Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / Overzicht van alle datingsites 50 plus / Hoe betrouwbaar is Ouderenclub.nl? Lees onze review!
OuderenClub.nl logo

Hoe betrouwbaar is Ouderenclub.nl? Lees onze review!

Op zoek naar een datingsite speciaal voor ouderen waar de nadruk ligt op erotisch contact? Dan is Ouderenclub.nl misschien wel iets voor jou! Op deze website kunnen 50-plussers op zoek naar spannende online seksdates. Maar is deze datingsite betrouwbaar en veilig om te gebruiken? Welkeonlinedatingsite.nl heeft Ouderenclub.nl uitvoerig getest en beoordeeld op verschillende aspecten, zoals kosten, functionaliteiten en gebruikerservaringen. In deze review lees je alles wat je moet weten voordat je besluit om je aan te melden. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan snel verder en ontdek of Ouderenclub.nl dé datingsite is voor jou!

OuderenClub.nl
2
Beoordeling 2

Ouderenclub: dé datingsite voor spannende online seksdates?

Ouderenclub is een datingsite voor ouderen die op zoek zijn naar online seksdating. De foto’s van de members spreken dan ook duidelijke taal. Dit is geen website waar je gezellige vrienden vindt voor een middagje naar het museum of een avondje theater. De nadruk ligt zeer nadrukkelijk op het erotische aspect. Of de profielen allemaal echt zijn is niet te achterhalen. De website verzuimt namelijk om algemene gebruikersvoorwaarden op de website te zetten. Wil je daar achter komen dan moet je eerst een profiel aanmaken. Hier moeten privé gegevens worden ingevuld zoals postcode en huisnummer en je telefoonnummer. Weliswaar wordt beweerd dat deze gegevens niet worden gedeeld, maar een tikje riskant is het wel.

Privacyrisico

Aangezien je bij deze website zowel je telefoonnummer als je postcode en huisnummer moet vermelden, geef je ongewild wel de nodige privé informatie prijs. Het telefoonnummer wordt volgens de website gebruikt om fakers te weren. Leuk bedacht, maar je kan natuurlijk altijd het nummer van iemand anders opgeven. Als je fout wilt zijn er altijd wel mogelijkheden. En omdat de website nergens informatie geeft over wat de beheerders precies voor ogen hebben moet je je serieus afvragen of je dit wel moet willen. Natuurlijk kun je een account aanmaken, en als het je toch niet bevalt dit weer verwijderen zonder een betaald abonnement af te sluiten. Maar je aanmelden bij een datingsite zonder te weten waar je aan begint en dan de nodige privé informatie moeten verstrekken is een groot risico.

Vaste abonnementsprijs

De website Ouderenclub adverteert met de slogan dat ze geen credits gebruiken waardoor je geen zicht meer hebt op de kosten van het berichtenverkeer. Er wordt gewerkt met een abonnementensysteem. Althans, dat mag je aannemen, want hoe je dan wel betaalt voor het versturen en ontvangen van berichten wordt nergens vermeld. Dit krijg je pas te zien als je je account hebt aangemaakt. Als de kosten dan tegenvallen kun je natuurlijk je profiel weer verwijderen, maar het was handiger geweest om dit direct op de website te vermelden.

Niet voor een serieuze relatie

De members die zich hier aanmelden lijken niet echt op zoek naar een serieuze relatie. Het gaat vooral om het scoren van een date. Dus als je als oudere single op zoek bent naar een nieuwe partner om serieus wat mee op te bouwen dan is het niet zo zinvol om je bij Ouderenclub aan te melden. Dan is een wat meer serieuze datingsite wellicht een betere optie. Als je niet gediend bent van seksueel getinte berichten en oneerbare voorstellen dan wordt dit een afknapper. Maar als je wel in bent voor vooral wat online entertainment en spanning, dan kan het geen kwaad om een account aan te maken.

OuderenClub.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van OuderenClub.nl?

 • Het aanmaken van een account is gratis
 • Vaste abonnementsprijs, geen betaling per verstuurd bericht
 • Voor aanmelding moeten de nodige privé gegevens worden verstrekt, dit houdt een risico in
 • Algemene voorwaarden niet beschikbaar zolang je niet bent ingelogd
 • Er zijn weinig extra functies beschikbaar, zoals chatrooms of videochats
 • De klantenservice lijkt beperkt te zijn, met alleen een contactformulier beschikbaar op de website

Veiligheid en risico’s van Ouderenclub.nl: Wat je moet weten voordat je je aanmeldt

Al met al lijkt Ouderenclub.nl een datingsite te zijn die vooral gericht is op erotische ontmoetingen tussen ouderen. Hoewel de website geen algemene gebruiksvoorwaarden vermeldt, lijkt het aanmeldproces redelijk veilig te zijn. Het is echter belangrijk om bewust te zijn van de risico’s van het delen van persoonlijke gegevens online. Wat betreft de kosten van de site, lijkt het abonnement redelijk geprijsd te zijn in vergelijking met andere datingsites. Als je op zoek bent naar online seksdating met oudere leden, dan zou Ouderenclub.nl zeker het overwegen waard kunnen zijn. Maar als je liever een meer algemene datingervaring wilt, kun je wellicht beter verder kijken naar andere datingsites die beter bij jouw wensen passen.

 • 2.2

  Populariteit

  Ouderenclub.nl is een niche datingsite voor ouderen die op zoek zijn naar erotische ontmoetingen. Het aantal leden is relatief klein in vergelijking met andere datingsites, maar de site lijkt wel populair te zijn onder de doelgroep.

 • 1.8

  Gebruikersgemak

  De website van Ouderenclub.nl is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Het aanmeldproces is eenvoudig en het maken van een profiel is snel gedaan. De website is echter alleen beschikbaar in het Nederlands, wat voor sommige gebruikers een struikelblok kan zijn.

 • 2

  Functionaliteiten

  Ouderenclub.nl biedt basisfunctionaliteiten voor een datingsite, zoals het kunnen zoeken naar andere leden en het versturen van berichten. Er zijn echter weinig extra functies beschikbaar, zoals chatrooms of videochats.

 • 2.2

  Klantenservice

  De klantenservice van Ouderenclub.nl lijkt beperkt te zijn. Er is geen livechat of telefonische ondersteuning beschikbaar, maar er is wel een contactformulier beschikbaar op de website.

 • 1.8

  Kosten

  Het abonnement van Ouderenclub.nl is relatief goedkoop in vergelijking met andere datingsites. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het versturen van berichten en het bekijken van foto’s.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al lijkt Ouderenclub.nl een goede optie te zijn voor ouderen die op zoek zijn naar erotische ontmoetingen online. De website is gebruiksvriendelijk en de kosten zijn redelijk. Het ontbreken van extra functies en beperkte klantenservice zijn echter minpunten die in overweging genomen moeten worden. De totaalscore van Ouderenclub.nl is daarom gematigd positief.

OuderenClub.nl FAQ

Hoe kan ik OuderenClub.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over OuderenClub.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw account.

OuderenClub.nl opzeggen

Ouderenclub account verwijderen

Helaas is het niet mogelijk om met een aantal simpele muisklikken je account te verwijderen. Daarom is het nodig om contact op te nemen met de helpdesk van Ouderenclub.nl.

 

Stap 1: Open je eigen email programma. ( bijvoorbeeld Hotmail, of Gmail)

Stap 2: Vul bij de ontvanger ( Aan:) het volgende e-mailadres in: support@crsnv.co.uk

Stap 3: Geef in een kort bericht aan dat je je account wilt verwijderen van Ouderen Club. Vergeet niet om je geregistreerde email adres en gebruikersnaam te vermelden!

 

Je hebt nu je account verwijderd van OuderenClub.nl!

Kan ik mijn lidmaatschap bij Ouderenclub.nl op elk moment opzeggen?

Ja, u kunt uw lidmaatschap bij Ouderenclub.nl op elk gewenst moment opzeggen. Als u uw lidmaatschap wilt opzeggen, moet u dit schriftelijk of per e-mail doen. Houd er rekening mee dat er opzegtermijnen van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van het type abonnement dat u heeft.

Is Ouderenclub.nl een veilige datingsite voor ouderen?

Ja, Ouderenclub.nl is een veilige datingsite voor ouderen. De site maakt gebruik van SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens en betalingsgegevens veilig zijn. Daarnaast controleert de site alle profielen en foto’s om ervoor te zorgen dat ze echt zijn en niet frauduleus.

Biedt Ouderenclub.nl ook een mobiele app aan?

Nee, op dit moment biedt Ouderenclub.nl geen mobiele app aan. U kunt de website echter wel gebruiken op uw mobiele apparaat via de webbrowser.

Is Ouderenclub.nl alleen bedoeld voor ouderen of kan iedereen zich aanmelden?

Hoewel de focus van Ouderenclub.nl ligt op ouderen, kan iedereen zich aanmelden op de website. Het grootste deel van de gebruikers is echter wel ouder dan 50 jaar.

Hoeveel leden heeft Ouderenclub.nl?

Het aantal leden van Ouderenclub.nl is niet bekendgemaakt door de website zelf. Het is echter wel een populaire datingsite voor ouderen in Nederland.

Laats bijgewerkt: 10 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---