Home / Pepper app – Kosten, Review en Ervaringen
pepper app logo

Pepper app - Kosten, Review en Ervaringen

Je zal veel plezier beleven als je gebruik gaat maken van de Pepper app. Net zoals bij de website kun je hier een zeer uniek profiel gaan maken wat een collage van foto’s en video’s is. Dit maakt het ook leuk om door de andere profielen op de website te gaan bladeren. Je kunt dan met je smartphone rustig op de bank gaan zitten en zien welke leuke leden er allemaal zijn. De app die is net zoals de website erg visueel ingesteld en dat maakt het dat dit ook echt een datingsite is die zeer geschikt is om een app te hebben.

pepper app
3.4
Beoordeling 3.4

De dating app biedt jouw een zo goed mogelijke ervaring

Daarbij kun je dan in de app ook nog gebruik gaan maken van een newsfeed. Bij deze feed zie je dan alle belangrijke updates voorbijkomen. Zo mis je nooit meer iets. Is er nu iemand die je leuk vindt en die graag een chat met je zou hebben dan is het goed om te weten dat je hier een melding van gaat krijgen. Zo kun je overal en altijd in contact komen met leuke mensen waarvan jij ook weet dat ze jou leuk vinden. Je merkt wel dat er door Pepper veel aan is gedaan om jou een zo goed mogelijke ervaring te gaan bieden.

pepper app inschrijven

Stel nu dat je een chat via de app hebt dan zullen de tijdens de chat de foto’s en de video’s uit je profiel geladen gaan worden. Dit zorgt er dan voor dat je altijd iets hebt om over te gaan praten en dat het gesprek niet stil zal gaan vallen. De chat die werkt daarbij dan ook nog eens erg gemakkelijk en dit is een prima manier om met andere vrijgezellen in contact te gaan komen. Wil je snel leuke nieuwe mensen leren kennen dan zal je de chat in de waarschijnlijk veel gaan gebruiken.

Het benaderen van de leden via de app

Als je een leuk lid ziet en die wil je graag benaderen dan kun je dat op een zeer eenvoudige wijze gaan doen. Het is mogelijk om een bericht te gaan sturen maar zoals we net al aangaven is het dus ook mogelijk om een chat te gaan starten. Mocht je een foto van iemand leuk vinden of vind je dat iemand een leuke video op het profiel heeft staan dan kun je deze ook liken. Dit kan ook een goede manier zijn om in contact te gaan komen met iemand. Net zoals op de website kun je dus op een zeer eenvoudige manier in contact gaan komen met de leden.

pepper app inschrijven 2

Heb je een abonnement dan kun je alle mogelijkheden van de app ook gaan gebruiken en dan hoef je daar niet extra voor te gaan betalen. De app die is ook gratis te downloaden in de store. De unieke datingsite van Pepper die heeft de hele ervaring nog unieker gemaakt en dit hebben ze gedaan door de leden gebruik te laten maken van de app. Ook jij zal een tevreden gebruiker zijn als je de app gaat gebruiken en merkt hoe leuk deze gemaakt is en hoe makkelijk je in contact kunt komen met de leden.

pepper app account

Wat kost een lidmaatschap bij Pepper?

Het goedkoopste Pepper abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Pepper?

  • Bekende dating app
  • Handmatige controle profielen
  • Origineel daten aan de hand van foto collages
  • Beperkte opties met gratis lidmaatschap
  • 4
   Populariteit
  • 4
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.4 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 30 september 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *