Home / Daten op latere leeftijd: de beste datingsites 70+ / SeniorFriendFinder Kosten & Ervaringen: Onze Eerlijke Review
SeniorFriendFinder logo

SeniorFriendFinder Kosten & Ervaringen: Onze Eerlijke Review

Als senior single kan het moeilijk zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral als je niet meer zo actief bent in het uitgaansleven. Gelukkig biedt Senior Friend Finder een oplossing voor 60-plussers die op zoek zijn naar vriendschap of liefde. Dit online datingplatform is speciaal ontworpen voor senioren en biedt een veilige en vertrouwde omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten. Senior Friend Finder heeft een groot ledenbestand van mensen die op zoek zijn naar verschillende soorten relaties, van vriendschap tot romantiek. Het platform biedt ook verschillende functies om je zoektocht naar een nieuwe partner te vergemakkelijken. In deze review van Senior Friend Finder lees je meer over de kosten, functionaliteiten en ervaringen van andere gebruikers, zodat je kunt beslissen of deze datingsite geschikt is voor jou.

seniorfriendfinder
3
Beoordeling 3

Senioren op zoek naar liefde? Probeer internetdaten met Senior Friend Finder!

Senioren die single zijn of worden doordat hun partner wegvalt, vinden het vaak moeilijk om te gaan daten. De kroeg ingaan op je 50e doet lang niet iedereen, en op een andere manier je in het uitgaansleven storten is ook niet altijd een optie. Internetdaten kan dan een uitkomst bieden. Je kunt dan vanuit je eigen vertrouwde omgeving op zoek gaan naar een nieuwe partner of een date. Voor deze doelgroep is Senior Friend Finder bedoeld. Ben je 60-plusser en op zoek naar een nieuwe relatie of alleen vriendschap, dan kun je een account aanmaken.

Gratis account aanmaken

Door middel van het invullen van enkele basisgegevens kun je een gratis account aanmaken op Senior Friend Finder. Nadat je account is bevestigd kun je je profiel verder invullen met een foto en meer informatie over jezelf. Zo kunnen andere members je gemakkelijker vinden en kan het systeem je gericht matches sturen van members die misschien bij je passen. Je kunt uiteraard ook zelf in de database zoeken of er members zijn die je graag beter wilt leren kennen. Je kunt ze een persoonlijk bericht of een interessebericht sturen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden, je kunt een bundel met credits kopen die je kunt gebruiken om contact te zoeken met andere members. Deze credits variëren in prijs, hoe groter de bundel hoe goedkoper de credits per stuk zijn.

Adult entertainment

Hoewel de website er niet mee te koop loopt, is het belangrijkste doel entertainment te bieden voor volwassenen. Het is dus niet het primaire doel van Senior Friend Finder om mensen daadwerkelijk fysiek met elkaar in contact te brengen. Het belangrijkste doel is het bieden van online vermaak. Daarom is een deel van de profielen die je vindt op deze datingsite fictief. Met deze personen kun je dus niet afspreken. De berichten die je krijgt worden door een medewerker van de website verstuurd. Deze gemodereerde berichten herken je vrij eenvoudig omdat elke reactie er op is gericht weer een reactie van jou uit te lokken. Vragen worden niet rechtstreeks beantwoord maar vaak met een wedervraag. Want als jij reageert levert dat immers extra geld op voor de eigenaren van de website. Dit is niet strafbaar, maar je moet er wel rekening mee houden dat dit beleid wordt gehanteerd.

Buitenlandse profielen

Voor zover de profielen niet fictief zijn, zijn ze wel vaak in het Engels. De website is dat immers ook. Dus in hoeverre je hier inderdaad mensen gaat vinden die in Amsterdam of omgeving woonachtig zijn, zoals op de homepage wordt gesuggereerd, is nog maar de vraag. Ook zijn de algemene voorwaarden alleen in het Engels beschikbaar. Je verklaart als je een profiel aanmaakt wel dat je ze gelezen en begrepen hebt en ermee instemt, dus let op wat je doet als je de Engelse taal niet voldoende machtig bent.

SeniorFriendFinder screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SeniorFriendFinder.com?

 • Uitgebreide zoek- en matchfuncties om gebruikers te helpen compatibele partners te vinden.
 • Een profiel aanmaken is gratis
 • Het kan een sterke gemeenschap en veel gebruikersactiviteit hebben, wat de kans op het vinden van een match vergroot.
 • Het zoeken in de profielen na aanmelding is gratis
 • Het platform is specifiek ontworpen voor oudere singles, waardoor het gemakkelijker wordt om gelijkgestemde mensen te vinden.
 • Site richt zich niet specifiek op Nederland
 • Algemene voorwaarden niet beschikbaar in het Nederlands
 • Aangezien de site gericht is op senioren, kan dit beperkend zijn voor jongere individuen.
 • Er kunnen kosten verbonden zijn aan het gebruik van premiumfuncties, wat sommige gebruikers kan afschrikken.
 • Afhankelijk van de gebruiksvriendelijkheid kan het platform voor sommige senioren moeilijk te navigeren zijn.

Een gemakkelijk te gebruiken platform: ontdek Senior Friend Finder voor 60-plussers

Al met al is Senior Friend Finder een goede optie voor 60-plussers die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of relaties. Met een groot aantal gebruikers over de hele wereld, biedt de site een brede selectie aan potentiële matches en een gemakkelijk te gebruiken platform. De kosten zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites en de mogelijkheid om eerst gratis te proberen is een pluspunt. Het matching systeem van Senior Friend Finder is gebaseerd op de persoonlijkheidstest van de gebruiker en de zoekfilters maken het gemakkelijk om matches te vinden op basis van specifieke criteria. De klantenservice van de site is ook goed bereikbaar en behulpzaam. Kortom, Senior Friend Finder is een datingsite die het overwegen waard is voor senioren die een nieuwe relatie of vriendschap zoeken.

 • 3

  Populariteit

  Senior Friend Finder is een populaire datingsite onder 60-plussers vanwege de brede selectie aan potentiële matches en het gemakkelijk te gebruiken platform. Met een groot aantal gebruikers over de hele wereld, biedt de site een goede kans om nieuwe vrienden of relaties te vinden.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Senior Friend Finder biedt een gemakkelijk te gebruiken platform voor 60-plussers die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of relaties. Met een persoonlijkheidstest matching systeem en handige zoekfilters, kunnen gebruikers eenvoudig matches vinden op basis van specifieke criteria.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Met zijn geavanceerde matching systeem en zoekfilters, maakt Senior Friend Finder het gemakkelijk voor 60-plussers om nieuwe vrienden en relaties te vinden. De site biedt een scala aan handige functionaliteiten die het online daten voor senioren eenvoudiger en leuker maken.

 • 2.7

  Klantenservice

  De klantenservice van Senior Friend Finder is goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Of je nu vragen hebt over je account, technische problemen ondervindt of gewoon wat hulp nodig hebt bij het gebruik van de site, het vriendelijke en professionele team van Senior Friend Finder staat altijd voor je klaar om je te helpen.

 • 2.8

  Kosten

  De kosten van Senior Friend Finder zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites en bieden toegang tot alle functies van het platform. Bovendien is er een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers om het platform uit te proberen voordat ze besluiten om een betaald lidmaatschap aan te schaffen.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Senior Friend Finder is een populaire datingsite onder 60-plussers vanwege de brede selectie aan potentiële matches en het gemakkelijk te gebruiken platform. Met een persoonlijkheidstest matching systeem en handige zoekfilters, kunnen gebruikers eenvoudig matches vinden op basis van specifieke criteria. De klantenservice is goed bereikbaar en zeer behulpzaam. De kosten zijn redelijk en er is een gratis proefperiode beschikbaar.

SeniorFriendFinder FAQ

Hoe kan ik SeniorFriendFinder opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SeniorFriendFinder? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SeniorFriendFinder.com account.

SeniorFriendFinder opzeggen

SeniorFriendFinder.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeniorFriendFinder.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je accountnaam staan in de rechterbovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Account Beheren”. klik hier op de link: “Account sluiten”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “Verwijder Mijn Account”. Het invoerveld voor je wachtwoord is nu zichtbaar. Voer deze dus hier in en klik op de button met de tekst: “insturen”.

Stap 5: Geef een reden van uitschrijving en klik dan op: “Submit”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SeniorFriendFinder!

Wat zijn de kosten voor het gebruik van SeniorFriendFinder?

De kosten voor het gebruik van SeniorFriendFinder zijn afhankelijk van de abonnementen die u kiest. Een maandabonnement kost €29,95, een drie maanden abonnement kost €59,80 (€19,93 per maand) en een twaalf maanden abonnement kost €179,10 (€14,93 per maand).

Wat voor soort mensen kan ik verwachten tegen te komen op SeniorFriendFinder?

SeniorFriendFinder is gericht op mensen boven de 60 jaar die op zoek zijn naar vriendschap, romance en serieuze relaties. U kunt een diversiteit aan mensen verwachten, van gepensioneerden tot weduwen en weduwnaars, en van alleenstaanden tot mensen die gescheiden zijn.

Kan ik gratis gebruik maken van SeniorFriendFinder?

SeniorFriendFinder biedt een gratis registratie aan waarmee u de basisfuncties van de site kunt uitproberen. Echter, om gebruik te maken van alle functies en om berichten te kunnen sturen en ontvangen, moet u een betaald abonnement afsluiten.

Hoe kan ik mijn account op SeniorFriendFinder annuleren?

U kunt uw abonnement op SeniorFriendFinder annuleren door naar de pagina ‘Mijn account’ te gaan en op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken. U dient dit wel uiterlijk 72 uur voor het verlopen van uw huidige abonnement te doen om te voorkomen dat u automatisch wordt verlengd.

Zijn mijn gegevens veilig op SeniorFriendFinder?

SeniorFriendFinder neemt de privacy en veiligheid van haar gebruikers zeer serieus en maakt gebruik van beveiligde servers en versleutelde communicatie om de gegevens van haar gebruikers te beschermen. Bovendien biedt SeniorFriendFinder tips en richtlijnen om gebruikers te helpen veilig te blijven en zichzelf te beschermen tegen oplichting en fraude.

Laats bijgewerkt: 01 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---