Home / PakistaniLounge.com – Kosten, Review en Ervaringen
PakistaniLounge.com logo

PakistaniLounge.com - Kosten, Review en Ervaringen

PakistaniLounge.com is dé datingsite voor mensen die een Pakistaanse achtergrond hebben. Veel mensen uit Pakistan, die nu in een ander land wonen, hebben moeite met het vinden van een liefde die dezelfde nationaliteit heeft. In de meeste gevallen is de Pakistaanse community in andere landen niet heel erg groot, waardoor het niet eenvoudig is om goede vriendschappen of een liefdesrelatie te vinden. Speciaal voor mensen die zoeken naar Pakistaanse singles van over de hele wereld is deze datingsite opgericht. Hier kunnen vrijgezellen met een Pakistaanse achtergrond elkaar ontmoeten en iets moois opbouwen.

PakistaniLounge.com
3
Beoordeling 3

Gratis of betaald lidmaatschap

Je kunt een gratis profiel aanmaken bij PakistaniLounge.com. Hiermee kun je al aardig uit de voeten. Je kunt je eigen profiel helemaal vormgeven, inclusief een goede foto, en je kunt de profielen van andere leden bekijken. Daarnaast is het mogelijk om anderen te laten weten dat je interesse hebt en je hebt toegang tot een inbox. Zoals bij veel datingsites het geval is zijn de mogelijkheden voor het gebruik van de functies van de datingsite wel beperkt wanneer je enkel een gratis lidmaatschap hebt. Als je gebruik wilt maken van alle functies die PakistaniLounge.com te bieden heeft, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap te nemen. Deze zijn overigens heel redelijk geprijsd, dus het kan zeker de moeite waard zijn als jij echt zoekt naar een serieuze relatie met iemand uit Pakistan.

De datingsite zoekt leuke singles voor je

Je mag veel van deze datingsite verwachten. Het is zeker niet zo dat je totaal op jezelf bent aangewezen voor het vinden van leuke singles. Je krijgt namelijk ook goede singles gepresenteerd door de datingsite. Dit gebeurt niet zomaar. Veel datingsites maken gebruik van software en schotelen je willekeurige singles voor als zijnde ‘de beste matches’. PakistaniLounge.com doet dit niet. Deze datingsite vraagt de leden om een uitgebreide vragenlijst in te vullen. De antwoorden die worden ingevuld worden met elkaar vergeleken en op basis hiervan worden er overeenkomsten gezocht. Hoe meer overeenkomsten er gevonden worden, hoe beter de match. Je krijgt hier daadwerkelijk de beste matches voorgesteld, waardoor je kans op het vinden van echte liefde wordt vergroot.

De profielen doorzoeken voor een date

Je krijgt met regelmaat leuke singles aangeprezen door PakistaniLounge.com, maar je hoeft natuurlijk niet nutteloos af te wachten. Je kunt zelf ook makkelijk actief op zoek gaan naar de leukste singles. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie om de juiste singles te vinden. Heb je iemand gevonden die je aanspreekt? Dan kun je een chatbericht sturen en afwachten of de betreffende persoon reageert. Zo kun je zelf ook goed en makkelijk zoeken naar leuke singles. Wie weet vind je al snel iemand voor een leuke date bij jou in de buurt, of juist wat verder weg als daar je voorkeur naar uit gaat.

Start direct met zoeken

Wil jij daten met iemand van Pakistaanse afkomst? Dan is het een goed idee om je in te schrijven bij PakistaniLounge.com. Deze datingsite is onderdeel van het welbekende en betrouwbare WorldSingles. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij deze datingsite, dus je kunt met een gerust hart op zoek gaan naar nieuwe liefde.

PakistaniLounge.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van PakistanLounge.com?

 • Gratis online daten met Pakistaanse singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

PakistaniLounge.com FAQ

Hoe kan ik PakistaniLounge.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite PakistaniLounge.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Pakistani Lounge account.

PakistaniLounge.com opzeggen

PakistaniLounge account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van PakistaniLounge en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van PakistaniLounge.com!

Laats bijgewerkt: 26 april 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *