Home / Rendez-Vous.be – Kosten, Review en Ervaringen
Rendez-Vous.be logo

Rendez-Vous.be - Kosten, Review en Ervaringen

Ben jij single en zoek je een leuke relatie in België? Dan kun je goed bij datingsite Rendez-Vous terecht. Deze datingsite richt zich op singles die woonachtig zijn in België. De ontmoetingssite heeft een ruime ervaring. Deze bestaat namelijk al sinds 1997. In al deze jaren heeft de site natuurlijk ook alle gelegenheid gehad om te groeien. Volgens de datingsite zijn er ongeveer 40.000 actieve leden op de site te vinden. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je hier geen leuke match kunt vinden.

Rendez-Vous.be
3
Beoordeling 3

Een uniek matching systeem

Rendez-Vous werkt met een matching systeem dat bij de datingsite hoort. Vanaf het moment dat je een actief profiel hebt gaat dit systeem voor jou op zoek naar de beste matches. Hierbij wordt gekeken naar interesses, naar leeftijd en naar woonplaats. Hierdoor kun je zeker leuke matches voorgeschoteld krijgen. Omdat de datingsite Belgisch is, is deze beschikbaar in het Frans en het Vlaams. Er zijn dan ook Franstalige en Nederlandstalige singles aanwezig.

Een uitstekende veiligheidscontrole

Datingsite Rendez-Vous heeft een streng regelement opgesteld waar leden zich aan dienen te houden. Natuurlijk wordt er niet zomaar van uitgegaan dat dit ook gebeurt. Er worden strenge controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de website altijd veilig blijft. Zo worden niet alleen profielen in de basis gecontroleerd, maar is er ook voortdurend een webmaster aanwezig die het fotomateriaal dat wordt gepubliceerd controleert. Storende foto’s worden verwijderd.

Je kunt zelf ook denken om je online veiligheid. Zo kun je op je profiel zelf bepalen welke informatie over jezelf je wilt prijsgeven op je profiel en welke informatie niet.

De kosten voor lidmaatschap

Je kunt je bij Rendez-Vous gratis inschrijven om de datingsite eerst te testen. Je kunt in dit geval geen gebruik maken van alle sitefuncties, maar je hebt wel voldoende de ruimte om te ontdekken of deze datingsite iets voor jou is. Zolang je een gratis profiel hebt kun je geen berichten sturen. Heb je iemand gevonden waar je wel meer van zou willen weten? Dan is het nodig om een lidmaatschap te nemen. Deze is er in meerdere varianten. Je kunt een 7-dagen lidmaatschap nemen om eerst goed te testen. Dit kost je 4 euro en dit bedrag kan uitsluitend via de SMS worden betaald. De overige abonnementen kunnen gewoon met andere betaalopties worden voldaan, zoals bijvoorbeeld Visa of Mastercard. Een maandabonnement kost je 15,90 euro. Ga je voor drie maanden, dan betaal je een bedrag van 24,90 euro en voor een half jaar is de prijs van een lidmaatschap 45 euro.

De app van Rendouz-Vous

Rendez-Vous behoort tot de eerste generatie datingsites, maar gaat zeker wel goed met de tijd mee. Je kunt bijvoorbeeld niet alleen via de website gebruik maken van de datingsite, maar je kunt hiervoor ook een app downloaden. Je kunt deze gewoon in de Appstore / Google Play Store vinden.

Rendez-Vous.be screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Rendez-Vous.be?

 • Altijd leuke matches in België
 • Frans- en Nederlandstalig
 • Een praktische app
 • Het is aan de dure kant
 • Het match systeem is niet altijd even nauwkeurig
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Rendez-Vous.be FAQ

Hoe kan ik Rendez-Vous.be opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Rendez-Vous.be? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Rendez-Vous account.

Rendez-Vous.be opzeggen

Rendez-Vous account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Rendez-Vous.be en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn profiel” staan in het hoofdmenu. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op het woordje “Hier” in de zin: “Om uw profiel te verwijderen, klik hier

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Geef een reden van uitschrijving en vul je wachtwoord in. Klik dan op de grijze button met de tekst: “Mijn profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Rendez-Vous.be!

Laats bijgewerkt: 11 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *