Home / OuderenClub.nl – Kosten, Review en Ervaringen
OuderenClub.nl logo

OuderenClub.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Ouderenclub is een datingsite voor ouderen die op zoek zijn naar online seksdating. De foto’s van de members spreken dan ook duidelijke taal. Dit is geen website waar je gezellige vrienden vindt voor een middagje naar het museum of een avondje theater. De nadruk ligt zeer nadrukkelijk op het erotische aspect. Of de profielen allemaal echt zijn is niet te achterhalen. De website verzuimt namelijk om algemene gebruikersvoorwaarden op de website te zetten. Wil je daar achter komen dan moet je eerst een profiel aanmaken. Hier moeten privé gegevens worden ingevuld zoals postcode en huisnummer en je telefoonnummer. Weliswaar wordt beweerd dat deze gegevens niet worden gedeeld, maar een tikje riskant is het wel.

OuderenClub.nl
2
Beoordeling 2

Privacyrisico

Aangezien je bij deze website zowel je telefoonnummer als je postcode en huisnummer moet vermelden, geef je ongewild wel de nodige privé informatie prijs. Het telefoonnummer wordt volgens de website gebruikt om fakers te weren. Leuk bedacht, maar je kan natuurlijk altijd het nummer van iemand anders opgeven. Als je fout wilt zijn er altijd wel mogelijkheden. En omdat de website nergens informatie geeft over wat de beheerders precies voor ogen hebben moet je je serieus afvragen of je dit wel moet willen. Natuurlijk kun je een account aanmaken, en als het je toch niet bevalt dit weer verwijderen zonder een betaald abonnement af te sluiten. Maar je aanmelden bij een datingsite zonder te weten waar je aan begint en dan de nodige privé informatie moeten verstrekken is een groot risico.

Vaste abonnementsprijs

De website Ouderenclub adverteert met de slogan dat ze geen credits gebruiken waardoor je geen zicht meer hebt op de kosten van het berichtenverkeer. Er wordt gewerkt met een abonnementensysteem. Althans, dat mag je aannemen, want hoe je dan wel betaalt voor het versturen en ontvangen van berichten wordt nergens vermeld. Dit krijg je pas te zien als je je account hebt aangemaakt. Als de kosten dan tegenvallen kun je natuurlijk je profiel weer verwijderen, maar het was handiger geweest om dit direct op de website te vermelden.

Niet voor een serieuze relatie

De members die zich hier aanmelden lijken niet echt op zoek naar een serieuze relatie. Het gaat vooral om het scoren van een date. Dus als je als oudere single op zoek bent naar een nieuwe partner om serieus wat mee op te bouwen dan is het niet zo zinvol om je bij Ouderenclub aan te melden. Dan is een wat meer serieuze datingsite wellicht een betere optie. Als je niet gediend bent van seksueel getinte berichten en oneerbare voorstellen dan wordt dit een afknapper. Maar als je wel in bent voor vooral wat online entertainment en spanning, dan kan het geen kwaad om een account aan te maken.

OuderenClub.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van OuderenClub.nl?

 • Het aanmaken van een account is gratis
 • Vaste abonnementsprijs, geen betaling per verstuurd bericht
 • Voor aanmelding moeten de nodige privé gegevens worden verstrekt, dit houdt een risico in
 • Algemene voorwaarden niet beschikbaar zolang je niet bent ingelogd
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

OuderenClub.nl FAQ

Hoe kan ik OuderenClub.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over OuderenClub.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw account.

OuderenClub.nl opzeggen

Ouderenclub account verwijderen

Helaas is het niet mogelijk om met een aantal simpele muisklikken je account te verwijderen. Daarom is het nodig om contact op te nemen met de helpdesk van Ouderenclub.nl.

 

Stap 1: Open je eigen email programma. ( bijvoorbeeld Hotmail, of Gmail)

Stap 2: Vul bij de ontvanger ( Aan:) het volgende e-mailadres in: support@crsnv.co.uk

Stap 3: Geef in een kort bericht aan dat je je account wilt verwijderen van Ouderen Club. Vergeet niet om je geregistreerde email adres en gebruikersnaam te vermelden!

 

Je hebt nu je account verwijderd van OuderenClub.nl!

Laats bijgewerkt: 21 september 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *