Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Russian Women Personals: onze eerlijke review en kosten!
Russian Women Personals logo

Russian Women Personals: onze eerlijke review en kosten!

Russian Women Personals is een datingsite die zich richt op mannen die graag een vrouw willen ontmoeten uit Rusland of de Oekraïne. Door het tekort aan potentiële echtgenoten in deze landen, zijn er veel vrouwen die hun zoektocht naar een partner in het buitenland voortzetten. Ook zijn er genoeg mannen die op zoek zijn naar een vrouw uit deze landen, omdat ze bekend staan om hun familiegerichtheid en loyaliteit. Russian Women Personals is opgericht in 1997 en heeft sindsdien vele succesvolle koppels gevormd. In deze review bespreken we de kosten, ervaringen en betrouwbaarheid van de datingsite. Lees verder en ontdek of deze datingsite bij jou past!

Russian Women Personals
2.6
Beoordeling 2.6

Russische vrouwen ontmoeten via Russian-women-personals.com

De datingsite Russian-women-personals.com is een ontmoetingsplaats voor mannen die graag een vrouw willen ontmoeten uit landen als Rusland en de Oekraïne. In deze landen is een duidelijk tekort aan potentiële echtgenoten, waardoor de vrouwen hun aandacht verleggen naar mannen uit het buitenland voor het aangaan van een huwelijk en het starten van een gezin. En bovendien zijn er tal van mannen in het buitenland die graag een vrouw uit één van deze landen als huwelijkspartner zien, aangezien ze het belang van het gezin erg hoog in het vaandel houden. Vandaar dat deze datingsite in het leven is geroepen om beide partijen bij elkaar te brengen. Iets wat al succesvol gebeurt sinds 1997, toen de datingsite Russian Women Personals in Rusland werd opgericht.

YouTube player

Maak een account aan

Het is heel gemakkelijk om in contact te komen met al deze aantrekkelijke dames. Hiervoor hoef je simpelweg maar een account aan te maken, waarna je toegang krijgt tot de datingsite. Het aanmelden is geheel gratis. Ook het contactleggen met de dames is gratis. Je gaat pas betalen zodra één van deze vrouwen ook interesse toont in jou en je een berichtje terug stuurt. Zo weet je wel zeker dat er sprake is van een zekere mate van interesse voor jou persoon en zullen de kosten zeker de moeite waard zijn. Bij het aanmaken van het account, kun je een eigen profiel aanmaken, met een aantrekkelijk omschreven tekst, een gebruikersnaam en uiteraard een sprekende foto. Hoe opener en persoonlijker je durft te zijn, des te eerder zul je tussen alle profielen opvallen en berichten ontvangen van dames die in jou geïnteresseerd zijn.

Het aanbod op Russian Women Personals

Er wordt op deze datingsite alles uit de kast getrokken om een goed eerste contact te kunnen leggen met de dames. Zo is er de mogelijkheid tot het vertalen van communicatie dat wordt gevoerd tussen jou en een potentiële date, tijdens e-mail, post of gesproken interactie. Je kunt een romantische tour bestellen voor jou en je date naar keuze en haar overladen met bloemen en geschenken via de ‘Flower en gift delivery’ service. Dit zal allemaal in je voordeel werken, want dit spreekt dames uit deze regionen zeker aan. Bovendien is er een duidelijke achtergrond check, die geldt voor alle dames, zodat je zeker weet dat de dame waarmee je op date gaat, de juiste intenties heeft.

Russian woman personals screenshot

Voor mannen en vrouwen

Zowel mannen als vrouwen kunnen zich op deze datingsite inschrijven en op zoek gaan naar hun wederhelft. Je kunt heel gemakkelijk aangeven in de zoekfunctie welke feiten voor jou opgaan en waarnaar je op zoek bent. Gelijk zullen dan profielen worden getoond die overeenkomen met deze verwachtingen. Zo hoef je niet alle profielen te doorlopen, maar worden je gelijk de juiste getoond.

Wat zijn de plus- en minpunten van Russian Woman Personals?

 • De website biedt mannen de mogelijkheid om in contact te komen met Russische vrouwen die geïnteresseerd zijn in internationale relaties. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Russische cultuur en op zoek zijn naar partners met een andere achtergrond.
 • Russian-women-personals.com heeft een groot aantal geregistreerde gebruikers, wat betekent dat er veel potentiële matches beschikbaar kunnen zijn. Dit vergroot de kans op het vinden van iemand die aan jouw voorkeuren voldoet.
 • De website biedt geavanceerde zoekfilters, waardoor gebruikers specifieke criteria kunnen instellen bij het zoeken naar potentiële partners. Dit kan helpen bij het verfijnen van de zoekresultaten en het vinden van mensen die aan specifieke voorkeuren voldoen.
 • Russian-women-personals.com biedt vertaaldiensten aan om de communicatie tussen gebruikers met taalbarrières te vergemakkelijken. Dit kan helpen bij het overbruggen van de taalkloof en het opbouwen van betekenisvolle verbindingen.
 • Het gebruik van Russian-women-personals.com kan gepaard gaan met kosten, zoals registratiekosten, lidmaatschapskosten en kosten voor speciale functies. Dit kan een belemmering vormen voor mensen die op zoek zijn naar gratis datingopties.
 • Aangezien de website zich richt op internationale relaties, is er een kans op oplichting door gebruikers met oneerlijke bedoelingen. Het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en aandacht te besteden aan de betrouwbaarheid van de profielen en de intenties van andere gebruikers.
 • Het aangaan van een relatie met iemand uit een andere cultuur en taal kan uitdagingen met zich meebrengen. Culturele verschillen en taalbarrières kunnen leiden tot misverstanden en communicatieproblemen, wat invloed kan hebben op de relaties die via de website worden gevormd.
 • Hoewel Russian-women-personals.com zich richt op Russische vrouwen, kan de geografische focus een beperking vormen voor mensen die geïnteresseerd zijn in partners uit andere landen of regio's. Dit kan de opties beperken voor mensen die specifiek op zoek zijn naar iemand uit een andere achtergrond.

Ervaringen van gebruikers van Russian Women Personals

Als je op zoek bent naar een Russische of Oekraïense vrouw als huwelijkspartner, kan Russian Women Personals een goede optie zijn. Deze datingsite is al meer dan 25 jaar actief en heeft veel ervaring in het koppelen van mannen en vrouwen uit verschillende landen. In deze review hebben we de kosten, ervaringen en betrouwbaarheid van Russian Women Personals besproken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of deze datingsite iets voor jou is. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon een leuk contact, bij Russian Women Personals kun je terecht. Meld je aan en ontdek de mogelijkheden van deze internationale datingsite.

Russian woman personals profielen

 • 2.5

  Populariteit

  Russian Women Personals is een populaire datingsite voor mannen die op zoek zijn naar een Russische of Oekraïense vrouw als huwelijkspartner. Met meer dan 25 jaar ervaring in het koppelen van mensen uit verschillende landen, is deze datingsite een betrouwbare keuze voor wie serieus op zoek is naar een internationale relatie.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van Russian Women Personals is hoog. De site heeft een duidelijke lay-out en is eenvoudig te navigeren. Bovendien is er een handige zoekfunctie waarmee je snel de profielen kunt vinden die aan jouw wensen voldoen.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Op Russian Women Personals kun je profielen bekijken, berichten versturen en ontvangen, en zoeken naar potentiële partners op basis van verschillende criteria, zoals leeftijd en locatie. Daarnaast biedt de site ook videochats en vertaaldiensten aan om de communicatie tussen gebruikers te vergemakkelijken.
 • 2.7

  Klantenservice

  De klantenservice van Russian Women Personals is toegankelijk en behulpzaam. Bij vragen of problemen kun je altijd contact opnemen via e-mail of telefoon. De medewerkers staan klaar om je verder te helpen.

 • 2.5

  Kosten

  Bij Russian Women Personals kun je kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van de duur en de gewenste functies. De kosten zijn vergelijkbaar met andere internationale datingsites en je kunt veilig betalen via creditcard of PayPal.

 • 2.6 Gemiddeld

  Totaalscore

  Russian Women Personals is een populaire datingsite voor mannen die op zoek zijn naar een Russische of Oekraïense vrouw als huwelijkspartner. Met meer dan 25 jaar ervaring is deze datingsite een betrouwbare keuze voor wie serieus op zoek is naar een internationale relatie. Het gebruikersgemak is hoog en de klantenservice toegankelijk en behulpzaam. Bij Russian Women Personals kun je profielen bekijken, berichten versturen en ontvangen, en zoeken naar potentiële partners op basis van verschillende criteria. De kosten zijn vergelijkbaar met andere internationale datingsites en je kunt veilig betalen via creditcard of PayPal.

Veelgestelde vragen

Wat is Russian Women Personals en hoe werkt het?

Russian Women Personals is een online datingsite die gericht is op het vinden van Russische vrouwen. Op de website kunt u zoeken naar Russische vrouwen en berichten sturen om in contact te komen met hen.

Hoeveel kost het lidmaatschap bij Russian Women Personals?

Russian Women Personals biedt verschillende lidmaatschapsopties, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap. Een lidmaatschap van een maand kost bijvoorbeeld € 19,00, terwijl een lidmaatschap van 6 maanden € 65,00 kost.

Kan ik Russian Women Personals gratis uitproberen voordat ik een lidmaatschap koop?

Ja, het is mogelijk om Russian Women Personals gratis uit te proberen voordat u een lidmaatschap koopt. U kunt zich gratis registreren en een profiel aanmaken. Met een gratis lidmaatschap kunt u echter alleen de profielen van andere leden bekijken en geen berichten sturen.

Is Russian Women Personals veilig om te gebruiken?

Ja, Russian Women Personals is over het algemeen veilig om te gebruiken. De website maakt gebruik van beveiligde verbindingen en heeft een privacybeleid dat de persoonlijke informatie van gebruikers beschermt. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het online daten en uw persoonlijke gegevens niet zomaar met vreemden te delen.

Zijn er veel nep-profielen op Russian Women Personals?

Russian Women Personals zegt dat ze er alles aan doen om nep-profielen te voorkomen. Het is echter niet uitgesloten dat er nep-profielen op de website staan. Het is belangrijk om alert te zijn op verdachte profielen en geen persoonlijke informatie te delen voordat u iemand beter kent.

Laats bijgewerkt: 21 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---