Home / Sexcontact Vandaag – Kosten, Review en Ervaringen
Sexcontact Vandaag logo

Sexcontact Vandaag - Kosten, Review en Ervaringen

Op de datingsite Sexcontact Vandaag kun je in contact komen met mensen die op zoek zijn naar een seksdate. Dit is ook meteen duidelijk als je de uitgelichte profielen op de startpagina bekijkt. Er zijn nogal uitgesproken foto’s te zien die meteen duidelijk maken wat de bedoeling is en dat deze website alleen is bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder.

Sexcontact Vandaag
2.2
Beoordeling 2.2

Direct aanmelden op Sexcontact Vandaag

Je kunt je via de website meteen aanmelden door je e-mailadres in te vullen. Vervolgens krijg je een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Wat wel lastig is, is dat op de website alleen beperkte algemene voorwaarden staan. Je kunt in je profiel gebruik maken van een erotische foto, er gelden geen restricties. Dat is natuurlijk ook wel logisch aangezien het om een seksdatingsite gaat. Je kunt zowel een schaars geklede foto gebruiken als een naaktfoto. Of alle aangemelde leden een foto van zichzelf posten blijft natuurlijk afwachten, maar dit geldt in principe voor iedere datingsite op het internet.

Niet bedoeld voor een vaste relatie

Sexcontact Vandaag richt zich puur op het zoeken en vinden van een sekscontact. Deze datingsite is niet bedoeld om een partner te vinden, hoewel dat natuurlijk wel kan gebeuren als je met iemand in contact komt. Maar de meerderheid van de aangemelde members lijkt uitsluitend uit op seksdates zonder verplichtingen. Hier moet je natuurlijk wel het juiste type persoon voor zijn. Als wisselende contacten niet jouw ding is dan is dit geen geschikte datingsite voor jou. Maar ben je op zoek naar een onenightstand of vind je het gewoon spannend om een opwindend contact via de chat te hebben dan is Sexcontact Vandaag een prima site voor jou.

Berichten sturen tegen betaling

Zodra je je hebt aangemeld kun je berichten sturen naar andere leden. Elke dag is er een member die in de spotlight staat, naar hem of haar kun je die dag gratis een bericht sturen. Je kunt voor het versturen van berichten credits kopen. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet op de website vermeld, dit krijg je pas te zien als je bent ingelogd en daadwerkelijk credits wilt kopen. In de Algemene Voorwaarden staat vermeld dat je de credits met onder andere IDeal of een creditcard kunt betalen. Op websites die gebruik maken van credits voor het versturen van berichten is het altijd oppassen om de kosten in de gaten te houden. Bepaalde diensten kosten soms meer dan één credit en dan kan het snel gaan met de aangekochte credits. Daarnaast kan het gebeuren dat je iemand treft die je aan het lijntje probeert te houden met als doel om je zo veel mogelijk credits te laten gebruiken. Als je merkt dat je ontwijkende antwoorden krijgt op vragen, verbreek dan het contact.

Sexcontact Vandaag screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Sexcontact Vandaag?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Sexcontactvandaag.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SexcontactVandaag.nl?

  • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
  • Alles is toegestaan
  • Datingsite voor het vinden van een snel sekscontact
  • Soms expliciete foto’s
  • Systeem van credits voor het versturen van berichten
  • Kans op fake profielen is wat groter
  • 2
   Populariteit
  • 2.2
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2.2
   Kosten
  • 2.2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Sexcontact Vandaag FAQ

  Hoe kan ik Sexcontact Vandaag opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Sexcontact Vandaag? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SexcontactVandaag account.

  Sexcontact Vandaag opzeggen

  SexcontactVandaag.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Sexcontact Vandaag en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tabblad “Profiel bewerken”. Een nieuwe pagina is geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “E-mail”. Een nieuwe pagina is geopend.

  Stap 4: Klik nu op de button met de tekst: “Uitschrijven van Sexcontact Vandaag”. Een nieuwe pagina is geopend.

  stap 5: Vul je e-mailadres in en geen een reden van uitschrijving. Klik dan op de button: “Uitschrijven”. Bevestig dit door in de pop-up window op “Ja” te klikken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Sexcontact Vandaag!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items