Home / Shagspot.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Shagspot.nl logo

Shagspot.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Zoals de naam reeds doet vermoeden, kun je bij de datingsite Shagspot.nl terecht als je op zoek bent naar een spannende seksdate. Er is geen reden om je hier te schamen voor het doel van je bezoek, aangezien alle leden hier specifiek voor hetzelfde aanwezig zijn, namelijk het vinden van een leuke date voor een snel en kort samenkomen voor een stomende hook-up. Of je nu in een vaste relatie zit, waar de sleur de overhand heeft genomen of je bent nog dartel vrijgezel, hier tref je singles of gebonden leden die even een geheel nieuwe ervaring opzoeken.

Shagspot.nl
3
Beoordeling 3

De omgeving biedt een volledig oordeelvrije mogelijkheid om met leuke mensen in contact te komen en gezellige tijden samen te beleven. Mogelijk mis je wat uitdaging of avontuur in je leven en heeft de verveling zwaar toegeslagen. Om opnieuw een gevoel van leven en enthousiasme te vinden, schrijven veel leden zich in bij datingsite Shagspot.nl.

Anoniem contact

Als je in een relatie zit en op zoek bent naar een spannend avontuurtje, wil je begrijpelijkerwijs niet direct zichtbaar op een onlinedatingsite staan. Shagspot.nl speelt hierop in door de mogelijkheid te bieden om volledig anoniem berichten te sturen. Het is hier geenszins verplicht om een profielfoto te plaatsen, waardoor je niet door iemand gespot kunt worden die beter niet weet dat je hier vertoeft. Wel kun je zo gemakkelijk met andere leden in contact komen die in eenzelfde situatie zitten en die niet zullen oordelen dat je behoefte hebt aan een intiem treffen. Je kunt hier met een veilig gevoel op zoek naar aantrekkelijke mannen of vrouwen met wie je voor een snelle seksdate kunt afspreken. Zodra je iemand hebt gevonden met wie je zou willen afspreken, kun je in eerste instantie gratis je interesse kenbaar maken door een knipoog te sturen. Daarna kun je een berichtje sturen om verder in contact te komen. Hiervoor zul je wel moeten betalen, nadat je de eerste drie gratis berichten hebt verbruikt. Je kunt voor de betaling credits kopen die je kunt inzetten voor het versturen en ontvangen van berichten. Zo weet je zeker dat je altijd in contact kunt treden met leuke singles of andere leden die meer spanning zoeken.

Discreet inschrijven

Om lid te worden van de datingsite Shagspot.nl hoef je je enkel te registreren. Dit doe je door een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Vervolgens krijg je toegang tot een online omgeving die 100% veilig en vertrouwd aanvoelt. Je kunt zelf kiezen of je een profielfoto plaatst en met wie je in contact wilt komen. Houd er rekening mee dat enkele profielen op deze datingsite fictief zijn, waardoor de mogelijkheid om fysiek met iemand af te spreken dan niet mogelijk zal zijn. Met andere leden zal dit zeker wel tot de mogelijkheden behoren.

Shagspot.nl screenshot

Adult Entertainment websites

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Shagspot?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Shagspot kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Shagspot.nl?

  • Eerste drie berichten zijn gratis
  • Te gebruiken op computer en mobiele apparaten
  • Aanmelden is gratis
  • Klantenservice
  • Er zijn nepprofielen waardoor fysiek contact niet mogelijk is
  • Betaalde diensten, zoals versturen en ontvangen van berichten
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items