Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / NoStringsAttached.com: Kosten, Review & Ervaringen!
NoStringsAttached.com logo

NoStringsAttached.com: Kosten, Review & Ervaringen!

Op zoek naar informatie over NoStringsAttached.com? Lees onze gedetailleerde gids over de kosten, review en ervaringen van deze populaire datingsite. Ontdek hoeveel het lidmaatschap kost, wat de belangrijkste functies zijn en wat gebruikers zeggen over hun ervaringen. Onze diepgaande analyse geeft je een objectief inzicht in NoStringsAttached.com, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen bij het kiezen van een online datingsite. Of je nu op zoek bent naar casual ontmoetingen zonder verplichtingen of gewoon nieuwsgierig bent naar deze specifieke site, wij bieden de informatie die je nodig hebt. Lees verder en maak een weloverwogen keuze bij het verkennen van NoStringsAttached.com.

NoStringsAttached.com
3.2
Beoordeling 3.2

NoStringsAttached.com: Is het de Kosten waard? Een Gedetailleerde Review

De website No Strings Attached richt zich expliciet op mensen die een affaire willen beginnen. Natuurlijk kun je je ook als single, of zoals het op deze website genoemd wordt “ongebonden” man of vrouw aanmelden, maar de nadruk ligt duidelijk op vreemdgaan. De website claimt ruim 3 miljoen leden te hebben, maar dat is dan wel wereldwijd gemeten. Deze website is namelijk een Engelstalige site, die slechts gedeeltelijk in het Nederlands is vertaald. De gebruikersvoorwaarden zijn ook alleen in het Engels beschikbaar. Dit is een risico als je deze taal niet of niet voldoende machtig bent, want zo kan het gebeuren dat je niet of niet voldoende op de hoogte bent van de regels van No Strings Attached.

Een account aanmaken

Een account aanmaken is erg eenvoudig. Je vult een paar basis gegevens in het account wordt geactiveerd. Vervolgens kun je dit aanvullen met informatie over jezelf en wat je zoekt. Je kunt bij je account een foto plaatsen om dit meer aantrekkelijk te maken voor andere bezoekers. De ervaring leert dat accounts zonder foto minder vaak bezocht worden en dat hier minder snel reacties op komen. Er mag geen expliciet seksueel getinte foto worden geplaatst, dus houd hier rekening mee bij het uitzoeken van je profielfoto. Verder zijn er nog een hele rits regels waar je aan moet voldoen, deze staan vermeld in de Engelstalige gebruikersvoorwaarden.

Contact met andere members

Je kunt via de website contact leggen met andere members. Je kunt ze een bericht sturen om te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Hoe hoog deze kosten zijn wordt niet duidelijk. Dit krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en daadwerkelijk berichten wilt gaan versturen. Dit is wel een nadeel, want als je niet akkoord gaat met de in rekening te brengen kosten moet je je account dus weer verwijderen, wat een extra handeling inhoudt. En omdat ook de regels die de website hanteert niet in het Nederlands beschikbaar zijn kan dit voor sommigen een reden zijn om op No Strings Attached geen account aan te maken.

Wees voorzichtig met persoonlijk contact

De kans is groot dat je op deze website wordt benaderd door members die niet in Nederland woonachtig zijn. Dit kan leiden tot misbruik en misleiding. Wees dus altijd op je hoede met het leggen van contacten. Ga niet in op verzoeken om geld en spreek niet zomaar een ontmoeting af zonder dat je redelijk zeker weet dat degene met wie je contact hebt te vertrouwen is. Verstrek niet te snel persoonlijke gegevens zoals een telefoonnummer of huisadres. Als er om geld wordt gevraagd voor een zogenaamd ziek familielid of andere dringende kosten, ga hier dan niet op in. Het is in vrijwel alle gevallen bedrog dat als je pech hebt van kwaad tot erger gaat.

NoStringsAttached.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van NoStringsAttached.com?

 • NoStringsAttached.com begrijpt dat privacy van het grootste belang is voor zijn gebruikers. De website biedt een veilige en discrete omgeving waar mensen op een vertrouwelijke manier kunnen communiceren en afspreken.
 • De website is specifiek gericht op mensen die op zoek zijn naar informele relaties zonder verplichtingen. Dit maakt het gemakkelijker om gelijkgestemde mensen te vinden die dezelfde interesses en verwachtingen hebben.
 • NoStringsAttached.com biedt geavanceerde zoekopties waarmee gebruikers kunnen zoeken op basis van criteria zoals locatie, leeftijd, uiterlijk en interesses. Dit vergroot de kans om mensen te vinden die goed bij je passen.
 • De website heeft verschillende beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de gebruikersgegevens beschermd blijven. Dit omvat onder andere verificatie van profielen en het bieden van anonimiteitsopties.
 • NoStringsAttached.com heeft een actieve gemeenschap van gebruikers die open staan voor nieuwe ervaringen en avonturen. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk in contact te komen met gelijkgestemde mensen en nieuwe connecties te leggen.
 • NoStringsAttached.com is geen gratis website en vereist een betaald lidmaatschap om toegang te krijgen tot alle functies. Dit kan een drempel vormen voor sommige gebruikers die liever geen geld willen uitgeven aan online dating.
 • Net als bij elke online datingsite bestaat het risico van nepprofielen en oplichting. Hoewel NoStringsAttached.com maatregelen neemt om vervalsingen te voorkomen, is het belangrijk om waakzaam te blijven en voorzichtig te zijn bij het communiceren met andere gebruikers.
 • Hoewel de website enkele geavanceerde zoekopties biedt, kan het ontbreken van bepaalde functies en tools voor sommige gebruikers beperkend zijn. Dit kan van invloed zijn op het vermogen om nauwkeurigere overeenkomsten te vinden.
 • NoStringsAttached.com is voornamelijk gericht op informele relaties en afspraken zonder verplichtingen. Als je op zoek bent naar een serieuze, langdurige relatie, is deze website mogelijk niet de beste keuze.
 • Omdat de focus van NoStringsAttached.com voornamelijk ligt op fysieke aantrekkingskracht en informele ontmoetingen, kunnen de emotionele behoeften van gebruikers soms minder aandacht krijgen. Dit kan een nadeel zijn voor diegenen die op zoek zijn naar diepere emotionele verbindingen.

NoStringsAttached.com: Veilig en discreet genieten van casual ontmoetingen

Als je op zoek bent naar een datingsite zonder verplichtingen en waar je discreet kunt genieten van spannende ontmoetingen, is NoStringsAttached.com een optie om te overwegen. In onze uitgebreide review hebben we de kosten, functies en gebruikerservaringen onderzocht. Hoewel de site enkele nadelen heeft, zoals beperkte gratis functies en een relatief klein ledenbestand, biedt NoStringsAttached.com een veilige en discrete omgeving voor casual ontmoetingen. Gebruikers waarderen de gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om hun privacy te beschermen. Als je op zoek bent naar avontuur zonder verplichtingen, is NoStringsAttached.com zeker een datingsite die je kunt overwegen.

 • 3.1

  Populariteit

  NoStringsAttached.com is een datingsite die aan populariteit wint onder avontuurlijke singles die op zoek zijn naar spannende ontmoetingen zonder verplichtingen. Het groeiende ledenbestand en de actieve gemeenschap maken het een aantrekkelijke keuze voor wie discreet wil genieten van casual dating.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Met een gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie maakt NoStringsAttached.com het eenvoudig om te bladeren door profielen, berichten te sturen en matches te vinden. Zelfs voor beginners in online daten is de site gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  NoStringsAttached.com biedt een scala aan handige functies, zoals geavanceerd zoeken, chatmogelijkheden en de mogelijkheid om foto’s te delen. Met deze functies kunnen gebruikers hun ervaring personaliseren en contact leggen met andere gelijkgestemde mensen.

 • 3.4

  Klantenservice

  NoStringsAttached.com staat bekend om zijn responsieve klantenservice. Het ondersteuningsteam staat klaar om vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en eventuele zorgen van gebruikers aan te pakken. De klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen en biedt snelle en behulpzame assistentie.

 • 3.2

  Kosten

  NoStringsAttached.com hanteert betaalde lidmaatschappen om toegang te krijgen tot alle functies van de site. Hoewel er kosten aan verbonden zijn, biedt het betaalde lidmaatschap gebruikers de mogelijkheid om volledig gebruik te maken van de site en alle voordelen ervan te benutten.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide functionaliteiten en responsieve klantenservice, scoort NoStringsAttached.com hoog als het gaat om casual datingsites. Ondanks enkele kosten en mogelijke beperkingen, biedt het een veilige en discrete omgeving voor avontuurlijke singles om spannende ontmoetingen zonder verplichtingen te vinden.

NoStringsAttached.com FAQ

Hoe kan ik NoStringsAttached.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over NoStringsAttached.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw NoStringsAttached account.

NoStringsAttached.com opzeggen

NoStringsAttached account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van NoStringsAttached.com en log in met je gebruikersnaam / e-mail adres en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 1: Klik in het hoofdmenu bovenaan de pagina op de link: “Mijn account”.

Stap 2: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link aan de linker zijde van de pagina: “Beschikbaarheid profiel wijzigen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de link: “Verwijder Mijn Gehele Account Permanent”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is wederom geopend. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Ja, verwijder mijn account”.

Stap 5: Opnieuw is er een pagina geopend. Bevestig nogmaals door op de link te klikken: “Verwijder mijn gehele account permanent”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van NoStringsAttached.com!

Wat zijn de kosten van NoStringsAttached.com?

De kosten van NoStringsAttached.com zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties, zoals een maandelijks lidmaatschap, een driemaandelijks lidmaatschap en een jaarlijks lidmaatschap. Voor de exacte prijzen en abonnementsopties kun je het beste de website van NoStringsAttached.com raadplegen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van NoStringsAttached.com?

NoStringsAttached.com biedt een aantal belangrijke kenmerken voor gebruikers. Enkele van deze functies zijn onder andere het verzenden en ontvangen van berichten, toegang tot profielen van andere leden, anoniem browsen en het bekijken van foto’s en video’s van andere gebruikers. Daarnaast bieden ze ook geavanceerde zoekopties om je te helpen bij het vinden van de gewenste matches.

Hoe werkt NoStringsAttached.com?

NoStringsAttached.com is een online datingsite die is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar informele relaties zonder verplichtingen. Om te beginnen maak je een profiel aan op de website en vul je informatie in over jezelf en je voorkeuren. Je kunt vervolgens door profielen van andere leden bladeren en berichten sturen naar degenen die je interesse wekken. Als er wederzijdse interesse is, kun je met andere leden communiceren en een ontmoeting regelen.

Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van NoStringsAttached.com?

Om lid te worden van NoStringsAttached.com moet je ten minste 18 jaar oud zijn. Je moet ook akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van de website. Daarnaast wordt het aanbevolen om een geldig e-mailadres te hebben, aangezien je deze nodig hebt om je account te verifiëren.

Zijn de profielen op NoStringsAttached.com echt?

NoStringsAttached.com maakt gebruik van een verificatiesysteem om ervoor te zorgen dat de profielen op de website echt zijn. Ze hebben echter geen volledige controle over de activiteiten van individuele leden, dus er kan altijd een kleine kans zijn dat sommige profielen niet authentiek zijn. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en je gezonde verstand te gebruiken bij het communiceren met andere leden op de site.

Laats bijgewerkt: 22 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---