Home / RomaniaKiss.com – Kosten, Review en Ervaringen
RomaniaKiss.com logo

RomaniaKiss.com - Kosten, Review en Ervaringen

Via de website Romania Kiss kun je in contact komen met zowel mannen als vrouwen uit Roemenië die op zoek zijn naar een partner voor een relatie of een huwelijk. Als je van Roemeense afkomst bent en in het buitenland woont, kan het zijn dat je graag een partner wilt die tot je eigen volk behoort. Dan delen jullie immers de taal en cultuur en dat kan ervoor zorgen dat er gemakkelijker een klik is. Maar het kan ook zo zijn dat je als Nederlandse man valt op Roemeense vrouwen en daarom graag via deze weg op zoek gaat naar een geschikte partner.

RomaniaKiss.com
3
Beoordeling 3

Een betere toekomst

Veel vaak Roemeense vrouwen schrijven zich in op datingsites om voor zichzelf een betere toekomst te zoeken. In Roemenië is nog steeds veel armoede en er is een groep goed opgeleide mensen die dit graag wil ontvluchten. De kans is dus zeker aanwezig dat je een leuke en intelligente vrouw leer kennen via deze datingsite. Het is zeker niet zo dat de dames die zich hier inschrijven alleen op hun uiterlijk willen worden beoordeeld. Je vindt op Romania Kiss vrouwen van allerlei leeftijden. Niet alleen jonge vrouwen van in de twintig, maar ook dames van boven de 40 die misschien een huwelijk of relatie achter de rug hebben waarin ze niet gelukkig waren en nu op een andere manier proberen het geluk te vinden.

Communicatie met Roemeense vrouwen

Wanneer je reageert op een advertentie kan het natuurlijk zijn dat de vrouw in kwestie geen Engels spreekt. Het kan zo zijn dat je bericht door een familielid wordt vertaald en dat ook het antwoord dat je terug krijgt is geschreven door iemand anders dan de vrouw in kwestie. Ook zijn deze vrouwen vaak minder vrij opgevoed. Spreken over seksuele aangelegenheden wordt daarom vaak als ongepast ervaren. Als je serieus een relatie met een Roemeense vrouw wilt gaan onderhouden en haar te zijner tijd naar Nederland wilt laten overkomen, dan is het verstandig om je in de cultuur en gebruiken en gewoontes van het land te verdiepen. Dit voorkomt miscommunicatie en daardoor teleurstellingen.

Is online daten met een Roemeense vrouw safe?

Daten met een Roemeense vrouw is net zo safe of unsafe als daten met een Nederlandse vrouw. Probeer elkaar goed te leren kennen voordat je een ontmoeting regelt. En dan nog kun je teleurgesteld worden, maar het kan ook dat het gewoon goed gaat. Als jullie elkaar al wat beter hebben leren kennen, misschien gesproken via de telefoon of video chat, dan weet je in ieder geval wat voor persoon je kunt verwachten bij een eerste ontmoeting. Een relatie met een partner uit het buitenland kost in de meeste gevallen meer energie en tijd dan een relatie met iemand uit je eigen land en cultuur.

RomaniaKiss.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van RomaniaKiss?

 • Je kunt je gratis inschrijven
 • Database met zowel mannen als vrouwen uit Roemenië
 • De website is niet in het Nederlands beschikbaar, wel in onder andere Engels. Frans en Duits en uiteraard Roemeens
 • De kosten voor het gebruik van de website worden pas vermeld als je bent ingelogd met je account
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

RomaniaKiss.com FAQ

Hoe kan ik RomaniaKiss.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RomaniaKiss.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Romania Kiss account.

RomaniaKiss.com opzeggen

RomaniaKiss.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van RomaniaKiss.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”.  Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd op RomaniaKiss.com!

Laats bijgewerkt: 30 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *