Home / Razio – Kosten, Review en Ervaringen
Razio logo

Razio - Kosten, Review en Ervaringen

Razio is een leuke site voor iedereen die van chatten houdt. Het mooie van deze website is wel dat je zomaar met iedereen in contact kunt komen. Je kunt namelijk chatten zonder dat je je hoeft te registreren. Het is wel mogelijk om je als lid te registreren, maar dit is je eigen keuze. Je kunt ook gewoon met een chatnaam de chatrooms binnengaan. In dit geval hoef je dus niet je eigen naam te gebruiken als je dit niet wilt. Wel geef je bij het inloggen aan of je een man of een vrouw bent. Vervolgens kun je de chatrooms in om met andere mensen te gaan chatten.

3
Beoordeling 3

Met of zonder registratie

Je kunt op Razio chatten met of zonder registratie. Er zijn vrijwel geen beperkingen wanneer je gaat chatten zonder registratie, dus wat dit betreft is het zeker geen must om je in te schrijven. Een voordeel van wel inschrijven is natuurlijk dat je een profiel aan kunt maken. Er zijn meerdere chatrooms beschikbaar waar je zowel als geregistreerd en ongeregistreerd lid in terecht kunt. Wanneer je gaat chatten zonder dat je een profiel hebt aangemaakt, dan ben je een zogenaamde gast. Er komt dan ‘g_’ voor je gekozen chatnaam te staan, waardoor iedereen kan zien dat je te gast bent om te chatten. Als je dit niet wilt, dan kun je je eenvoudig gratis registreren.

Verschillende soorten chatrooms

Razio heeft verschillende soorten chatrooms die je bovenaan het scherm kunt vinden. Zo zijn er chatrooms voor singles en er zijn chatrooms voor 1 op 1 contact, te vergelijken met privéberichten. Je kunt ook een keuze maken uit de diverse thema’s van de chatrooms, zoals ‘honden’ voor de casual chats en ‘gewaagd’ voor de spannende chats. Hier moet wel iets bij gezegd worden. Over het algemeen vragen open chatrooms om seksueel getinte gesprekken. Bij Razio maakt het dan ook eigenlijk niet uit voor welke chatroom je kiest. In heel veel gevallen krijg je te maken met ‘dirty talk’ waarbij het er best hard aan toe kan gaan. Als je hier niet voor in bent, dan is de website waarschijnlijk niet de juiste keuze voor jou.

Maak je kans op een date?

De kans op een echte date via Razio is bijzonder klein. Over het algemeen zijn er mensen op de website te vinden die anderen op de kast willen jagen met uitspraken of die zoeken naar ‘dirty talk’. Er zijn eigenlijk geen mensen aanwezig die hier zoeken naar een leuke date. Als jij zoekt naar een website waarop je kunt zoeken naar leuke singles voor een mogelijke date, dan is het aan te raden om een echte datingsite te gebruiken. Zoek jij juist een omgeving waarin je anoniem vrij bent om alles te zeggen wat je wilt zeggen? Dan is Razio een uitstekende keuze.

Gewoon even chatten

Zoek jij een website waar je dag en nacht terecht kunt om met vreemden te chatten en de meest eigenaardige gesprekken te voeren? Dan zit je bij Razio zeker goed. Je kunt er zonder registratie mee aan de slag, dus je kunt het altijd eens proberen voor de lol.

Razio screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Razio?

 • Vrijblijvend chatten
 • Geen datingsite
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 20 maart 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---