Home / NieuwSexcontact – Kosten, Review en Ervaringen
NieuwSexcontact logo

NieuwSexcontact - Kosten, Review en Ervaringen

Op de datingsite NieuwSexcontact kun je op een eenvoudige manier in contact komen met andere mensen die net als jij op zoek zijn naar een date of spannend sekscontact. Dit kan om een eenmalige date gaan maar je kunt ook via Nieuw Sexcontact op zoek gaan naar iemand voor een langere relatie. Je kunt je ook als stel inschrijven, dit maakt deze site ook geschikt voor paren met een open relatie of voor swingers. Er zijn weinig beperkingen, de website richt zich duidelijk op seksdating.

NieuwSexcontact
3.1
Beoordeling 3.1

Je kunt direct aanmelden

Je kunt je op Nieuw Sexcontact direct aanmelden door het invullen van het registratieformulier. Hier geef je een nickname op, je e-mailadres en een wachtwoord. Je moet ook je geboortedatum invullen, de site is alleen bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Nadat je akkoord gegaan bent met de algemene voorwaarden wordt je profiel aangemaakt. Je kunt dit vervolgens invullen met persoonlijke gegevens en een foto. Dit mag een gewone foto zijn maar ook een pikante foto is toegestaan. Omdat het om een seksdating site gaat vind je vooral suggestieve foto’s bij de profielen. Je kunt ook zonder dat je een profiel hebt aangemaakt de profielen van andere leden bekijken.

Betaalde berichten versturen

om berichten te kunnen versturen naar andere members moet je credits kopen. De prijs van de credits wordt niet op de website vermeld, dit krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De credits gebruik je om berichten te versturen, maar je hebt ze ook nodig om berichten die je van andere members ontvangt te kunnen lezen. Dit kan het onderhouden van contacten wel prijzig maken. Als nieuw member krijg je een aantal gratis credits zodat je de site kunt uitproberen. Uit een review blijkt dat je je keer op keer kunt aanmelden en afmelden met hetzelfde mailadres en dan steeds weer nieuwe gratis credits krijgt. Zo kun je in theorie dus gratis contact leggen en onderhouden met andere leden. Het steeds weer aanmelden en afmelden is natuurlijk wel erg omslachtig.

Profielen

Hoewel het niet op de website wordt vermeld, blijkt uit reviews van gebruikers dat Nieuw Sexcontact gebruik maakt van fictieve profielen. Dit zijn profielen die worden beheerd door moderators en die dus niet van bestaande personen zijn. Het is dan uiteraard niet mogelijk om een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten. Welke profielen fake zijn is natuurlijk niet meteen duidelijk. Je merkt het echter vaak redelijk snel omdat er vrijwel direct een reactie komt als je een bericht hebt gestuurd, ongeacht het tijdstip waarop je je bericht verstuurt. Zodra je aangeeft een ontmoeting te willen wordt hier afwijkend op gereageerd en ook op voorstellen om via e-mail contact te hebben krijg je geen respons. Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een fictief profiel. Dit kan spannend zijn voor een online sekschat, maar meer zit er dan niet in.

NieuwSexcontact screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij NieuwSexcontact?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Nieuwsexcontact.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van deze datingsite neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van NieuwSexcontact.nl?

  • Eenvoudig aanmelden
  • Gratis credits voor het versturen van je eerste berichten na aanmelding
  • Ruim aanbod van dames
  • Het versturen van berichten verloopt via credits waarvan de prijs vooraf niet duidelijk is
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen waarmee je niet kunt afspreken
  • 3.2
   Populariteit
  • 3.2
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.2
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.1 Goed
   Totaalscore

  NieuwSexcontact FAQ

  Hoe kan ik NieuwSexcontact opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over NieuwSexcontact? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw NieuwSexcontact.nl account.

  NieuwSexcontact opzeggen

  NieuwSexcontact.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van NieuwSexcontact en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

   

  Stap 2: Klik op het tabblad “Profiel bewerken”. Een nieuwe pagina is geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “E-mail”. Een nieuwe pagina is geopend.

  Stap 4: Klik nu op de button met de tekst: “Uitschrijven van NieuwSexContact.nl”. Een nieuwe pagina is geopend.

  stap 5: Vul je e-mailadres in en geen een reden van uitschrijving. Klik dan op de button: “Uitschrijven”. Bevestig dit door in de pop-up window op “Ja” te klikken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op NieuwSexcontact!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items