Home / SingleGolfers.nl – Kosten, Review en Ervaringen
SingleGolfers logo

SingleGolfers.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Als je van golfen houdt dan ga je vast niet graag alleen naar een mooie golfbaan. Het is toch wel leuk om je successen of je afzwaaiers met anderen te kunnen delen. Maar wat nu als je single bent, of je partner houdt helemaal niet van golfen? Dan kun je in je vriendenkring op zoek gaan naar liefhebbers van de golfsport, maar als die er ook niet zijn dan bestaat de kans dat je je hobby maar zeer zelden kunt beoefenen. Wil je vaker golfen, dan kun je je aanmelden bij SingleGolfers. Hier ontmoet je mensen die net als jij graag een balletje slaan.

SingleGolfers.nl
3
Beoordeling 3

Niet alleen dating

SingleGolfers is er niet alleen om golfers die op zoek zijn naar een partner bij elkaar te brengen. Deze website is ook bedoeld voor mensen die, of ze nu single zijn of niet, van golfen houden. Je kunt je als lid inschrijven voor golfclinics en je kunt je aanmelden voor leuke golfreizen of onderlinge wedstrijden in Nederland. Op deze manier kun je je favoriete sport beoefenen met gelijkgestemden. Als je partner totaal niet van golfen houdt, kan hij of zij lekker thuis blijven of wat anders gaan doen met vrienden of vriendinnen terwijl jij probeert de ultieme hole in one te slaan.

Vaste jaarbijdrage

Je kunt je bij SingleGolfers inschrijven tegen betaling van een vaste jaarbijdrage van 49 euro per jaar. Als lid kun je deelnemen aan de onderlinge competitie die gedurende het jaar wordt gespeeld. Je kunt je aanmelden voor leuke golfreizen naar het buitenland die volledig worden verzorgd. Er wordt een hotelaccommodatie geboekt en golfbanen worden gereserveerd, zodat je altijd samen met de groep op de baan staat en niet met onbekenden. De begeleiding streeft naar een ongedwongen en gezellige onderlinge sfeer voor een leuke golfvakantie. Op de website vind je een overzicht van reizen en evenementen die in het verleden zijn georganiseerd om je een beeld te vormen van wat singleGolfers voor de leden doet.

Golfers online zoeken

Je kunt als je lid bent van SingleGolfers nadat je bent ingelogd ook op zoek naar een golfmaatje. Je kunt zoeken op bepaalde kenmerken, zoals provincie, leeftijd, man of vrouw. Zo kun je misschien iemand vinden die bij je in de buurt woont om samen te gaan golfen. Je kunt onderscheid maken tussen iemand die single is of mensen die ‘sportsingle’ zijn, dus wel een partner hebben maar deze is niet in de golfsport geïnteresseerd.

SingleGolfers screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SingleGolfers.nl?

Het goedkoopste “SingleGolfers.nl” abonnement kost €99,00 per jaar. Inschrijven is gratis!

  • Gemakkelijk een golfmaatje vinden
  • Aantrekkelijke vaste bijdrage per jaar
  • Mogelijkheid om aan golfevenementen deel te nemen
  • Richt zich alleen op mensen die van golfen houden
  • Niet specifiek een datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 03 augustus 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *