Home / Muddy Matches – Kosten, Review en Ervaringen
Muddy Matches logo

Muddy Matches - Kosten, Review en Ervaringen

Muddy Matches is een Engelstalige datingsite die “country people” met elkaar in contact wil brengen. Een soort Boer Zoekt Vrouw online. De informatie over de website geeft aan dat deze is bedoeld voor mensen die niet bang zijn voor een beetje modder. Feit is dat boeren vaak moeite hebben met het vinden van een partner. Als je een eigen boerenbedrijf hebt ben je daar vaak iedere dag mee bezig, ook in het weekend. Dan blijft er weinig tijd over om te daten. Dus als je geen partner hebt gevonden voordat je bijvoorbeeld het bedrijf van je ouders overneemt is de kans aanwezig dat je ongewild single blijft. Dan is online daten misschien een uitkomst.

 

Muddy Matches
3
Beoordeling 3

Internationale datingsite

Muddy Matches is een internationale datingsite. Dat betekent dat de kans klein is dat je er mensen vindt die uit Nederland komen. Als je op zoek wilt naar een boer of boerin als partner en je bent bereid om daarvoor naar het buitenland te verhuizen dan is inschrijven bij deze datingsite misschien een optie, maar in alle andere gevallen lijkt dit vrij kansloos. Als je een partner wilt die “gewoon” in Nederland woont is de kans dat je die elders vindt een stuk groter dan uitgerekend via deze datingsite. Inschrijven is gratis, dus een account aanmaken is geen risico. Je kunt dan in de profielen zoeken en zien of er members zijn ingeschreven met wie je kennis wilt maken.

Berichten versturen via Muddy Matches

Zoals op de meeste online datingsites kun je gratis een account aanmaken en zoeken in de profielen. Ook kun je je interesse in een member laten blijken en zien wie jouw profiel hebben bezocht. Maar als je berichten wilt versturen naar andere members is een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt kiezen uit verschillende opties, de abonnementen worden berekend in Engelse Ponden, houd dus rekening met de koers ten opzichte van de euro. Een abonnement voor een maand kost 24 pound, bij een jaarabonnement betaal je 7,50 pound per maand. Je moet ook betalend lid zijn om aan jou gestuurde berichten te kunnen lezen, dit kan niet als je als gratis lid bent ingelogd.

Is deze datingsite relevant voor Nederland?

Muddy Matches richt zich specifiek op de UK. Het is dus de vraag of het zin heeft om je als Nederlander hier in te schrijven. Hooguit als je van plan bent om naar Groot Brittannië te emigreren en graag in contact komt met een aldaar wonende farmer voor een relatie. In alle andere gevallen heeft het aanmaken van een account niet zo heel veel zin. Nederlanders zal je er niet snel vinden, en bovendien zijn er in eigen land voldoende alternatieven om een partner te vinden, ook als je op een boer of boerin valt. Gezien het feit dat de UK vanaf 2019 geen EU lid meer is, zal emigratie naar dit land wellicht lastiger worden in de toekomst.

Muddy Matches screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Muddy Matches?

 • Inschrijven is gratis
 • Speciaal bedoeld voor het vinden van een partner als je een boerenbedrijf hebt
 • Website is gericht op Groot Brittannië
 • Website volledig in het Engels
 • Lidmaatschap moet worden betaald in Engelse ponden
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Muddy Matches FAQ

Hoe kan ik Muddy Matches opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Muddy Matches? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MuddyMatches.co.uk account.

Muddy Matches opzeggen

MuddyMatches account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MuddyMatches.co.uk en log in met je Email en password op je account door op de Sign in button te klikken.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je account naam staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu zal nu zichtbaar zijn. klik in dit menu op de link: “My account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. klik nu in het menu aan de linkerzijde van de pagina op de link: “Cancel my membership“.

Stap 4: Een nieuwe pagina is nu weer geopend. Klik op de blauwe tekstlink: “Continue to cancel”.

Stap 5: Wederom is er een nieuwe pagina geopend. Vul je wachtwoord in en klik weer op “Continue to cancel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Muddy Matches!

Laats bijgewerkt: 02 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *