Home / Sexclub41.be – Kosten, Review en Ervaringen
Sexclub41.be logo

Sexclub41.be - Kosten, Review en Ervaringen

Sexclub41 is een Belgische datingsite die zich ook op de Nederlandse markt richt. Je kunt je hier dus ook aanmelden als je in Nederland woonachtig bent. De website richt zich vooral op mannen die op zoek zijn naar een spannend contact met een dame. De website suggereert dat zij open staat voor iedereen, dus ook voor mensen die op zoek zijn nar mailcontact of een duurzame relatie dan wel een vriendschap. Maar de hoofdreden van het bestaan van Sexclub 41 is toch wel het onderhouden van contacten die op seks gericht zijn.

Sexclub41.be
2.9
Beoordeling 2.9

Gratis aanmelden bij Sexclub 41

Je kunt je op de website van Sexclub 41 gratis aanmelden. Vervolgens kun je je profiel invullen en er foto’s bij plaatsen. Dit mogen erotisch getinte foto’s zijn, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een “gewone” foto te plaatsen. De meeste profielen hebben echter uitgesproken foto’s die duidelijk erotisch getint zijn. Er zijn veel vrouwen beschikbaar uit diverse regio’s, zowel uit Nederland als uit België. Als je voor je browser locatie-opties hebt ingeschakeld krijg je direct de personen uit je eigen provincie te zien.

Berichten versturen met contactpunten

Om berichten te kunnen versturen moet je contactpunten kopen. Op veel andere websites wordt dit credits genoemd maar het is hetzelfde systeem. Een bericht lezen of versturen kan alleen als je punten hebt en inlevert. Het feit dat je ook voor het lezen van berichten ,moet betalen is wat minder gebruikelijk, meestal betaal je alleen als je zelf een bericht verstuurt. Hoeveel je betaalt voor de contactpunten wordt niet op de website vermeld, dit krijg je alleen e zien als je bent aangemeld en ingelogd. Waarschijnlijk wordt dit zo gedaan om de prijzen van de contactpunten eenvoudig te kunnen aanpassen. Je kunt contactpunten betalen met onder andere een creditcard.

Profielen op Sexclub 41

In de algemene voorwaarden wordt het niet expliciet vermeld, maar uit reacties van members en voormalig members van Sexclub 41 blijkt dat veel profielen op deze datingsite fictief zijn. Je kunt er contact mee leggen en op je berichten wordt ook gereageerd. Maar het gaat om niet bestaande personen. De reacties die je krijgt worden geschreven door moderatoren die voor de website werken. Sommige mensen klagen dat ze aan het lijntje worden gehouden als ze voorstellen om af te spreken. Wat ook wel opvallend is, is dat de vrouwen die op deze website staan, direct aangeven dolgraag te willen afspreken. Dit gebeurt over het algemeen pas nadat er wat berichten zijn verstuurd om elkaar beter te leren kennen. Maar als je behoefte hebt aan een spannende chat en het geen probleem vindt om ervoor te betalen dan kun je je hiervoor prima aanmelden op Sexclub 41.

Sexclub41.be screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Sexclub41.be?

 • Je kunt je snel en gemakkelijk aanmelden
 • Expliciete foto’s die een bepaalde doelgroep zeker aanspreekt
 • Vooral veel dames beschikbaar voor een date
 • De kosten voor het kunnen versturen en lezen van berichten zijn niet vooraf duidelijk
 • Er zijn relatief veel fake profielen actief
 • Volgens gebruikers wordt er niet altijd even adequaat op klachten gereageerd
 • 2.8
  Populariteit
 • 2.9
  Gebruikersgemak
 • 2.9
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 2.8
  Kosten
 • 2.9 Gemiddeld
  Totaalscore

Sexclub41.be FAQ

Hoe kan ik Sexclub41.be opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Sexclub41.be? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Sexclub41 account.

Sexclub41.be opzeggen

Sexclub41 account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Sexclub.be en log in met e-mailadres en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “Profielbeheer” in de rechter bovenhoek van de website.

stap 3:  Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op het tabblad: “Mail-instellingen”.

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de link: “Uitschrijven”.

Stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vul je gegevens in het klik op de blauwe button met de tekst: “Verwijder profiel”. Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Sexclub41.be!

Laats bijgewerkt: 02 november 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *