Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Milobi.com: Kosten, Reviews & Ervaringen - Ontdek het Nu!
Milobi.com logo

Milobi.com: Kosten, Reviews & Ervaringen - Ontdek het Nu!

Ben je op zoek naar leuke Surinaamse contacten? Dan is Milobi.com de perfecte ontmoetingssite voor jou! Hier kun je gemakkelijk en veilig in contact komen met andere Surinamers die op zoek zijn naar vriendschap, reisgenoten of misschien wel een serieuze relatie. Milobi.com biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en gemakkelijk nieuwe mensen kunt ontmoeten en in contact kunt komen. Bovendien kun je bij Milobi.com rekenen op een actieve en betrokken community die altijd klaarstaat om je te helpen. In onze review en ervaringen met Milobi.com lees je alles over de kosten, functies en de kwaliteit van deze datingsite.

Milobi.com
3
Beoordeling 3

Milobi: de perfecte plek om Surinaamse vrienden te maken en te reizen

Zoek jij naar leuke mensen uit Suriname? Dan zit je goed bij Milobi! Deze site is zeker de moeite van het ontdekken waard. Milobi is een ontmoetingssite speciaal voor mensen die zoeken naar leuke Surinaamse contacten. Je hoeft niet speciaal op zoek te zijn naar een date om je aan te melden bij deze site. Je kunt namelijk ook uitstekend bij Milobi terecht wanneer je zoekt naar een leuke vriendschap of misschien wel iemand om mee te reizen. Je kunt hier alle soorten contacten vinden.

Een ontmoetingssite in een Surinaams thema

Milobi is er echt voor iedereen die zoekt naar leuke contacten met Surinamers. Dit kunnen Surinamers zijn die in Nederland wonen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat zij in Suriname woonachtig zijn. Iedereen die interesse heeft in contacten met Surinaamse mensen kan zich bij Milobi aanmelden. Je kunt direct bij aankomst op de website al een goede indruk krijgen van wat de ontmoetingssite te bieden heeft. Je ziet op de homepage namelijk een overzicht van tien ingeschreven heren en tien aangemelde dames. Zo krijg je hier al een voorproefje en kunt je goed inschatten wat Milobi je te bieden heeft.

Een optimale veiligheid

Deze ontmoetingssite vindt het belangrijk dat iedereen zich er veilig kan voelen. De nieuwe profielen worden gecontroleerd en met grote regelmaat wordt de algemene veiligheid onder de loep genomen. Leden die op de ontmoetingssite mensen tegenkomen met vreemde motieven kunnen hier melding van maken, zodat het beheer van Milobi direct kan kijken wat er aan de hand is. Indien nodig zal de betreffende persoon worden verwijderd. Zo probeert Milobi de site voor iedereen leuk, prettig en vooral betrouwbaar te houden.

Gratis inschrijven

Je kunt je bij Milobi gratis inschrijven. Het is heel eenvoudig om een online profiel aan te maken bij deze ontmoetingssite. Alles wijst voor zich. Na het registreren ontvang je een mail waarmee je het account moet bevestigen. Je profiel wordt vervolgens door het beheer van Milobi gekeurd. Wanneer alles in orde is, dan is je account snel goedgekeurd en kun je op de datingsite aan de slag. Met een gratis inschrijving kun je niet van alle functies van de site gebruik maken. Je kunt wel een eigen pagina aanmaken, profielen van anderen bekijken, de foto’s van andere leden zien en op oproepjes reageren.

Een betaald lidmaatschap

Heb je iemand gevonden waarmee je eens verder zou willen praten? Je kunt met een gratis lidmaatschap niet zomaar contactgegevens uitwisselen of contact via de site onderhouden. Het is dan nodig om een abonnement aan te schaffen. Je betaalt dus per periode om gebruik te maken van de gehele datingsite. De prijs van een lidmaatschap is afhankelijk van waar je woont. Als je in Suriname woont, dan betaal je een andere vergoeding dan als je in Nederland woont. De abonnementsperiode is voor de Surinaamse leden korter, waardoor het te betalen bedrag ook lager is.

Milobi.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Milobi.com?

 • Je kunt gebruik maken van de Milobi app
 • Je krijgt op de homepage al een voorproefje
 • Inschrijven is gratis
 • Leuke contacten kunnen erg ver weg wonen

Vind jouw perfecte Surinaamse match op Milobi.com

Als je op zoek bent naar leuke Surinaamse contacten, is Milobi.com zeker de moeite waard om te proberen. Het is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en misschien zelfs wel de liefde van je leven te vinden. Met een breed scala aan functies en een actieve gemeenschap van gebruikers, zul je merken dat Milobi.com je alles biedt wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je zoektocht naar liefde en vriendschap. Bovendien bieden de kosten van Milobi.com een uitstekende waarde voor de kwaliteit van de service die je ontvangt. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan bij Milobi.com en ontdek wat deze geweldige datingsite voor jou kan betekenen.

 • 2.9

  Populariteit

  Milobi.com is een populaire datingsite onder Surinamers in Nederland en daarbuiten. Het aantal gebruikers groeit nog steeds en dit zorgt voor een gevarieerd aanbod aan potentiële matches.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Milobi.com is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een eenvoudige interface. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten en in contact komen.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Milobi.com biedt een breed scala aan functies, waaronder een chatfunctie, een matching-systeem en de mogelijkheid om privéfoto’s te delen. Deze functies maken het gemakkelijk om te communiceren met andere gebruikers.

 • 3

  Klantenservice

  Milobi.com heeft een uitstekende klantenservice die altijd klaarstaat om gebruikers te helpen met vragen en problemen. De klantenservice is zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar.

 • 3

  Kosten

  De kosten voor Milobi.com zijn zeer betaalbaar in vergelijking met andere datingsites. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen met verschillende looptijden.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Al met al is Milobi.com een uitstekende datingsite voor Surinamers die op zoek zijn naar nieuwe contacten, vriendschappen en liefde. Met een goede klantenservice, betaalbare kosten en een breed scala aan functies, verdient Milobi.com een hoge score.

Milobi.com FAQ

Hoe kan ik Milobi.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Milobi.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Milobi account.

Milobi.com opzeggen

Milobi.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Milobi en log in met je Email en Wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op je profielafbeelding. Deze vind je in de rechterbovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de tekstlink: “Verwijder profiel definitief”.

Stap 4:Een pop-up venster is nu geopend. Klik op de bruine button: “Ja, Verwijder mijn profiel”.

stap 5: Een nieuwe pagina is nu weer geopend. Bevestig nogmaals je keuze door op de button te klikken met de tekst: “Verwijder profiel definitief”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Milobi.com!

Wat is Milobi.com?

Milobi.com is een online datingsite die zich richt op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Milobi.com?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Milobi.com. Om gebruik te kunnen maken van alle functies van de website, dient er een abonnement te worden afgesloten. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de duur van het abonnement en variëren van €24,95 tot €149,95.

Kan ik mijn profiel verwijderen van Milobi.com?

Ja, het is mogelijk om je profiel te verwijderen van Milobi.com. Dit kan worden gedaan via de instellingen op de website.

Is Milobi.com veilig in gebruik?

Milobi.com heeft een beveiligde verbinding en hanteert een strikt privacybeleid. Er worden geen persoonlijke gegevens gedeeld met derden zonder toestemming van de gebruiker.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Milobi.com?

De klantenservice van Milobi.com is bereikbaar via het contactformulier op de website. Daarnaast is er een telefoonnummer beschikbaar voor noodgevallen. Dit telefoonnummer is te vinden op de website onder het kopje “Contact”.

Laats bijgewerkt: 11 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---