Home / SerieusFlirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
SerieusFlirten.nl logo

SerieusFlirten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Zin om serieus werk te maken van je flirt technieken bij een groot aantal beschikbare singles? Dan zit je helemaal goed op de datingsite serieusflirten.nl. Op deze site vind je duizenden mannen en vrouwen die net als jij single zijn en op zoek zijn naar een leuke, gezellige of spannende date. Het is hoe dan ook al spannend om weer in contact te komen met leuke vrijgezelle dames of heren en hier heb je keuze uit veel verschillende profielen van potentiële kandidaten uit zowel Nederland als België.

SerieusFlirten.nl
64 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Toegang door aanmaak account

Om toegang te krijgen tot deze rijkdom aan keuze zul je een eigen account moeten aanmaken. Hiervoor hoef je enkel maar naar de website te gaan en je gegevens in te voeren, een wachtwoord aan te maken en een gebruikersnaam te kiezen. Vervolgens kun je gelijk aan de slag om je profiel dusdanig persoonlijk te maken, dat iedereen gelijk door heeft met wie ze te maken hebben. Je wilt uiteraard een goede eerste indruk achterlaten en eruit springen in het overzicht van alle talrijke profielen. Door jezelf met humor en zorgvuldigheid te presenteren, val je geheid op en zullen de dames naar je toekomen als motten naar een vlam. Het is dan aan jou om te bepalen met wie je verder in contact wilt komen.

Betalen voor berichten

De handige zoekfunctie maakt het heel gemakkelijk om tussen alle profielen de juiste te ontdekken. Door te filteren op bepaalde kenmerken, zoals leeftijd, woonplaats of andere belangrijke aspecten die voor jou belangrijk zijn, krijg je gelijk die profielen in beeld die hier het meest mee overeenkomen. Zo hoef je niet eindeloos alle profielen door te lopen, maar kun je erop vertrouwen dat de meeste profielen van deze vrouwen enigszins weergeven, waarnaar jij op zoek bent. Zodra je iemand gevonden hebt, die je aanspreekt, kun je bekijken of je verder in contact wilt komen. Je kunt de betreffende dame dan een bericht sturen. Voor de eerste kennismaking en de verdere gespreksuitwisseling zul je moeten betalen. Hiervoor koop je een aantal credits die worden ingezet tijdens de conversatie. Je kunt hier op verschillende manieren voor betalen.

Spannende dates

Op de datingsite serieusflirten.nl kun je terecht voor verschillende soorten contacten. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om het flirten gelijk een stapje hoger in te zetten en dames uit te nodigen voor een eenmalig, spannend treffen. Indien je intenties zijn een leuke seksdate te scoren, dan kun je hier zeker ook goed terecht. Geef hiervoor duidelijk in je profiel aan waarnaar je op zoek bent en laat ook de zoekfunctie je hierbij helpen. Er zijn genoeg single dames die hier zeker voor open staan. Indien je te veel vraag krijgt, kun je altijd nog de e-mail notificaties uitzetten.

SerieusFlirten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Secretdate.com?

 • Profielen worden gecontroleerd
 • Aanmaak van een account is gratis
 • Ruime keuze uit duizenden profielen van dames
 • Duidelijke vermelding van tarieven
 • Betaalde diensten voor het versturen van berichten, in de vorm van credits
 • Er wordt gewerkt met nepprofielen
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 19 april 2022

64 reacties op “SerieusFlirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for John John schreef:

  Nep site meer niet niet doen kost een hoop en je krijgt niks.

 2. Avatar for John John schreef:

  Deze site is echt zo nep dure crafts en verder gebeurt er niks.
  Alleen maar vrouwen die gekke geile praatjes hebben en verder komt het niet.
  Dus mensen niet doen geneukt word er nooit
  Alleen maar veel credits kost het en dan klaar.
  Strap er niet in

 3. Avatar for Bart Spruijt Bart Spruijt schreef:

  Tja eenzaam vrouwtje zoekt visite.
  Ik wil wel langskomen
  Tja mijn voor oordeel bevestigd
  Eerst chatten chatten en chatten.
  Ik ben achterlijke henkie niet.
  Zelfs zonder foto zoveel reacties
  Geld kloppers.

 4. Avatar for GerbenHilvesum GerbenHilvesum schreef:

  Reactie op de website !!!
  Tjonge jonge,. . . . Ik werk bij Gall&Gall in Bussum. Ik heb inmiddels zo ontzettend veel dames via Serieus Flirten ontmoet en vertellen dat ze in Bussum wonen. Zeker al het gaat om de leeftijden die ik ontmoet moeten wel bekend voor mij zijn hoor. Het gekke is ook dat ze mij óók niet kennen.

  Het is onbetrouwbaarder dan wat dan ook !!! In de voorwaarden is dat ook duidelijk aangegeven. Als je mij niet geloofd dan ga jezelf nog steeds meer je credits in de sloot gooien. Het lijkt leuk, maar nogmaals, je wordt om de tuin geleid !!! Jij krijgt wel een Super gevoel, maar écht geloven is OERDOM !!!

  • Avatar for jan van fleteren jan van fleteren schreef:

   er staat dan ook in de voorwaarden dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn en dat het om entertainment gaat. Is enkel om geile praatjes te doen. Echt ongelofelijk dat er toch zoveel mensen inlopen en denken dat ze echt een date kunnen scoren. Je praat gewoon met chatoperatoren en dat kunnen ook lelijke mannen zijn vanachter hun bureau. Triestig dat je daar inloopt!

  • Avatar for grappig grappig schreef:

   Hahaha cybermannen die zelf hun eigen mannen aan het op geilen zijn voor extra zak centjes. Dit zijn mannen die neppe foto’s van vrouwen gebruiken hihi. Of bijstand moeder die een levenloze leven hebben die dit werk ook verrichten. Jij moet eerst credits kopen voor dat je een kutje mag bemachtigen.

   Hahaha als je toch een vrouw ontmoet moet je pikkie niet recht om hoog krijgen. Eenmaal als ze van jou zwanger raakt ben jij de lul. De reden is ook de man wordt leeg getrokken. Daarom moeten we ook vaak lachen om de Nederlandse man. Hoe ze in deze tijden worden leeg gezogen door de Nederlandse vrouwen die als een grote bloedzuiger wordt gezien.

 5. Avatar for Samdejonghe Samdejonghe schreef:

  Is allemaal nep. Als je ergens tientallen euro’s moet voor betalen en enkel maar valse beloftes en mooie praatjes in de plaats krijgt, dan moet je toch niet al te slim zijn om dat te beseffen. Is gewoon een ingenieus legertje van chatoperatoren en organisatie die gewoon zoveel mogelijk geld wilt verdienen op de rug van goedgelovige wanhopige mannen. Niet meer dan dat

 6. Avatar for jan van fleteren jan van fleteren schreef:

  Geen enkel vrouwelijk profiel is echt. Er staat in de voorwaarden, er kunnen deels fictieve profielen en deels echte aanwezig zijn. Maar met de echte bedoelen ze dan natuurlijk al de profielen van de mannen die wanhopig op zoek zijn. Alle profielen van de vrouwen zijn allemaal nep. Het eerste bericht is een lokkertje zodat je denkt dat je snel seks kan krijgen en daarna volgt er een babbelbox van 100den berichten om je dure credits afhandig te maken. Als je dat niet inziet dan ben je stom.

 7. Avatar for Sebastiaan000 Sebastiaan000 schreef:

  Ja mailen voelen ze niks voor, bellen dus ook niet! Hoe kan je in godsnaam afspreken? Nadat ik het laatste bericht nog kan sturen kreeg ik te lezen dat ze niet ging bellen. Anders had ik die vier berichten aan een ander te gebruiken. Leuk gesprek maar je hebt er zo weinig aan, als ze niet je willen mailen en bellen wat zij dan anoniem kan doen! Eerder credits verhogen!

  • Avatar for jim jim schreef:

   Er staat duidelijk dat het om entertainment gaat en het fictieve profielen zijn in de algemene voorwaarden. Deze site wekt de indruk dat je een afspraak kan krijgen maar dat is niet mogelijk. Is gewoon een site waar je geil kan praten en dat is dan zelfs nog niet met de vrouwen van de foto maar met chat operators die een stukje betaald worden van die credit die jij telkens spendeert. Ik snap echt niet dat mensen daar blijven intrappen! GEEN ENKEL profiel is ECHT. Je hoeft dus niet verder te zoeken en telkens te proberen, is allemaal fake en een legertje operatoren die alle profielen aansturen! Snap je dat dan niet? Kijk hier ook maar eens na, dan zal je het wel snappen….

   https://www.youtube.com/watch?v=FtAASqjqB_w

  • Avatar for jan van fleteren jan van fleteren schreef:

   Het is allemaal nep, dat staat in de algemene voorwaarden. Je chat met fakeprofielen en het is enkel als entertainment bedoeld. Alle datingssites die met creditssstemen werken zijn zo. Trap er dus niet in en lees de voorwaarden voor je er aan begint.

 8. Avatar for Bassje Bassje schreef:

  De ene datingsite betaal je 30 euro aan uit voor drie maanden en kan je onbeperkt mailen met die vrouwen. Deze site betaal je minimaal 1 euro per bericht, hoe meer je betaald hoe minder. In 10 berichten kan ik geen afspraak maken en mijn e mail geven om zo gratis verder, doen zij niet. Want dan heb je hun e mailadres. Maar deze website daarin tegen krijg ik wel reacties ect. En voor alle datingsites seks of geen seks. Word er om geld gevraagd.

 9. Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

  Er staat duidelijk in de algemene voorwaarden dat dit om entertainment gaat en dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Moeilijker dan dat is toch niet te begrijpen? Het is allemaal voor de lol, ontspanning, geile berichten sturen enz. Maar je chat dus met mensen waarvan het net hun job is om die berichten te schrijven en aan jou credits verkopen. Je ziet toch ook duidelijk dat die foto’s niet echt kunnen zijn? Is gewoon van pornosites geplukt. Wie dat niet begrijpt is echt wel oliedom. En dan gaan ze slechte reviews schrijven of programma’s inschakelen zoals radar om hun geld terug te krijgen. Maar je kan daar niets op in brengen want je betaalt voor entertainment. Als je naar de bioscoop gaat en de film was slecht, dan krijg je jouw geld toch ook niet terug? Ik snap echt niet dat mensen maar een klein beetje geloven dat ze op dergelijke sites nog maar de kans zouden hebben om zo’n mooie dames te kunnen daten!
  Mannen get a life en doe het gewoon zoals het hoort, ga in de kroeg, sportvereninging, kaartersclub, breiclub, of wat dan ook vrouwen ontmoeten! Dat is garantie tot succes!

 10. Avatar for Jacob Jacob schreef:

  Grootste fale site die er bestaat ze houden jou aan de lijn om zoveel mogelijk cerdits te verkopen en de vragen van de dames zijn iedere keer het zelfde. Jammer dat de reviews niet direct bij zo n site wordt vermeld als je zo site wil bezoek zou veel besparen. Alle sites die met credits werk lichten je op en werken samen met chatfabriek de grootste oplichters. Dus heren en dames zoek gewoon op straat of in een cafe enz

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   Je kan ook gewoon de algemene voorwaarden van dergelijke sites lezen. Als je dan leest dat het enkel om entertainment gaat en fysieke afspraken met de profielen niet mogelijk zijn, dan weet je toch genoeg? Je betaalt gewoon voor geile berichtjes. Dat is nu toch niet moeilijk te begrijpen?

  • Avatar for cybermannen cybermannen schreef:

   Hahaha cybermannen die zelf hun eigen mannen aan het op geilen zijn voor extra zak centjes. Dit zijn mannen die neppe foto’s van vrouwen gebruiken hihi. Of bijstand moeder die een levenloze leven hebben die dit werk ook verrichten. jij moet eerst credits kopen voor dat je een kutje mag bemachtigen.

 11. Avatar for farid farid schreef:

  iemand heeft zich op mij adres aangemeld verwijderen

 12. Avatar for R.wisman R.wisman schreef:

  Ik ben een maand actief bezig op serieusflirten.nl en moet zeggen dat de dames eigenlijk alleen maar willen chatten, ze zijn bijna allemaal onzeker en durven niet een fysieke afspraak te maken. Bij een hele leuke dame heb ik zelfs 273 chats gebruikt om vertrouwen te geven.
  Dus heren je kunt beter een leuke prostitué bezoeken dan aan deze site honderden euro,s uit te geven

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   Als je de algemene voorwaarden van deze website had doorgenomen dan had je gelezen dat dit enkel bedoeld is als entertainment en dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Je chat met fakeprofielen en er wordt ook nooit gezegd dat de foto’s echt zijn of niet. De gebruiker gaat daar van uit. Er zijn gewoon willekeurige chatoperators aan het werk die jou berichten beantwoorden en je zoveel mogelijk credits willen verkopen. Daarvoor moet je nu toch niet gestudeerd hebben om dat te zien. Of toch?

 13. Avatar for Johannes W. Houben Johannes W. Houben schreef:

  Ik wil mij per omgaande afmelden! Vind nergens info hoe dat zou moeten. Ik wil afmelden en een bevestiging ontvangen dat ik ben afgemeld!

 14. Avatar for henk rops henk rops schreef:

  Ik wil hier mijn ongenoegen plaatsen omdat ik in 2 maanden tijd al 7 keer tegen een nep profiel ben aangelopen waarbij in de communicatie door de provider word beantwoord en je je heel erg opgelicht voelt. Je maakt je druk over een bijzondere persoon die er niet is, heel frustrerend en je betaald gewoon voor gebakken lucht, oplichters en tuig van de richel om zo met eerlijke mensen om te gaan. in het Brabant Dagblad van 19 augustus stond al een negatief verhaal over Flirten.nl dat het Nep profielen waren en er via de rechter geld terug geëist zou gaan worden.
  Ik ga ook kijken langs welke wegen er geld terug te halen is!!!!!!!!

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   Als je de algemene voorwaarden gelezen had van de site, dan had je kunnen zien dat er duidelijk vermeld staat dat het om entertainment gaat en fysieke afspraken met de profielen niet mogelijk zijn. Het gaat hier gewoon om een site waar geile praatjes verkocht worden. Je geld terug vragen gaat niet want het gebeurt, hoe gek het ook is, allemaal legaal. Je betaalt gewoon voor diensten, entertainment in dit geval dus voor de berichtjes die je krijgt. Als je in een winkel producten gaat kopen en je betaalt er voor en je bent niet tevreden, is het meestal ook te laat, je moet ter plekke oordelen of je het goed vindt of niet, en niet achteraf komen klagen omdat je de voorwaarden niet gelezen hebt. Hoe simpel kan het zijn?

  • Avatar for cybermannen cybermannen schreef:

   En ga nou niet voor iets betalen, wat je niet in het echt hebt gezien he.

   Er zijn ook genoeg neppe vrouwen die door het land lopen. Die geen man willen hebben vertrek naar het buitenland.

 15. Avatar for blubje54 blubje54 schreef:

  hoi
  ik denk dat deze site uitsluitend werkt met nep profielen. Je ziet alleen maar blote wijven met hun kruis open. Serieus reageren op een boodschap ho maar en dat terwijl ze eggen dat ze snel contact willen.

  • Avatar for Dutchnational Dutchnational schreef:

   Ik heb in mjn profiel gevraagd of ze me henk willen noemen, zodat ik weet dat ze het profiel gelezen hebben en echt zijn. Over 400 reacties binnen 2 maanden en niemand die me Henk noemt. Zegt genoeg denk ik.

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   Daar heb je gelijk in Blubje. Het staat dan ook duidelijk in de algemene voorwaarden van de site vermeld. De site heeft als doel entertainment en fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Je betaalt gewoon voor geile praatjes. Niemand denk toch echt dat hij hier kans maakt van dergelijke vrouwen of toch? Bij de hoeren moet je meer betalen hoor dan wat credits en dan heb er ten minste echt wat voor.

 16. Avatar for Bert Bert schreef:

  Serieus flirten is fake. Je wordt gepams met berichten met foto’s van vrouwen die de indruk wekken dat ze snel een ontmoeting willen. Als je contact legt wordt je eindeloos asn het lijntje gehouden met nietszeggende vragen Tot een date komt het echter nooit. Puur bedrog en in mijn ogen een vorm van oplichting.

 17. Avatar for Frans Frans schreef:

  Ik ben nu bezig met daten maar stop als credits op zijn. Kodt me €10.00 euro maar alles is nep . wordt niet gereageerd op telefoon nr. Of app. En oooh wat zijn ze geil. Moet opgelicht er achteraan laten gaan. . komt er misschien een eind aan.

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   Er staat in de voorwaarden van de site dat je betaalt voor entertainment en dat fysieke afspraken met de profielen niet mogelijk zijn. Maar ja, wie leest dat? En laat nu net dat het punt zijn waardoor alles legaal gebeurt. Er valt niets op in te brengen. Je bent veronderstelt van die voorwaarden te lezen voor je er aan begint en je geld uitgeeft. Je betaalt gewoon voor een dienst zoals je anders iets in een winkel gaat kopen. Je geld terugvragen gaat dus niet. Zo simpel is het.

 18. Avatar for Michael Michael schreef:

  Ik heb op mijn profiel geplaatst dat 3 sterretjes per bericht naar mij geplaatst moet worden, dit gebeurde niet.

  Ik heb ook een Google Image Search gedaan en en dame op de site was een model op een porn pics site!!

  Serious Flirten is nep, nep, nep!

  Als je me niet geloof, doe maar zelf een Google Image Search van een paar dames en vind zelf uit…

 19. Avatar for HeteRidder59 HeteRidder59 schreef:

  Het erge is ook nog dat de foto’s niet beveiligd zijn. Je kunt die gewoon opslaan. Koop geen credits en als je bij je info zet dat je via telegram te bereiken bent, wordt de info verwijderd.

 20. Avatar for Meindert Haan Meindert Haan schreef:

  Ben het volkomen eens met de reacties. Als je zover bent dat je denkt dat er een date in het verschiet ligt dan komen er ineens weer allerlei onbenullige vragen en moet je maar weer credits bijkopen om toch maar contact te houden. Ik ben er dus nu ook achter gekomen dat alles nep is..

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   er staat duidelijk in de algemene voorwaarden dat fysieke afspraken met de profielen niet mogelijk is. Je betaalt gewoon voor entertainment en geile praatjes. Dat merk je toch meteen? Had je nu echt gedacht dat zo’n prachtige dames met jou zouden willen afspreken?

 21. Avatar for broer broer schreef:

  ik ben er ook in getrapt kutzooi veel onzin gvd boycotten deze site

  • Avatar for Mark Mateman Mark Mateman schreef:

   het lijkt wel of bijna allee leden in de buurt wonen .wat een kut site.

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   is gewoon een entertainment site die geile praatjes verkoopt. Er zijn chatoperators aan het werk die aan jou credits verkopen. Dat staat trouwens vermeld in de algemene voorwaarden vermeld. Raar maar waar, alles verloopt legaal en ze verkopen gewoon een dienst aan jou, nl. geile berichten en je laten dromen van de mooiste vrouwen.

 22. Avatar for Dirk Dirk schreef:

  Grote oplichting zoals altijd bij dergelijke sites. Geen controle op leeftijd. Deze sites moeten bij wet verboden worden. Nepprofielen, fakers, foto’s van andere websites. Wist niet dat er zoveel sletten waren in mijn gemeente en in de buurt.
  Maffia praktijken zijn Hollands, BETAALDE nepprofielen geilen op gore sextaal,
  De zetel is in oplichtingsparadijs inBelize
  Laat je niet vangen.
  De enige winnaar is TARGETMEDIA BV 1276 LM in HUIZEN NL, firma die moet geboycot worden door de,banken.

  • Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   Er staat in de algemene voorwaarden dat het om entertainment gaat en fysieke afspraken met de profielen niet mogelijk is. Je betaalt gewoon voor geile berichtjes en ontspanning. Meer is het niet. Mensen die hier honderden euro’s aan uitgeven en denken effectief met iemand te kunnen afspreken zijn gewoon dom en goed gelovig. Het gewoon om chatoperators die er hun job van hebben gemaakt om zoveel mogelijk berichtjes te beantwoorden per uur en credits te verkopen. Zo moeilijk is dat nu toch niet te begrijpen?

 23. Avatar for Stebby Stebby schreef:

  SerieusOplichten hadden ze het beter kunnen noemen, trap er niet in, allemaal fake profielen daar en belachelijk hoeveel berichten je krijgt van vrouwe in je regio.
  Ik heb halverwege de week mijn woonplaats veranderd (selectie box en terwijl ik in de omschrijving aangegeven heb waar ik woon) en opeen kreeg ik alleen nog maar berichten van vrouwen uit die plaats (selectie box)

 24. Avatar for Theo schipper Theo schipper schreef:

  Het is een oplichters bende de profielen is allemaal fake de suggestie wordt gewekt dat je dezelfde avond nog kan neuken nou na 10000 credits heb je nog een slappe

 25. Avatar for Pjet Pjet schreef:

  Ik zal deze site niemand aanbevelen,het is gewoon nep en geld uit je zakken halen,en een date krijg je hier toch niet,en de foto’s komen niet overeen met de dames in het echt.
  En verder praten op een site die gratis is,doen de dames niet.

 26. Avatar for peter peter schreef:

  Nepzite. Zodra je op neutraal terrein wil afspreken dan komen de smoesjes. Dus heren trap er niet in

 27. Avatar for Liefhebber321 Liefhebber321 schreef:

  Mijn ervaring is als alle bovenstaande. Het is tijd dat de ACM ingrijpt en deze en alle andere soortgelijke sites met dwangsommen verwijdert.
  Schrijf je niet in. Verschillende profielen met dezelfde foto’s van dezelfde vrouwen alleen onder andere naam en andere woonplaats. Goed gecontroleerd!. PURE OPLICHTING. Profielen zijn zo lief totdat je aangeeft jouw profiel te verwijderen. Dan lusten de honden er geen brood van.

 28. Avatar for Ben Naaktgeboren Ben Naaktgeboren schreef:

  Hier NOOIT een account aanmaken. De site is alleen nep. Je krijgt opeens 100 nepvrouwen per week, die allemaal in jouw buurt wonen. Het account is niet op te zeggen. Ik heb geschreven dat ik 100 jaar ben, 1.30 lang en heel dik. Foto ook verwijderd. Ik krijg iedere dag nog heel veel e-mail van vrouwen die me een heerlijk kereltje vinden.

 29. Avatar for Pieter Pieter schreef:

  Ben er ook ingetuimeld, Ze beloven alles, en sexmaatjes willen ze maar al te graag. Heeft mij ook veel geld gekost, daarom trap er niet in. Als je dan toch elders wil neuken ben je beter af met een leuk hoertje dat je terplaatse kunt uit kiezen. Dan krijg je waar voor je geld. Dus als je in de voor waarden ziet staan dat ze met fictieve vrouwen werken, omdat ze gewoon niet bestaan. NIET INSCHRIJVEN dus.

 30. Avatar for johannes ratering johannes ratering schreef:

  dit is de reinste van onreinste flessentrekkerij heeft niks met flirten te maken zelfs belgische fake studenten ik heb veelgeld verloren maar bener ingeslaagd dit tuig met smerige slachthuisfotoos je enige menswaardig te ontnemen leukvoor de belasting kan het leefklimaat toch nog gered worden door dit tuig vanhet internet te halen en de nette aangeklede dames die zijn echt fake Fiona bedankt Voiletaverpleegkundige ?

 31. Avatar for Fonfire Fonfire schreef:

  Ben 54, getrouwd, en krijg de mooiste vrouwen te zien van jongere leeftijd. Wel top foto’s. Geen 06 of mail dus fake, maar goed er moet wel verdiend worden. Standaard teksten van de dames. Maar is er dan niemand die een date versiert?

 32. Avatar for Willem Willem schreef:

  Jongens…wat willen jullie nu? Je gaat zelf op deze site zitten. Een site die van zichzelf zegt entertainment(dus fake)profielen te hanteren waar afspreken niet mogelijk mee is. Dan weet je toch genoeg???? Al dit soort sites hebben dezelfde voorwaarden en allemaal gebruiken ze nepprofielen.
  Wordt volwassen en trap er niet in. Ga niet op dit soort sites je geld vergooien. In het casino heb je meer kans op de “hoofdprijs” dan hier op dit soort sites. En zolang er een markt voor is (alle stommerds die hiervoor betalen) blijven dit soort sites bestaan.
  Dus doe niet zo puberaal

 33. Avatar for Jos de Rooy Jos de Rooy schreef:

  Alleen maar Dames welke ellenlange gesprekken je ontlokken met vragen als ben je Vrijgezel of heb je kinderen, en ga zo maar door en je credits tikken weg In 3 dagen € 120,– aan credits gekocht met vele dames contact gehad, ik bemerkt dat ik veel zelfde reacties krijgt dus kennelijk eenzelfde medewerker van die site, geen enkele dame welke mij prive wilde prive Mailen of wilde bellen alle dames hadden een ongeveer eenzelfde luidende antwoord hierop, Kortom 120 armer en geen enkel contact opgedaan dus conclusie OPLICHTING Overigens de antwoorden van deze dames zijn ongeveer gelijk luidend dus opeenzelfde training gezeten!!!

 34. Avatar for sranangman sranangman schreef:

  Allemaal NEP profielen. en ze hebben allemaal het zelfde smoesjes,: je vraag ze e-mail en dat krijg je niet, je vraag ze nummeren dat krijg je ook niet, en altijd maar zeggen dat ze jou via deze site beter wil kennen dus je krijg geen telefoon nummer en haar e-mail!!

 35. Avatar for Eelko Eelko schreef:

  Super fake
  Jammer weer dat hier niets aan gedaan word.
  Al die perfecte vrouwen voor ons die zogenaamd om de hoek wonen en die allen pries willen wat jij wilt.
  Bestaat er niet een link voor zoiet wat wel echt is? weet iemand dat?

 36. Avatar for JohnPeter JohnPeter schreef:

  Hoi jongens, bedankt voor jullie ervaringen!
  Ik ben nog bezig, maar nu al voel ik de ene babbeltruc na de andere.
  Ik maak mijn credits op en laat jullie dan weten wat de uitkomst is.
  John

  • Avatar for JohnPeter JohnPeter schreef:

   Ter aanvulling: ik heb nog eens gekeken naar de algemene voorwaarden. Inderdaad staan in Artikel8 en artikel9 uitgebreide uitsluitingsbepalingen, waarin SerieusFlirten aansprakelijkheid afwijst over onjuiste informatie in profielen. Dat gebeurt hier zo uitgebreid en nadrukkelijk, dat het opvallend is.

   De website is eigendom van ResultsOnly, die gevestigd is Belize. Lekker onbereikbaar in een belastingparadijs.

 37. Avatar for Donderboy Donderboy schreef:

  foto’s zijn er alleen om je mee op te geilen maar neuken met één van de dames ho maar neppers en geldkloppers meer is het niet

 38. Avatar for Kevin Kevin schreef:

  Deze site niet in trappen zijn fake profielen op achtergronden schakelmateriaal te zien uit engeleland en als je zegt via andere manier contact mail hoor je niks meer.is puur om jou geld af te troggelen.in begin nog niks op profiel gezet en toch al 30 berichten.

 39. Avatar for Franssen Adrien Franssen Adrien schreef:

  goedavond hoe kunnen wij betalen van uit Belgie nu jullie me die Nederlands bank rekening zitten Mvg Adrien franssen

 40. Avatar for Mike Mike schreef:

  Het is een kut en nep site jakkes is nep stelletje oplichters zijn ze en dus dames bestaan ook niet eens
  Dus jongens blijf hier weg want kost alken maar geld en geen resultaat
  Weet iemaand welke site is echt voor sex contact ?

 41. Avatar for Myself Myself schreef:

  Ik was ook eens nieuwsgierig, maar aan de foto’s zie je al dat deze site 100% fake is.
  bv. spannende foto op een parkeerplaats bij jou in de buurt ,maar het stuur aan de rechterkant ?
  Amerikaans hang en sluitwerk op de achtergrond, Engels schakelmateriaal, gedateerde camera op een selfie, perfect belichte foto’s, en bekende gezichten van vooral “adult” Sites.
  Je profiel wordt totaal niet gelezen, en er wonen ineens 100+ vrouwen in jouw dorp, of net in de buurt !?!?

  Blijf er lekker weg !! Het enige wat er je zak wordt gehaald zijn Credits (€)

 42. Avatar for Kees Kees schreef:

  Nep nep nep. en nog eens nep.
  Nepprofielen die alleen maar geld uit je zak kloppen.
  En iedereen die reageert blijkt ineens uit je omgeving te komen.
  Echte bullshit site.

  Iemand suggesties welke sites wel echte profielen heeft
  en waar wel een date mogelijk is?
  Verdienen die nepsites ook niks meer

 43. Avatar for Alan Alan schreef:

  Net zo fokking nep als ALLE andere betaalde sites !! Trap er niet in !! Ik deed het wel helaas…. Alleen maar uit op je credits !!!

 44. Avatar for August August schreef:

  Nep tot en met volgens mij…de vrouwen houden je zo lang aan het lijntje tot je credits op zijn….Heeft er hier al iemand een date kunnen versieren? Ik in elk geval niet….

 45. Avatar for Pepper Pepper schreef:

  De site serieus flirten is precies dezelfde als de site tindergo, en bestaat hoodzakelijk uit nepprofielen,
  van russische en amerikaanse vrouwen, en is er alleen maar op uit om zo snel mogelijk jou geld in hun zakken te laten verdwijnen….blijf er dus weg, als je geld je lief is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---