Home / SeniorFriendFinder – Kosten, Review en Ervaringen
SeniorFriendFinder logo

SeniorFriendFinder - Kosten, Review en Ervaringen

Senioren die single zijn of worden doordat hun partner wegvalt, vinden het vaak moeilijk om te gaan daten. De kroeg ingaan op je 50e doet lang niet iedereen, en op een andere manier je in het uitgaansleven storten is ook niet altijd een optie. Internetdaten kan dan een uitkomst bieden. Je kunt dan vanuit je eigen vertrouwde omgeving op zoek gaan naar een nieuwe partner of een date. Voor deze doelgroep is Senior Friend Finder bedoeld. Ben je 60-plusser en op zoek naar een nieuwe relatie of alleen vriendschap, dan kun je een account aanmaken.

seniorfriendfinder
3
Beoordeling 3

Gratis account aanmaken

Door middel van het invullen van enkele basisgegevens kun je een gratis account aanmaken op Senior Friend Finder. Nadat je account is bevestigd kun je je profiel verder invullen met een foto en meer informatie over jezelf. Zo kunnen andere members je gemakkelijker vinden en kan het systeem je gericht matches sturen van members die misschien bij je passen. Je kunt uiteraard ook zelf in de database zoeken of er members zijn die je graag beter wilt leren kennen. Je kunt ze een persoonlijk bericht of een interessebericht sturen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden, je kunt een bundel met credits kopen die je kunt gebruiken om contact te zoeken met andere members. Deze credits variëren in prijs, hoe groter de bundel hoe goedkoper de credits per stuk zijn.

Adult entertainment

Hoewel de website er niet mee te koop loopt, is het belangrijkste doel entertainment te bieden voor volwassenen. Het is dus niet het primaire doel van Senior Friend Finder om mensen daadwerkelijk fysiek met elkaar in contact te brengen. Het belangrijkste doel is het bieden van online vermaak. Daarom is een deel van de profielen die je vindt op deze datingsite fictief. Met deze personen kun je dus niet afspreken. De berichten die je krijgt worden door een medewerker van de website verstuurd. Deze gemodereerde berichten herken je vrij eenvoudig omdat elke reactie er op is gericht weer een reactie van jou uit te lokken. Vragen worden niet rechtstreeks beantwoord maar vaak met een wedervraag. Want als jij reageert levert dat immers extra geld op voor de eigenaren van de website. Dit is niet strafbaar, maar je moet er wel rekening mee houden dat dit beleid wordt gehanteerd.

Buitenlandse profielen

Voor zover de profielen niet fictief zijn, zijn ze wel vaak in het Engels. De website is dat immers ook. Dus in hoeverre je hier inderdaad mensen gaat vinden die in Amsterdam of omgeving woonachtig zijn, zoals op de homepage wordt gesuggereerd, is nog maar de vraag. Ook zijn de algemene voorwaarden alleen in het Engels beschikbaar. Je verklaart als je een profiel aanmaakt wel dat je ze gelezen en begrepen hebt en ermee instemt, dus let op wat je doet als je de Engelse taal niet voldoende machtig bent.

SeniorFriendFinder screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SeniorFriendFinder.com?

 • Een profiel aanmaken is gratis
 • Het zoeken in de profielen na aanmelding is gratis
 • Minpunten van Senior Friend Finder
 • Site richt zich niet specifiek op Nederland
 • Algemene voorwaarden niet beschikbaar in het Nederlands
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

SeniorFriendFinder FAQ

Hoe kan ik SeniorFriendFinder opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SeniorFriendFinder? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SeniorFriendFinder.com account.

SeniorFriendFinder opzeggen

SeniorFriendFinder.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeniorFriendFinder.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je accountnaam staan in de rechterbovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Account Beheren”. klik hier op de link: “Account sluiten”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “Verwijder Mijn Account”. Het invoerveld voor je wachtwoord is nu zichtbaar. Voer deze dus hier in en klik op de button met de tekst: “insturen”.

Stap 5: Geef een reden van uitschrijving en klik dan op: “Submit”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SeniorFriendFinder!

Laats bijgewerkt: 01 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *