Home / Ondeugende Papa’s – Kosten, Review en Ervaringen
Ondeugende Papa's logo

Ondeugende Papa's - Kosten, Review en Ervaringen

De website Ondeugende-Papas.nl wordt aangeboden door Sexy Dating Networks. Zij bieden meerdere websites aan waar je via de chatfunctie in contact kunt komen met andere leden. Het is niet geheel duidelijk of je profiel ook op andere sites van dit bedrijf wordt getoond. Je kunt een gratis account aanmaken waarna je door de profielen kunt bladeren. Je kunt dan zelf bepalen of je deze datingsite de moeite waard vindt. Als dat zo is dan maak je een profiel aan waar je wat meer over jezelf vertelt en waarbij je foto’s kunt plaatsen. Andere leden kunnen vervolgens reageren door je een berichtje te sturen.

Ondeugende Papa's
2
Beoordeling 2

Vaste abonnementskosten

Deze datingsite werkt met een VIP abonnement. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand. De hoogte van het bedrag hangt af van de periode waarvoor je een abonnement afsluit. Hoe langer de periode hoe lager het bedrag per maand. Daarnaast wordt in de veel gestelde vragen gesproken over credits. Waarvoor deze kunnen of moeten worden gebruikt wordt echter niet duidelijk gemaakt. Het is dus wel belangrijk om de voorwaarden goed te lezen voordat je een betaling doet. Deze worden pas duidelijk als je bent ingelogd in je account en aangeeft van bepaalde diensten op de website gebruik te willen maken.

Dating voor alleenstaande ouders

Het is voor alleenstaande ouders vaak lastig om te daten. Ze kunnen immers niet eenvoudig uitgaan omdat er dan oppas voor de kinderen moet worden geregeld. Daarnaast zijn er ouders van wie de relatie niet meer zo spannend is. Zij zoeken dan online wat vertier op het gebied van een sekschat. Hiervoor kun je terecht op DOndeugende-Papas.nl. Je kunt volledig anoniem daten, want je kunt je uiteraard aanmelden met een nickname. Je kunt er daarnaast voor kiezen om een foto te plaatsen waar je onherkenbaar op staat. Let er wel op dat je niet zomaar een foto van het internet haalt, want als je zonder toestemming iemands foto gebruikt op een datingsite kan diegene je een proces aandoen wegens inbreuk op het portretrecht en de privacy.

Een handige ontmoetingsplaats

Ben je op zoek naar een spannende chat of wil je via het internet proberen een nieuwe relatie te vinden dan kun je je daarvoor inschrijven bij Ondeugende-Papas.nl. Je kunt hier gemakkelijk contacten leggen. Wees wel op je hoede en verstrek niet zomaar persoonlijke gegevens. Wil je iemand ontmoeten probeer dan eerst meer informatie te vinden en spreek een eerste keer bij voorkeur af op een neutrale locatie waar meer mensen zijn, zoals een horecagelegenheid. Dit is veiliger en het is gemakkelijker om de date af te breken als blijkt dat de ander niet is wat je had verwacht. Wees hier wel eerlijk in, het heeft weinig zin een contact in stand te houden als je bij de eerste ontmoeting al het gevoel hebt dat het niets zal worden in de toekomst.

Ondeugende Papa's screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Ondeugende-Papas.nl?

 • Het aanmelden is gratis
 • Abonnementen met vaste kosten per maand
 • Mogelijkheid om anoniem te chatten
 • Onduidelijk waarvoor credits ingezet dienen te worden naast het vaste abonnementsgeld
 • De site geeft weinig informatie en ziet er niet erg uitnodigend uit
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

Ondeugende Papa’s FAQ

Hoe kan ik Ondeugende Papa's opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Ondeugende Papa’s? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ondeugende-Papas.nl account.

Ondeugende Papa's opzeggen

Ondeugende-Papas.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ondeugende Papa’s en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

klik op de button: “Nu uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Ondeugende Papa’s!

Laats bijgewerkt: 19 januari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *