Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / Ontdek Senior Dating Agency: Kosten, Reviews en Ervaringen!
Senior Dating Agency logo

Ontdek Senior Dating Agency: Kosten, Reviews en Ervaringen!

Senior Dating Agency is een online datingsite die zich richt op 40-plussers die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of gezelschap. Deze website is opgericht door een ervaringsdeskundige die zelf in de vijftig is. SeniorDatingAgency is een Engelstalige datingsite die beschikbaar is voor de Nederlandse markt. Hoewel de site in het Engels is, biedt deze toch veel mogelijkheden voor Nederlandse senioren. In deze review bekijken we de kosten, functies en ervaringen van Senior Dating Agency, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over of deze datingsite iets voor jou is. Lees verder voor meer informatie en ontdek of SeniorDatingAgency iets voor jou kan betekenen.

Senior Dating Agency
2
Beoordeling 2

Online daten voor senioren: de mogelijkheden van Senior Dating Agency

Wanneer je online op zoek gaat naar een datingsite dan kom je er tientallen tegen die zich richten op de Nederlandse markt. Als je daar desondanks niet vindt wat je zoekt dan kun je onder andere terecht bij Senior Dating Agency. Deze website richt zich op 40-plussers, die blijkbaar al worden beschouwd als senioren. De eigenaar van de website is volgens de info die wordt verstrekt zelf een ervaringsdeskundige van in de vijftig. De site is vrijwel geheel in het Engels, hier en daar is een halfslachtige poging gedaan om teksten in het Nederlands te vertalen, maar verder dan Google Translate gebruiken is men niet gekomen.

Dating voor 40- en 50-plussers

Deze website richt zich vooral op het matchen van personen van boven de 40. Je zult hier dus geen of weinig jonge mensen tegenkomen. Dit maakt het zoeken wel wat makkelijker, je hoeft niet door profielen te bladeren van members die qua leeftijd niet aan je zoekprofiel voldoen. Je vindt hier vooral mensen die al een leven achter de rug hebben, al dan niet met kinderen. Als dit je aanspreekt dan kun je een gratis profiel aanmaken en direct zoeken in de database met profielen.

Fictieve profielen

De website Senior Dating Agency maakt op redelijk grote schaal gebruik van fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen waarmee je dus geen afspraak kunt maken voor een ontmoeting. Het enige wat mogelijk is, is het online via de site uitwisselen van berichten. De reacties die je ontvangt worden verstuurd door medewerkers van de website. Deze vorm van entertainment is niet strafbaar, er zijn mensen die dit een prima manier van online vermaak vinden. Maar als je serieus op zoek bent naar een date of een partner kan het soms erg frustrerend zijn om steeds tegen profielen aan te lopen die nep blijken te zijn.

Betaalde berichten

Veel websites zoals SeniorDatingAgency werken met een systeem waar je per bericht betaalt. Je koopt hiervoor credits en die zet je in als je een bericht verstuurt of reageert op een ontvangen bericht. Dit is hoe deze websites hun inkomsten genereren. Zolang je weet waar je mee bezig bent en wat je wel en vooral niet kunt verwachten is dat natuurlijk geen probleem. Houd er bij het leggen van contacten bovendien rekening mee dat dit een Engelstalige website is waar je vooral profielen zult vinden van personen die niet in Nederland wonen. Dus als je al iemand tegenkomt die echt bestaat, is de kans groot dat diegene niet in Nederland woont. Dit maakt een ontmoeting regelen natuurlijk meteen een stuk lastiger. Bovendien is de kans wat groter dat er bedrog in het spel is. Wees dus hoe dan ook altijd op je hoede en houd het bij voorkeur alleen bij chatten via de website als je je bij dit soort datingsites aanmeldt.

Senior Dating Agency screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Senior Dating Agency?

 • Senior Dating Agency is een datingsite die zich richt op senioren, waardoor gebruikers gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten in hun leeftijdsgroep.
 • De website biedt een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is, zelfs voor mensen met beperkte ervaring met online dating.
 • Gebruikers kunnen gedetailleerde profielen maken met relevante informatie en interesses, waardoor het gemakkelijker is om compatibele matches te vinden.
 • Senior Dating Agency besteedt aandacht aan de veiligheid en privacy van gebruikers, waardoor ze zich comfortabel kunnen voelen tijdens het online daten.
 • De website biedt senioren de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen op te bouwen en serieuze relaties aan te gaan.
 • Senior Dating Agency heeft mogelijk een beperkte gebruikersbasis in vergelijking met algemene datingsites.
 • In vergelijking met andere datingsites kunnen de beschikbare functionaliteiten beperkter zijn.
 • Het is belangrijk om de kosten van een volledig membership en eventuele extra functies duidelijk te begrijpen voordat je je aanmeldt.
 • De klantenservice kan mogelijk niet altijd aan de verwachtingen voldoen en respons kan vertraagd zijn.
 • Het kan zijn dat niet alle opties van de website beschikbaar zijn bij het gebruik op een mobiel apparaat.

Senior Dating Agency: internationale datingsite voor 40-plussers

Senior Dating Agency is een internationale datingsite gericht op 40-plussers die op zoek zijn naar nieuwe liefde, vriendschap of gezelschap. Hoewel de website voornamelijk in het Engels is, kunnen Nederlandse gebruikers zich ook aanmelden en gebruikmaken van de diverse zoekfuncties. Het lidmaatschap is betaald en de kosten variëren afhankelijk van de duur van het abonnement. Senior Dating Agency biedt diverse zoekmogelijkheden om snel een geschikte match te vinden. Profielen worden handmatig gecontroleerd om de veiligheid van gebruikers te waarborgen. Voor 40-plussers die op zoek zijn naar nieuwe connecties, kan Senior Dating Agency een geschikte keuze zijn.

 • 2.2

  Populariteit

  SeniorDatingAgency is een populaire internationale datingsite voor 40-plussers die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of gezelschap. De website biedt diverse zoekmogelijkheden en profielen worden handmatig gecontroleerd voor de veiligheid van gebruikers.

 • 2

  Gebruikersgemak

  SeniorDatingAgency biedt een eenvoudig te gebruiken platform met diverse zoekmogelijkheden om snel een geschikte match te vinden. De website is weliswaar voornamelijk in het Engels, maar Nederlandse gebruikers kunnen zich gemakkelijk aanmelden en deelnemen aan de internationale gemeenschap van 40-plussers op zoek naar nieuwe connecties.

 • 2.2

  Functionaliteiten

  SeniorDatingAgency biedt diverse zoekfuncties om snel een geschikte match te vinden, waaronder een uitgebreide zoekoptie op basis van persoonlijke voorkeuren. Daarnaast kunnen gebruikers flirts sturen, berichten verzenden en gebruikmaken van de chatfunctie om in contact te komen met andere leden.

 • 1.4

  Klantenservice

  De klantenservice van SeniorDatingAgency is altijd beschikbaar om te helpen bij vragen of problemen. Ze staan ​​klaar om de gebruikerservaring van hun klanten te verbeteren en zorgen voor een probleemloze online datingervaring.

 • 1.6

  Kosten

  SeniorDatingAgency hanteert betaalde lidmaatschappen met kosten die variëren afhankelijk van de duur van het abonnement. Desondanks biedt deze internationale datingsite diverse zoekmogelijkheden om snel een geschikte match te vinden voor 40-plussers die op zoek zijn naar nieuwe liefde, vriendschap of gezelschap.

 • 1.9 Matig

  Totaalscore

  SeniorDatingAgency is een internationale datingsite voor 40-plussers op zoek naar nieuwe liefde, vriendschap of gezelschap. Profielen worden handmatig gecontroleerd en de website biedt diverse zoekmogelijkheden. Nederlandse gebruikers kunnen zich gemakkelijk aanmelden en deelnemen aan de internationale gemeenschap. Kosten voor het betaalde lidmaatschap variëren afhankelijk van de duur. De klantenservice is altijd beschikbaar voor vragen of problemen en zorgt voor een probleemloze online datingervaring.

Senior Dating Agency FAQ

Hoe kan ik Senior Dating Agency opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Senior Dating Agency? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Senior Dating Agency account.

Senior Dating Agency opzeggen

Senior Dating Agency account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Senior Dating Agency en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Senior Dating Agency !

Wat zijn de kosten van Senior Dating Agency?

De kosten van Senior Dating Agency verschillen per abonnement. Een lidmaatschap van één maand kost € 39,99, een lidmaatschap van drie maanden kost € 89,97 (oftewel € 29,99 per maand) en een lidmaatschap van zes maanden kost € 119,94 (oftewel € 19,99 per maand).

Kan ik gratis gebruik maken van Senior Dating Agency?

Nee, SeniorDatingAgency biedt geen gratis lidmaatschap aan. Het is wel mogelijk om een gratis profiel aan te maken en de website te verkennen. Maar om gebruik te kunnen maken van alle functies en berichten te kunnen verzenden en ontvangen, dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten.

Is Senior Dating Agency geschikt voor senioren?

Ja, SeniorDatingAgency is speciaal gericht op senioren vanaf 50 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. De website heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt diverse functies om het vinden van een match gemakkelijker te maken.

Kan ik mijn account bij Senior Dating Agency op elk moment opzeggen?

Ja, het is mogelijk om op elk moment je account bij Senior Dating Agency op te zeggen. Dit kan via de instellingen van je profiel of door contact op te nemen met de klantenservice.

Worden profielen op Senior Dating Agency gecontroleerd?

Ja, de profielen op Senior Dating Agency worden handmatig gecontroleerd door het supportteam om de kwaliteit en echtheid van de profielen te waarborgen. Hierdoor heb je meer kans op het vinden van een betrouwbare match.

Laats bijgewerkt: 10 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---