Home / Perfectmatching – Kosten, Review en Ervaringen
PerfectMatching logo

Perfectmatching - Kosten, Review en Ervaringen

Deze datingsite is de aangewezen plek voor het vinden van leuk contact. Mogelijk loopt dit uit tot een serieuze relatie. Ook kun je hier mensen ontmoeten om verder mee kennis te maken en gewoon een leuke avond mee door te brengen. Het online daten biedt hierin tal van mogelijkheden. Het is hiervoor niet nodig om direct persoonlijk met iemand af te spreken. Je kunt op veilige afstand rustig even bekijken of iemand je inderdaad wel aanspreekt. Het flirten kan dan een goede indicatie geven over of je daadwerkelijk verder met iemand zou willen afspreken.

Perfect Matching
2
Beoordeling 2

Gratis aanmelden

Om lid te worden van de datingsite Perfectmatching en in contact te komen met andere leden, hoef je enkel maar een account aan te maken. Dit doe je door je aan te melden en een gebruikersnaam en wachtwoord uit te kiezen. Het aanmelden is geheel gratis, waarna je toegang krijgt tot de website. Hier kun je vervolgens een profiel aanmaken en een omschrijving geven over wie je bent en waarnaar je op zoek bent. Ook kun je heel gemakkelijk een foto toevoegen, zodat je profiel eerder opvalt tussen de profielen van de vele andere leden. Hoe meer je over jezelf kwijt wilt, des te aantrekkelijker wordt je profiel. En hierdoor zal deze ook meer leden aanspreken, waardoor je meer berichten of reacties zult kunnen verwachten.

Betalen voor verzonden berichten

Op de datingsite Perfectmatching hoef je niet te betalen voor ontvangen berichten. Leden kunnen je daarom altijd berichten versturen, die bij jou in het postvak verschijnen. Uiteraard kun je ook zelf beslissen om iemand een bericht te versturen, wanneer een profiel dat langskomt je aanspreekt. Hiervoor zul je dan wel moeten betalen. Voor één verzonden bericht betaal je met tien credits. Wanneer je een groter bericht in XL-formaat wilt versturen, dan is dit zeker mogelijk. Hiervoor betaal je dan met 20 credits. Uiteraard kun je bundels kopen van meerdere credits tegelijkertijd, zodat je altijd voldoende credits op voorraad hebt om met die ene speciale persoon in contact te blijven. Ook is het mogelijk om foto’s per bericht te versturen. Dit dient dan vanaf de website te gebeuren. Er is een duidelijk overzicht beschikbaar om te zien hoeveel de credits kosten en hoe je deze kunt aanschaffen. Er zijn bovendien verschillende betaalmethodes beschikbaar zodat je altijd gemakkelijk in credits kunt voorzien.

Uitleg over werkwijze

De onlinedatingsite Perfectmatching is gemakkelijk in gebruik. Wanneer je er even niet uitkomt of vragen hebt, kun je heel gemakkelijk hierin uitleg vinden. Er zijn diverse pagina’s waarin de verschillende onderdelen van de website volledig worden uitgelegd. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoe je met leuke kandidaten voor een date in contact kunt komen. Het doorlopen van de diverse profielen levert ongetwijfeld een leuke date op.

Perfect Matching screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Perfectmatching?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van Perfectmatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Perfectmatching?

  • Het gebruik van de site is volstrekt anoniem
  • Aanmelden is gratis
  • Betaalde diensten voor gebruik van chatfunctie of verzenden van berichten
  • Bij beëindiging van het account vervallen alle credits
  • Bevat fictieve profielen en content
  • 1.8
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties