Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Vind de perfecte partner op SerbianLove.com: onze review!
SerbianLove.com logo

Vind de perfecte partner op SerbianLove.com: onze review!

SerbianLove.com is een online datingplatform gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in de Servische cultuur en tradities. Het biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk een romantische relatie op te bouwen. Deze website is ontworpen met de nieuwste technologieën om een naadloze gebruikerservaring te bieden, en is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Duits en Servisch. De site is eenvoudig te navigeren en biedt uitgebreide profielinformatie van gebruikers, waardoor het gemakkelijk is om potentiële matches te vinden op basis van persoonlijke voorkeuren. Lees onze recensie om meer te weten te komen over de kosten, functies en gebruikerservaring van SerbianLove.com.

SerbianLove.com
3
Beoordeling 3

Betrouwbare datingsite voor Servische singles: SerbianLove.com

SerbianLove.com is één van de vele datingsites die behoren tot het netwerk van WorldSingles. Deze organisatie staat bekend om het aanbieden van betrouwbare datingsites voor singles van over de hele wereld. SerbianLove.com is een datingsite speciaal voor mensen van Servische afkomst. Het is niet nodig om nog woonachtig te zijn in Servië om je te mogen aanmelden. Het gaat erom dat je een Servische achtergrond hebt. Woon je in Nederland en heb je een Servische achtergrond? Dan ben je dus ook welkom op deze datingsite om te zoeken naar liefde.

YouTube player

Een professionele en nette datingsite

SerbianLove.com is er voor iedereen van Servische afkomst. Je kunt hier op zoek gaan naar een liefde met dezelfde achtergrond. Het gaat hier dan ook om het vinden van gelijkgestemde singles die waarde hechten aan de afkomst van een mogelijke partner. Veel mensen uit Servië willen een relatie met iemand die hier ook vandaan komt of die ouders heeft die hier vandaan komen. De Servische community in Nederland is niet erg groot, waardoor het niet heel makkelijk is om een goede date te vinden in ons land. Je moet het geluk treffen, zoals dat genoemd wordt. Vind je dit lastig? Dan is dit de datingsite die je verder helpt. SerbianLove.com is een nette datingsite die zich professioneel opstelt en echt helpt in jouw zoektocht naar de perfecte partner.

Het vragenvuur van SerbianLove.com

Veel datingsites laten je een beetje aan je lot over als je eenmaal hebt ingeschreven. Dit is zeker niet het geval van SerbianLove.com. Deze datingsite zet zich wel echt in om jou te helpen bij het vinden van echte liefde. Om jou goed te kunnen helpen vraagt de datingsite je om een vragenlijst in te vullen van meer dan honderd vragen. Dit zijn zowel algemene als persoonlijke vragen. Je bent niet verplicht om iedere vraag te beantwoorden, maar hoe meer je beantwoordt, hoe groter de kans dat er een match gevonden wordt. De vragenlijst wordt namelijk vergeleken met de ingevulde vragenlijsten van andere singles. Op basis hiervan krijg jij de beste matches voorgesteld.

De profielen van anderen bekijken

Als je je eenmaal hebt ingeschreven bij SerbianLove.com, dan kun je direct alle profielen van andere leden bekijken. Dit is volledig gratis. Je kunt zowel de profielen als de foto’s van andere singles zien. Op basis hiervan krijg je direct een goed idee van wat voor singles er op de datingsite te vinden zijn. Dit is ideaal, want het is vervelend als je er pas achter komt dat de site niks voor jou is als je al hebt betaald. Je kunt gratis chatgesprekken voeren, maar wel in beperkte mate. Wil je echt actief op zoek gaan naar een leuke single met een Servische achtergrond? Dan is het aan te raden om een Platinum lidmaatschap te nemen.

Vind de liefde van je leven

SerbianLove.com is een datingsite die erg hoog staat aangeschreven. Al veel Servische singles hebben elkaar gevonden via deze datingsite. Wil jij ook de liefde van je leven vinden en gaat de voorkeur uit naar een Servische single? Meld je dan direct aan en start je zoektocht naar de liefde van je leven bij SerbianLove.com.

SerbianLove.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SerbianLove.com?

 • SerbianLove.com is specifiek gericht op Servische singles, waardoor het een geschikte optie kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een partner met een Servische achtergrond.
 • De website heeft een aanzienlijk ledenbestand, wat betekent dat er veel potentiële matches zijn om mee te communiceren en te ontmoeten.
 • SerbianLove.com biedt verschillende functionaliteiten, zoals berichtenuitwisseling, chatten en het bekijken van profielen, om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte partner.
 • SerbianLove.com heeft beleidsmaatregelen en beveiligingsfuncties om de veiligheid en privacy van gebruikers te waarborgen, zoals de mogelijkheid om profielen te verifiëren en verdachte activiteiten te melden.
 • De website biedt geavanceerde zoekopties waarmee je specifieke criteria kunt instellen om je zoekresultaten te verfijnen en mensen te vinden die aan jouw voorkeuren voldoen.
 • De bron geeeft aan dat er beperkte informatie beschikbaar is over de kosten van SerbianLove.com. Dit kan potentiële gebruikers in verwarring brengen en het moeilijk maken om een weloverwogen beslissing te nemen.
 • Aangezien SerbianLove.com gericht is op Servische singles, kan de geografische dekking beperkt zijn, wat betekent dat je mogelijk minder potentiële matches hebt als je buiten de Servische gemeenschap zoekt.
 • In vergelijking met andere populaire datingwebsites heeft SerbianLove.com mogelijk minder bekendheid en kan het moeilijker zijn om gebruikers te vinden buiten de Servische gemeenschap.
 • Hoewel SerbianLove.com zich richt op Servische singles, kan er een taalbarrière zijn voor niet-Servische gebruikers die geen Servisch spreken. Dit kan de communicatie bemoeilijken en de kans op succesvolle matches beperken.
 • Hoewel SerbianLove.com zich richt op Servische singles, kan de website mogelijk beperkt zijn tot de Servische taal, wat een uitdaging kan vormen voor gebruikers die geen Servisch spreken.

Waarom kiezen voor SerbianLove.com als je op zoek bent naar een partner met een Servische achtergrond

SerbianLove.com is een uitstekende optie voor mensen met een Servische achtergrond die op zoek zijn naar liefde en relaties. Met een gebruikersvriendelijke interface, uitgebreide profielinformatie en de mogelijkheid om wereldwijd te zoeken naar potentiële matches, biedt deze datingsite alles wat je nodig hebt om een partner te vinden die jouw culturele achtergrond begrijpt. Bovendien is het onderdeel van het WorldSingles-netwerk, een vertrouwde organisatie met een bewezen staat van dienst in het aanbieden van kwaliteitsvolle datingplatforms voor singles van over de hele wereld. Of je nu in Nederland woont of ergens anders ter wereld, met SerbianLove.com kun je gemakkelijk in contact komen met Servische singles en mogelijk jouw perfecte match vinden. Lees onze uitgebreide review om meer te weten te komen over de functies, kosten en gebruikerservaring van SerbianLove.com.

 • 2.9

  Populariteit

  SerbianLove is een opkomende datingsite voor Servische singles wereldwijd. Met een groeiend aantal gebruikers is het steeds populairder geworden onder de Servische gemeenschap, wat resulteert in een grotere kans om jouw perfecte match te vinden.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  De gebruiksvriendelijke interface van SerbianLove maakt het eenvoudig om te navigeren en te communiceren met andere gebruikers. Het registratieproces is snel en gemakkelijk, en de uitgebreide profielinformatie geeft je een goed beeld van andere gebruikers.

 • 3

  Functionaliteiten

  SerbianLove biedt een scala aan handige functies, waaronder de mogelijkheid om te zoeken naar potentiële matches op basis van persoonlijke voorkeuren en interesses. Andere functies zijn onder meer het verzenden van berichten en flirts, het toevoegen van gebruikers aan favorieten en het bekijken van wie jouw profiel heeft bezocht.

 • 2.8

  Klantenservice

  De klantenservice van SerbianLove is gemakkelijk te bereiken en staat altijd klaar om te helpen met eventuele vragen of problemen. Het ondersteuningsteam is goed opgeleid en biedt snel en efficiënt advies.

 • 3

  Kosten

  SerbianLove biedt verschillende abonnementsopties voor gebruikers, waaronder gratis en betaalde lidmaatschappen. De kosten zijn redelijk en bieden goede waarde voor de functies en diensten die worden aangeboden.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Over het algemeen is SerbianLove een uitstekende datingsite voor Servische singles wereldwijd. Met een goede balans tussen functionaliteit, gebruiksgemak en kosten, biedt het een geweldige kans om liefde en relaties te vinden met mensen met een vergelijkbare culturele achtergrond.

SerbianLove.com FAQ

Hoe kan ik SerbianLove.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SerbianLove.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Serbian Love account.

SerbianLove.com opzeggen

SerbianLove account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SerbianLove en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van SerbianLove.com!

Wat zijn de kosten van SerbianLove.com?

De kosten van SerbianLove.com zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een maand kost € 29,99, drie maanden kosten € 59,97 en zes maanden kosten € 89,94. Er is ook een gratis lidmaatschap beschikbaar, maar met beperkte functionaliteiten.

Wat zijn de betaalmethoden die beschikbaar zijn op SerbianLove.com?

SerbianLove.com accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards en PayPal.

Kan ik mijn abonnement op SerbianLove.com op elk moment annuleren?

Ja, je kunt je abonnement op SerbianLove.com op elk moment annuleren. Zorg ervoor dat je dit doet voordat de automatische verlenging van je abonnement plaatsvindt, anders wordt er automatisch verlengd en worden de kosten in rekening gebracht.

Zijn er nep profielen op SerbianLove.com?

SerbianLove.com heeft een strikt beleid tegen nep profielen en doet er alles aan om deze te vermijden. Het kan echter voorkomen dat er toch nep profielen op de site staan. Wees dus voorzichtig en meld eventuele verdachte activiteiten bij de klantenservice.

Kan ik mijn profiel op SerbianLove.com verwijderen?

Ja, je kunt je profiel op SerbianLove.com verwijderen. Ga naar de instellingen van je profiel en selecteer “Account verwijderen”. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt.

Laats bijgewerkt: 03 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---