Home / Vind jouw sportieve match op dé datingsites voor sporters! / Runnersdate.nl Review: Kosten en Ervaringen!
Runnersdate.nl logo

Runnersdate.nl Review: Kosten en Ervaringen!

Ben je op zoek naar een partner die net zo gepassioneerd is over hardlopen als jij? Dan is Runnersdate.nl wellicht de datingsite voor jou! Deze unieke datingsite richt zich specifiek op sportieve singles die graag hun hobby willen delen met een gelijkgestemde partner. Op Runnersdate.nl kun je niet alleen profielen bekijken en berichten sturen, maar ook deelnemen aan gezamenlijke hardloopevenementen. Zo leer je niet alleen nieuwe mensen kennen, maar kun je ook meteen je sportieve prestaties verbeteren. Maar hoe werkt Runnersdate.nl precies en wat zijn de kosten? Lees onze uitgebreide review en ontdek of deze datingsite bij jou past!

Runnersdate.nl
2.9
Beoordeling 2.9

Runnersdate: dé datingsite voor sportieve singles

Datingsite runnersdate richt zich specifiek op hardlopers. Wat belangrijk is als je een leuke date zoekt dat zijn de interesses en de hobby’s van een persoon. Des te meer interesses en hobby’s je deelt des te groter de kans is dat de date succesvol zal zijn. Hardlopen is voor veel mensen een hobby en bij een aantal is het deel van een gehele levensstijl. We kunnen ons voorstellen dat wanneer jij het leuk vindt om hard te lopen en bijvoorbeeld aan een marathon mee te doen dat je het ook leuk zou vinden dat je toekomstige partner graag hardloopt.

YouTube player

Hardloopliefhebbers opgelet: Ontmoet je match op Runnersdate.nl

Nu kun je bij een ‘normale’ datingsite aangeven dat je graag hardloopt maar de kans is dan nog steeds niet heel erg groot dat je dan snel iemand gaat vinden die ook deze sport als hobby heeft. Voor deze mensen is er nu Runnersdate.nl en dit is een website waar je niet alleen leuke vrijgezelle mensen kunt vinden die graag hardlopen maar je kunt hier ook nog eens deelnemen aan evenementen. Het blijft dus niet alleen bij het sturen van berichten. Ook kun je meelopen met een groep vrijgezelle hardlopers en zo misschien wel de liefde van je leven leren kennen. Dit is een totaal nieuw concept en als jij graag hardloopt dan is de kans groot dat je op deze datingsite een leuke date zal gaan vinden.

Gratis inschrijven

Het inschrijven op deze datingsite dat is gratis en je kunt dan meteen gaan kijken welke leden er allemaal ingeschreven staan. Ook als je helemaal niet actief op zoek bent naar een leuke date maar wel graag hardloopt dan zal je zien dat het inschrijven echt voordelen heeft. Je kunt meedoen aan leuke evenementen en zo loop je met een gezellige groep en je weet dan ook nooit wat ervan gaat komen.

Een leuke eerste date

Ingeschreven staan op deze datingsite betekend ook dat je een leuke eerste date zal gaan hebben. Je weet wat de ander zijn interesse is en je kunt dan ook samen gaan hardlopen. Dit hoeft dan natuurlijk geen wedstrijd te zijn. Je loopt gezellig samen en je hebt dan genoeg om over te praten. Dit kan dan zijn over de hobby die jullie delen maar er is onderweg dan ook voldoende te zien om een gesprek over te voeren. Het neemt dan ook de ongemakkelijkheid weg die er wel eens wil zijn op een eerste date. Je kunt wel stellen dat Runnersdate.nl een combinatie is van een datingsite en een community waar hardlopers elkaar ontmoeten.

Loop niveau

Wanneer jij je gaat inschrijven dan zullen er een aantal vragen worden gesteld en zo word je in een bepaalde categorie geplaatst. Dit wordt dan gedaan om jou te matchen aan de juiste leden. Dit zorgt er dan niet alleen voor dat je een leuke man of vrouw gaat ontmoeten maar dit zorgt er dan ook voor dat je met mensen in contact gaat komen die op hetzelfde niveau lopen als jij. Dit is dus een datingsite die echt anders is dan alle andere datingsites en waarbij ook aan veel zaken is gedacht.

 

Runnersdate.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Runnersdate.nl?

Het goedkoopste “Runnersdate.nl” abonnement kost €3.75 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Runnersdate.nl?

  • Runnersdate.nl is een datingsite die zich specifiek richt op hardlopers, waardoor je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten met dezelfde passie voor hardlopen.
  • Naast het vinden van een romantische partner, biedt Runnersdate.nl ook de mogelijkheid om hardlooppartners te vinden om samen mee te trainen.
  • De focus op hardlopen zorgt ervoor dat je mensen kunt ontmoeten die een gezonde en actieve levensstijl nastreven.
  • Door te daten met andere hardlopers via Runnersdate.nl, kun je genieten van gedeelde interesses en activiteiten, waardoor de kans op een sterke connectie vergroot.
  • Het ontmoeten van andere hardlopers via Runnersdate.nl biedt de kans om nieuwe hardlooproutes te ontdekken en je horizon te verbreden.
  • Omdat Runnersdate.nl specifiek gericht is op hardlopers, kan de gebruikersbasis beperkt zijn, vooral als je in een minder drukbevolkt gebied woont.
  • In vergelijking met algemene datingsites kan Runnersdate.nl beperkte functionaliteiten bieden, aangezien de focus voornamelijk ligt op het vinden van hardlooppartners en potentiële romantische matches.
  • ls je geen hardloper bent, kan het lastig zijn om een match te vinden die begrip heeft voor je levensstijl en passie voor hardlopen.
  • De mogelijkheid om potentiële matches te vinden kan afhankelijk zijn van je locatie en de beschikbaarheid van andere hardlopers in jouw omgeving.
  • Het kan lastig zijn om mensen met hetzelfde hardloopniveau te vinden via Runnersdate.nl, aangezien de deelnemers verschillende ervaringsniveaus kunnen hebben.

  Sportief daten en meer: Runnersdate.nl

  Al met al kunnen we concluderen dat Runnersdate.nl een unieke en veelbelovende datingsite is voor hardloopliefhebbers. Naast het vinden van een sportieve partner kun je hier deelnemen aan evenementen en groepslopen om zo nieuwe mensen te ontmoeten. De website heeft een gebruiksvriendelijke interface en is overzichtelijk. De kosten van een lidmaatschap zijn schappelijk en er zijn verschillende opties beschikbaar. Ook kun je als gratis lid al gebruik maken van diverse functies. De reviews van gebruikers zijn overwegend positief en de klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Als je op zoek bent naar een datingsite waar je gelijkgestemde hardlopers kunt ontmoeten, is Runnersdate.nl zeker een aanrader.

  • 2.5

   Populariteit

   Runnersdate.nl is een groeiende datingsite die steeds populairder wordt onder hardloopliefhebbers. Het aantal gebruikers neemt toe en er zijn positieve reviews te vinden op verschillende platforms.

  • 3.3

   Gebruikersgemak

   De interface van Runnersdate.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanmaken van een profiel gaat snel en eenvoudig en ook het zoeken naar matches verloopt soepel.

  • 2.9

   Functionaliteiten

   Naast het vinden van een sportieve partner biedt Runnersdate.nl ook de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen en groepslopen. Er zijn diverse functies beschikbaar voor zowel gratis als betaalde leden.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Runnersdate.nl is goed bereikbaar en behulpzaam. Er wordt snel gereageerd op vragen en klachten en er wordt actief meegedacht met gebruikers.

  • 3

   Kosten

   De kosten van een lidmaatschap op Runnersdate.nl zijn schappelijk en er zijn verschillende opties beschikbaar. Ook als gratis lid kun je al gebruik maken van diverse functies.

  • 2.9 Gemiddeld

   Totaalscore

   Al met al kunnen we concluderen dat Runnersdate.nl een unieke en veelbelovende datingsite is voor hardloopliefhebbers. Het platform scoort goed op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteiten en klantenservice, en biedt een betaalbaar lidmaatschap. De totaalscore is daarom positief en het is zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een sportieve partner of nieuwe hardloopvrienden.

  Runnersdate.nl FAQ

  Hoe kan ik Runnersdate.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite runnersdate.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw RunnersDate account.

  Runnersdate.nl opzeggen

  RunnersDate account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van “Runners Date” en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. Dit doe je door op de “inloggen” link bovenaan de pagina te klikken en vervolgens je gegevens in te vullen op de geopende pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op Instellingen in het menu bovenaan de pagina. Een nieuw menu is nu geopend. Klik in dit menu op “Lidmaatschap & Facturering”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op het tabblad “Mijn Lidmaatschap” en vervolgens op de rode button met de tekst: “Meer informatie”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Bevestig je keuze door op de rode button te klikken met de tekst: “Ja ik weet het zeker.”.
   
  Je hebt nu je account verwijderd op Runnersdate.nl!

  Wat is Runnersdate.nl?

  Runnersdate.nl is een online datingsite die speciaal is ontworpen voor hardlopers en andere sportieve singles. Het platform biedt een ruimte voor gelijkgestemde mensen om elkaar te ontmoeten en te communiceren.

  Hoe werkt Runnersdate.nl?

  Het gebruik van Runnersdate.nl is vrij eenvoudig. Om te beginnen, moet je een profiel aanmaken op de website en je persoonlijke informatie invullen. Daarna kun je beginnen met het zoeken naar andere leden op basis van jouw voorkeuren en interesses. Je kunt ook berichten sturen en chatten met andere leden om elkaar beter te leren kennen.

  Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Runnersdate.nl?

  Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Runnersdate.nl. De website biedt een gratis lidmaatschap waarmee je basisfuncties kunt gebruiken, zoals het zoeken naar profielen en het verzenden van interesseberichten. Maar om gebruik te maken van alle functies van de site, moet je een betaald abonnement afsluiten.

  Wat zijn de kosten van een abonnement op Runnersdate.nl?

  De kosten van een abonnement op Runnersdate.nl zijn afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Een abonnement van 1 maand kost € 24,95, een abonnement van 3 maanden kost € 14,95 per maand en een abonnement van 6 maanden kost € 9,95 per maand.

  Is Runnersdate.nl betrouwbaar en veilig om te gebruiken?

  Ja, Runnersdate.nl is een betrouwbare en veilige datingsite om te gebruiken. De website maakt gebruik van SSL-encryptie om de privacy en veiligheid van haar leden te waarborgen. Bovendien is de klantenservice van Runnersdate.nl goed bereikbaar en staan ze altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

  Laats bijgewerkt: 13 juli 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---