Home / Senioren Passie – Kosten, Review en Ervaringen
Senioren Passie logo

Senioren Passie - Kosten, Review en Ervaringen

Senioren opgelet, want heb je zin om te daten? Wacht dan niet langer en kies nu ook voor SeniorenPassie.nl. Er gaat vanaf het moment dat je op de site aan bent gekomen een hele nieuwe wereld voor je open. Alleen maar genieten en ontdekken hoeveel mensen er net als jij op zoek zijn naar een leuke date en vervolgens lekker van elkaar genieten. Misschien vind je hier nog wel de ware om samen een mooie tijd door te maken. Het kan hier allemaal dus waar zou je nog op wachten? Meld je vandaag nog aan en kom zelf ook genieten bij deze datingsite.

Senioren Passie
2.9
Beoordeling 2.9

Aanmelden SeniorenPassie.nl

Starten met daten kan wanneer je je aan hebt gemeld bij SeniorenPassie.nl. Je geeft je profielnaam aan, dan je geslacht en waar dat je naar op zoek bent. Je vult je mailadres in en dan ga je akkoord met de voorwaarden. In totaal zijn er ruim 2200 inschrijvingen en iedere dag komen daar weer nieuwe aanmeldingen bij. Jij kunt zomaar de volgende zijn en wie weet met wie je dan binnenkort gaat daten. Als de klik er is, dan kun je echt genieten van alle mensen om je heen en er kan zomaar de ware tussen zitten. Alleen maar leuk om dat hier te mogen ervaren en samen te kunnen genieten van het leven en uiteraard ook van elkaar.

Waarom SeniorenPassie.nl?

Een groot voordeel bij SeniorenPassie.nl is dat alle profielen handmatig gecontroleerd worden. Daardoor weet je zeker dat je met echte mensen te maken hebt die net als jij op zoek zijn naar spanning en avontuur! Het wordt een leuk moment om naar uit te kijken dus genoeg redenen om je vandaag nog aan te melden. SeniorenPassie.nl is bedoeld voor spannende senioren dates zonder verplichtingen voor Nederland. Daar wil jij toch ook wel meer over weten? Je kunt direct berichten sturen naar andere deelnemers en je hebt een eigen profiel en daar kun je foto’s plaatsen. Je hebt ook toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s en daar kunnen anderen dan ook weer naar kijken (als je zelf foto’s plaatst in je profiel). Je kunt hier direct veilig daten via een eigen anonieme postbus. Wacht niet langer en meld je nu ook aan bij SeniorenPassie.nl en ga genieten van alle aandacht.

Senioren Passie screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Senioren Passie?

Het goedkoopste SeniorenPassie abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Senioren Passie?

  • Daten speciaal voor senioren
  • Niet de populairste datingsite voor ouderen
  • 2.8

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 2.9

   Klantenservice

  • 2.8

   Kosten

  • 2.9 Gemiddeld

   Totaalscore

  Senioren Passie FAQ

  Hoe kan ik Senioren Passie opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Seniorenpassie.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SeniorenPassie account.

  Senioren Passie opzeggen

  Seniorenpassie.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SeniorenPassie en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Rode “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de Rode button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SeniorenPassie.nl!

  Laats bijgewerkt: 28 januari 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---