Home / Milobi.com – Kosten, Review en Ervaringen
Milobi.com logo

Milobi.com - Kosten, Review en Ervaringen

Zoek jij naar leuke mensen uit Suriname? Dan zit je goed bij Milobi! Deze site is zeker de moeite van het ontdekken waard. Milobi is een ontmoetingssite speciaal voor mensen die zoeken naar leuke Surinaamse contacten. Je hoeft niet speciaal op zoek te zijn naar een date om je aan te melden bij deze site. Je kunt namelijk ook uitstekend bij Milobi terecht wanneer je zoekt naar een leuke vriendschap of misschien wel iemand om mee te reizen. Je kunt hier alle soorten contacten vinden.

Milobi.com
3
Beoordeling 3

Een ontmoetingssite in een Surinaams thema

Milobi is er echt voor iedereen die zoekt naar leuke contacten met Surinamers. Dit kunnen Surinamers zijn die in Nederland wonen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat zij in Suriname woonachtig zijn. Iedereen die interesse heeft in contacten met Surinaamse mensen kan zich bij Milobi aanmelden. Je kunt direct bij aankomst op de website al een goede indruk krijgen van wat de ontmoetingssite te bieden heeft. Je ziet op de homepage namelijk een overzicht van tien ingeschreven heren en tien aangemelde dames. Zo krijg je hier al een voorproefje en kunt je goed inschatten wat Milobi je te bieden heeft.

Een optimale veiligheid

Deze ontmoetingssite vindt het belangrijk dat iedereen zich er veilig kan voelen. De nieuwe profielen worden gecontroleerd en met grote regelmaat wordt de algemene veiligheid onder de loep genomen. Leden die op de ontmoetingssite mensen tegenkomen met vreemde motieven kunnen hier melding van maken, zodat het beheer van Milobi direct kan kijken wat er aan de hand is. Indien nodig zal de betreffende persoon worden verwijderd. Zo probeert Milobi de site voor iedereen leuk, prettig en vooral betrouwbaar te houden.

Gratis inschrijven

Je kunt je bij Milobi gratis inschrijven. Het is heel eenvoudig om een online profiel aan te maken bij deze ontmoetingssite. Alles wijst voor zich. Na het registreren ontvang je een mail waarmee je het account moet bevestigen. Je profiel wordt vervolgens door het beheer van Milobi gekeurd. Wanneer alles in orde is, dan is je account snel goedgekeurd en kun je op de datingsite aan de slag. Met een gratis inschrijving kun je niet van alle functies van de site gebruik maken. Je kunt wel een eigen pagina aanmaken, profielen van anderen bekijken, de foto’s van andere leden zien en op oproepjes reageren.

Een betaald lidmaatschap

Heb je iemand gevonden waarmee je eens verder zou willen praten? Je kunt met een gratis lidmaatschap niet zomaar contactgegevens uitwisselen of contact via de site onderhouden. Het is dan nodig om een abonnement aan te schaffen. Je betaalt dus per periode om gebruik te maken van de gehele datingsite. De prijs van een lidmaatschap is afhankelijk van waar je woont. Als je in Suriname woont, dan betaal je een andere vergoeding dan als je in Nederland woont. De abonnementsperiode is voor de Surinaamse leden korter, waardoor het te betalen bedrag ook lager is.

Milobi.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Milobi.com?

 • Je kunt gebruik maken van de Milobi app
 • Je krijgt op de homepage al een voorproefje
 • Inschrijven is gratis
 • Leuke contacten kunnen erg ver weg wonen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Milobi.com FAQ

Hoe kan ik Milobi.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Milobi.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Milobi account.

Milobi.com opzeggen

Milobi.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Milobi en log in met je Email en Wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op je profielafbeelding. Deze vind je in de rechterbovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de tekstlink: “Verwijder profiel definitief”.

Stap 4:Een pop-up venster is nu geopend. Klik op de bruine button: “Ja, Verwijder mijn profiel”.

stap 5: Een nieuwe pagina is nu weer geopend. Bevestig nogmaals je keuze door op de button te klikken met de tekst: “Verwijder profiel definitief”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Milobi.com!

Laats bijgewerkt: 15 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *