Home / One2gethertravel – Kosten, Review en Ervaringen
One2gethertravel logo

One2gethertravel - Kosten, Review en Ervaringen

Wil jij er als single even lekker tussenuit? Dan kun je uitstekend bij One2gether Travel terecht. Deze organisatie heeft de leukste reizen voor singles klaarstaan. Wil je een weekendje weg of echt op vakantie, naar een zonnige bestemming of bijvoorbeeld naar een wereldstad? Alles is mogelijk bij One2gether Travel. Je hebt de keuze uit individuele reizen en uit groepsreizen met leuke andere singles. Iedere vakantie is voorzien van een zogenaamd leeftijdslabel. Je kunt hierdoor makkelijk vinden welke vakanties er speciaal zijn voor mensen in jouw leeftijdsgroep. Ga je liever met een groep singles mee die wat ouder of juist wat jonger zijn? Dan kan dit ook. Het leeftijdslabel zegt iets over het gezelschap, maar legt geen verplichtingen op. Je bent daardoor ook welkom om met een andere leeftijdsgroep dan je eigen leeftijdsgroep mee te gaan.

One2gethertravel
3
Beoordeling 3

Ideale reizen voor alle singles

One2gether Travel heeft een ruim assortiment reizen speciaal voor singles en voor alleenstaande ouders. Er zijn singlesreizen voor diverse leeftijdscategorieën tot 50 plus. Bij de 1-oudervakanties zijn de kinderen natuurlijk ook welkom. Uiteraard kun je ook bewust kiezen voor een singlesreis zonder kinderen. Alle singlesreizen worden uitstekend verzorgd. Je kunt rekenen op een mooie en luxe accommodatie, een goed gezelschap, veel activiteiten en gewoon een tijd die je niet snel meer zal vergeten. One2gether Travel heeft zich echt gespecialiseerd in reizen voor singles en alleenstaande ouders. Dit merk je, want het is duidelijk dat deze organisatie precies weet wat een singlesreis nodig heeft om succesvol te zijn voor de deelnemers. Daarnaast zijn alle singlesvakanties ook nog eens heel betaalbaar.

Wat voor reizen kun je boeken?

Wil je er gewoon eventjes tussenuit? Dan is een korte stenentrip met leuke singles een goede optie. Wil je juist heel erg lang op vakantie met een goed gezelschap? Dan kun je kiezen voor de lange rondreizen, waarbij je natuurlijk de meest inspirerende bezienswaardigheden tegenkomt. Natuurlijk zitten hier nog veel soorten vakanties tussen van een week of bijvoorbeeld twee weken. Je kunt kiezen voor een cultuurreis, voor een wintersportvakantie of juist een ontspannen zonvakantie. Wil je echt heel intensief bezig zijn tijdens je vakantie? Dan zijn er ook survivals te boeken voor singles. Voor iedere vrijgezel is er wel een leuke reis te vinden die goed past bij de persoonlijke voorkeuren. Het voordeel is dat alle singles die meegaan op deze reis specifiek van dat soort reizen houden. Stel dat je met een nieuwe relatie thuiskomt, dan weet je in elk geval zeker dat jullie van dezelfde soort reizen houden.

Ontmoet leuke andere singles

Een singlesreis is natuurlijk altijd spannend. De meeste singles nemen in hun eentje deel aan een singlesvakantie en dan is het heel spannend om de andere singles te ontmoeten. Toch is dit direct ook de kracht van deze speciale vakanties voor vrijgezellen. Je leert nieuwe mensen kennen en hoort de mooiste verhalen van anderen. Je vindt misschien liefde tijdens je singlesreis, maar je vindt in de meeste gevallen zeker vriendschap. Dit is zeker het geval bij de wat langere reizen, waarbij je echt goed de tijd hebt om elkaar te leren kennen.

One2gethertravel screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij One2gethertravel?

Omdat bij singlereizen de prijs afhankelijk is van het type reis en bestemming kunnen we geen prijzen hier vermelden. Kijk daarom op deze singlereis website zelf voor actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van One2GetherTravel.nl?

  • Groepsreizen met andere singles
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 3

   Kosten

  • 3 Goed

   Totaalscore

  Laats bijgewerkt: 31 mei 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---