Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Alles wat je moet weten over NieuwSexContact: Kosten en reviews!
NieuwSexcontact logo

Alles wat je moet weten over NieuwSexContact: Kosten en reviews!

WelkeOnlineDatingSite.nl biedt een uitgebreide beoordeling van NieuwSexcontact, een datingsite die mensen op een eenvoudige manier in contact brengt met gelijkgestemde individuen die op zoek zijn naar dates of spannende sekscontacten. Of je nu interesse hebt in een eenmalige date of een langdurige relatie, NieuwSexcontact biedt mogelijkheden voor beide. Bovendien is de site geschikt voor stellen met een open relatie of voor swingers, waarbij weinig beperkingen gelden. Onze review en ervaringen bieden een diepgaand inzicht in de kosten, functies en gebruikerservaringen van NieuwSexcontact, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het verkennen van deze seksgerichte datingsite. Lees verder op WelkeOnlineDatingSite.nl voor meer informatie.

NieuwSexcontact
3.1
Beoordeling 3.1

NieuwSexcontact: De ideale plek voor seksdating en meer?

Op de datingsite NieuwSexcontact kun je op een eenvoudige manier in contact komen met andere mensen die net als jij op zoek zijn naar een date of spannend sekscontact. Dit kan om een eenmalige date gaan maar je kunt ook via Nieuw Sexcontact op zoek gaan naar iemand voor een langere relatie. Je kunt je ook als stel inschrijven, dit maakt deze site ook geschikt voor paren met een open relatie of voor swingers. Er zijn weinig beperkingen, de website richt zich duidelijk op seksdating.

Je kunt direct aanmelden

Je kunt je op Nieuw Sexcontact direct aanmelden door het invullen van het registratieformulier. Hier geef je een nickname op, je e-mailadres en een wachtwoord. Je moet ook je geboortedatum invullen, de site is alleen bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Nadat je akkoord gegaan bent met de algemene voorwaarden wordt je profiel aangemaakt. Je kunt dit vervolgens invullen met persoonlijke gegevens en een foto. Dit mag een gewone foto zijn maar ook een pikante foto is toegestaan. Omdat het om een seksdating site gaat vind je vooral suggestieve foto’s bij de profielen. Je kunt ook zonder dat je een profiel hebt aangemaakt de profielen van andere leden bekijken.

Betaalde berichten versturen

om berichten te kunnen versturen naar andere members moet je credits kopen. De prijs van de credits wordt niet op de website vermeld, dit krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De credits gebruik je om berichten te versturen, maar je hebt ze ook nodig om berichten die je van andere members ontvangt te kunnen lezen. Dit kan het onderhouden van contacten wel prijzig maken. Als nieuw member krijg je een aantal gratis credits zodat je de site kunt uitproberen. Uit een review blijkt dat je je keer op keer kunt aanmelden en afmelden met hetzelfde mailadres en dan steeds weer nieuwe gratis credits krijgt. Zo kun je in theorie dus gratis contact leggen en onderhouden met andere leden. Het steeds weer aanmelden en afmelden is natuurlijk wel erg omslachtig.

Profielen

Hoewel het niet op de website wordt vermeld, blijkt uit reviews van gebruikers dat Nieuw Sexcontact gebruik maakt van fictieve profielen. Dit zijn profielen die worden beheerd door moderators en die dus niet van bestaande personen zijn. Het is dan uiteraard niet mogelijk om een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten. Welke profielen fake zijn is natuurlijk niet meteen duidelijk. Je merkt het echter vaak redelijk snel omdat er vrijwel direct een reactie komt als je een bericht hebt gestuurd, ongeacht het tijdstip waarop je je bericht verstuurt. Zodra je aangeeft een ontmoeting te willen wordt hier afwijkend op gereageerd en ook op voorstellen om via e-mail contact te hebben krijg je geen respons. Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een fictief profiel. Dit kan spannend zijn voor een online sekschat, maar meer zit er dan niet in.

NieuwSexcontact screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van NieuwSexcontact.nl?

 • NieuwSexcontact heeft een groot aantal actieve gebruikers, waardoor je een grotere kans hebt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.
 • De website is gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen, waardoor het gemakkelijk is om door profielen te bladeren en functies te gebruiken.
 • NieuwSexcontact richt zich specifiek op seksuele contacten, waardoor je mensen kunt ontmoeten met vergelijkbare interesses en verlangens.
 • De datingsite biedt diverse functies, zoals geavanceerde zoekfilters en chatmogelijkheden, om je ervaring te verbeteren en beter in contact te komen met andere gebruikers.
 • De klantenservice van NieuwSexcontact staat klaar om je vragen en problemen snel en professioneel aan te pakken.
 • Om van alle functies en mogelijkheden gebruik te kunnen maken, zijn er kosten verbonden aan lidmaatschappen. Dit kan een belemmering zijn voor sommige gebruikers.
 • Hoewel het mogelijk is om langdurige relaties te vinden, ligt de focus van NieuwSexcontact meer op kortetermijndating en seksuele contacten. Dit kan niet ieders voorkeur zijn.
 • NieuwSexcontact heeft op dit moment geen specifieke mobiele app, wat het gebruik op mobiele apparaten enigszins beperkt.
 • Zoals bij elke datingsite, kunnen de ervaringen op NieuwSexcontact variëren, afhankelijk van individuele interacties en verwachtingen.
 • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen waarmee je niet kunt afspreken. Lees daarom altijd eerst de algemene voorwaarden op een datingsite.

NieuwSexcontact Review: Spannende dates en seksuele verkenning

In conclusie biedt NieuwSexcontact een platform voor mensen die op zoek zijn naar spannende dates of seksueel contact. De website is geschikt voor zowel singles als stellen, waardoor het een ideale optie is voor paren met een open relatie of swingers. Met weinig beperkingen en een duidelijke focus op seksdating, voorziet NieuwSexcontact in de behoeften van degenen die op zoek zijn naar avontuur en plezier. Hoewel de kosten en ervaringen variëren, is het raadzaam om de review van NieuwSexcontact op WelkeOnlineDatingsite.nl te lezen voordat je je beslissing neemt. Kortom, NieuwSexcontact is een platform waar je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten en de mogelijkheid hebt om jouw seksuele verlangens te verkennen.

 • 3.2

  Populariteit

  NieuwSexcontact is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar spannende dates en seksueel contact. Met een actieve gebruikersgemeenschap biedt het platform een breed scala aan mogelijkheden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en je seksuele verlangens te verkennen.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  De website van NieuwSexcontact is gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen. Het registratieproces is eenvoudig en het navigeren door de verschillende functies is gemakkelijk. Met een duidelijke lay-out en handige zoekopties maakt NieuwSexcontact het vinden van geschikte matches eenvoudig.

 • 3

  Functionaliteiten

  NieuwSexcontact biedt een breed scala aan functionaliteiten om je dating- en sekservaring te verbeteren. Van geavanceerde zoekfilters tot chatmogelijkheden en profielbeheer, de website stelt gebruikers in staat om effectief te communiceren en hun voorkeuren aan te geven.

 • 3.2

  Klantenservice

  De klantenservice van NieuwSexcontact is responsief en behulpzaam. Bij vragen, problemen of klachten kun je rekenen op een snelle en professionele ondersteuning. De klantenservicemedewerkers staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen aan te pakken.

 • 3

  Kosten

  Bij NieuwSexcontact zijn er kosten verbonden aan het gebruik van bepaalde functies en lidmaatschappen. De prijzen variëren afhankelijk van de duur van het lidmaatschap. Het is raadzaam om de prijspakketten op de website te bekijken en te kiezen wat het beste bij jouw behoeften past.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  Alles bij elkaar genomen, scoort NieuwSexcontact goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. Hoewel er kosten verbonden zijn aan het gebruik, biedt de website een waardevolle ervaring voor mensen die op zoek zijn naar spannende dates en seksueel contact. Het is een platform waar je kunt genieten van een positieve totaalscore en de mogelijkheid hebt om nieuwe en opwindende connecties te maken.

NieuwSexcontact FAQ

Hoe kan ik NieuwSexcontact opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over NieuwSexcontact? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw NieuwSexcontact.nl account.

NieuwSexcontact opzeggen

NieuwSexcontact.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van NieuwSexcontact en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

 

Stap 2: Klik op het tabblad “Profiel bewerken”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “E-mail”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op de button met de tekst: “Uitschrijven van NieuwSexContact.nl”. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je e-mailadres in en geen een reden van uitschrijving. Klik dan op de button: “Uitschrijven”. Bevestig dit door in de pop-up window op “Ja” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op NieuwSexcontact!

Hoe werken de credits op NieuwSexContact?

Op NieuwSexContact maakt men gebruik van credits als betaalmiddel. Met deze credits kun je verschillende acties ondernemen, zoals het versturen van berichten, het bekijken van foto’s of het deelnemen aan chatrooms. Elke actie heeft een bepaald aantal credits nodig. Je kunt credits kopen via de website en ze vervolgens gebruiken volgens jouw behoeften.

Wat zijn de kosten van credits op NieuwSexContact?

De kosten van credits op NieuwSexContact variëren, afhankelijk van het aantal dat je wilt kopen. Ze bieden verschillende creditpakketten aan, waarbij grotere pakketten vaak voordeliger zijn. Voor specifieke informatie over de kosten en creditpakketten kun je het beste de website van NieuwSexContact raadplegen.

Is NieuwSexContact veilig en betrouwbaar?

NieuwSexContact streeft ernaar om een veilige en betrouwbare omgeving te bieden voor haar gebruikers. Ze hebben beveiligingsmaatregelen getroffen om de privacy van gebruikers te beschermen en misbruik te voorkomen. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het online delen van persoonlijke informatie en om ongewenst gedrag te melden aan de klantenservice van NieuwSexContact.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met NieuwSexContact?

De ervaringen van gebruikers met NieuwSexContact kunnen variëren, aangezien dit afhankelijk is van individuele interacties en verwachtingen. Het kan nuttig zijn om online beoordelingen en getuigenissen van andere gebruikers te lezen om een beter inzicht te krijgen in hun ervaringen. Houd er rekening mee dat de persoonlijke ervaringen kunnen verschillen en dat het belangrijk is om je eigen oordeel te vormen.

Kan ik mijn NieuwSexContact-account verwijderen?

Ja, je kunt je NieuwSexContact-account verwijderen als je dat wilt. Om je account te verwijderen, moet je inloggen op de website en naar de accountinstellingen gaan. Daar zou je een optie moeten vinden om je account permanent te verwijderen. Het is raadzaam om eventuele openstaande betalingen te regelen voordat je je account verwijdert.

Laats bijgewerkt: 14 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---