Home / Sensitives.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Sensitives.nl logo

Sensitives.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Sensitives is een datingsite voor mensen die zichzelf kwalificeren als hoog sensitief. Wat je daaronder verstaat mag je zelf bepalen, hier zijn geen regels voor. De datingsite Sensitives onderscheidt zich op een aantal punten. Zo is er een forum waar je berichten kunt posten om met andere leden te discussiëren. En er is een openbare chatroom waar je direct toegang toe kunt krijgen door simpelweg een nickname in te voeren.

Sensitives.nl
3
Beoordeling 3

Dit geeft natuurlijk wel de nodige risico’s. Want als iedereen zonder enige terughoudendheid een chatroom kan binnenstappen kan dit leiden tot spam of andere vervelende berichten. Hier wordt wel op gelet door de beheerders, maar het is niet duidelijk of die 24 uur per dag online zijn om dit in de gaten te houden. Overigens vindt er op de chat niet heel veel activiteit plaats. Datingsite Sensitives bestaat al enkele jaren maar lijkt geen drukbezochte datingsite te zijn.

Aanmelden is simpel

Je kunt je eenvoudig aanmelden door het invoeren van een aantal standaard gegevens. Je kunt bij de optie “ik zoek” kiezen uit een man, een vrouw of “een man of een vrouw”. De website geeft niet direct uitsluitsel of het alleen om dating gaat of ook om het vinden van vriendschappelijke contacten. Feit is dat iedereen vanaf 18 jaar zich kan aanmelden. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat het niet is toegestaan om een profiel aan te maken voor het vinden van uitsluitend seksueel contact. Hiervoor zijn volgens de website andere kanalen.

Alleen als je serieus op zoek bent naar een partner kun je een profiel aanmaken. Het is ook niet toegestaan om seksueel getinte foto’s te plaatsen. Als je profiel niet voldoet aan de voorwaarden wordt dit door de beheerders verwijderd.

Gratis dienstverlening

In tegenstelling tot veel andere datingsites is Sensitives gratis. Je kunt niet alleen gratis een profiel aanmaken maar nadat je bent aangemeld kun je ook gratis berichten sturen naar andere members. De website heeft dus geen winstbejag. Dit heeft als groot voordeel dat er ook geen fictieve profielen op de site staan die uitsluitend bedoeld zijn om chatverkeer te generen zodat de eigenaren hier aan kunnen verdienen. Je wordt aangeraden om in je profiel geen persoonlijke gegevens te plaatsen, deze worden indien dit wordt geconstateerd verwijderd. In chatgesprekken kun je uiteraard wel telefoonnummers en dergelijke uitwisselen, maar je krijgt het advies hier terughoudend mee te zijn.

Serieuze dating

Sensitives wekt de indruk een serieuze datingsite te willen zijn voor de beoogde doelgroep van hoog sensitieve personen. O zij zich ook direct tot deze website aangetrokken voelen is natuurlijk afwachten. De website wekt niet de indruk dat er druk verkeer plaatsvindt. Nu is dat niet nodig natuurlijk, als je je aanmeldt en net die ene tegenkomt waarmee je gelukkig wordt is de missie geslaagd.

Sensitives screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Sensitives.nl?

 • Aanmelden is gratis
 • Berichten versturen is gratis
 • De chat is toegankelijk voor iedereen, dit trekt spammers aan
 • De website wekt de indruk dat er weinig activiteit is
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Sensitives.nl FAQ

Hoe kan ik Sensitives.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Sensitives.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Sensitives account.

Sensitives.nl opzeggen

Sensitives account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Sensitives.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op link: “Profiel” in de rechter bovenhoek van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer op deze pagina een reden van uitschrijving en klik dan op de button: “Verwijder mijn account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Sensitives.nl!

 

Laats bijgewerkt: 19 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *