Home / Ben jij spiritueel? Check deze datingsites voor jouw match! / Sensitives.nl: de ideale datingsite voor hooggevoelige mensen!
Sensitives.nl logo

Sensitives.nl: de ideale datingsite voor hooggevoelige mensen!

Ben je hoog sensitief en op zoek naar een partner die jouw gevoelige karakter begrijpt? Dan is Sensitives misschien wel de datingsite voor jou. Op Sensitives kunnen hoog sensitieve mensen elkaar ontmoeten en daten. De datingsite onderscheidt zich door een forum waar leden berichten kunnen plaatsen en met elkaar kunnen discussiëren. Daarnaast is er een openbare chatroom waar je direct toegang tot kunt krijgen door simpelweg een nickname in te voeren. Bij Sensitives staat respectvolle communicatie voorop en wordt er op gelet dat de site veilig blijft voor iedereen. Lees onze review van Sensitives op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of dit de datingsite is waar jij jouw gevoelige match kunt vinden.

Sensitives.nl
3.2
Beoordeling 3.2

Sensitives: dé datingsite voor hoog sensitieve mensen

Sensitives is een datingsite voor mensen die zichzelf kwalificeren als hoog sensitief. Wat je daaronder verstaat mag je zelf bepalen, hier zijn geen regels voor. De datingsite Sensitives onderscheidt zich op een aantal punten. Zo is er een forum waar je berichten kunt posten om met andere leden te discussiëren. En er is een openbare chatroom waar je direct toegang toe kunt krijgen door simpelweg een nickname in te voeren. Dit geeft natuurlijk wel de nodige risico’s. Want als iedereen zonder enige terughoudendheid een chatroom kan binnenstappen kan dit leiden tot spam of andere vervelende berichten. Hier wordt wel op gelet door de beheerders, maar het is niet duidelijk of die 24 uur per dag online zijn om dit in de gaten te houden. Overigens vindt er op de chat niet heel veel activiteit plaats. Datingsite Sensitives bestaat al enkele jaren maar lijkt geen drukbezochte datingsite te zijn.

Aanmelden is simpel

Je kunt je eenvoudig aanmelden door het invoeren van een aantal standaard gegevens. Je kunt bij de optie “ik zoek” kiezen uit een man, een vrouw of “een man of een vrouw”. De website geeft niet direct uitsluitsel of het alleen om dating gaat of ook om het vinden van vriendschappelijke contacten. Feit is dat iedereen vanaf 18 jaar zich kan aanmelden. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat het niet is toegestaan om een profiel aan te maken voor het vinden van uitsluitend seksueel contact. Hiervoor zijn volgens de website andere kanalen.

Alleen als je serieus op zoek bent naar een partner kun je een profiel aanmaken. Het is ook niet toegestaan om seksueel getinte foto’s te plaatsen. Als je profiel niet voldoet aan de voorwaarden wordt dit door de beheerders verwijderd.

Gratis dienstverlening

In tegenstelling tot veel andere datingsites is Sensitives gratis. Je kunt niet alleen gratis een profiel aanmaken maar nadat je bent aangemeld kun je ook gratis berichten sturen naar andere members. De website heeft dus geen winstbejag. Dit heeft als groot voordeel dat er ook geen fictieve profielen op de site staan die uitsluitend bedoeld zijn om chatverkeer te generen zodat de eigenaren hier aan kunnen verdienen. Je wordt aangeraden om in je profiel geen persoonlijke gegevens te plaatsen, deze worden indien dit wordt geconstateerd verwijderd. In chatgesprekken kun je uiteraard wel telefoonnummers en dergelijke uitwisselen, maar je krijgt het advies hier terughoudend mee te zijn.

Serieuze dating

Sensitives wekt de indruk een serieuze datingsite te willen zijn voor de beoogde doelgroep van hoog sensitieve personen. O zij zich ook direct tot deze website aangetrokken voelen is natuurlijk afwachten. De website wekt niet de indruk dat er druk verkeer plaatsvindt. Nu is dat niet nodig natuurlijk, als je je aanmeldt en net die ene tegenkomt waarmee je gelukkig wordt is de missie geslaagd.

Sensitives screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Sensitives.nl?

 • Gericht op hoogsensitieve personen (HSP's), wat het makkelijker maakt om gelijkgestemde mensen te vinden.
 • Aanmelden is gratis.
 • Uitgebreide zoek- en matchfuncties kunnen gebruikers helpen bij het vinden van compatibele partners.
 • Doordat de site zich richt op HSP's, kan er meer begrip en ondersteuning zijn voor gevoeligheden en behoeften.
 • De chat is toegankelijk voor iedereen, dit trekt spammers aan.
 • De website wekt de indruk dat er weinig activiteit is.
 • De site is specifiek voor HSP's, wat het minder geschikt kan maken voor mensen die niet hoogsensitief zijn.
 • Afhankelijk van het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van de site, kan het platform voor sommige gebruikers moeilijk te navigeren zijn.

Een veilige omgeving voor hoog sensitieve daters op Sensitives

Op zoek naar een datingsite die zich specifiek richt op hoog sensitieve mensen? Dan is Sensitives misschien wel de plek voor jou! Op deze datingsite kun je op een veilige en respectvolle manier in contact komen met gelijkgestemde singles. Het forum biedt de mogelijkheid om te discussiëren over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn, en in de openbare chatroom kun je direct contact maken met andere leden. Sensitives onderscheidt zich door de focus op gevoeligheid en het bieden van een veilige omgeving. Hoewel de datingsite niet de meest drukbezochte is, is het zeker de moeite waard om te overwegen als je jezelf als hoog sensitief persoon identificeert. Meld je aan bij Sensitives en ontdek wie er op jouw pad komt!

 • 3.2

  Populariteit

  Hoewel Sensitives geen van de drukst bezochte datingsites is, biedt het een unieke en veilige omgeving voor hoog sensitieve singles om elkaar te ontmoeten.

 • 3.4

  Gebruikersgemak

  Sensitives is eenvoudig te navigeren en biedt handige functies zoals een forum en chatroom om direct in contact te komen met andere leden.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Met het forum en de chatroom, evenals de mogelijkheid om profielen te bekijken en berichten te versturen, heeft Sensitives voldoende functionaliteiten om te voldoen aan de behoeften van hoog sensitieve daters.

 • 3.2

  Klantenservice

  Hoewel het niet duidelijk is of de klantenservice 24/7 beschikbaar is, staat Sensitives bekend om zijn veilige en respectvolle omgeving, en de beheerders houden de website goed in de gaten.

 • 3.2

  Kosten

  Sensitives biedt betaalbare lidmaatschapsopties die toegang bieden tot alle functies van de datingsite. Het is zeker de moeite waard om te overwegen als je op zoek bent naar een datingsite voor hoog sensitieve mensen.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Sensitives scoort hoog als het gaat om een veilige en respectvolle omgeving voor hoog sensitieve singles om elkaar te ontmoeten. Hoewel het misschien niet de drukst bezochte datingsite is, biedt het voldoende functionaliteiten en een betaalbaar lidmaatschap om het de moeite waard te maken om te overwegen.

Sensitives.nl FAQ

Hoe kan ik Sensitives.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Sensitives.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Sensitives account.

Sensitives.nl opzeggen

Sensitives account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Sensitives.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op link: “Profiel” in de rechter bovenhoek van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer op deze pagina een reden van uitschrijving en klik dan op de button: “Verwijder mijn account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Sensitives.nl!

 

Wat is Sensitives.nl?

Sensitives.nl is een online datingplatform dat zich richt op hoogopgeleide singles die gevoelig zijn en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform biedt een veilige omgeving waarin gebruikers kunnen zoeken naar potentiële partners die dezelfde interesses en levensstijl hebben.

Wat zijn de kosten van Sensitives.nl?

De kosten van Sensitives.nl variëren afhankelijk van de abonnementsperiode die je kiest. Een abonnement van één maand kost bijvoorbeeld € 39,95 per maand, terwijl een abonnement van twaalf maanden € 14,95 per maand kost. Het is ook mogelijk om een abonnement voor drie of zes maanden af te sluiten.

Zijn er gratis functies op Sensitives.nl?

Ja, Sensitives.nl biedt enkele gratis functies aan, zoals het aanmaken van een profiel en het bekijken van andere profielen. Je kunt ook standaardberichten sturen naar andere gebruikers, maar om onbeperkt berichten te kunnen verzenden en ontvangen, moet je een betaald abonnement hebben.

Hoe kan ik mijn Sensitives.nl-abonnement opzeggen?

Je kunt je Sensitives.nl-abonnement opzeggen door naar de pagina ‘Mijn account’ te gaan en te klikken op de knop ‘Abonnement opzeggen’. Volg daarna de instructies op het scherm. Zorg ervoor dat je je abonnement opzegt voordat de volgende betalingsperiode begint om te voorkomen dat je opnieuw wordt gefactureerd.

Zijn er succesverhalen van Sensitives.nl?

Ja, Sensitives.nl heeft succesverhalen van gebruikers die via het platform hun partner hebben gevonden. Deze verhalen zijn te vinden op de website van Sensitives.nl en bieden inspiratie en motivatie voor andere gebruikers die op zoek zijn naar liefde en een serieuze relatie.

Laats bijgewerkt: 01 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---