Home / Runnersdate.nl – Kosten Review en Ervaringen
Runnersdate.nl logo

Runnersdate.nl - Kosten Review en Ervaringen

Datingsite runnersdate richt zich specifiek op hardlopers. Wat belangrijk is als je een leuke date zoekt dat zijn de interesses en de hobby’s van een persoon. Des te meer interesses en hobby’s je deelt des te groter de kans is dat de date succesvol zal zijn. Hardlopen is voor veel mensen een hobby en bij een aantal is het deel van een gehele levensstijl. We kunnen ons voorstellen dat wanneer jij het leuk vindt om hard te lopen en bijvoorbeeld aan een marathon mee te doen dat je het ook leuk zou vinden dat je toekomstige partner graag hardloopt. 

Runnersdate.nl
2.9
Beoordeling 2.9

Nu kun je bij een ‘normale’ datingsite aangeven dat je graag hardloopt maar de kans is dan nog steeds niet heel erg groot dat je dan snel iemand gaat vinden die ook deze sport als hobby heeft. Voor deze mensen is er nu Runnersdate.nl en dit is een website waar je niet alleen leuke vrijgezelle mensen kunt vinden die graag hardlopen maar je kunt hier ook nog eens deelnemen aan evenementen. Het blijft dus niet alleen bij het sturen van berichten. Ook kun je meelopen met een groep vrijgezelle hardlopers en zo misschien wel de liefde van je leven leren kennen. Dit is een totaal nieuw concept en als jij graag hardloopt dan is de kans groot dat je op deze datingsite een leuke date zal gaan vinden.

Gratis inschrijven

Het inschrijven op deze datingsite dat is gratis en je kunt dan meteen gaan kijken welke leden er allemaal ingeschreven staan. Ook als je helemaal niet actief op zoek bent naar een leuke date maar wel graag hardloopt dan zal je zien dat het inschrijven echt voordelen heeft. Je kunt meedoen aan leuke evenementen en zo loop je met een gezellige groep en je weet dan ook nooit wat ervan gaat komen.

Een leuke eerste date

Ingeschreven staan op deze datingsite betekend ook dat je een leuke eerste date zal gaan hebben. Je weet wat de ander zijn interesse is en je kunt dan ook samen gaan hardlopen. Dit hoeft dan natuurlijk geen wedstrijd te zijn. Je loopt gezellig samen en je hebt dan genoeg om over te praten. Dit kan dan zijn over de hobby die jullie delen maar er is onderweg dan ook voldoende te zien om een gesprek over te voeren. Het neemt dan ook de ongemakkelijkheid weg die er wel eens wil zijn op een eerste date. Je kunt wel stellen dat Runnersdate.nl een combinatie is van een datingsite en een community waar hardlopers elkaar ontmoeten.

Loop niveau

Wanneer jij je gaat inschrijven dan zullen er een aantal vragen worden gesteld en zo word je in een bepaalde categorie geplaatst. Dit wordt dan gedaan om jou te matchen aan de juiste leden. Dit zorgt er dan niet alleen voor dat je een leuke man of vrouw gaat ontmoeten maar dit zorgt er dan ook voor dat je met mensen in contact gaat komen die op hetzelfde niveau lopen als jij. Dit is dus een datingsite die echt anders is dan alle andere datingsites en waarbij ook aan veel zaken is gedacht.

 

Runnersdate.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Runnersdate.nl?

Het goedkoopste “Runnersdate.nl” abonnement kost €3.75 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Runnersdate.nl?

  • Unieke manier om nieuwe mensen te leren kennen
  • Niet voor iedereen geschikt
  • 2.5
   Populariteit
  • 3.3
   Gebruikersgemak
  • 2.9
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.9 Gemiddeld
   Totaalscore

  Runnersdate.nl FAQ

  Hoe kan ik Runnersdate.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite runnersdate.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw RunnersDate account.

  Runnersdate.nl opzeggen

  RunnersDate account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van “Runners Date” en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. Dit doe je door op de “inloggen” link bovenaan de pagina te klikken en vervolgens je gegevens in te vullen op de geopende pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op Instellingen in het menu bovenaan de pagina. Een nieuw menu is nu geopend. Klik in dit menu op “Lidmaatschap & Facturering”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op het tabblad “Mijn Lidmaatschap” en vervolgens op de rode button met de tekst: “Meer informatie”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Bevestig je keuze door op de rode button te klikken met de tekst: “Ja ik weet het zeker.”.
   
  Je hebt nu je account verwijderd op Runnersdate.nl!

  Laats bijgewerkt: 26 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *