Home / Sexcontact Vandaag - Kosten, Review en Ervaringen
Sexcontact Vandaag logo

Sexcontact Vandaag - Kosten, Review en Ervaringen

Op de datingsite Sexcontact Vandaag kun je in contact komen met mensen die op zoek zijn naar een seksdate. Dit is ook meteen duidelijk als je de uitgelichte profielen op de startpagina bekijkt. Er zijn nogal uitgesproken foto’s te zien die meteen duidelijk maken wat de bedoeling is en dat deze website alleen is bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder.

Sexcontact Vandaag
2.2
Beoordeling 2.2

Direct aanmelden op Sexcontact Vandaag

Je kunt je via de website meteen aanmelden door je e-mailadres in te vullen. Vervolgens krijg je een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Wat wel lastig is, is dat op de website alleen beperkte algemene voorwaarden staan. Je kunt in je profiel gebruik maken van een erotische foto, er gelden geen restricties. Dat is natuurlijk ook wel logisch aangezien het om een seksdatingsite gaat. Je kunt zowel een schaars geklede foto gebruiken als een naaktfoto. Of alle aangemelde leden een foto van zichzelf posten blijft natuurlijk afwachten, maar dit geldt in principe voor iedere datingsite op het internet.

Niet bedoeld voor een vaste relatie

Sexcontact Vandaag richt zich puur op het zoeken en vinden van een sekscontact. Deze datingsite is niet bedoeld om een partner te vinden, hoewel dat natuurlijk wel kan gebeuren als je met iemand in contact komt. Maar de meerderheid van de aangemelde members lijkt uitsluitend uit op seksdates zonder verplichtingen. Hier moet je natuurlijk wel het juiste type persoon voor zijn. Als wisselende contacten niet jouw ding is dan is dit geen geschikte datingsite voor jou. Maar ben je op zoek naar een onenightstand of vind je het gewoon spannend om een opwindend contact via de chat te hebben dan is Sexcontact Vandaag een prima site voor jou.

Berichten sturen tegen betaling

Zodra je je hebt aangemeld kun je berichten sturen naar andere leden. Elke dag is er een member die in de spotlight staat, naar hem of haar kun je die dag gratis een bericht sturen. Je kunt voor het versturen van berichten credits kopen. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet op de website vermeld, dit krijg je pas te zien als je bent ingelogd en daadwerkelijk credits wilt kopen. In de Algemene Voorwaarden staat vermeld dat je de credits met onder andere IDeal of een creditcard kunt betalen. Op websites die gebruik maken van credits voor het versturen van berichten is het altijd oppassen om de kosten in de gaten te houden. Bepaalde diensten kosten soms meer dan één credit en dan kan het snel gaan met de aangekochte credits. Daarnaast kan het gebeuren dat je iemand treft die je aan het lijntje probeert te houden met als doel om je zo veel mogelijk credits te laten gebruiken. Als je merkt dat je ontwijkende antwoorden krijgt op vragen, verbreek dan het contact.

Sexcontact Vandaag screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SexcontactVandaag.nl?

 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Alles is toegestaan
 • Datingsite voor het vinden van een snel sekscontact
 • Soms expliciete foto’s
 • Systeem van credits voor het versturen van berichten
 • Kans op fake profielen is wat groter
 • 2

  Populariteit

 • 2.2

  Gebruikersgemak

 • 2.5

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2.2

  Kosten

 • 2.2 Gemiddeld

  Totaalscore

Sexcontact Vandaag FAQ

Hoe kan ik Sexcontact Vandaag opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Sexcontact Vandaag? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SexcontactVandaag account.

Sexcontact Vandaag opzeggen

SexcontactVandaag.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Sexcontact Vandaag en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad “Profiel bewerken”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “E-mail”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op de button met de tekst: “Uitschrijven van Sexcontact Vandaag”. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je e-mailadres in en geen een reden van uitschrijving. Klik dan op de button: “Uitschrijven”. Bevestig dit door in de pop-up window op “Ja” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Sexcontact Vandaag!

Laats bijgewerkt: 01 september 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---