Home / Rubensdating – Kosten, Review en Ervaringen
rubensdating logo

Rubensdating - Kosten, Review en Ervaringen

Rubensdating is een datingsite voor mensen met een maatje meer en voor mensen die zoeken naar iemand met een maatje meer. In Nederland zijn veel volslanke mannen en vrouwen op zoek naar de partner van hun leven, maar er zijn ook veel slanke singles die de voorkeur geven aan een volslanke partner. Rubensdating is er speciaal om deze mensen bij elkaar te brengen. De datingsite is er voor iedereen uit Nederland en België.

Rubensdating
3.3
Beoordeling 3.3

Een maatje meer is zoveel mooier

Veel mensen met een maatje meer zijn hier onzeker over. Zonde, want een maatje meer is zo mooi! Er zijn veel mensen die specifiek zoeken naar een maatje meer in de ideale partner. Dit is ook niet heel vreemd, want een volslank lichaam kan heel aantrekkelijk zijn. Onzekerheid is niet nodig, zeker niet bij Rubensdating. Deze datingsite staat in het teken van volslanke mannen en vrouwen en de liefde voor volslanke personen. Hier hoef je absoluut niet onzeker te zijn over de kledingmaat die je draagt. Rubensdating bewijst dat volslanke mensen meer dan genoeg kansen op liefde hebben, en waarom ook niet?

rubensdating screenshot

Bloggen voor een gratis lidmaatschap

Je kunt je gratis inschrijven bij Rubensdating, als volslank persoon of als iemand die juist zoekt naar een volslanke liefde. Als niet betalend lid kun je beperkt gebruik maken van de datingsite. Er zijn veel verschillende soorten lidmaatschappen af te sluiten bij Rubensdating. Je kunt dus kiezen voor een lidmaatschap dat goed bij je budget past. De kosten kunnen eenvoudig worden voldaan met bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Als betalend lid kun je onbeperkt flirten, berichtjes sturen en berichten ontvangen. Daarnaast kun je chatten met leuke mensen en heb je de mogelijkheid om je eigen profiel aan te vullen met maar liefst 15 foto’s. Er is ook een manier om te genieten van de voordelen van een lidmaatschap zonder te betalen. Je moet hiervoor wel goed kunnen schrijven. Als je een blog schrijft voor Rubensdating, dan krijg je een maand lidmaatschap cadeau van de datingsite.

Wat kun je met een gratis profiel?

Je kunt ook besluiten om gewoon gebruik te blijven maken van je gratis profiel. Het is dus niet zo dat je na verloop van tijd moet kiezen; vertrekken of betalen. Niets van dat alles. Je kunt als niet betalend lid columns lezen, favoriete personen toevoegen, je profiel vullen met 3 foto’s en onbeperkt flirts versturen naar andere leden. Wil je kunnen chatten en berichten kunnen versturen en ontvangen? Dan heb je wel echt een lidmaatschap nodig.

Zoeken naar de ideale partner

Zoek jij naar een volslanke partner voor de rest van je leven of ben jij juist volslank en zoekende naar de liefde van je leven? Dan is Rubensdating een perfecte datingsite voor jou. Hier is iedereen met een maatje meer extra speciaal. Je kunt lekker jezelf zijn en makkelijk zoeken naar een partner voor het leven. Probeer het gerust eens uit met een gratis account. Als het je bevalt, dan kun je tegen een voordelig bedrag een lidmaatschap naar wens afsluiten om meer mogelijkheden tot je beschikking te krijgen.

Wat zijn de plus- en minpunten van Rubensdating.com?

 • Speciaal voor een maatje meer
 • Geen directe minpunten te benoemen
 • 3.5
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3.5
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3.5
  Kosten
 • 3.3 Goed
  Totaalscore

Rubensdating FAQ

Hoe kan ik Rubensdating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RubensDating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Rubensdating.com account.

Rubensdating opzeggen

Rubensdating.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Rubensdating.com en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in aan de rechter bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in de rechter bovenhoek op de link: “mijn instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden tot het het einde van de pagina.Geef een reden van uitschrijven en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Binnen 24 uur wordt je profiel verwijderd.

Je hebt nu je account verwijderd van Rubensdating!

Laats bijgewerkt: 29 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *