Home / Daten als plus-size? Bekijk deze datingsites! / Zoek je een maatje meer? Lees onze review van Rubensdating!
rubensdating logo

Zoek je een maatje meer? Lees onze review van Rubensdating!

Ben je op zoek naar een datingsite waar je gelijkgestemde volslanke singles kunt ontmoeten? Dan is Rubensdating wellicht iets voor jou! Deze datingsite richt zich speciaal op mensen met een maatje meer én op mensen die op zoek zijn naar een partner met een maatje meer. Op welkeonlinedatingsite.nl lees je alles over deze datingsite, inclusief kosten, reviews en ervaringen van anderen. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of Rubensdating de juiste keuze is voor jou. Of je nu in Nederland of België woont, bij Rubensdating ben je welkom. Ga op zoek naar de liefde in alle maten en schrijf je vandaag nog in bij Rubensdating!

Rubensdating
3.3
Beoordeling 3.3

Rubensdating: dé datingsite voor volslanke singles

Rubensdating is een datingsite voor mensen met een maatje meer en voor mensen die zoeken naar iemand met een maatje meer. In Nederland zijn veel volslanke mannen en vrouwen op zoek naar de partner van hun leven, maar er zijn ook veel slanke singles die de voorkeur geven aan een volslanke partner. Rubensdating is er speciaal om deze mensen bij elkaar te brengen. De datingsite is er voor iedereen uit Nederland en België.

Een maatje meer is zoveel mooier

Veel mensen met een maatje meer zijn hier onzeker over. Zonde, want een maatje meer is zo mooi! Er zijn veel mensen die specifiek zoeken naar een maatje meer in de ideale partner. Dit is ook niet heel vreemd, want een volslank lichaam kan heel aantrekkelijk zijn. Onzekerheid is niet nodig, zeker niet bij Rubensdating. Deze datingsite staat in het teken van volslanke mannen en vrouwen en de liefde voor volslanke personen. Hier hoef je absoluut niet onzeker te zijn over de kledingmaat die je draagt. Rubensdating bewijst dat volslanke mensen meer dan genoeg kansen op liefde hebben, en waarom ook niet?

rubensdating screenshot

Bloggen voor een gratis lidmaatschap

Je kunt je gratis inschrijven bij Rubensdating, als volslank persoon of als iemand die juist zoekt naar een volslanke liefde. Als niet betalend lid kun je beperkt gebruik maken van de datingsite. Er zijn veel verschillende soorten lidmaatschappen af te sluiten bij Rubensdating. Je kunt dus kiezen voor een lidmaatschap dat goed bij je budget past. De kosten kunnen eenvoudig worden voldaan met bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Als betalend lid kun je onbeperkt flirten, berichtjes sturen en berichten ontvangen. Daarnaast kun je chatten met leuke mensen en heb je de mogelijkheid om je eigen profiel aan te vullen met maar liefst 15 foto’s. Er is ook een manier om te genieten van de voordelen van een lidmaatschap zonder te betalen. Je moet hiervoor wel goed kunnen schrijven. Als je een blog schrijft voor Rubensdating, dan krijg je een maand lidmaatschap cadeau van de datingsite.

Wat kun je met een gratis profiel?

Je kunt ook besluiten om gewoon gebruik te blijven maken van je gratis profiel. Het is dus niet zo dat je na verloop van tijd moet kiezen; vertrekken of betalen. Niets van dat alles. Je kunt als niet betalend lid columns lezen, favoriete personen toevoegen, je profiel vullen met 3 foto’s en onbeperkt flirts versturen naar andere leden. Wil je kunnen chatten en berichten kunnen versturen en ontvangen? Dan heb je wel echt een lidmaatschap nodig.

Zoeken naar de ideale partner

Zoek jij naar een volslanke partner voor de rest van je leven of ben jij juist volslank en zoekende naar de liefde van je leven? Dan is Rubensdating een perfecte datingsite voor jou. Hier is iedereen met een maatje meer extra speciaal. Je kunt lekker jezelf zijn en makkelijk zoeken naar een partner voor het leven. Probeer het gerust eens uit met een gratis account. Als het je bevalt, dan kun je tegen een voordelig bedrag een lidmaatschap naar wens afsluiten om meer mogelijkheden tot je beschikking te krijgen.

Wat zijn de plus- en minpunten van Rubensdating.com?

 • Rubensdating.nl richt zich op mensen die zich comfortabel voelen met hun vollere lichaamsbouw. Dit creëert een gemeenschap waarin mensen zich geaccepteerd en begrepen voelen.
 • De website bevordert lichaamspositiviteit en zelfacceptatie, wat belangrijk is in een maatschappij waarin schoonheidsidealen vaak gericht zijn op slankere lichamen.
 • Rubensdating.nl biedt een intuïtieve en gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface. Het registratieproces en het zoeken naar potentiële partners zijn eenvoudig en duidelijk.
 • De website zorgt voor de privacy van de gebruikers en heeft passende veiligheidsmaatregelen getroffen om persoonlijke informatie te beschermen.
 • Aangezien Rubensdating.nl zich richt op een specifieke niche, kan het gebruikersbestand kleiner zijn in vergelijking met algemene datingsites. Dit kan de keuzemogelijkheden beperken en het moeilijker maken om potentiële partners te vinden.
 • Het kan zijn dat Rubensdating.nl minder actief is in bepaalde regio's, waardoor het moeilijker kan zijn om mensen in de nabijheid te vinden. Dit kan met name een uitdaging vormen voor gebruikers die buiten stedelijke gebieden wonen.
 • Aangezien de focus van de website ligt op mensen met vollere lichamen, kan het aanbod aan potentiële partners minder divers zijn in termen van lichaamstypes. Dit kan een beperkende factor zijn voor gebruikers die openstaan voor verschillende fysieke kenmerken.
 • Hoewel de website lichaamspositiviteit bevordert, bestaat de mogelijkheid dat sommige gebruikers nog steeds negatieve opmerkingen of vooroordelen hebben over vollere lichamen. Dit kan leiden tot onaangename interacties of het verminderen van het vertrouwen van gebruikers.

Op zoek naar liefde met een maatje meer? Rubensdating helpt je op weg!

Op zoek naar een datingsite speciaal voor volslanke singles? Dan is Rubensdating zeker het overwegen waard! Deze website richt zich op mensen die op zoek zijn naar een partner met een maatje meer, of juist zelf een maatje meer hebben. Op Rubensdating vind je gelijkgestemde singles uit zowel Nederland als België. De website is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende functionaliteiten om het vinden van jouw perfecte match zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreid zoeken op eigenschappen die voor jou belangrijk zijn in een partner. Bovendien zijn de kosten voor deelname aan Rubensdating relatief laag. Kortom, als je op zoek bent naar een datingsite speciaal voor volslanke singles, is Rubensdating zeker een aanrader!

 • 3.5

  Populariteit

  Rubensdating is een populaire datingsite voor volslanke singles uit Nederland en België. Door de specifieke doelgroep en goede reputatie onder gebruikers, is de kans groot dat je hier jouw ideale match zult vinden.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Rubensdating is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Ook als je niet zo handig bent met computers en internet, zul je hier zonder problemen jouw weg vinden.

 • 3.5

  Functionaliteiten

  Rubensdating biedt verschillende functionaliteiten om het vinden van een match zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je uitgebreid zoeken op eigenschappen die voor jou belangrijk zijn in een partner, en kun je ook zien wie jouw profiel heeft bezocht.

 • 3

  Klantenservice

  Als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, kun je altijd terecht bij de klantenservice van Rubensdating. Deze is goed bereikbaar en staat je vriendelijk te woord.

 • 3.5

  Kosten

  De kosten voor deelname aan Rubensdating zijn relatief laag, en je kunt zelf kiezen welk abonnement het beste bij jou past. Hierdoor blijft deelname aan de datingsite betaalbaar voor iedereen.

 • 3.3 Goed

  Totaalscore

  Met een goede populariteit, gebruiksvriendelijke website, handige functionaliteiten, goede klantenservice en betaalbare kosten, verdient Rubensdating zeker een hoge totaalscore. Deze datingsite is dan ook een echte aanrader voor volslanke singles op zoek naar liefde.

Rubensdating FAQ

Hoe kan ik Rubensdating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RubensDating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Rubensdating.com account.

Rubensdating opzeggen

Rubensdating.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Rubensdating.com en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in aan de rechter bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in de rechter bovenhoek op de link: “mijn instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden tot het het einde van de pagina.Geef een reden van uitschrijven en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Binnen 24 uur wordt je profiel verwijderd.

Je hebt nu je account verwijderd van Rubensdating!

Wat zijn de kosten van Rubensdating?

Rubensdating biedt verschillende abonnementsopties aan. Het Basis abonnement is gratis, maar heeft beperkte functies. Het VIP abonnement kost €24,99 per maand en biedt volledige toegang tot alle functies.

Kan ik Rubensdating eerst uitproberen voordat ik me aanmeld voor een abonnement?

Ja, Rubensdating biedt een gratis Basis abonnement aan waarmee je de site kunt uitproberen voordat je besluit om een VIP abonnement af te sluiten.

Wat voor soort mensen kan ik vinden op Rubensdating?

Rubensdating is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een partner met een maatje meer. Je vindt hier dus mensen met verschillende lichaamstypes en maten.

Zijn er speciale functies beschikbaar op Rubensdating?

Ja, naast de standaard functies zoals berichten verzenden en profielen bekijken, biedt Rubensdating ook extra functies zoals een chatroom en een uitgebreide zoekfunctie.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen bij Rubensdating?

Als je je abonnement bij Rubensdating wilt opzeggen, kun je dit doen via je accountinstellingen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice voor verdere hulp. Let wel op de opzegtermijn van één maand voordat je abonnement daadwerkelijk wordt stopgezet.

Laats bijgewerkt: 29 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---