Home / Single-evenementen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Single Evenementen logo

Single-evenementen.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Als je single bent, heb je vaak van die weekenden waarop er niets te doen valt. Al je vrienden hebben iemand om samen iets mee te doen. Maar als je single bent, valt dat niet altijd mee. Het is moeilijk om nog iemand te vinden die tijd heeft om met jou om te gaan. Maar die eenzamen weekenden behoren voorgoed tot het verleden dankzij single-evenementen.nl. Via deze website krijg je toegang tot een ruim aanbod van evenementen die speciaal worden georganiseerd voor singles. Op die manier kun je samen met andere singles vele toffe weekends beleven. En wie weet, ontmoet je zo wel de man of vrouw van je leven.

Single Evenementen
3
Beoordeling 3

Registreer je eerst

Om deel te kunnen nemen aan een evenement van single-evenementen.nl, dien je je eerst te registreren. Dit doe je door het formulier naar waarheid in te vullen. Eenmaal je dit hebt gedaan, is je profiel actief en kun je je inschrijven voor een evenement. Let wel: bij het formulier dien je gegevens zoals je woonplaats en e-mailadres in te vullen. Het is verboden voor single-evenementen.nl om deze vertrouwelijke informatie zomaar te delen met andere leden. Lees ook voor het registeren de gebruiksvoorwaarden even door. Op die manier kom je niet plots voor onaangename verrassingen te staan. Sowieso is het altijd aangeraden om de voorwaarden grondig te lezen, alvorens je lid wordt van een of andere website.

Neem een kijkje in de agenda

Zowel een lid als niet-lid kan een kijkje nemen in de evenementenagenda. Hierin staan alle aankomende evenementen in. Je kunt dus eerst een kijkje nemen in de agenda, alvorens je beslist om lid te worden van de website. Vind je een evenement dat wel bij jou past? Dan kun je je registreren en je vervolgens inschrijven voor dit event. Bij elk event staat de kostprijs en de locatie vermeld. Ook zie je voor welke leeftijdscategorie dit evenement is bedoeld. Onderaan de pagina staat ook de contactpersoon voor dit event. Heb je vragen? Dan kun je die persoon een e-mail sturen of even opbellen. Zo weet je met zekerheid wat het event precies inhoudt, alvorens je dit event gaat boeken.

Goedkoper om op voorhand te betalen

Als je niet echt zeker bent van de datum, is het mogelijk om ter plaatse te betalen. Op die manier ben je nog niet volledig gebonden aan het evenement. Let wel dat het enkele euro’s goedkoper is om op voorhand te betalen. Via de website betaal je bijvoorbeeld 11 euro voor een event, terwijl dit ter plaatse al snel 13,50 euro is. Neem ook een kijkje op de Facebookpagina van single-evenementen.nl. Hierop kun je al wat de sfeer opsnuiven van verschillende evenementen en de mening van anderen lezen. Door hun ervaringen kun je voor jezelf opmaken of de evenementen iets voor jou zijn. Twijfel je nog? Vraag dan een vriend of vriendin mee naar een event. Op die manier heb je sowieso iemand in de groep die je al kent en daardoor voel je je waarschijnlijk ook meer op je gemak.

Single Evenementen screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Single-Evenementen.nl?

 • Relaxte manier van ongedwongen daten
 • Evenementen zijn gemiddeld niet duur
 • Evenementen zijn niet voor iedereen vlakbij
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 03 mei 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---