Home / Plekje.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Plekje.nl logo

Plekje.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Bij de datingsite Plekje.nl kun je vrijblijvend in contact komen met tal van aantrekkelijke singles. Of je nu een spannende ontmoeting voor een enkele nacht wilt of toch meer gericht bent op een serieuzere relatie, het is hier allemaal mogelijk. De sfeer is luchtig en uitnodigend en je kunt op een leuke manier met verschillende mensen in contact komen. Zo kun je met meerdere mensen tegelijk flirten en bepalen met wie je verder graag zou willen afspreken.

Plekje.nl
3
Beoordeling 3

Verschillende profielen

Je kunt je heel gemakkelijk gratis aanmelden voor lidmaatschap van deze datingsite. Gelijk maak je dan een eigen profiel aan, waar je meer over jezelf vertelt en ook een duidelijke foto plaatst, zodat je goed gevonden kunt worden in de zoekfuncties. Door te selecteren op bepaalde kenmerken als locatie, leeftijd, of uiterlijkheden krijg je direct de profielen te zien die hier het dichtst bij aansluiten. Ook zal je eigen profiel zo getoond worden aan leden die precies naar jou op zoek zijn. De datingsite biedt bovendien de mogelijkheid om profielen te bekijken van leden die recent lid zijn geworden. Zo zie je gelijk of hier een interessante persoon tussen zit. Ook zijn er online profielen en webcam profielen om een kijkje bij te nemen. Hier kun je terecht voor sessies met dames die voor de webcam nog meer van zichzelf laten zien. Dit zijn diensten waarvoor je apart dient te betalen.

Betalen voor gesprekken

Om verder met andere leden in contact te komen of om je interesse kenbaar te maken, kun je gebruik maken van flirtberichten. Deze kun je sturen, zodat de ander weet dat hun profiel gezien is en dat de aandacht is getrokken. Hiervoor zul je moeten betalen. Dit kan telefonisch, door de aankoop van credits. Ook kun je gelijk een hele bundel aan credits aanschaffen en deze betaal je dan via diverse betaalmethodes. De bekendste zijn hiervan uiteraard iDeal, Visa of Mastercard of Mr Cash. Zo kun je voldoende credits bemachtigen en het gesprek met diverse leuke singles op de datingsite aangaan.

Gratis flirts

Wanneer je net nieuw lid bent van de datingsite, ontvang je de mogelijkheid tot het versturen van 5 gratis flirtberichten. Zo kun je ontdekken hoe alles in zijn werking gaat en kun je gelijk een eerste contact leggen. Daarna zul je over moeten gaan op de betaalde functies. Zo wordt het extra aantrekkelijk gemaakt om lid te worden van de datingsite en kun je gelijk je flirttechnieken in actie zetten. Je betaalt één credit van een euro per verzonden bericht. Wanneer je vragen hebt of er niet geheel uitkomt, dan kun je een bericht sturen aan de helpdesk. Zij helpen je graag verder op weg. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Er zit tussen de vele aantrekkelijke profielen voldoende keuze om iemand te vinden voor een spannende date.

Plekje.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Plekje.nl?

 • Gratis aanmelden
 • 5 gratis flirtberichten voor nieuwe gebruikers
 • Betaalde diensten voor het versturen van flirtberichten
 • Profielen op de datingsite zijn deels fictief, waardoor fysiek afspreken niet mogelijk is
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 27 december 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *