Home / SerbianLove.com – Kosten, Review en Ervaringen
SerbianLove.com logo

SerbianLove.com - Kosten, Review en Ervaringen

SerbianLove.com is één van de vele datingsites die behoren tot het netwerk van WorldSingles. Deze organisatie staat bekend om het aanbieden van betrouwbare datingsites voor singles van over de hele wereld. SerbianLove.com is een datingsite speciaal voor mensen van Servische afkomst. Het is niet nodig om nog woonachtig te zijn in Servië om je te mogen aanmelden. Het gaat erom dat je een Servische achtergrond hebt. Woon je in Nederland en heb je een Servische achtergrond? Dan ben je dus ook welkom op deze datingsite om te zoeken naar liefde.

SerbianLove.com
3
Beoordeling 3

Een professionele en nette datingsite

SerbianLove.com is er voor iedereen van Servische afkomst. Je kunt hier op zoek gaan naar een liefde met dezelfde achtergrond. Het gaat hier dan ook om het vinden van gelijkgestemde singles die waarde hechten aan de afkomst van een mogelijke partner. Veel mensen uit Servië willen een relatie met iemand die hier ook vandaan komt of die ouders heeft die hier vandaan komen. De Servische community in Nederland is niet erg groot, waardoor het niet heel makkelijk is om een goede date te vinden in ons land. Je moet het geluk treffen, zoals dat genoemd wordt. Vind je dit lastig? Dan is dit de datingsite die je verder helpt. SerbianLove.com is een nette datingsite die zich professioneel opstelt en echt helpt in jouw zoektocht naar de perfecte partner.

Het vragenvuur van SerbianLove.com

Veel datingsites laten je een beetje aan je lot over als je eenmaal hebt ingeschreven. Dit is zeker niet het geval van SerbianLove.com. Deze datingsite zet zich wel echt in om jou te helpen bij het vinden van echte liefde. Om jou goed te kunnen helpen vraagt de datingsite je om een vragenlijst in te vullen van meer dan honderd vragen. Dit zijn zowel algemene als persoonlijke vragen. Je bent niet verplicht om iedere vraag te beantwoorden, maar hoe meer je beantwoordt, hoe groter de kans dat er een match gevonden wordt. De vragenlijst wordt namelijk vergeleken met de ingevulde vragenlijsten van andere singles. Op basis hiervan krijg jij de beste matches voorgesteld.

De profielen van anderen bekijken

Als je je eenmaal hebt ingeschreven bij SerbianLove.com, dan kun je direct alle profielen van andere leden bekijken. Dit is volledig gratis. Je kunt zowel de profielen als de foto’s van andere singles zien. Op basis hiervan krijg je direct een goed idee van wat voor singles er op de datingsite te vinden zijn. Dit is ideaal, want het is vervelend als je er pas achter komt dat de site niks voor jou is als je al hebt betaald. Je kunt gratis chatgesprekken voeren, maar wel in beperkte mate. Wil je echt actief op zoek gaan naar een leuke single met een Servische achtergrond? Dan is het aan te raden om een Platinum lidmaatschap te nemen.

Vind de liefde van je leven

SerbianLove.com is een datingsite die erg hoog staat aangeschreven. Al veel Servische singles hebben elkaar gevonden via deze datingsite. Wil jij ook de liefde van je leven vinden en gaat de voorkeur uit naar een Servische single? Meld je dan direct aan en start je zoektocht naar de liefde van je leven bij SerbianLove.com.

SerbianLove.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SerbianLove.com?

 • Gratis online daten met Servische singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 2.9
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

SerbianLove.com FAQ

Hoe kan ik SerbianLove.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SerbianLove.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Serbian Love account.

SerbianLove.com opzeggen

SerbianLove account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SerbianLove en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van SerbianLove.com!

Laats bijgewerkt: 25 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *