Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Prosperity Partner Review: Kosten, Ervaringen & Meer!
Prosperity Partner logo

Prosperity Partner Review: Kosten, Ervaringen & Meer!

Prosperity Partner is een exclusief relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op het hogere segment van de samenleving. Dit bemiddelingsbureau is bedoeld voor mensen die gezien hun maatschappelijke positie lastig een partner kunnen vinden. Dit kan te maken hebben met landelijke bekendheid of een dusdanig hoog inkomen dat de kans erg groot is dat de verkeerde personen zich aanbieden of zelfs opdringen als mogelijke geschikte partner. Prosperity Partner biedt de juiste tools om de kans op het vinden van een geschikte partner zo groot mogelijk te maken. In deze review bespreken we de kosten, ervaringen en beoordelingen van Prosperity Partner, zodat je kunt bepalen of dit exclusieve relatiebemiddelingsbureau geschikt is voor jouw zoektocht naar de perfecte partner.

Prosperity Partner
3
Beoordeling 3

Prosperity Partner: Exclusieve Relatiebemiddeling voor het Hogere Segment

Prosperity Partner richt zich bij de relatiebemiddeling op het “hogere segment”. Het is een bemiddelingsbureau bedoeld voor personen die gezien hun maatschappelijke positie lastig een partner kunnen vinden. Dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld landelijke bekendheid of een dusdanig hoog inkomen dat de kans erg groot is dat de verkeerde personen zich aanbieden of zelfs opdringen als mogelijk geschikte partner. Het is voor deze groep dan ook vaak lastig om een geschikte partner te vinden. De zoekende wil immers zeker weten dat de gevoelens van zijn of haar geliefde oprecht zijn en dat geld of bekendheid geen rol speelt. De website biedt de juiste tools om de kans voor het vinden van een geschikte partner zo groot mogelijk te maken.

dating hoger segment

Uitgebreide bemiddeling en selectie

Wanneer je je inschrijft bij Prosperity Partner wordt een uitgebreid profiel opgesteld. Hierin wordt de zoeker beschreven en daarnaast ook de wensen van de mogelijk nieuwe partner. Deze profielen worden niet op de website geplaatst. Voor commerciële doeleinden staan wel enkele profielen op de website, maar dan volledig anoniem. Dit om een indruk te geven van de doelgroep waarvoor dit relatiebureau werkt.

Persoonlijke gesprekken en maatwerk: jouw match op Prosperity Partner

Nadat je je hebt aangemeld volgen diverse persoonlijke gesprekken om helder te krijgen wie je bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens wordt gezocht naar mogelijke matches. Van een longlist wordt uiteindelijk een shortlist gemaakt met maximaal 3 kandidaten. Deze kandidaten worden benaderd met de vraag of zij aan de zoeker mogen worden voorgesteld. Als hier positief op wordt gereageerd krijgt de zoeker de kandidaten gepresenteerd. Hij of zij kan vervolgens een keuze maken met wie er kennisgemaakt gaat worden.

ondergang zon date

De kosten van de bemiddeling

De kosten van bemiddeling door Prosperity Partner zijn niet gering. Bij inschrijving is een bedrag van € 5.950,- exclusief BTW verschuldigd. Een vervolgfactuur voor de kosten van de bemiddeling bedraagt daarna € 6.950,-, eveneens exclusief BTW. Deze tweede factuur wordt verzonden zodra er een shortlist met mogelijke kandidaten wordt gepresenteerd. Deze bedragen zijn exclusief bijkomende kosten voor bij voorbeeld een juridisch onderzoek of een antecedentenonderzoek. Daarnaast worden reiskosten apart in rekening gebracht, alsmede kosten voor het plaatsen van een advertentie bij externen. Deze laatste kosten variëren van 2.500 tot 13.000 euro. Gezien deze bedragen kan worden geconcludeerd dat dit relatiebureau uitsluitend bedoeld is voor personen met een bovengemiddeld inkomen, maar dit wordt dan ook nadrukkelijk op de website kenbaar gemaakt.

Hoe groot is de kans op succes?

Wat voor alle relatiebemiddelingsbureaus geldt, dat geldt natuurlijk ook voor Prosperity Partner. De kans op succes is nooit 100%. Gezien de zorgvuldige werkwijze en nauwgezette matching doet het bureau zijn best om een zo goed mogelijke match te maken. Ook als een klant zijn mogelijk nieuwe partner heeft ontmoet blijft nazorg beschikbaar. Als het binnen enkele maanden alsnog stukloopt, kan het bureau opnieuw op zoek gaan naar een geschikte partner, zonder dat hiervoor opnieuw kosten voor de bemiddeling in rekening worden gebracht. Eventuele reiskosten en advertentiekosten bij een tweede poging zijn uiteraard wel verschuldigd.

Prosperity Partner screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ProsperityPartner.nl?

 • Het bureau zorgt ervoor dat geld of bekendheid geen rol spelen bij het vinden van de perfecte partner.
 • Exclusieve bemiddeling voor personen die vanwege hun maatschappelijke positie meer moeite hebben met het vinden van een geschikte partner
 • Gegarandeerde discretie tijdens de zoekperiode
 • Mogelijkheid om lid te worden van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar welvaart en financiële groei.
 • Persoonlijke begeleiding met min of meer gegarandeerd succes
 • De dienst is alleen beschikbaar voor mensen met een hogere maatschappelijke positie, waardoor het niet toegankelijk is voor iedereen die op zoek is naar een geschikte partner.
 • Prosperity Partner is prijzig in vergelijking met andere relatiebemiddelingsdiensten.
 • Het bureau biedt geen specifieke functionaliteiten op hun website, waardoor het minder aantrekkelijk kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een online platform voor dating.
 • Afwezigheid van gratis toegankelijke functies, aangezien Prosperity Partner een betaalde datingsite is.
 • Mogelijke beperkingen in het aantal gebruikers of regionale beschikbaarheid van de datingsite.

Prosperity Partner: De Exclusieve Relatiebemiddelingsdienst voor Jou?

Als je op zoek bent naar een exclusieve relatiebemiddelingsdienst voor het hogere segment, dan is Prosperity Partner wellicht de juiste keuze voor jou. Het bureau is bedoeld voor mensen die vanwege hun maatschappelijke positie moeite hebben om een geschikte partner te vinden en die willen ervaren hoe het is om echte liefde te vinden zonder dat geld of bekendheid een rol spelen. Dankzij de persoonlijke aandacht, uitgebreide screening en professionele begeleiding van Prosperity Partner vergroot je de kans op het vinden van de perfecte partner die echt bij je past. Houd er wel rekening mee dat deze service exclusief en prijzig is, maar als het om liefde gaat, is het de investering misschien wel waard.

elite man en vrouw daten

 • 2.9

  Populariteit

  Prosperity Partner is een exclusieve relatiebemiddelingsdienst voor het hogere segment. Het richt zich op mensen die vanwege hun maatschappelijke positie moeite hebben om een geschikte partner te vinden. Het bureau heeft een goede reputatie en wordt beschouwd als een van de beste in zijn soort.

 • 2.9

  Gebruikersgemak

  Het gebruik van Prosperity Partner is erg gemakkelijk. Je vult een online aanmeldformulier in en het bureau neemt contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Daarna zal Prosperity Partner je voorstellen doen voor mogelijke partners die passen bij jouw wensen en persoonlijkheid.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Prosperity Partner biedt geen specifieke functionaliteiten op hun website. In plaats daarvan biedt het bureau een persoonlijke service op maat, waarbij de focus ligt op het vinden van de juiste match voor jou.

 • 3.3

  Klantenservice

  Prosperity Partner heeft een professionele klantenservice die je kan helpen bij al je vragen en problemen. Je kunt contact opnemen via e-mail, telefoon of een online formulier op hun website.

 • 2.7

  Kosten

  De kosten van Prosperity Partner zijn hoog in vergelijking met andere relatiebemiddelingsdiensten. Het bureau biedt echter wel een persoonlijke en exclusieve service op maat, waardoor de investering wellicht de moeite waard kan zijn.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Prosperity Partner is een exclusieve relatiebemiddelingsdienst die zich richt op mensen die vanwege hun maatschappelijke positie moeite hebben om een geschikte partner te vinden. Het bureau biedt een persoonlijke en professionele service op maat, maar is wel prijzig. Over het algemeen heeft Prosperity Partner een goede reputatie en kan het een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar echte liefde zonder dat geld of bekendheid een rol spelen.

Veelgestelde vragen Prosperity Partner

Wat zijn de kosten van Prosperity Partner?

Prosperity Partner biedt verschillende abonnementsopties aan. Het basisabonnement kost € 49,95 per maand. Voor meer uitgebreide diensten biedt de site ook een VIP-lidmaatschap aan voor € 99,95 per maand.

Kan ik gratis lid worden van Prosperity Partner?

Nee, er is geen gratis lidmaatschap beschikbaar op Prosperity Partner. Om van de diensten van de site gebruik te kunnen maken, moet je een abonnement afsluiten.

Wat zijn de kenmerken van Prosperity Partner?

Prosperity Partner is een online datingsite die zich richt op succesvolle singles. De site biedt verschillende diensten aan, zoals persoonlijk advies, matchmogelijkheden en evenementen. Daarnaast heeft Prosperity Partner een uitgebreide database met profielen van singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Hoe kan ik mijn Prosperity Partner-lidmaatschap opzeggen?

Om je Prosperity Partner-lidmaatschap op te zeggen, moet je een e-mail sturen naar de klantenservice van de site. Het opzeggen van je abonnement kan tot 48 uur duren voordat het is verwerkt. Houd er rekening mee dat er geen restitutie wordt verleend voor ongebruikte abonnementsperiodes.

Hoe betrouwbaar is Prosperity Partner?

Prosperity Partner is een betrouwbare datingsite die zich richt op succesvolle singles. De site heeft een strikt privacybeleid en maakt gebruik van veilige betalingsopties. Daarnaast heeft Prosperity Partner een team van datingexperts en coaches die persoonlijk advies en begeleiding bieden aan de leden van de site.

Laats bijgewerkt: 27 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---