Home / Senior Dating Agency – Kosten, Review en Ervaringen
Senior Dating Agency logo

Senior Dating Agency - Kosten, Review en Ervaringen

Wanneer je online op zoek gaat naar een datingsite dan kom je er tientallen tegen die zich richten op de Nederlandse markt. Als je daar desondanks niet vindt wat je zoekt dan kun je onder andere terecht bij Senior Dating Agency. Deze website richt zich op 40-plussers, die blijkbaar al worden beschouwd als senioren. De eigenaar van de website is volgens de info die wordt verstrekt zelf een ervaringsdeskundige van in de vijftig. De site is vrijwel geheel in het Engels, hier en daar is een halfslachtige poging gedaan om teksten in het Nederlands te vertalen, maar verder dan Google Translate gebruiken is men niet gekomen.

Senior Dating Agency
2
Beoordeling 2

Dating voor 40- en 50-plussers

Deze website richt zich vooral op het matchen van personen van boven de 40. Je zult hier dus geen of weinig jonge mensen tegenkomen. Dit maakt het zoeken wel wat makkelijker, je hoeft niet door profielen te bladeren van members die qua leeftijd niet aan je zoekprofiel voldoen. Je vindt hier vooral mensen die al een leven achter de rug hebben, al dan niet met kinderen. Als dit je aanspreekt dan kun je een gratis profiel aanmaken en direct zoeken in de database met profielen.

Fictieve profielen

De website Senior Dating Agency maakt op redelijk grote schaal gebruik van fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen waarmee je dus geen afspraak kunt maken voor een ontmoeting. Het enige wat mogelijk is, is het online via de site uitwisselen van berichten. De reacties die je ontvangt worden verstuurd door medewerkers van de website. Deze vorm van entertainment is niet strafbaar, er zijn mensen die dit een prima manier van online vermaak vinden. Maar als je serieus op zoek bent naar een date of een partner kan het soms erg frustrerend zijn om steeds tegen profielen aan te lopen die nep blijken te zijn.

Betaalde berichten

Veel websites zoals Senior Dating Agency werken met een systeem waar je per bericht betaalt. Je koopt hiervoor credits en die zet je in als je een bericht verstuurt of reageert op een ontvangen bericht. Dit is hoe deze websites hun inkomsten genereren. Zolang je weet waar je mee bezig bent en wat je wel en vooral niet kunt verwachten is dat natuurlijk geen probleem. Houd er bij het leggen van contacten bovendien rekening mee dat dit een Engelstalige website is waar je vooral profielen zult vinden van personen die niet in Nederland wonen. Dus als je al iemand tegenkomt die echt bestaat, is de kans groot dat diegene niet in Nederland woont. Dit maakt een ontmoeting regelen natuurlijk meteen een stuk lastiger. Bovendien is de kans wat groter dat er bedrog in het spel is. Wees dus hoe dan ook altijd op je hoede en houd het bij voorkeur alleen bij chatten via de website als je je bij dit soort datingsites aanmeldt.

Senior Dating Agency screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Senior Dating Agency?

 • Het aanmaken van een profiel is gratis
 • Zoeken in de database is gratis
 • Ruime database met internationale profielen
 • De datingsite is grotendeels in het Engels, dit geldt ook voor de Algemene voorwaarden
 • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

Senior Dating Agency FAQ

Hoe kan ik Senior Dating Agency opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Senior Dating Agency? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Senior Dating Agency account.

Senior Dating Agency opzeggen

Senior Dating Agency account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Senior Dating Agency en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Senior Dating Agency !

Laats bijgewerkt: 03 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *