel zoeken naar singles bij jou in de buurt

Je kunt dankzij het handige zoeksysteem van SinglePlaats.nl direct op zoek naar singles bij jou in de buurt. Zo kun je gericht zoeken naar mensen die niet te ver weg wonen. Dit is natuurlijk handig als je snel wilt afspreken en niet op zoek bent naar een langeafstand relatie. Uiteraard zijn zowel mannen als vrouwen welkom op SinglePlaats.nl. De verhouding mannen en vrouwen op deze datingsite is niet bekend.

Bedoeld voor vrijblijvende contacten

SinglePlaats.nl lijkt een datingsite die zich vooral richt op vrijblijvende contacten, hoewel je er natuurlijk als je geluk hebt ook de liefde van je leven kunt vinden. De site is vooral ook gericht op sekscontacten, wat ook blijkt uit sommige profielfoto’s die nogal uitdagend zijn. Als je op zoek bent naar een onenightstand is de kans aanwezig dat je via SinglePlaats.nl een geschikte match vindt. Wees wel altijd op je hoede bij het leggen van dit soort contacten. Spreek bij voorkeur eerst af bij een openbare gelegenheid zodat je kunt zien met wie je te maken hebt. Direct bij je thuis afspreken kan een risico zijn als de ander verkeerde bedoelingen heeft. Een persoon via het internet proberen na te trekken is natuurlijk ook nog een optie voordat je een afspraak maakt.

Singleplaats.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Singleplaats.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Geen abonnementskosten, je betaalt alleen als je berichten verstuurt
 • Geen duidelijkheid over de kosten voor het gebruik van de site
 • Soms geen matches in de buurt beschikbaar vanwege het relatief lage aantal leden
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 16 november 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *