Home / Pikant.nl - Kosten, Review en Ervaringen
Pikant.nl logo

Pikant.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Eigenlijk zegt de naam van deze datingsite al wat je aan kunt treffen. Pikant.nl is een website waar je tienduizenden gecontroleerde profielen kunt vinden die allemaal op zoek zijn naar een spannende date. We kunnen ons voorstellen dat als je graag een spannende date wilt dat je die dan op korte termijn wilt vinden. Dit kan bij deze datingsite en dat is ook meteen de reden waarom er zoveel leden ingeschreven staan. 

Pikant.nl
17 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Het mooie is dat dit een datingsite is die het net even wat anders doet dan alle andere datingsites. Het is niet alleen een datingsite maar ook een soort van sociaal platform. Je kunt hier op verschillende manieren leuke nieuwe contacten vinden. Misschien wil je wel alleen een spannend online contact om mee te webcammen. Dan is dit mogelijk maar als je wel echt wilt afspreken dan zijn er ook voldoende mannen en vrouwen te vinden waarmee dit mogelijk is. Voor ieder is er dus wat wils en dat is wat deze datingsite dan ook zo goed maakt. Er zijn talloze mogelijkheden. Wil je echt daten dan is er zelfs een speciale area waar je dit kunt doen en waar je ook andere leden vindt die echt op zoek zijn naar een leuke en spannende date.

Snel een afspraakje regelen

Het leuke is dat je veel informatie en beelden van de leden kunt zien. Er zijn niet alleen foto’s van de leden maar je kunt ook video’s van deze leden bekijken. Je stelt dan makkelijk een lijstje samen van je favoriete leden en zo kun je snel contact leggen. Je zal zien dat dit ook een datingsite waar je binnen een korte tijd al veel nieuwe leden zal leren kennen. Mocht je op zoek zijn naar een date dan zal het ook nooit lang duren voor je een leuke man of vrouw voor een afspraak hebt leren kennen.

Een datingsite die gunstig is voor mannen

Pikant.nl is een datingsite die erg gunstig voor mannen is. Dit komt omdat er een goede verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen is. Maar liefst 65 procent van de leden dat is een vrouw. Er zijn dan 3 procent transgenders en de rest zijn de mannen. Ben je dan ook een man die graag een spannende date met een vrouw wil dan is de kans groot dat je die op deze website kunt vinden. Aangezien het gecontroleerde profielen zijn weet je dat je ook echt contact hebt met de persoon die je op de foto ziet.

Gratis inschrijven en lekker cammen

Waarschijnlijk heb jij nu ook voldoende voordelen gehoord om je in te willen schrijven bij deze website. Je zal dan veel plezier beleven aan de vele leden en je zal zien dat er ook bij jou in de buurt vele leuke leden te vinden zijn waar je snel contact mee wilt leggen. Zelfs als je iemand wilt bellen of wilt cammen met iemand dan is dat geen probleem en dan kun je dan gewoon op deze website vinden. Schrijf je maar eens gratis in en zie hoeveel mogelijkheden er allemaal wel niet zijn.

Pikant.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Pikant?

De goedkoopste pikant.nl credits kosten €0,66 per bericht bij aanschaf van 300 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Pikant.nl?

  • Sociaal platform voor allerlei seksgerichte dating
  • Niet voor een serieuze relatie
  • 3.2
   Populariteit
  • 3.4
   Gebruikersgemak
  • 3.3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3.2
   Kosten
  • 3.2 Goed
   Totaalscore

  Pikant.nl FAQ

  Hoe kan ik Pikant.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Pikant? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw pikant.nl account.

  Pikant.nl opzeggen

  Pikant account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Pikant en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik met je muisaanwijzer op je profielfoto of avatar staan in de rechter bovenhoek. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de link: “Account verwijderen” aan de linkerzijde van de pagina.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de groene button met de tekst: “Bevestigen”.

  Je hebt nu je account verwijderd op Pikant!

  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  17 reacties op “Pikant.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Smartass Smartass schreef:

   For sure a scam don’t waste your time or money!!!

  2. Avatar for Jan Jan schreef:

   Deze smerige vorm van oplichterij moet opgerold worden, deze site geeft nu aan waarom vrouwen hoeren genoemd worden (niet alle vrouwen zijn hoeren). Op een smerige manier geld van een man aftroggelen. En dan vinden die vrouwen het vreemd dat ze als “vieze hoer” bestempeld worden !!!

  3. Avatar for Shinto Shinto schreef:

   Dank lieve mensen;ik ben nieuwe in die site amai zo veel berichten gekregen d8 waouwe hier ga ik een leuk dame kennen heb bijna wat kredit gekocht.ouf mijn geld houd ik bij

  4. Avatar for Anoniem Anoniem schreef:

   NOOIT AAN BEGINNEN…… FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE

  5. Avatar for Anoniem Anoniem schreef:

   Ik wil iedereen waarschuwen voor deze geldklopper site, heet trouwens nu Twero.

   Het gaat veel dames alleen maar om het geld en weinigen zijn eerlijk en oprecht.
   Ze beloven je veel, enkel en alleen maar om credits te innen of cadeaus te krijgen.
   Dames onderling betalen niet voor prive berichtjes, maar de heren moeten 60 credits dokken.
   En dan krijg je een prive berichtje van een dame met de tekst “HEY”
   De bedoeling is dan van de dame in kwestie dat je terugantwoord via een priveberichtje, en dan is het kassa voor Twero en de dame.

   Trouwens heren pas op voor de dame Nikkie25, deze is een en al commercieel, beloofd veel en komt niets na, en bedriegingen zijn haar zeker niet vreemd.

   Conclusie: meid deze site en lekker een porno kijken en genieten,
   Veel goodkoper en eerlijker.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.