Home / Boeren op zoek naar liefde: ontdek de beste datingsites! / Muddy Matches Kosten en Review: Moet je het proberen?
Muddy Matches logo

Muddy Matches Kosten en Review: Moet je het proberen?

Muddy Matches is een unieke Engelstalige datingsite gericht op “country people”. Het is een platform dat speciaal is ontworpen om boeren en mensen die van het platteland houden met elkaar in contact te brengen. Veel boeren hebben moeite met het vinden van een geschikte partner, omdat ze vaak druk zijn met hun werkzaamheden op de boerderij. Muddy Matches biedt hierbij een uitkomst door online daten mogelijk te maken voor deze doelgroep. Op de website kun je op zoek gaan naar potentiële matches op basis van locatie, interesses en leeftijd. In deze review lees je meer over de kosten en ervaringen van Muddy Matches, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of deze datingsite iets voor jou is.

Muddy Matches
3
Beoordeling 3

Muddy Matches: Boeren zoeken online naar liefde

Muddy Matches is een Engelstalige datingsite die “country people” met elkaar in contact wil brengen. Een soort Boer Zoekt Vrouw online. De informatie over de website geeft aan dat deze is bedoeld voor mensen die niet bang zijn voor een beetje modder. Feit is dat boeren vaak moeite hebben met het vinden van een partner. Als je een eigen boerenbedrijf hebt ben je daar vaak iedere dag mee bezig, ook in het weekend. Dan blijft er weinig tijd over om te daten. Dus als je geen partner hebt gevonden voordat je bijvoorbeeld het bedrijf van je ouders overneemt is de kans aanwezig dat je ongewild single blijft. Dan is online daten misschien een uitkomst.

Internationale datingsite

Muddy Matches is een internationale datingsite. Dat betekent dat de kans klein is dat je er mensen vindt die uit Nederland komen. Als je op zoek wilt naar een boer of boerin als partner en je bent bereid om daarvoor naar het buitenland te verhuizen dan is inschrijven bij deze datingsite misschien een optie, maar in alle andere gevallen lijkt dit vrij kansloos. Als je een partner wilt die “gewoon” in Nederland woont is de kans dat je die elders vindt een stuk groter dan uitgerekend via deze datingsite. Inschrijven is gratis, dus een account aanmaken is geen risico. Je kunt dan in de profielen zoeken en zien of er members zijn ingeschreven met wie je kennis wilt maken.

Berichten versturen via Muddy Matches

Zoals op de meeste online datingsites kun je gratis een account aanmaken en zoeken in de profielen. Ook kun je je interesse in een member laten blijken en zien wie jouw profiel hebben bezocht. Maar als je berichten wilt versturen naar andere members is een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt kiezen uit verschillende opties, de abonnementen worden berekend in Engelse Ponden, houd dus rekening met de koers ten opzichte van de euro. Een abonnement voor een maand kost 24 pound, bij een jaarabonnement betaal je 7,50 pound per maand. Je moet ook betalend lid zijn om aan jou gestuurde berichten te kunnen lezen, dit kan niet als je als gratis lid bent ingelogd.

Is deze datingsite relevant voor Nederland?

Muddy Matches richt zich specifiek op de UK. Het is dus de vraag of het zin heeft om je als Nederlander hier in te schrijven. Hooguit als je van plan bent om naar Groot Brittannië te emigreren en graag in contact komt met een aldaar wonende farmer voor een relatie. In alle andere gevallen heeft het aanmaken van een account niet zo heel veel zin. Nederlanders zal je er niet snel vinden, en bovendien zijn er in eigen land voldoende alternatieven om een partner te vinden, ook als je op een boer of boerin valt. Gezien het feit dat de UK vanaf 2019 geen EU lid meer is, zal emigratie naar dit land wellicht lastiger worden in de toekomst.

Muddy Matches screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Muddy Matches?

 • Inschrijven is gratis
 • Speciaal bedoeld voor het vinden van een partner als je een boerenbedrijf hebt
 • Website is gericht op Groot Brittannië
 • Website volledig in het Engels
 • Lidmaatschap moet worden betaald in Engelse ponden

Muddy Matches review: dé datingsite voor “country people”

Als je op zoek bent naar een datingsite die specifiek gericht is op de “country people” community, dan is Muddy Matches wellicht een goede optie. Deze Engelstalige datingsite richt zich op boeren en mensen die van het buitenleven houden. Met een gratis account kun je al wat rondkijken en gebruik maken van de zoekfunctie. Wil je echter berichten versturen en alle functionaliteiten van de site gebruiken, dan zul je moeten betalen voor een abonnement. De prijzen zijn redelijk en er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van hoe lang je lid wilt blijven. Al met al lijkt Muddy Matches een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar liefde op het platteland. Lees onze uitgebreide review voor meer informatie en ervaringen van gebruikers.

 • 2.9

  Populariteit

  Muddy Matches heeft een aanzienlijke populariteit onder de “country people” community. De datingsite heeft duizenden leden en groeit nog steeds. Er zijn veel succesverhalen te vinden van mensen die elkaar via Muddy Matches hebben ontmoet.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  De website van Muddy Matches is gemakkelijk te navigeren en het aanmaken van een profiel is eenvoudig. De zoekfunctie is handig en er zijn veel filters om je zoekopdracht te verfijnen. Het design van de site is wat gedateerd, maar dit doet geen afbreuk aan het gebruikersgemak.

 • 3

  Functionaliteiten

  Muddy Matches biedt de gebruikelijke functionaliteiten die je mag verwachten van een datingsite, zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Er zijn ook enkele leuke extra’s, zoals een chatroom en een “who’s online” functie.

 • 2.8

  Klantenservice

  De klantenservice van Muddy Matches is over het algemeen goed. Er is een uitgebreide FAQ-sectie op de website en als je nog steeds vragen hebt, kun je contact opnemen via e-mail. De reactietijd van de klantenservice is redelijk snel.

 • 3

  Kosten

  Muddy Matches is geen goedkope datingsite, maar de prijzen zijn redelijk in vergelijking met andere niche-datingsites. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, variërend van 1 maand tot 1 jaar. De prijs per maand is goedkoper als je een langer abonnement neemt.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Als je op zoek bent naar liefde op het platteland, dan is Muddy Matches een goede optie. De site is gemakkelijk te gebruiken en heeft veel functionaliteiten. De klantenservice is goed en de kosten zijn redelijk. Al met al een aanrader voor “country people” die op zoek zijn naar een partner.

Muddy Matches FAQ

Hoe kan ik Muddy Matches opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Muddy Matches? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MuddyMatches.co.uk account.

Muddy Matches opzeggen

MuddyMatches account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MuddyMatches.co.uk en log in met je Email en password op je account door op de Sign in button te klikken.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je account naam staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu zal nu zichtbaar zijn. klik in dit menu op de link: “My account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. klik nu in het menu aan de linkerzijde van de pagina op de link: “Cancel my membership“.

Stap 4: Een nieuwe pagina is nu weer geopend. Klik op de blauwe tekstlink: “Continue to cancel”.

Stap 5: Wederom is er een nieuwe pagina geopend. Vul je wachtwoord in en klik weer op “Continue to cancel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Muddy Matches!

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Muddy Matches?

Muddy Matches biedt verschillende abonnementen aan, afhankelijk van de duur van het abonnement. De kosten variëren van € 18,00 per maand voor een abonnement van 12 maanden tot € 29,95 per maand voor een abonnement van 1 maand. Op de website van Muddy Matches vind je een volledig overzicht van alle abonnementsopties.

Kan ik Muddy Matches gratis gebruiken?

Muddy Matches biedt geen volledig gratis abonnement aan, maar je kunt je wel gratis registreren op de website en een profiel aanmaken. Met een gratis profiel kun je de basisfuncties van de site gebruiken en andere profielen bekijken. Om echter gebruik te maken van alle functies van de site, zoals het versturen van berichten, moet je een betaald abonnement hebben.

Is Muddy Matches geschikt voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties?

Ja, Muddy Matches is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties en het vinden van een langdurige partner. De site is gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in het plattelandsleven en biedt een veilige en vertrouwde omgeving om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Is Muddy Matches alleen bedoeld voor mensen uit het Verenigd Koninkrijk?

Ja, Muddy Matches is voornamelijk gericht op mensen uit het Verenigd Koninkrijk, hoewel mensen uit andere landen zich ook kunnen registreren op de site. Het grootste deel van de leden van Muddy Matches is echter afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk.

Kan ik mijn Muddy Matches-abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Muddy Matches-abonnement op elk moment opzeggen. Als je je abonnement opzegt voordat de looptijd van het abonnement is verstreken, kun je nog steeds gebruik maken van de betaalde functies van de site tot het einde van de betaalde periode. Je kunt je abonnement opzeggen via de website of door contact op te nemen met de klantenservice van Muddy Matches.

Laats bijgewerkt: 06 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---