Home / SerieusFlirten.nl - Kosten, Review en Ervaringen
SerieusFlirten.nl logo

SerieusFlirten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Zin om serieus werk te maken van je flirt technieken bij een groot aantal beschikbare singles? Dan zit je helemaal goed op de datingsite serieusflirten.nl. Op deze site vind je duizenden mannen en vrouwen die net als jij single zijn en op zoek zijn naar een leuke, gezellige of spannende date. Het is hoe dan ook al spannend om weer in contact te komen met leuke vrijgezelle dames of heren en hier heb je keuze uit veel verschillende profielen van potentiële kandidaten uit zowel Nederland als België.

SerieusFlirten.nl
64 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Toegang door aanmaak account

Om toegang te krijgen tot deze rijkdom aan keuze zul je een eigen account moeten aanmaken. Hiervoor hoef je enkel maar naar de website te gaan en je gegevens in te voeren, een wachtwoord aan te maken en een gebruikersnaam te kiezen. Vervolgens kun je gelijk aan de slag om je profiel dusdanig persoonlijk te maken, dat iedereen gelijk door heeft met wie ze te maken hebben. Je wilt uiteraard een goede eerste indruk achterlaten en eruit springen in het overzicht van alle talrijke profielen. Door jezelf met humor en zorgvuldigheid te presenteren, val je geheid op en zullen de dames naar je toekomen als motten naar een vlam. Het is dan aan jou om te bepalen met wie je verder in contact wilt komen.

Betalen voor berichten

De handige zoekfunctie maakt het heel gemakkelijk om tussen alle profielen de juiste te ontdekken. Door te filteren op bepaalde kenmerken, zoals leeftijd, woonplaats of andere belangrijke aspecten die voor jou belangrijk zijn, krijg je gelijk die profielen in beeld die hier het meest mee overeenkomen. Zo hoef je niet eindeloos alle profielen door te lopen, maar kun je erop vertrouwen dat de meeste profielen van deze vrouwen enigszins weergeven, waarnaar jij op zoek bent. Zodra je iemand gevonden hebt, die je aanspreekt, kun je bekijken of je verder in contact wilt komen. Je kunt de betreffende dame dan een bericht sturen. Voor de eerste kennismaking en de verdere gespreksuitwisseling zul je moeten betalen. Hiervoor koop je een aantal credits die worden ingezet tijdens de conversatie. Je kunt hier op verschillende manieren voor betalen.

Spannende dates

Op de datingsite serieusflirten.nl kun je terecht voor verschillende soorten contacten. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om het flirten gelijk een stapje hoger in te zetten en dames uit te nodigen voor een eenmalig, spannend treffen. Indien je intenties zijn een leuke seksdate te scoren, dan kun je hier zeker ook goed terecht. Geef hiervoor duidelijk in je profiel aan waarnaar je op zoek bent en laat ook de zoekfunctie je hierbij helpen. Er zijn genoeg single dames die hier zeker voor open staan. Indien je te veel vraag krijgt, kun je altijd nog de e-mail notificaties uitzetten.

SerieusFlirten.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Serieus Flirten?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Serieus Flirten kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Secretdate.com?

  • Profielen worden gecontroleerd
  • Aanmaak van een account is gratis
  • Ruime keuze uit duizenden profielen van dames
  • Duidelijke vermelding van tarieven
  • Betaalde diensten voor het versturen van berichten, in de vorm van credits
  • Er wordt gewerkt met nepprofielen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  64 reacties op “SerieusFlirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for John John schreef:

   Nep site meer niet niet doen kost een hoop en je krijgt niks.

  2. Avatar for John John schreef:

   Deze site is echt zo nep dure crafts en verder gebeurt er niks.
   Alleen maar vrouwen die gekke geile praatjes hebben en verder komt het niet.
   Dus mensen niet doen geneukt word er nooit
   Alleen maar veel credits kost het en dan klaar.
   Strap er niet in

  3. Avatar for Bart Spruijt Bart Spruijt schreef:

   Tja eenzaam vrouwtje zoekt visite.
   Ik wil wel langskomen
   Tja mijn voor oordeel bevestigd
   Eerst chatten chatten en chatten.
   Ik ben achterlijke henkie niet.
   Zelfs zonder foto zoveel reacties
   Geld kloppers.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items