Home / Prosperity Partner – Kosten, Review en Ervaringen
Prosperity Partner logo

Prosperity Partner - Kosten, Review en Ervaringen

Prosperity Partner richt zich bij de relatiebemiddeling op het “hogere segment”. Het is een bemiddelingsbureau bedoeld voor personen die gezien hun maatschappelijke positie lastig een partner kunnen vinden. Dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld landelijke bekendheid of een dusdanig hoog inkomen dat de kans erg groot is dat de verkeerde personen zich aanbieden of zelfs opdringen als mogelijk geschikte partner. Het is voor deze groep dan ook vaak lastig om een geschikte partner te vinden. De zoekende wil immers zeker weten dat de gevoelens van zijn of har geliefde oprecht zijn en dat geld of bekendheid geen rol speelt. De website biedt de juiste tools om de kans voor het vinden van een geschikte partner zo groot mogelijk te maken.

Prosperity Partner
3
Beoordeling 3

Uitgebreide bemiddeling en selectie

Wanneer je je inschrijft bij Prosperity Partner wordt een uitgebreid profiel opgesteld. Hierin wordt de zoeker beschreven en daarnaast ook de wensen van de mogelijk nieuwe partner. Deze profielen worden niet op de website geplaatst. Voor commerciële doeleinden staan wel enkele profielen op de website, maar dan volledig anoniem. Dit om een indruk te geven van de doelgroep waarvoor dit relatiebureau werkt.

Nadat je je hebt aangemeld volgen diverse persoonlijke gesprekken om helder te krijgen wie je bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens wordt gezocht naar mogelijke matches. Van een longlist wordt uiteindelijk een shortlist gemaakt met maximaal 3 kandidaten. Deze kandidaten worden benaderd met de vraag of zij aan de zoeker mogen worden voorgesteld. Als hier positief op wordt gereageerd krijgt de zoeker de kandidaten gepresenteerd. Hij of zij kan vervolgens een keuze maken met wie er kennisgemaakt gaat worden.

De kosten van de bemiddeling

De kosten van bemiddeling door Prosperity Partner zijn niet gering. Bij inschrijving is een bedrag van € 5.950,- exclusief BTW verschuldigd. Een vervolgfactuur voor de kosten van de bemiddeling bedraagt daarna € 6.950,-, eveneens exclusief BTW. Deze tweede factuur wordt verzonden zodra er een shortlist met mogelijke kandidaten wordt gepresenteerd. Deze bedragen zijn exclusief bijkomende kosten voor bij voorbeeld een juridisch onderzoek of een antecedentenonderzoek. Daarnaast worden reiskosten apart in rekening gebracht, alsmede kosten voor het plaatsen van een advertentie bij externen. Deze laatste kosten variëren van 2.500 tot 13.000 euro. Gezien deze bedragen kan worden geconcludeerd dat dit relatiebureau uitsluitend bedoeld is voor personen met een bovengemiddeld inkomen, maar dit wordt dan ook nadrukkelijk op de website kenbaar gemakt.

Hoe groot is de kans op succes?

Wat voor alle relatiebemiddelingsbureaus geldt, dat geldt natuurlijk ook voor Prosperity Partner. De kans op succes is nooit 100%. Gezien de zorgvuldige werkwijze en nauwgezette matching doet het bureau zijn best om een zo goed mogelijke match te maken. Ook als een klant zijn mogelijk nieuwe partner heeft ontmoet blijft nazorg beschikbaar. Als het binnen enkele maanden alsnog stukloopt, kan het bureau opnieuw op zoek gaan naar een geschikte partner, zonder dat hiervoor opnieuw kosten voor de bemiddeling in rekening worden gebracht. Eventuele reiskosten en advertentiekosten bij een tweede poging zijn uiteraard wel verschuldigd.

Prosperity Partner screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ProsperityPartner.nl?

 • Exclusieve bemiddeling voor personen die vanwege hun maatschappelijke positie meer moeite hebben met het vinden van een geschikte partner
 • Gegarandeerde discretie tijdens de zoekperiode
 • Persoonlijke begeleiding met min of meer gegarandeerd succes
 • Alleen bedoeld voor mensen in het “hogere segment”
 • De kosten zijn aanzienlijk
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 13 november 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *