Home / SerieusFlirten.nl - Kosten, Review en Ervaringen
SerieusFlirten.nl logo

SerieusFlirten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Zin om serieus werk te maken van je flirt technieken bij een groot aantal beschikbare singles? Dan zit je helemaal goed op de datingsite serieusflirten.nl. Op deze site vind je duizenden mannen en vrouwen die net als jij single zijn en op zoek zijn naar een leuke, gezellige of spannende date. Het is hoe dan ook al spannend om weer in contact te komen met leuke vrijgezelle dames of heren en hier heb je keuze uit veel verschillende profielen van potentiële kandidaten uit zowel Nederland als België.

SerieusFlirten.nl
64 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Toegang door aanmaak account

Om toegang te krijgen tot deze rijkdom aan keuze zul je een eigen account moeten aanmaken. Hiervoor hoef je enkel maar naar de website te gaan en je gegevens in te voeren, een wachtwoord aan te maken en een gebruikersnaam te kiezen. Vervolgens kun je gelijk aan de slag om je profiel dusdanig persoonlijk te maken, dat iedereen gelijk door heeft met wie ze te maken hebben. Je wilt uiteraard een goede eerste indruk achterlaten en eruit springen in het overzicht van alle talrijke profielen. Door jezelf met humor en zorgvuldigheid te presenteren, val je geheid op en zullen de dames naar je toekomen als motten naar een vlam. Het is dan aan jou om te bepalen met wie je verder in contact wilt komen.

Betalen voor berichten

De handige zoekfunctie maakt het heel gemakkelijk om tussen alle profielen de juiste te ontdekken. Door te filteren op bepaalde kenmerken, zoals leeftijd, woonplaats of andere belangrijke aspecten die voor jou belangrijk zijn, krijg je gelijk die profielen in beeld die hier het meest mee overeenkomen. Zo hoef je niet eindeloos alle profielen door te lopen, maar kun je erop vertrouwen dat de meeste profielen van deze vrouwen enigszins weergeven, waarnaar jij op zoek bent. Zodra je iemand gevonden hebt, die je aanspreekt, kun je bekijken of je verder in contact wilt komen. Je kunt de betreffende dame dan een bericht sturen. Voor de eerste kennismaking en de verdere gespreksuitwisseling zul je moeten betalen. Hiervoor koop je een aantal credits die worden ingezet tijdens de conversatie. Je kunt hier op verschillende manieren voor betalen.

Spannende dates

Op de datingsite serieusflirten.nl kun je terecht voor verschillende soorten contacten. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om het flirten gelijk een stapje hoger in te zetten en dames uit te nodigen voor een eenmalig, spannend treffen. Indien je intenties zijn een leuke seksdate te scoren, dan kun je hier zeker ook goed terecht. Geef hiervoor duidelijk in je profiel aan waarnaar je op zoek bent en laat ook de zoekfunctie je hierbij helpen. Er zijn genoeg single dames die hier zeker voor open staan. Indien je te veel vraag krijgt, kun je altijd nog de e-mail notificaties uitzetten.

SerieusFlirten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Secretdate.com?

 • Profielen worden gecontroleerd
 • Aanmaak van een account is gratis
 • Ruime keuze uit duizenden profielen van dames
 • Duidelijke vermelding van tarieven
 • Betaalde diensten voor het versturen van berichten, in de vorm van credits
 • Er wordt gewerkt met nepprofielen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

64 reacties op “SerieusFlirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for John John schreef:

  Nep site meer niet niet doen kost een hoop en je krijgt niks.

 2. Avatar for John John schreef:

  Deze site is echt zo nep dure crafts en verder gebeurt er niks.
  Alleen maar vrouwen die gekke geile praatjes hebben en verder komt het niet.
  Dus mensen niet doen geneukt word er nooit
  Alleen maar veel credits kost het en dan klaar.
  Strap er niet in

 3. Avatar for Bart Spruijt Bart Spruijt schreef:

  Tja eenzaam vrouwtje zoekt visite.
  Ik wil wel langskomen
  Tja mijn voor oordeel bevestigd
  Eerst chatten chatten en chatten.
  Ik ben achterlijke henkie niet.
  Zelfs zonder foto zoveel reacties
  Geld kloppers.

 4. Avatar for GerbenHilvesum GerbenHilvesum schreef:

  Reactie op de website !!!
  Tjonge jonge,. . . . Ik werk bij Gall&Gall in Bussum. Ik heb inmiddels zo ontzettend veel dames via Serieus Flirten ontmoet en vertellen dat ze in Bussum wonen. Zeker al het gaat om de leeftijden die ik ontmoet moeten wel bekend voor mij zijn hoor. Het gekke is ook dat ze mij óók niet kennen.

  Het is onbetrouwbaarder dan wat dan ook !!! In de voorwaarden is dat ook duidelijk aangegeven. Als je mij niet geloofd dan ga jezelf nog steeds meer je credits in de sloot gooien. Het lijkt leuk, maar nogmaals, je wordt om de tuin geleid !!! Jij krijgt wel een Super gevoel, maar écht geloven is OERDOM !!!

  • Avatar for jan van fleteren jan van fleteren schreef:

   er staat dan ook in de voorwaarden dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn en dat het om entertainment gaat. Is enkel om geile praatjes te doen. Echt ongelofelijk dat er toch zoveel mensen inlopen en denken dat ze echt een date kunnen scoren. Je praat gewoon met chatoperatoren en dat kunnen ook lelijke mannen zijn vanachter hun bureau. Triestig dat je daar inloopt!

  • Avatar for grappig grappig schreef:

   Hahaha cybermannen die zelf hun eigen mannen aan het op geilen zijn voor extra zak centjes. Dit zijn mannen die neppe foto’s van vrouwen gebruiken hihi. Of bijstand moeder die een levenloze leven hebben die dit werk ook verrichten. Jij moet eerst credits kopen voor dat je een kutje mag bemachtigen.

   Hahaha als je toch een vrouw ontmoet moet je pikkie niet recht om hoog krijgen. Eenmaal als ze van jou zwanger raakt ben jij de lul. De reden is ook de man wordt leeg getrokken. Daarom moeten we ook vaak lachen om de Nederlandse man. Hoe ze in deze tijden worden leeg gezogen door de Nederlandse vrouwen die als een grote bloedzuiger wordt gezien.

 5. Avatar for Samdejonghe Samdejonghe schreef:

  Is allemaal nep. Als je ergens tientallen euro’s moet voor betalen en enkel maar valse beloftes en mooie praatjes in de plaats krijgt, dan moet je toch niet al te slim zijn om dat te beseffen. Is gewoon een ingenieus legertje van chatoperatoren en organisatie die gewoon zoveel mogelijk geld wilt verdienen op de rug van goedgelovige wanhopige mannen. Niet meer dan dat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.