Home / Motor-Dating.com – Kosten, Review en Ervaringen
Motor-Dating.com logo

Motor-Dating.com – Kosten, Review en Ervaringen

Is motorrijden helemaal je ding en wil je graag iemand ontmoeten die met je mee de weg op gaat? Dan is de datingsite motor-dating.com de aangewezen plek om de juiste kandidaat te vinden. Je weet dan zeker dat de andere leden eenzelfde interesse en passie koesteren voor het motorrijden en dat hun leven waarschijnlijk op eenzelfde manier is ingericht om het beoefenen van deze lifestyle mogelijk te maken. Je kunt hier genoeg vriendschappen opbouwen en hoogstwaarschijnlijk eveneens een juiste match vinden voor een serieuze relatie. Een gezellige date om er samen met de motor op uit te trekken, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Motor-Dating.com
3.3
Beoordeling 3.3

Maak je wensen kenbaar

Om de juiste persoon of personen te kunnen vinden op de datingsite, hoef je enkel maar een formulier in te vullen om je wensen kenbaar te maken. Op deze datingsite is de vragenlijst uitgebreid vormgegeven, waardoor precies duidelijk is waarnaar je op zoek bent. Ook kun je duidelijk aangeven wat jouw persoonlijke situatie is en aan de hand van deze ingevulde gegevens kan de datingsite de juiste profielen voor je gaan selecteren. Deze worden dan aan je getoond in de zoekfunctie. Ook verschijnt je eigen profiel precies bij die mensen die eenzelfde achtergrond of interesses hebben. Of je nu wel of geen kinderen hebt, je kunt het allemaal aangeven. Ook kun je vermelden of de persoon waarnaar je op zoek bent, blond of donker haar moet hebben. Verder kun je uitgebreid selecteren op gewicht, huidskleur, kleur ogen, lengte, religie, opleidingsniveau, provincie of woonplaats.

Inloggen

Om gebruik te maken van de datingsite maak je eerst een eigen profiel aan. Je kunt je gratis aanmelden voor een lidmaatschap en dan krijg je gelijk toegang tot de website. Hiervoor hoef je enkel een gebruikersnaam en een wachtwoord aan te maken. De datingsite is volstrekt beveiligd, waardoor je gegevens veilig blijven. Ook kun je aangeven of de aangemaakte profiel op de voorpagina mag verschijnen of dat je dit liever niet hebt. Zo weet je zeker dat er geen niet-leden zijn die je foto’s te zien krijgen. Zodra je een profiel bent tegengekomen dat je aanspreekt, kun je besluiten om verder met die persoon in contact te komen. Dit doe je door een bericht te versturen. Anders dan bij menig andere onlinedatingsite hoef je hier bij motor-dating.com niet voor te betalen. Zo kun je dus altijd met iemand in gesprek komen en bepalen of een leuke date tot de mogelijkheden bestaat.

Motor-vakanties

Een leuke bijkomstigheid op deze datingsite is dat er ook aandacht is voor het beoefenen van de sportieve hobby van motorrijden. Op de website staan adviezen voor leuke motor-vakanties die je eventueel straks samen met een nieuwe relatie kunt gaan ondernemen. Ook hier kun je uiteraard nog meer mensen ontmoeten die je hobby delen en leuke vriendschappen of relaties kunnen zo worden gevormd.

Motor-Dating.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Motor-Dating.com?

 • Duidelijke profielschets
 • Gedeelde interesses en gelijkgestemde andere leden
 • Verstrekte adviezen voor motor-vakanties
 • Gratis diensten, ook voor versturen van berichten
 • Weinig informatie over de werkwijze op de website, alvorens je kunt inschrijven
 • 2.5
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 3.3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 22 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *