Home / Single2Travel – Kosten, Review en Ervaringen
Single2Travel logo

Single2Travel - Kosten, Review en Ervaringen

Heb je lekker even vrij genomen van je werk en zoek je naar een leuke reis als single? Dan kun je eens een kijkje nemen in het aanbod reizen van Single2Travel. Het leuke aan deze organisatie is wel dat er verschillende soorten singlesreizen worden geboden. Je kunt hierbij denken aan jonge singles en oudere singles, maar ook aan singles met kinderen. Speciaal voor deze laatste doelgroep zijn er bijvoorbeeld 1-oudervakanties. Hierbij zijn de kinderen natuurlijk van harte welkom om mee te gaan. Doordat er veel verschillende soorten singlesreizen zijn kun je je makkelijk aansluiten bij een gezelschap waar jij je thuis in voelt. Reis je liever niet in een groep? Dan zijn er leuke singlesreizen voor mensen die graag alleen activiteiten ondernemen tijdens de vakantie.

Single2Travel
3
Beoordeling 3

Het doel is een leuke vakantie beleven

Veel mensen denken dat het doel van singlesreizen is om een liefde te vinden tijdens de vakantie. Niets is minder waar. Natuurlijk is het heel mooi meegenomen als je tijdens een singlesreis een leuke vrijgezel tegen het lijf loopt waar je thuis nog eens mee wilt daten, maar dit is niet het doel. Het doel van een singlesreis is vooral het genieten van een vakantie met een leuk gezelschap. Je hebt een leuke groep vrijgezellen om je heen om activiteiten mee te ondernemen en de vakantie mee te beleven. Je deelt ervaringen en dit schept een zekere band. Het gebeurt zeker vaker dat er geen singles in de groep zitten die zich sterk tot elkaar aangetrokken voelen voor een relatie, maar die wel een hechte vriendschap opbouwen tijdens de vakantie. Deze vriendschappen zetten eenmaal thuis voort, waardoor je zeker iets waardevols overhoudt van de singlesreis.

Verschillende soorten singlesreizen

Bij Single2Travel zijn de meest uiteenlopende soorten singlesreizen te vinden. Je kunt kiezen voor een zon- en relaxvakantie om helemaal tot rust te komen of juist voor een actief- en sportief vakantie om lekker bezig te blijven met leuke activiteiten. Voor de natuurliefhebbers zijn er vakanties in de categorie cultuur en natuur. Uiteraard zijn er ook leuke wintersportvakanties voor iedereen die graag de latten onderbindt. Ben jij echt iemand die veel van de wereld wil zien? Dan zijn de verre reizen echt iets voor jou. Tot slot zijn er ook beauty en mind vakanties voor singles. Zoals je ziet is er echt van alles beschikbaar. Hierdoor kun je bij Single2Travel gegarandeerd een reis vinden die je direct aanspreekt. Je hoeft alleen maar te boeken en je koffer te gaan pakken

Ook voor last minute singlesreizen

Ben je single, heb je vrij en voel je ineens de vakantiekriebels opkomen? Zonde als je dan geen vakantie hebt geboekt. Geen nood, want bij Single2Travel zijn er ook fantastische last minute singlesreizen beschikbaar. Als jij op korte termijn al met een leuke groep singles wilt vertrekken naar een mooie bestemming, dan is het zeker de moeite waard om de last minute reizen eens te bekijken. Hier kun je zeker een vakantie vinden die je aanspreekt en waarbij je al snel kunt vertrekken. Dan heb je ook niet al te veel tijd om je zenuwachtig te maken over het ontmoeten van nieuwe mensen. Het is echt alleen maar leuk!

Single2Travel screenshot

Wat kost een reis bij Single2Travel?

Omdat bij singlereizen de prijs afhankelijk is van het type reis en bestemming kunnen we geen prijzen hier vermelden. Kijk daarom op deze singlereis website zelf voor actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Single2Travel.nl?

  • Geschikt voor last minute singlereizen
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 3

   Kosten

  • 3 Goed

   Totaalscore

  Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---